Dodaj do ulubionych

Negocjacje trwają

IP: *.mia.three.co.uk 27.06.08, 21:00
"Ekstraklasa bez kibicow" dobry zart! 2 liga 500 osob, Ekstraklasa 15000 bez 200 debili!te argumenty nawet do mnie przemawiaja ale sa okazje ktorych nie mozna przegapic i to jest taka!
Obserwuj wątek
    • Gość: size Re: Negocjacje trwają IP: *.chello.pl 27.06.08, 21:17
      święta racja. Ja będę chodził na mecze z lechem, pajace niech się
      ekscytują barlinkiem. żałość.
      • Gość: size no matter Re: Negocjacje trwają IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.08, 11:13
        a kupiłeś sobie już plastikową trąbkę? U Drzymały to obowiązkowy
        gadżet kibica.

I mam nadzieję, że tę orkiestrę strażacką z Grodziska też
        przywiezie. Ale będą widowiska.

Ale będziecie mieli ekstraklasę. Przez rok, nie dłużej.

Ja będę chodzić na sportowo walczącą Pogoń, nieważne w której lidze.
    • Gość: kibic obiektywny Negocjacje trwają IP: 80.55.145.* 27.06.08, 21:19
      Pytam się dlaczego kilku kibiców, którzy najlepiej umieją rozrabiać
      i ustawki umawaić decyduje za innych, za całe rodziny i prawdziwych
      kibiców w Szczecinie. Forma jaką obrali czyli groźby na murach
      świadczy o ich postępowaniu. Dzięki ich działaniu ostatnio na
      meczach Pogoni było niespełna tysiąć kibiców, gdzie pozostałe 16
      tysięcy? Panowie z Nowej odpowiedzcie na to sobie pytanie i wasze
      postepowanie.

Nie jestem całkowicie przeciwny waszym argumentom.Też się obawiam
      ale pytam: Jak nie Drzymała to kto? Pan Chlasta? A kto to jest? Gość
      z Gryfina i najlepiej niech buduje sobie Energetyk, a nie wchodzi w
      butach do miasta Szczecin. Skoro wypomina to Drzymale że nie stąd,
      to niech zostawi nas Szczecinian w spokoju bo my mamy swoje prawa!

Podpisywanie oświadczeń anonimowo to też świadczy o poziomie. Pytam
      się czy nie sporządził tych wszystkich oświadczeń jeden Pan?

Odpowiedzcie sobie wszyscy na to. Lech Legia czy inni to tak
      naprawdę dzisiaj inne kluby niżeli kiedyś. Też powstały po
      przemianach.

Kto da gwarancje awansu za 2 lata do OE? Jeśli usłyszę to z ust
      nieanonimowej osoby to jestem za opcją Nowej. Jeśli nie to zróbmy
      coś razem i bądźmy z zespołem na dore i na złe.
      Pozdrawiam tych za i przeciw.

Ps. Jestem ciekaw czy zamieścicie ten komentarz:)

• Gość: olo Negocjacje trwają IP: *.devs.futuro.pl 27.06.08, 21:33
      Wydaje mi się, ze pan redaktorek ( nie widze podpisu) winien
      zachować choc udawany obiektywizm-rzetelnośc w tym co robi ( prawo
      prasowe sie kłania). Jeżeli coś się chce przekazać społeczeństwo to
      nalezy to robic sumiennie, a nie manipulować. a wystarczyło napisac
      neutralnie. Kazdy czytelnik i tak sam podejmie decyzje, kto jest
      za , kto przeciw. Prsote, a tak skomplikowane dla pana redaktorka!
    • Gość: WKS Negocjacje trwają IP: *.chello.pl 27.06.08, 22:43
      Śląsk pozdrawia prawdziwych kibiców Pogoni. A sezonowcy i kibice
      sukcesu niech sobie jeżdza go Grodziska na mecze albo za Odre .
    • Gość: kiibic33 Negocjacje trwają IP: *.chello.pl 27.06.08, 22:57
      Żałosne ,tendencyjne , bez podpisu imieniem i nazwiskiem ( jak
      ośiwadczenia bandy przy......Chlasty), czy będzie fuzja czy nie i
      tak już dobrze nie będzie ,
      gdby doszło do fuzji , banda łysych gó..arzy będzie chciała
      terroryzwoać stadion ( CHYBA ŻE REAGOWAC BĘDĄ ODPIWENIE SŁUŻBY W CO
      NIE WIERZĘ)
      Jesli fuzji nie będzie , kłopoty finansowe i szukanie kogoś kto da
      kasę zacznie sie po 3-4 msc. rundy .Kałuża i Smolny kasy juz nie
      mają i dlatego chcą fuzji, w tej lidze wyjazdy dalsze i droższe ,
      kontarkty trzeba płacić zawodnikom wyższe i trzeba mieć też lepszych
      niż teraz - ZNOWU KASA- , a z biletó nie będzie bo 500-800 osób na
      trybunach kasy nie da
      CHYBA ŻE JAK SMOLNY W WYWIADZIE MÓWIŁ , KTO KOCHA KLUB TEN PŁACI
      WIĘC ZROBIĄ BILETY PO 30 - 40 PLN
      CZYLI 800 x 30 = 24 00 - troche mało jak na zysk z biletów .
      Pod warunkiem że będą płacic Ci którzy przyjdą , czyli aktualnie
      przeciwnicy fuzji , ALE CZY sTOWARZYSZENIA MAJĄ TYLU CZŁONKÓW ,
      KTÓRZY BĘDA PŁACIĆ ZA BILETY A NIE TAK JAK TERAZ WCHODZIĆ "PO
      ZNAJMOŚCI" ZA DARMO
      TAK TO MOIM ZDANIEM NIESTETY WYGLĄDA .....CZYLI ŻEBY MIAŁO BYĆ OK TO
      CHYBA NIEZBYT NIEZALEŻNIE OD ROZWIĄZANIA.
      A tendencyjny zawodnik ,kótry pisał ten tekścik jest sprzedajny , a
      panie i panowie któzy się sprzedają określane sa z reguły jednym
      słowem...........
    • Gość: mario123 Negocjacje trwają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 23:26
      Robert J z całym szacunkiem nie masz racji -znamy się od małolata i
      wiem że ci zależy ale tym raem jest więcej plusów niż minusów...
      z tą kasą którą mają gastronomicy daleko klub nie zajdzie -i tak
      będą chcieli się go pozbyć przy byle okazji to już lepiej niech to
      będzie drzymała...
      pozdro od byłego sąsiada
      • Gość: ofensywa Re: Negocjacje trwają IP: *.szczecin.mm.pl 28.06.08, 00:06
        Artur K. od tak nie pozbędzie się Pogoni. Bo ma ją w sercu. Wyjście z obecnej
        sytuacji jest bardzo ciężkie. Ale zadam Wam jedno pytanie: dlaczego Śląsk
        odmówił Drzymale? Dlaczego nie chcieli jego milionów , doświadczenia, bazy
        trenersko-zawodniczej,pucharu UEFA? powinni na klęczkach całować ze szczęścia
        księżyc w du.pe że trafił im się zbawca!!!! A jednak tego nie zrobili!!! Coś
        jest na rzeczy i należy to sprawdzić a nie tak jak w poprzednich latach
        zachłystywać się tymi nowymi inwestorami. Bo nie wszystko złoto co się świeci!!!
        A wypowiedzi palantów że na ekstraklasę będzie chodzić po 15 tyś ludzi to należy
        między bajki wsadzić!!!! Nigdy poza Legią i Lechem (szacun dla hools) nie
        chodziło więcej ludzi. U nas jest 7-10 tyś zapaleńców reszta to pikniki i klub
        80 minuty czyli ci co wyłażą ze stadionu żeby zdążyć na tramwaj. DRAMAT a nie
        kibice!!!!! Ja chodzę na POGOŃ od 89 roku. I chodzę na Pogoń a nie na
        ekstraklasę, 1 czy 2 ligę. Dynda mi z kim gramy. Jak chcę obejrzeć futbol to
        oglądam LM lub bundesligę. U nas z całym szacunkiem dla piłkarzy jest kopanina.
        A do tego dochodzą wałki sędziów pzpn-u, inne układy (śląskie). Dlatego uważam
        że pan Drzymała jak chce to proszę bardzo. Ale zapraszamy do 2 ligi. Jeśli nie
        to dziękujemy. Bo to my będziemy jeżdzić po kraju i wysłuchiwać obelg w stylu
        ptakovia,piotrcovia szczecin,brasiliana itp,itd.a nie wy pikniki co przychodzą
        tylko jak jest ładna pogoda,renomowany przeciwnik a na stadionie jesteście do 80
        minuty tylko jak wygrywamy. Ch.W.w D!!!!! Dla Was powinien być wjazd na stadion
        za darmo i jeszcze słonecznik k..wa gratis. Skoro nic nie zrobiliście dla
        szczecina i Pogoni to się teraz nie wpier..lajcie!!! Chcecie sobie kupować
        ekstraklasę co 3 lata i budować wszystko od nowa? to se weżcie stal albo
        arkonie. Od Pogoni wara!!!!!! Pozdro dla wszystkich co POGOŃ mają w sercu a nie
        na plakacie. CHWDP
        • Gość: FERAN Re: Negocjacje trwają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 00:36
          OGARNIJ SIE CZLOWIEKU !!!!I POSLIJ PARE H...TAK JAK TO ROBICIE NA MECZACH.....ZE
          DZIECI NIE MOGA Z RODZICAMI POJSC BO W LEB BUTELKA IDZIE DOSTAC A OD EPITETOW
          USZY WIEDNA...SZOK I POOGLADAJ DOBRZE JAK POKAZUJA LIGE MISTRZOW WLASNIE ...SA
          CALE RODZINY STARCY MLODZIERZ MATKI Z DZIECMI I ROZNI A W SZCZECINIE.....SAM
          NAPISALES KTO MA WJAZD!!!!!!!!!!!ZENUJACY JESTES ZE MASAKRA!!!
          • Gość: gość Re: Negocjacje trwają IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.08, 11:15
            po twoim wpisie widać, że musiałeś kiedyś dostać butelką w łeb (choć
            niekoniecznie na meczach Pogoni)
          • Gość: ofensywa Re: Negocjacje trwają IP: *.chello.pl 28.06.08, 11:51
            FERAN - sam jesteś żenujący. Mogę posłać parę Ch..... a nie h.......! Jesteś
            równie ubogi w wyobrażnię jak twoja ortografia. A jak oglądam w telewizji to
            widzę całe rodziny,starców i matki z dziećmi którzy kupili karnety na cały sezon
            za kilkaset euro. Tam nie robią afery że bilety podrożeją o 5 zł!!!! Tam mają
            przystosowane stadiony z pełną infrastrukturą, tam mają stabilne kluby z
            historią i odpowiednią marką, tam nie kupują sobie wyższych klas rozgrywkowych
            bo jest to nie do pomyślenia. Byłbym rad gdyby podobnie było w Polsce ale od
            czegoś trzeba zacząć i powiedzieć pseudo sponsorom STOP. Ale do tego potrzeba
            wyobrażni i myślenia długoterminowego , którego tak bardzo tak wielu brakuje
      • Gość: KONGOY KIBOL Re: Negocjacje trwają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 00:38
        MASZ RACJE MARIO...JESTES OK
    • Gość: ZIRYTOWANY Negocjacje trwają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 00:28
      A CO TO ZA SPRZECIW W CZYIM IMIENIU Z KIM NIE ROZMAWIALEM KAZDY JEST ZA
      FUZJA!!!!!NIE PRZESADZAJCIE KTO PRZYCHODZI TERAZ NA MECZE?CO TO ZA PGON TEN
      FACET CHCE DOBREGO ROZWIAZANIA!!!!UCZEPILI SIE TEJ POGONI EMERYCI STARA
      KLIKA!!!!WLASNIE NIECH WEJDZIE DZYMALA I POPROWADZI TO WSZYSTKO W DOBRYM
      KIERUNKU I ZBUDUJE STADIONY POSTAWI NA MLODZIEZ ...A NIE JAK JEST
      TERAZ!!!!!BOJA SIE POZADKU W SZCZECINSKIEJ POGONI......TAK JESTEM ZA
      FUZJA!!!!TO SUPER ROZWIAZANIE...JAK NIE DRZYMALA TO NIKT INNY NIE PRZYJDZIE
      ..BO KTO???JAK CIAGLE KLODY I KLODY W SZCZECINIE...WIEC NIEPRZESADZAJCIE JUZ
      ,,,ACHA KIBICE POGONI TO NIE TYLKO CI FANTYCY LECZ I NORMALNI LUDZIE CHCACY
      DOBREJ PILY W SZCZECINIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: KAMEL Re: Negocjacje trwają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 00:30
        TAK JEST RACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZA FUZJA!!!!!PRECZ ZE STARA KLIKA I UKLADAMI
        • Gość: POPIERAM Re: Negocjacje trwają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 00:37
          POPIERAM
          • Gość: ofensywa Re: Negocjacje trwają IP: *.szczecin.mm.pl 28.06.08, 01:07
            Nie wszyscy mnie dobrze zrozumieli. Nie jestem szowinistą. Każdy ma prawo
            przyjść na mecz i wyjść kiedy mu się to żywnie podoba. OK. Ale Ci ludzie którzy
            są jak turyści (wejść zobaczyć i spadać)niech nie podnoszą larum bo nie maja
            moralnego prawa decydować za tych którzy coś dla tego klubu zrobili. Nie jestem
            za bluzganiem, awanturami i jakąkolwiek agresją na stadionie. Niech to się
            dzieje poza. Ale powiedzcie mi z których sektorów lecą piersiówki na murawę?
            słoneczniki jak sprzedawali całe? spod zegara? sporadycznie. a więc bandyci i
            chuligani są też na innych grzecznych i rodzinnych sektorach? ojej jakie to
            polskie wrzucić wszystkich do jednego wora i całe zło to ci ogoleni i pod
            zegarem!!! a ja jestem łysy bo mi tak wygodnie, jak trzeba to dam w ryja ale nie
            bluzgam i nie rzucam butelkami.ale chcę jednego!!!! Nie zapominajcie jak było :
            bekdas,gondor, ptak- zawsze te same śpiewki, te same obietnice, te same
            stanowiska miasta, te same podziały kibiców a historia kołem się toczy. A my
            gdzie teraz jesteśmy? w czarnej du.pie! bo gdyby nie gastronomicy to byśmy nic
            już nie mięli. Nie jestem ich 100% entuzjastom - ale szacun za to co zrobili. A
            pan Drzymała za rok czy dwa jak już się pobuduje na ukrainie znowu będzie miał
            kaprys na przenosiny? Co wtedy? Znów będą protesty manifestacje? To nic nie da.
            Czas leci i nie da się go cofnąć aby naprawić błedy. Ale można wyciągnąć wnioski
            aby ich nie popełnić!!!! Nie bądżcie ślepo zapatrzeni w fascynację do nowego
            SPONSORA - bankrutującego?
            MĄDRY POLAK PO SZKODZIE!!!!!!!!! Możesz mnie nie zrozumieć ale proszę nie zrozum
            mnie żle
          • Gość: gość Re: Negocjacje trwają IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.08, 11:17
            ile jeszcze nicków sobie wymyślisz? I wyłącz capsloka , bo po oczach
            wali
    • Gość: Attorney Matlak grabarzem Pogoni IP: *.nwrk.east.verizon.net 28.06.08, 05:04
      Wcale sie nie dziwie ze walczy zeby Drzymala nie wszedl do Pogoni
      przeciez on walczy o swoje udzialy a nie o Dume Pomorza. Lechito
      zostaw Pogon w spokoju i wracaj do Poznania.
    • Gość: Bednarz Negocjacje trwają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 09:29
      Grajcie dalej w 2 lidze. Szybko nie powąchacie ekstraklasy!!!!!!!!!
      • Gość: kasa Re: Negocjacje trwają IP: 77.88.177.* 29.06.08, 12:09
        Znowu ten idiotyczny podział na "prawdziwych" i "pikniki". Ilu jest tych
        "prawdziwych"? 300? "Prawdziwi" to może i w większości porządni ludzie ale to
        spośród was wywodzą się wszelkie klubowe półgłówki, które grafitują np.
        miasteczka regionu.
        Kogo te stwoarzyszenia reprezentują? Na pewno nie "pikniki", których jest kilka,
        kilkanaście tysięcy.
        Jestem za fuzją i eliminacją matołków z 12 sektora. Niech 12ka chodzi na drugą
        ligę. Te głupawe przyśpiewki przeszkadzają tylko w oglądaniu meczy. Doping
        spontaniczny pikników jest o wiele lepszy, chociaż nie stały to prawdziwy.
        Doping 12 zawsze ten sam, bez względu na to co się dzieje na boisku. "Prawdziwi"
        to porażka a właściwie zrozumiała dziecinada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka