Dodaj do ulubionych

Drogba: Chcę odejść z Chelsea!

IP: *.4web.pl 18.10.07, 16:52
Obserwuj wątek
    • Gość: chels Re: Drogba: Chcę odejść z Chelsea! IP: *.jzo.com.pl 18.10.07, 18:18
      Drogba, Lampard, Carvalho... Oni prawdopodobnie odejdą... Kto zostanie ? :-((((
      • Gość: Pixel Re: Drogba: Chcę odejść z Chelsea! IP: *.cable.ubr04.newt.blueyonder.co.uk 18.10.07, 19:42
        nie wiesz kto zostanie? Zdrajcy!!! Pan Terry przereklamowany obrońca dopóki mial obok siebie Gallasa i Carvalho wszystko było ok. Gallas odszedł, Carvalho miał kontuzje a Terry pokazał na co go stać chociażby z Rosenborgiem. Drogba ma rację. Lamparda nie zatrzyma nawet 133 tyś funtów tygodniowo. Nie da sie stworzyc zespoły po takiej akcji jak ta z Mourinho. Ci, którzy mu ufali i chcą odejśc powinni odejśc dla dobra Chelsea. Niestety w pilkę nożna gra sie głównie głową jak to mówił ostatnio Leo. Apropos Terrego- Mourinho kwestionował jego zdolności jak pilkarza klasy światowej i miał rację. nie chcaił z nim przedlużyć kontraktu na co zgodził się zarząd Chelsea placąc bolloksowi 133 tys/funtow tygodniowo.
        • konra2 no to bedzie szansa dla Szewczenki aby blyszczec 18.10.07, 20:20
          hehe
        • Gość: chels Re: Drogba: Chcę odejść z Chelsea! IP: *.jzo.com.pl 18.10.07, 21:20
          Terry przereklamowany ? Mourinho nie chciał z nim podpisać kontraktu ? Skąd to wyssałeś - z palca ?
          Trener ma niewiele do powiedzenia w kwestii stawek gaż piłkarzy. O wszystkim decyduje zarząd. Terry to nadal znakomity defensor i mózg drużyny, a winić go za wynik z Rosenborgiem - wybacz, ale mocno to naciągasz...
          • Gość: Pixel Re: Drogba: Chcę odejść z Chelsea! IP: *.cable.ubr04.newt.blueyonder.co.uk 19.10.07, 21:52
            Całą historię odejścia Mourinho opisywał the Guardian. Więc nie wyssałem. Terry
            był na pewno bardzo dobrym defensorem 1,5 roku temu, dzisiaj jest nikim.
            Poczytaj kolego porządna angielska prasę i nie dopytuj się o oczywiste fakty.
    • Gość: q Drogba: Chcę odejść z Chelsea! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 19:09
      zalosny pilkarz z zenujaca lojalnoscia wobec klubu
      • Gość: Jach Re: Drogba: Chcę odejść z Chelsea! IP: *.wroclaw.mm.pl 18.10.07, 19:42
        Jak mozna gadac takie bzdety: "zawsze marzylem o grze w Barcelonie i Realu, oraz
        w Milanie lub Interze" ?? To sa pary klubow ktore sie serdecznie niecierpia..
        rzeczywiscie, wyjatkowy przyklad lojalnosci wobec klubu...
        • Gość: Mwaruwari Re: Drogba: Chcę odejść z Chelsea! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 21:13
          Albo oni nie wiedza co tłumaczą, albo on nie wie co gada. innego wyjścia nie ma.
    • Gość: of wolf... Drogba: Chcę odejść z Chelsea! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 22:12
      Dziwna jest wypowiedź Didiera Drogby. Widać widocznie, że mimo
      osiągniętego sukcesu (m.in. mistrzostwa Anglii), nie potrafił
      znaleźć sobie tu miejsca i być do końca szczęśliwym. Chyba jednak
      tak naprawdę osoba Jose Murinho trzymała go w tym klubie. Ale
      szacunek pozostaje za to, że zostawiał swoje serce na murawie w
      każdym meczu. A co do transferu to myślę, że Real Madryt albo FC
      Barcelona to kluby w których na pewno by pokazał całą swoja klasę.
    • Gość: Kropka Drogba: Chcę odejść z Chelsea! IP: *.masterkom.pl 18.10.07, 22:55
      Gazeta staje się jakaś niezrozumiała... I mało wiarygodna :/ W jednym z
      pierwszych artykułów po odesłaniu Mourinho na trawkę pisaliście, że to co
      trzymało takich zawodników jak Drogba Lampard etc w klubie był Mourinho (na
      podstawie ich wypowiedzi rzecz jasna), a teraz co? Nagle zmienili zdanie o
      swoich doznaniach z ostatnich 3 lat?? Halo...

Jeżeli jednak nikt nigdy nie twierdził, że Drogba był w Chelsea ze względu na
      Mourinho to mój wpis się anuluje ;)
    • noelkabat Drogba: Chcę odejść z Chelsea! 18.10.07, 22:59
      Nie ulega watpliwosci, ze Drogba jest znakomitym pilkarzem! Nabral,
      jednak, ostatnio pewnych cech primadonny: lubi polezec na trawie z
      mina cierpietnika i skrzywdzonego ale po chwili znow gra jak gdyby
      nigdy nic...Bylby dobry w Barce lub Realu, dodalby troche dynamizmu
      do hiszpanskiej, delikatnej techniki.
      • Gość: lloyd1 Re: Drogba: Chcę odejść z Chelsea! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.07, 15:09
        Ja bym się cieszył. Drogba, fakt; pasuje do Chelsea, ale marnuje
        się tam. Niech pójdzie do manchasteru to chociaż wygra lige.
    • Gość: pasza07 Drogba: Chcę odejść z Chelsea! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 18:57
      Założę się że jeżeli Drgba pójdzie do Realu, Real zdobedzie Puchar
      Mistrzów
    • Gość: Beny Drogba: Chcę odejść z Chelsea! IP: *.kalisz.mm.pl 30.10.07, 22:24
      Być może Mourinho przejdzie do Valencji, a wówczas niewykluczone że sprowadzi
      Drogbę. W Magazynie Futbol przeczytałem, że ci dwaj panowie mocno ze sobą byli
      zyżci i po podjęciu decyzji Jose najdłużej rozmawiał właśnie z napastnikiem
      Wybrzeża Kości Słoniowej.
      • Gość: irak Re: Drogba: Chcę odejść z Chelsea! IP: *.chello.pl 30.10.07, 22:26
        Ja też to czytałem. Wszystko przez Mourinho i takie jego teksty:
        " Jestem z ciebie dumny, Didi. Ciezko pracujesz i dlatego
        jesteszwyciezca. Pamietaj – jestes zwyciezca!” – mówił Mourinho,"
        (źrodło Magazyn Futbol)

Ewidentnie go podburza ten zawistny Portugalczyk!
        • Gość: Beny Re: Drogba: Chcę odejść z Chelsea! IP: *.kalisz.mm.pl 30.10.07, 22:29
          > Ja też to czytałem. Wszystko przez Mourinho i takie jego teksty:
          > " Jestem z ciebie dumny, Didi. Ciezko pracujesz i dlatego
          > jesteszwyciezca. Pamietaj – jestes zwyciezca!” – mówił Mourinho,"
          > (źrodło Magazyn Futbol)

> Ewidentnie go podburza ten zawistny Portugalczyk!

Mam nadzieję, że to była ironia. Jose zawsze lubił efektowne wypowiedzi, ale ja
          tego jako podburzanie nie traktuję.
          • Gość: Kezo Re: Drogba: Chcę odejść z Chelsea! IP: *.chello.pl 30.10.07, 22:31
            > > Ja też to czytałem. Wszystko przez Mourinho i takie jego teksty:
            > > " Jestem z ciebie dumny, Didi. Ciezko pracujesz i dlatego
            > > jesteszwyciezca. Pamietaj – jestes zwyciezca!” – mówił
            > Mourinho,"
            > > (źrodło Magazyn Futbol)
            >
            > > Ewidentnie go podburza ten zawistny Portugalczyk!
            >
            > Mam nadzieję, że to była ironia. Jose zawsze lubił efektowne
            wypowiedzi, ale ja
            > tego jako podburzanie nie traktuję.

Ewidentnie. Niby mówi to, a w rzeczywistości - Jak znajdę sobie nowy
            klub to chodź za mną.
            • Gość: Beny Re: Drogba: Chcę odejść z Chelsea! IP: *.kalisz.mm.pl 30.10.07, 22:36
              Abstrahują już od tej wypowiedzi dla Magazynu Futbol, to wydaje mi się że
              czytałem wypowiedz Mourinho w której zachęcał Drogbę do pozostania w The Blues.
              Swoją drogą co by się stało, gdyby Jose objął reprezentację Anglii lub
              Portugalii (o czym się również mówi)? :P
              • Gość: Kezo Re: Drogba: Chcę odejść z Chelsea! IP: *.chello.pl 30.10.07, 22:37
                > Abstrahują już od tej wypowiedzi dla Magazynu Futbol, to wydaje mi
                się że
                > czytałem wypowiedz Mourinho w której zachęcał Drogbę do pozostania
                w The Blues.
                > Swoją drogą co by się stało, gdyby Jose objął reprezentację Anglii
                lub
                > Portugalii (o czym się również mówi)? :P

To naturyzowałby Drogbę? :D
                • Gość: Beny Re: Drogba: Chcę odejść z Chelsea! IP: *.kalisz.mm.pl 30.10.07, 22:40
                  > > Abstrahują już od tej wypowiedzi dla Magazynu Futbol, to wydaje mi
                  > się że
                  > czytałem wypowiedz Mourinho w której zachęcał Drogbę do pozostania
                  w The Blues.
                  > Swoją drogą co by się stało, gdyby Jose objął reprezentację Anglii
                  > lub
                  > Portugalii (o czym się również mówi)? :P

> To naturyzowałby Drogbę? :D

Aż tak władczy Jose chyba nie jest, szczególnie że musiałby zmienić przepisy FIFA :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka