Dodaj do ulubionych

Karta MultiSport

IP: *.jmdi.pl 27.07.08, 16:47
Witam,

Proszę o opinie na temat karty MultiSport oferowanej przez firmę Benefit
Systems. Nasza firma zastanawia się nad zakupem tych kart i jak zwykle warto
dowiedzieć się "u źródła" - użytkownicy karty - jak to działa i czy wszystko
jest ok.

Będę wdzięczna za wszelkie informacje. Dzięki!
Obserwuj wątek
    • Gość: anvers Re: Karta MultiSport IP: *.colliers.pl 05.08.08, 12:15
      My mamy od sierpnia, korzystam w Warszawie, lista miejsc bardzo duża, choć
      oczywiście te najfajniejsze kluby typu Holmes Place się nie łapią.

Póki co jednak wszystko gra, wszędzie nas przyjmują z otwartymi rękami.

Płacimy 80 zł za pracownika i 100 za os. towarzyszącą.
      • Gość: Andrew Re: Karta MultiSport IP: *.acn.waw.pl 06.08.08, 14:40
        Ja korzystam z karty w klubie Zdrofit na Gocławiu. Bez problemów.
        • edyta95 Re: Karta MultiSport 06.08.08, 14:44
          mozna skorzystać z wyszukiwarki i przeczytać opinie
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=342&w=64625760&a=64625760
          • Gość: fraise Re: Karta MultiSport IP: *.chello.pl 07.08.08, 22:54
            My mamy karte w firmie od 2 lat, wszystko dziala super, co miesiac praktycznie dochodza do listy nowe kluby. Ja osobiscie bardzo duzo korzystam z karty, mieszkam na Ursynowie i akurat wiekszosc klubow z tej dzielnicy jest na liscie.
            Jedyna wpadka, to Gimnazjon, ktory byl w pakiecie, po czym nagle, z dnia na dzien, zerwal umowe...
            No i np. u nas nie kazdy ma karte na Warszawianke, w zwiazku z tym jest ciagle zamieszanie i szukamy kto w danym momencie ma karte...
            • Gość: marcin Re: Karta MultiSport IP: *.mobile.playmobile.pl 21.08.08, 19:37
              Witam- aktualnie karta Multisport umożliwia nieograniczony dostęp do ok 115
              obiektów sportowo rekreacyjnych w Warszawie oraz ponad 500 w całej Polsce (tj:
              siłownie, fitness kluby, baseny, joga, szkoły tańca, sztuki walki, squasha
              itp...)Może ją finansować pracodawca lub płatności za nią dokonuje pracownik.
              Oferowana jest także dla osób towarzyszących i dzieci. Zapraszam po info:
              m.lewandowski@benefitsystems.pl
      • Gość: mon Re: Karta MultiSport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 15:53
        witam
        moglabym otrzymac takowa karte, tzn zakupic? bede wdzieczna za odpowiedz,
        pozdrawiam !
        monisiatko@wp.pl
      • Gość: MARTA Re: Karta MultiSport IP: *.chello.pl 28.06.10, 14:18
        Moja ukochana karta konczy mi sie w lipcu z powodu zmiany pracy:((
        jednak bardzo nie chce sie z nia rozstawac. jezeli ktos ma mozliwosc
        zalatwienia mi jej to bardzo prosze moge placic kilka miesiecy w
        przod:) pozdrawiam
      • Gość: Aleksandra Re: Karta MultiSport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.14, 19:44
        Witam z ogromna przyjemnościa wykupilabym karte multisport jakobosoba towarzyszaca :)
        • imol2 Re: Karta MultiSport 15.10.14, 22:59
          Witam chętnie kupiłbym karnet multisport. mai: imol1991@gmail.com
      • Gość: LM23 Re: Karta MultiSport IP: *.204.191.14.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.03.15, 08:17
        Poszukuję karty multisportu, po zmianie pracy bardzo brakuje mi możliwości, które ona dawala. Jeśli jest tu ktoś kto może mnie zapisać na swoją osobę towarzyszącą będę bardzo wdzięczny.
        karol.olszowka@gmail.com
      • Gość: mateusz Re: Karta MultiSport IP: *.dynamic.chello.pl 10.10.15, 13:11
        a mozna sie do was podpiac do kozystania z benefitu? prosze o kontakt
    • Gość: Monka Re: Karta MultiSport IP: *.wroclaw.vectranet.pl 03.03.09, 11:35
      Witam. Oczekuję na te karte. Po raz pierwszy będę z niej korzystać, więc jeszcze
      nie wiele mogę powiedzieć. orientowałam się w ofercie i powiem szczerze, że
      brzmi zachęcająco- baseny, sauny, odnowy biologiczne, tańce- nic tylko szaleć!!!!
      • Gość: Dcr Re: Karta MultiSport IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.09, 16:32
        Najpierw zrob badanie czy Ci sie oplaca, wiekszosc obiektow jest strasznie
        zapchana wlasnie przez uzytkownikow tej karty.
    • Gość: mariusz Re: Karta MultiSport IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.09, 18:12
      Zastanawiałem się nad skorzystaniem z oferty jaką mi daje moja
      kochana znana firma. No i rozczarowanie: opłata raz na dwa miesiące
      z góry i to od 15 do 25 przed-poprzedniegio miesiąca na jakieś tam
      konto bankowe, a więc bez wygód: nie ściagane automatycznie z
      wynagrodzenia tylko jakoś tak pokretnie... Bez fakturki za którą
      ileś tam procent kwoty moja firma zwraca kasę. A więc jeszcze
      bardziej pokrętne i do tyłu. No i nie na wszystkie atrakcje w całym
      mieście, tylko niektóre... Akurat np. Olimpia, gdzie jest niemal
      idealnie pod względem zapełnienia (bez nadmiernego tłumu) i sprzętu
      (sporo tego jest), nie honoruje takich kart. Czyli wstęp na
      wszystkie ciasnotki i pipidówki jak np. Rokosowska czy
      Pruszkowska... Za jedyne 95 PLN na łepka (120 za towarzystwo płci
      przeciwnej).
      O nie, mam to w d...
      • Gość: Xandra Re: Karta MultiSport IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.06.09, 23:26
        Hej Mariusz to może mi załatwisz jako opcję osoby towarzyszącej.
        Płacę 130 zł od razu za 3 mc z góry i oferuję dozgonną wdzięczność :)
        Jeśli masz taką mozliwość prosze napisz xandra3@o2.pl
      • Gość: Aleksandra Re: Karta MultiSport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.14, 20:52
        Witam, chciałabym nabyc taka karte jako osoba towarzysząca , gdyz juz ponad 4 lata korzystam z niej I sprawnie place, ale kolega zwolnil sie niestety I juz nie mam możliwości wyrobienia multisporta
    • Gość: olka Re: Karta MultiSport IP: *.agora.pl 06.05.09, 11:59
      Ja też byłam bardzo długo zadowolona z tej karty. Chodziłam na
      zajęcie rano i wiezorem, zdażało mi się że w ciągu miesiąca
      zaliczałam około 50 wejść i co...?? Benefitowi się taki ktoś nie
      opłaca, chcą rozwiązać umowę z moim pracodawcą bo pracownicy zbyt
      często korzystają z karty. Jeśli chodzisz ze 3 razy w tygodniu to
      pewnie nic sie nie stanie... ale ja nie wierze w ten system
      nieograniczonych wejść ;(
      • Gość: karta Re: Karta MultiSport IP: *.aster.pl 04.06.09, 21:41
        Czy ma ktos mozliwosc zalatwienia karty multisport???Jestem stduentka i niestety
        nie mam mozliwosci podjecia pracy na caly etat i co za tym idzie zdobycia karty.
        Bede bardzo wdzieczna jesli ktos moglby mi w tym pomoc.Moj email: joanna1@onet.eu
        • Gość: MM Re: Karta MultiSport - Zakupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 15:51
          Witam zakupie jak najszybciej karte multisport.
          czekam na szczegoly, informacje - monisiatko@wp.pl
          pozdrawiam serdecznie

MM
          • trafica Re: Karta MultiSport - Zakupie 18.07.13, 11:41
            heja !
            nie było łatwo namotać tego MultiSporta, ale nareszcie mi się udało ;)
            jak macie ten sam problem to polecam:
            karta multisport forum
            • Gość: klaudyna Re: Karta MultiSport - Zakupie IP: *.arpnet.tv 24.08.13, 13:24
              Czy korzysta Pani/Pan już z tej karty zakupionej za pomocą forum forum-bezpiecznego-najmu.cba.pl/viewtopic.php?f=15&t=93&p=1190&sid=b66a7566a7a5855454b938282845be2e#p1190
              Czy jest gwarancja, że wpłacę pieniądze i otrzymam tą kartę? Proszę o potwierdzenie, że oferta jest bezpieczna
      • Gość: 007 Re: Karta MultiSport IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.06.09, 17:12
        Ciekawe co zrobi Benefit jak dostanie 400 wypowiedzeń od klubów z
        całej Polski .
        A to dopiero początek .
        Właściciele klubów fitness to ludzie umiejący liczyć .
        • Gość: właściciel klubu f Re: Karta MultiSport IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.06.09, 14:47
          Ta firma idzie ku zagładzie nowe jej pomysły tylko nas utwierdzają w
          postanowieniu wypowiedzenia.

A ich kasa Nam ... .
          Firma psuje rynek fitness i tyle . Czas im podziekować .
          Tylko słabi będą się z nimi męczyć i polegną z kolejnym aneksem do
          umowy !!!!
          • Gość: Marek Re: Karta MultiSport IP: *.warszawa.mm.pl 21.06.09, 21:26
            Trochę nie rozumiem. Przecież wiem, ze kluby dostaą pieniądze za
            każdą wizytę. Wiem też, że Benefit płaci bez żadnych zastrzeżeń.
            Skąd taka postawa? Taki Klient generuje stały, bezpieczny przychód w
            przecwieństwei do zmiennych gustów Klientów indywidualnych - nie
            rozumiem Państwa podejścia :(
            • Gość: Anka Re: Karta MultiSport IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.09, 07:24
              Spokojnie, głosy o rzekomej zagładzie firmy Benefit i rozwiązywaniu
              umów pochodzą głównie od zawistnych osób, które pragną posiadać
              kartę, ale BS odmówił im podpisania umowy indywidualnej.
              • Gość: piotr Re: Karta MultiSport IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.06.09, 10:48
                Karta jest ok ale ma kilka ograniczeń, jeśli masz pieniądze na pakiet socjalny z
                firmy to mogę zaproponować ci kupno karnetów do najlepszego centrum fitness w
                Poznaniu, otwarcie już we wrześniu tego roku. Będzie to w przyszłości cała sieć
                klubów, chcesz porozmawiać o szczegółach?
                • Gość: 007 Re: Karta MultiSport IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.06.09, 18:40
                  Tak jak Gimnazjon ?
                  Taka sieć bez majątku OK
                  Paznań ten wielki 3000m2 .
                  Jestem strasznie ciekawy jak poradzą sobie, będziemy śledzić
                  poczynania tego klubu .
                  Jak z logistyką będzie ??
                  powodzenia
                  • Gość: piotr Re: Karta MultiSport IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.06.09, 20:07
                    Co masz na myśli pytając o logistykę, bo to dość szerokie pojęcie. I z tego co
                    wiem to polityka firmy jest inna niż w gimnazjonie więc pewnie jej los również.
                    • Gość: Marek Re: Karta MultiSport IP: *.warszawa.mm.pl 22.06.09, 20:49
                      Podzwoniłem po znajomych mających kluby i wiem, że jest grupa
                      zdesperowanych, nieprzychylnych Benefitowi i karcie MultiSport osób
                      (czasem klubów) które chcą zamieszać. Z moich jednak informacji
                      wynika, że próba jest nieudana, bo większość chwali sobie współpracę
                      i nie widzi lepszej alternatywy na rynku.

Ciekaw jestem co z tego wyniknie - ryzyko dla obu stron spore i obie
                      strony raczej korzystają na współpracy. Nie przewiduję sukcesu tej
                      inicjatywy.

Rynek jest dla wszystkich i przy wzroście aktywności Polaków wszyscy
                      powinni być zadowoleni.
                      • Gość: 007 Re: Karta MultiSport IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.06.09, 17:54
                        Tak własnie jadę do stolicy !!!
                        Dni są policzone cała "Polska jedzie"

Widzę że coś robią jakieś zebrania , ale czy to cos jeszcze im da .
                        • Gość: Lilly Re: Karta MultiSport IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.09, 23:00
                          A ja mam karty te (Benefit i Multisport) od mojego byłego pacodawcy-
                          jest to firma zatrudniająca jakies 2 000 osób. Moge z niej
                          korzystac, czy nie???Czy ktoś to wie?
                          • Gość: Michal Re: Karta MultiSport IP: *.warszawa.mm.pl 07.07.09, 23:02
                            Jesli już nie masz prawa korzytsać to bym nie próbował. Ostatnio
                            widziałem na obiekcie jak zabierali takie karty - niezły obciach :)

• Gość: właściciel kf Re: Karta MultiSport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 23:34
                              jestesmy zadowoleni ze współpracy z benefit, nie widzimy żadnego
                              problemu....firma płaci reguralnie i bez zastrzerzeń za każde
                              wejśccie...klienci korzystają z usług częto i regularnie...A jesli
                              chodzi o te "przeterminowane, nieważne" karty to owszem mamy prawo
                              je odebrac i zgłosić do benefit dane osoby, która bezprawnie
                              chciała z niej skorzystać!
    • shogun Re: Karta MultiSport 28.07.09, 21:24
      Karta benefit jest git. Niestety wlasnie sie konczy. Jesli ktos jest w stanie
      pomoc mi zorganizowac nowa prosze o kontakt.
      • Gość: gość Re: Karta MultiSport IP: *.g4-net.com 31.07.09, 20:39
        a ja spotkałem sie w klubie z sytuacją gdzie pozwolono mi skorzystać
        tylko z jednej usługi dziennie, tzn. mogę skorzystać nawet z 10
        kklubów w ciągu dnia ale tylko po 1h w kazdym

kicha kicha i jeszcze raz kicha gdzie jest ten nielimitowany dostęp?

"nielimitowany chyba tylko dla osób które korzystają rzadko a
        najlepiej wcale

multisport spada na psy
        • kavainca Re: Karta MultiSport 03.08.09, 14:39
          kożystam z 2 klubów - w kazym siłownia do woli - o co chodzi?
        • Gość: kate Re: Karta MultiSport IP: *.warszawa.mm.pl 07.10.09, 22:04
          ludzie-ciężko Wam spojrzeć na stronę internetową benefitu? tam macie
          dokładnie napisane co i jak. niektóre kluby mają narzucone limity
          czasowe, ale w większości ćwiczy się bez ograniczeń.
          wystarczy poszukać kluby tutaj
          www.benefitsystems.pl/partnerzy.aspx
          i wszystko jasne
          • Gość: Kamil Re: Karta MultiSport IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.10, 20:17
            Jestem zainteresowany kartą MULTISPORT, chciałbym ją nabyć, aby dobra ludzka
            istota mogła mnie wciągnąć jako osobę towarzyszącą płacę 150pln! Będę regularnie
            przelewał na podane konto. Pochodzę i mieszkam w W-wie. Jestem dziennym
            studentem, pracuję tylko weekendowo lub dorywczo, przez co jestem wyeliminowany,
            normalnie zdobyć karty, a wszyscy znajomi borykają się z podobnym problemem.
            Jeśli możesz mi pomóc pisz: orzec_h@wp.pl gg 1945091
            • Gość: Benefit Systems Re: Karta MultiSport IP: 84.40.247.* 22.02.10, 16:51
              Witam,
              Do Programu MultiSport zapraszamy firmy, które zgłoszą minimum 15 pracowników. Każdy z pracowników może zaprosić do Programu jedną osobę towarzyszącą (najbliższy członek rodziny). Włączanie do Programu innych osób jako osób towarzyszących naraża firmę, która ma podpisaną umowę z Benefit Systems, na wypowiedzenie tej umowy oraz karę umowną. Po więcej informacji zapraszamy na stronę www.benefitsystems.pl.
              Z poważaniem,
              Benefit Systems
          • Gość: renii Re: Karta MultiSport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 20:37
            Witam.Jestem zainteresowana kartą multisport;)Czy ktoś mógłby mi ją
            załatwić.Bardzo proszę o kontakt lindsay@op.pl lub gg 9873981;)
    • Gość: Martinessss Re: Karta MultiSport IP: *.147.213.174.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.04.10, 19:20
      Witam!
      Wyrabiam karty Multisport, do końca tygodnia.
      Chętni kontaktujcie się na maila trendy666@wp.pl, natychmiastowa odpowiedź.
      • Gość: Ona Re: Karta MultiSport IP: *.chello.pl 23.04.10, 19:01
        NIE UFAĆ! trendy666@wp.pl to oszustka!
      • Gość: dony Re: Karta MultiSport IP: *.chello.pl 27.04.10, 23:34
        jestem zainteresowany .adres kon.dony@poczta.onet.pl
        • Gość: gigi Re: Karta MultiSport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 21:44
          ja również byłabym zainteresowana, gigi_sweetgirl@hotmail.com
          pozdrawiam
    • adresnieprawidlowy Re: Karta MultiSport 17.08.10, 14:54
      Karty multisport to super sprawa :-) A wykorzystywać można w wielu miejscach :-)
      to chyba najważniejsze. Baseny, siłownie, kluby fitness wszędzie można sobie
      chodzić bez żadnych problemów. Trzeba tylko sobie poszukać listy miejsc, które w
      Twoim mieście honorują te karty. Dla mnie najważniejsze jest, że w fitness parku
      mercury honorują te karty, bo mogę sobie spokojnie chodzić na zajęcia nie
      martwiąc się o pieniądze.
      • lucyinthestars Re: Karta MultiSport 16.09.10, 11:44
        Z tego co słyszałam to kartę Multisport honoruje klub Fitness Park Mercury i nie trzeba nic dopłacać do tego interesu. Nie wiem jak gdzie indziej, ale tam na pewno. W ogóle taka karta to jest niezła wygoda, bo można naprawdę dużo taniej wyjść, niż normalnie.
    • Gość: zatorami Re: Karta MultiSport IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.12.10, 19:59
      Bardzo proszę o pomoc w zdobyciu karty Multisport. Proszę o kontakt zatorami@gmail.com.
    • Gość: cygix Re: Karta MultiSport - sprzedam IP: 194.251.119.* 18.07.13, 11:46
      Hej
      jak w temacie - mam możliwość załatwienia MultiSporta
      detale znajdziesz tutaj:
      karta MultiSport
      • Gość: Madzia Re: Karta MultiSport - sprzedam IP: *.31.25.109.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.07.13, 19:33
        Witam, czy jest możliwość jeszcze załatwienia multisporta ?:)
        Pozdrawiam,
        Madzia.
      • Gość: goscinnie Re: Karta MultiSport - sprzedam IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.13, 14:55
        Witam, jestem zainteresowana zakupem karty multisport ważnej od września. Jestem z warszawy. Kontakt na pracawet2013@gmail.com
      • Gość: Majka Re: Karta MultiSport - sprzedam IP: *.dynamic.chello.pl 26.08.13, 18:16
        bardzo chętnie zdobędę kartę MultiSport. Proszę o kontakt : bedelek.m@gmail.com
        • aro2121 Re: Karta MultiSport - sprzedam 27.08.13, 13:39
          Jestem zainteresowany Multisportem od września-października - WROCŁAW.

arek_baggio@interia.pl
          • Gość: viki Re: Karta MultiSport IP: *.dynamic.chello.pl 18.09.13, 12:03
            Jestem zainteresowana kartą Multisport
            az.brunetka@wp.pl
            • Gość: Agnieszka Karta MultiSport - kupię IP: *.warszawa.mm.pl 18.09.13, 22:20
              Witam, jestem zainteresowana kupnem karty Multisport. Jeśli jest to możliwe na najbliższy kwartał (10,11,12/2013) będę wdzięczna kontakt i wszelkie informacje na maila: agnieszka7t@interia.pl . Pozdrawiam.
      • Gość: endu Re: Karta MultiSport - sprzedam IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.13, 06:49
        witam prosze o kontakt endurasek@gmail.com
      • Gość: NURIA Re: Karta MultiSport - sprzedam IP: 94.158.232.* 18.09.13, 16:00
        Witam.Jestem zainteresowana. Proszę o kontakt i cenę na hannarudnik@wp.pl
        • Gość: gość Re: Karta MultiSport - sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.13, 17:31
          kupię najchętniej 2. lub 1 plus os towarzysząca. domowa@poczta.onet.pl
      • Gość: gość Re: Karta MultiSport - sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.13, 18:57
        aktualne?
        • Gość: kkkkk Re: Karta MultiSport - sprzedam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.13, 16:05
          sprzedam karte multisport..... mam do sprzedania 10....
          • Gość: robik Re: Karta MultiSport - sprzedam IP: *.rybnik.vectranet.pl 25.09.13, 18:14
            jestem zainteresowany kartą daj znac
          • Gość: Marcin Re: Karta MultiSport - sprzedam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.13, 14:00
            Witam. Jestem zainteresowany zakupem takiej karty. Jak można się z Toba skontaktować?
          • Gość: Videomax Re: Karta MultiSport - sprzedam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.13, 14:08
            Witam. jestem zainteresowany zakupem takiej karty. Prosze info na maila videomax76@gmail.com. Dziekuję
          • Gość: czaszka Re: Karta MultiSport - sprzedam IP: *.is.net.pl 27.09.13, 03:21
            witam, jestem zainteresowana nabyciem takiej karty, prosze o kontakt megana@wp.pl, pozddrawiam.
          • Gość: malgosia Re: Karta MultiSport - sprzedam IP: *.via.zamek.net.pl 19.10.13, 22:55
            jestem zainteresowana karta multisport malgosia.t@op.pl
          • misia621 Re: Karta MultiSport - sprzedam 10.03.14, 12:42
            Witam czy nadal jest możliwość załatwienia karty. Jestem zainteresowana misia62@tlen.pl
      • Gość: aga Re: Karta MultiSport - sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.13, 17:09
        witam
        jestem zainteresowana kupnem karty. prosze o kontakt agnieszka.lisiecka@op.pl
        • Gość: Dominik Re: Karta MultiSport - sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.13, 19:39
          Witam !

Jaki koszt takiej karty ?
          Byłym zainteresowany.
          dominik.handke@gmail.com
          • Gość: aberggren Re: Karta MultiSport - sprzedam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.13, 15:34
            Uważajcie na sprzedającą z Poddebic....mnie właśnie oszukano na sporą sumę....Pani nie reaguje na telefony, na emaile....nie bardzo wiem,co robic....umowa jest tak skonstruowana, że za zgłoszenie gdziekolwiek płaci się karę....
      • Gość: aga Re: Karta MultiSport - sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.13, 17:09
        jestem zainteresowana kupnem karty. prosze o kontakt agnieszka.lisiecka@op.pl poznań
      • Gość: Marek Re: Karta MultiSport - sprzedam IP: *.promus.3s.pl 07.10.13, 09:36
        Witam , jestem zainteresowany zakupem karty multisport Katowice proszę o kontakt marekszweda@interia.pl
      • Gość: k Re: Karta MultiSport - sprzedam IP: *.dynamic.mm.pl 16.10.13, 14:49
        nadal aktualne?
      • bena48 Re: Karta MultiSport - sprzedam 24.10.13, 13:55
        Jestem zainteresowana kartą od listopada. Proszę o kontakt.
      • Gość: Juti Re: Karta MultiSport - sprzedam IP: *.ip.netia.com.pl 26.10.13, 16:19
        a w jakiej cenie?
      • Gość: Kasia Re: Karta MultiSport - sprzedam IP: *.nowaruda.vectranet.pl 31.10.13, 21:16
        Jestem zainteresowana kartą, proszę o info. Pozdr.
      • Gość: Ann Re: Karta MultiSport - sprzedam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.11.13, 20:09
        cześć,

czy nadal możesz załatwić kartę multisport?

pozdrawiam
      • Gość: asia79 Re: Karta MultiSport - sprzedam IP: *.182.97.251.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.11.13, 06:07
        Jestem zainteresowana proszę o kontakt : asia.jo79@gmail.com
      • Gość: Agnieszka Re: Karta MultiSport - sprzedam IP: *.warszawa.vectranet.pl 14.11.13, 02:30
        Czy jest jeszcze możliwość załatwienia karty?
      • Gość: Anna Re: Karta MultiSport - sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.13, 12:38
        Witam inetersuje mnie karta multispor prosze o blizsze informacje na jakim obszarze polski o raz cene pozdrawiam Anna
      • Gość: natalia Re: Karta MultiSport - sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.13, 11:39
        aktualne?
      • Gość: iza Re: Karta MultiSport - sprzedam IP: *.icpnet.pl 16.01.14, 23:21
        hej dalej masz mozliwosc zalatwienia karty multisport? podaje meila isska89@o2.pl moglbys sie odezwac na meila?
      • Gość: klaudia Re: Karta MultiSport - sprzedam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.01.14, 19:25
        hej masz mozliwosc załatwienia kart multisport ??
      • Gość: Arek Re: Karta MultiSport - sprzedam IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 16.02.14, 11:34
        Witam

Czy jeszcze temat Multisportu jest aktualny jezeli tak bylbym zainteresowany.

Pozdrawiam
        • Gość: Elania Re: Karta MultiSport - sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.14, 20:33
          Witam, również jestem zainteresowana nabyciem 2 kart najlepiej od kwietnia , oferty elania1@wp.pl
      • londynka24 Re: Karta MultiSport - sprzedam 17.05.14, 18:34
        Kupie. Anita5czajka@gmail.com. prosze o kontakt
      • Gość: Kot Re: Karta MultiSport - sprzedam IP: *.dynamic.mm.pl 19.06.14, 17:02
        Chętnie kupie kartę
      • Gość: aisha2400 Re: Karta MultiSport - sprzedam IP: *.opera-mini.net 16.08.14, 10:41
        Witam. Jestem zainteresowana kartą Benefit Multisport. Oto moj e-mail: aisha2400@gmail.com, oraz nr tel 570600808. Czekam na wiadomosc. Pozdrawiam. Magda.
        • magdasoc Re: Karta MultiSport - sprzedam 08.09.14, 10:42
          mam mozliwosc zalatwienia takiej karty - cena 180 zl multisport plus za dwie osoby po 170 zl.tel 516822433 pozdr
          • Gość: juśkajo Re: Karta MultiSport - sprzedam IP: *.tmark98.revers.nsm.pl 16.09.14, 21:45
            nadal aktualne?
          • Gość: Ewa Re: Karta MultiSport - sprzedam IP: *.wroclaw.mm.pl 29.11.14, 20:32
            Witam,
            chciałabym sie zapytać czy oferta jest nadal aktualna i na jak długi okres czasu jest umowa?Chciałabym kupić dla jednej osoby z Wrocławia
            Pozdrawiam
      • Gość: Yarka Re: Karta MultiSport - sprzedam IP: 217.153.18.* 30.09.14, 09:01
        prosze o info
      • Gość: robin Re: Karta MultiSport - sprzedam IP: *.free.aero2.net.pl 12.10.14, 21:31
        Witam, jestem zainteresowany kupnem karty multisport.
        • imol2 Re: Karta MultiSport - sprzedam 15.10.14, 23:00
          Chętnie kupiłbym kartę multisport
      • Gość: Habier Re: Karta MultiSport - sprzedam IP: *.dynamic.chello.pl 16.11.14, 19:37
        Witam jestem zainteresowany nabyciem karty multi sport jaki jest koszt wyrobienia owej karty
      • Gość: ulka Re: Karta MultiSport - sprzedam IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.14, 17:29
        cześć ! czy jest możliwość załatwienia karty multisport? i jaki byłby jej koszt? Pozdrawiam-Ulka
      • Gość: ona zainteresowani Karta MultiSport - sprzedam IP: 194.0.62.* 12.12.14, 10:59
        witam, czy ogłoszenie nadal aktualne. Jestem chętna i jeszcze 2 osoby dodatkowo na dluzsza wspolprace. jaka cena? dziekuje. prosze o kontakt mailowy: ofertyznetu@interia.pl
      • Gość: ona zaintersowana: Karta MultiSport - sprzedam IP: 194.0.62.* 12.12.14, 11:14
        witam, karta multisport od stycznia 2014 roku kupie. Jestem chętna i jeszcze 2 osoby dodatkowo na dluzsza wspolprace. jaka cena i zasady wspolpracy? dziekuje. prosze o kontakt mailowy: ofertyznetu@interia.pl
      • Gość: zategesss@gmailcom Re: Karta MultiSport - sprzedam IP: *.olsztyn.vectranet.pl 11.01.15, 22:06
        jest jeszcze mozliwosc zaltwienia karty multisport?
      • Gość: piotrek Re: Karta MultiSport - sprzedam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.15, 16:07
        witam chetnie kupie karte i bede placic miesieczny abomnament perosze o kontakt pilne ukonczone 18 lat mam
      • Gość: anka Re: Karta MultiSport - sprzedam IP: *.centertel.pl 15.02.15, 09:28
        Witam serdecznie czy jest jeszcze mozliwosc zalatwienia karty multisport? Pozdrawiam
      • Gość: joannachmielewska2 Re: Karta MultiSport - sprzedam IP: *.gdansk.vectranet.pl 13.04.15, 15:27
        Czy jest to jeszcze aktualne
      • Gość: kaja Re: Karta MultiSport - sprzedam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.07.15, 09:12
        Hej chętnie kupię kartę . 2x
    • gtrstig Re: Karta MultiSport 24.09.13, 23:09
      Prawdziwe piękno - intigirls.com
      • pierozki2 Re: Karta MultiSport 06.10.13, 16:32
        Witam!
        bardzo proszę o pomoc w załatwieniu karty multisport !
        jeśli ktoś ma możliwość - będę serdecznie wdzięczna!

zapewniam terminowość płacenia
        a.f.
        pierozki2@wp.pl
        • Gość: Mylda Re: Karta MultiSport IP: *.dynamic.chello.pl 07.10.13, 14:42
          Kupie karte multisportu (wlasciwe karte mam,tylko doladowac ja) na miesiac pazdziernik i listopad
          matylda.czajka@gmail.com, tel. 725226525
      • Gość: Mateusz Re: Karta MultiSport - Kupię IP: *.toya.net.pl 23.10.13, 20:22
        Kupię dwie karty multisport.
        Terminowość płacenia.
        Tylko poważne oferty.

Pozdrawiam
        mateuszsurowaniec@gmail.com
    • 19david Re: Karta MultiSport 14.10.13, 11:04
      są to karty z czujnikiem radiowym
    • withapurpose korzystanie z czyjejś karty multisport 01.11.13, 12:38
      Witam! Pytanie w temacie ale troche z innej strony. Mój ojciec ma multisporta i nie korzysta z niego, bo w jego obiektach nie obowiązuje. Chciałabym skorzystać w Gdańsku z jego karty, podpisując się jego nazwiskiem. Wiecie, w których ośrodkach mogłabym się dogadać, żeby coś takiego przeszło? Pozdrawiam:)
      • bonx70 Re: korzystanie z czyjejś karty multisport 01.11.13, 22:38
        karta jest przypisana do nazwiska i czesc kosztow pokrywa firma w ktorej pracuje Twoj ojciec , żaden klub nie pójdzie (oficjalnie) na taki układ żebyś mogła korzystać zamiast . Na multisporcie świat sie nie kończy sa inne możliwości jesli jestes zainteresowana niedroga alternatywą dla multisport to napisz finanse112@gmail.com lub moj nick @gazeta.pl
        • bonx70 Re: korzystanie z czyjejś karty multisport 01.11.13, 22:40
          oczywiscie przypisana do osoby nie nazwiska
    • Gość: bindo Re: Karta MultiSport IP: 176.122.244.* 06.12.13, 13:00
      Kupie karte multi sport

adres bindo@tlen.pl

Tylko poważne oferty
    • Gość: Ola Posiadam karte ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.14, 21:53
      Witam , jestem posiadaczką karty Multisport od 2013 roku dokładniej od października tamtego roku i nie wiem czy moja karta jest jeszcze ważna, jak mogę ją doładować.?
      Dziekuję za odpowiedź!
      • vinda Re: Posiadam karte ... 06.03.14, 11:55
        Hm? Karty Multisport się nie doładowuje, albo pracujesz w firmie, która wydała kartę i jest partnerem BS, albo jesteś osobą towarzyszącą takiego pracownika.
        • Gość: Ela Re: Posiadam karte ... IP: *.135.160.58.static.kolnet.eu 28.03.14, 07:43
          czy jest opcja współpracy. poszukuje kogoś kto umożliwi mi nabycie karty
    • Gość: Agencja Re: Karta MultiSport IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.14, 12:28
      MĘŻCZYŹNI O SPORTOWEJ SYLWETCE POSZUKIWANI DO SESJI ZDJĘCIOWEJ

Agencja Artystyczna do sesji zdjęciowej sprzętu sportowego poszukuje mężczyzn w wieku ok. 18-40 lat - wysportowanych, dobrze zbudowanych o miłej aparycji, chętnie panowie ćwiczący na siłowni bądź uprawiających inne sporty.
      Stawka: 1000 zł brutto

ZGŁOSZENIA: casting@acordeon.pl

Prosimy o przesłanie:
      - kilku aktualnych zdjęć (sylwetka i portret)
      - dane osobowe (wiek, wzrost, waga)
      - miejsce zamieszkania
      - kontakt telefoniczny

W temacie maila prosimy wpisać "imię, nazwisko - sylwetka".
      Szczegóły dotyczące projektu prześlemy wybranym osobom
      i zaprosimy je na zdjęcia próbne.

Agencja Acordeon
      ul. Kierbedzia 4, 00-728 Warszawa
      acordeon.pl
      W razie pytań: 791-802-051
      • Gość: Magda Re: Karta MultiSport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.14, 12:09
        Fatalną stronę www macie.
    • Gość: p karta IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.14, 17:02
      czy karta jest skanowana w jakiś sposób?
      • vinda Re: karta 06.03.14, 11:58
        W większości obiektów karta jest skanowana, w niektórych również na wyjściu.

A propos, przypomniała mi się historyjka o "biznesmenie", który pokserował karty klientów i sobie je w wolnych chwilach skanował. Ale szybko mu biznes padł, bo Benefit umowę raz-dwa wypowiedział :)
        • ala.nie.ma.kota Re: karta 24.06.14, 13:53
          Ja miałam Multisport jakoś przez pół roku i była to super sprawa. Teraz niestety w mojej pracy nie ma tych kart, a mój facet może taką załatwić u siebie dla osoby towarzyszącej, ale wychodzi dość drogo bo jakoś 160 zł. Czy wiecie może gdzie taka kartę można nabyć?

-------------------------------------------
          Dla zainteresowanych blog o zdrowiu i aktywności
    • malajkat7 Re: Karta MultiSport 03.06.15, 14:08
      Ostatnio trafiłam na kartę BeActive i uważam, że jest bardzo ciekawą opcją. Za 59zł są wejścia do 16, a za 99 o każdej porze.
    • grzespe Re: Karta MultiSport 09.06.15, 15:45
      Ja osobiście wybrałem OKsystem. Mają więcej punktów rekreacyjnych a jak wiadomo mniejszość w firmie chodzi na siłownię i woli wykorzystać miejsca rekreacji. Polecam Akademia Zdrowia GreenPort bo robią całą ofertę benefitową dla firm. Dla mojej stworzyli baaardzo ciekawy i w sumie oryginalny system na cały rok w przystępnej cenie. Moi pracownicy są zadowoleni bo w ich ofercie znalazły się rzeczy których inni nie proponują by podnieść wartość pracownika i zachęcić go do sumiennej pracy.
      Pozdrawiam, Tomaszek.
      • grzespe Re: Karta MultiSport 09.06.15, 15:46
        Ja osobiście wybrałem OKsystem. Mają więcej punktów rekreacyjnych a jak wiadomo mniejszość w firmie chodzi na siłownię i woli wykorzystać miejsca rekreacji. Polecam Akademia Zdrowia GreenPort bo robią całą ofertę benefitową dla firm. Dla mojej stworzyli baaardzo ciekawy i w sumie oryginalny system na cały rok w przystępnej cenie. Moi pracownicy są zadowoleni bo w ich ofercie znalazły się rzeczy których inni nie proponują by podnieść wartość pracownika i zachęcić go do sumiennej pracy.
        Pozdrawiam.
    • grzespe Re: Karta MultiSport 09.06.15, 15:48
      Ja osobiście wybrałem OKsystem. Mają więcej punktów rekreacyjnych a jak wiadomo mniejszość w firmie chodzi na siłownię i woli wykorzystać miejsca rekreacji. Polecam Akademia Zdrowia GreenPort bo robią całą ofertę benefitową dla firm. Dla mojej stworzyli baaardzo ciekawy i w sumie oryginalny system na cały rok w przystępnej cenie. Moi pracownicy są zadowoleni bo w ich ofercie znalazły się rzeczy których inni nie proponują by podnieść wartość pracownika i zachęcić go do sumiennej pracy. Śmiało polecam www.greenport.pl
      Pozdrawiam
    • majkox Re: Karta MultiSport 09.06.15, 19:08
      fajna sprawa dla moich dzieciaków, jednak mam dopłacane z pracy do karty, więc koszty zakupu są znacznie niższe
    • grzespe Re: Karta MultiSport 11.06.15, 15:26
      Ja korzystam z OKsystem i też jestem zadowolony. Kupiłem na greenport.pl i z tego co wiem tworzą też systemy benefitowe dla firm i korporacji. Śmiało mogę polecić.
    • Gość: Gość Re: Karta MultiSport IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.15, 00:52
      Bardzo tanio z tą kartą wychodzi a jak ktoś często korzysta to można powiedzieć ,że jest darmo xn--kredyt-na-dowd-xob.pl/kredyt-gotowkowy
    • Gość: olkao0390 Re: Karta MultiSport IP: *.47.7.141.ipv4.supernova.orange.pl 22.05.17, 19:44
      Mieliśmy kiedyś Multisporty, ale zdecydowanie lepiej przyjęła się karta Biznes Benefit, między innymi do restauracji i SPA, jest też na lepszych warunkach, i przede wszystkim punkty które ją honorują mają duże rabaty dla posiadaczy karty.
    • Gość: karol389 Re: Karta MultiSport IP: *.163.149.35.ipv4.supernova.orange.pl 30.06.17, 16:56
      Ja mam Biznes Benefit i jest świetna, zdecydowanie lepsza niż Multisport.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka