Gość: Jo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 09:14 Skoro Hiszpania grała z Chorwacją o 3 miejsce w piłce wodnej to ciekawe o co grają Czrnogóra z Serbią??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obii Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 16. IP: *.gprs.plus.pl 24.08.08, 09:27 Wiem, że to dziwne, ale "ponaddwutygodniowa" pisze się łącznie. Wiem, że to dziwne, ale pisząc i publikując po polsku powinniście wiedzieć takie rzeczy. A przynajmniej sprawdzać. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwyjotes Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 16. 24.08.08, 09:41 Nie "ostatni dzień olipiaday" tylko IGRZYSK. Nieuki same czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorka Re: Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 10:28 Pozwolę sobie przytoczyć fragment artykułu z Wikipedii (choć pewnie nie jest ona wiarygodnym źródłem informacji dla "wyuczonych"): "... Z czasem słowo olimpiada straciło swoje dawne znaczenie i wyrównało się pojęciowo z "igrzyskiem". W dzisiejszych czasach nawet częściej możemy spotkać olimpiadę na miejscu, gdzie bardziej uprawnione w użyciu wydawałoby się "igrzysko"..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PzB Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 16. IP: *.ip.theriver.com 24.08.08, 10:16 Wiem, że moje uwagi najczęciej nie trzymają się kupy - ale w dziale "Niedziela-wydarzenia dnia-Boks:finały-waga do 48 kg., finał" zaznaczony jest "występ Polaków". Może sędzia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruskochińskomen Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 16. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.08, 10:25 I co? Kto się będzie podniecał zwycięstwem Amerykanów? Od razu mówię, że jakakolwiek ambasada mi nie zapłaciła. Ja wiem, że w Polsce jest moda na bycie kolejnym stanem USA, i bycie american, ale nie każdy taki jest. I zgodnie z demokracją mam prawo tak mówić, więc mnie nie atakować pr0demokraci. Odpowiedz Link Zgłoś
lemari Re: Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 24.08.08, 10:32 Daliście filmik z Barcelony, "to były czasy"...d o p i n g u :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin to podziękujcie też Mongołowi i Kazachowi IP: *.chello.pl 24.08.08, 10:34 gdyby nie ich niespodziewane zwycięstwa nad kubańskimi bokserami w finałach, Kuba bez problemu by nas wyprzedziła w klasyfikacji medalowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: to podziękujcie też Mongołowi i Kazachowi IP: *.sttlwa.dsl-w.verizon.net 24.08.08, 10:45 ... no bez jaj ..... KUBA wypadla 10 X lepiej niz Polaczki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HejHejTuEnBiEj Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 16. IP: *.112210.adsl.tele2.no 24.08.08, 10:46 To jest koszykówka!!! Świetny mecz - było wszystko!!! Szkoda, że jedna z drużyn musiała przegrać. Niesamowity Wade, Fernandez.. Kobe w ważnych momentach też pokazał klasę.. bardzo dobrzy bracia Gasol, CP3 i Navarro (te kosmiczne floatery!).. Rubio - jest świetny, może być wielki ( przećwiczył dzisiaj Kidda i D.Willa). Gratulacje dla obu drużyn! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Francja - Islandia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 10:50 I gdzie ta wasza Islandia, która ponoć zasłużyła na zwycięstwo? Francuzi ich jadą, że hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Francja - Islandia IP: *.sttlwa.dsl-w.verizon.net 24.08.08, 10:52 cieniutkie polaczki w kazdym widza POTEGE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Thierry Omeyer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 11:06 Po półfinale i w trakcie finału piki ręcznej widać jasno, dlaczego Polsce jakoś udało się zremisowac z Francją. W tamtym meczu nie grał we francuskiej bramce Omeyer, który jest po prostu geniuszem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Dla mnie klasyfikacja medalowa nie jest obiektywna IP: *.mas.airbites.pl 24.08.08, 11:19 No bo gdzie tu sprawiedliwość że Armenia mając 6 medali brązowych jest niżej niż kraje z tylko 1 srebrnym? Kraj może mieć i 50 medali brązowych i tak będzie niżej niż kraj z 1 srebrnym albo np. mając 100 brązowych i 1 srebrny jest niżej niż ten z 2 srebrnymi.I tak można mnożyć przykłady. Powinno stosować się klasyfikację punktową. Ograniczyć np.liczenie punktów tylko do miejsc medalowych. To by było bardziej sprawiedliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
airborell Re: Dla mnie klasyfikacja medalowa nie jest obiek 24.08.08, 11:54 Zczubaki, Wielka Brytania jako gospodarz _wystawi_ reprezentację w piłce nożnej na następnej olimpiadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Dla mnie klasyfikacja medalowa nie jest obiek IP: *.chello.pl 24.08.08, 12:50 Dokladnie. I nie prawda że Polska w takim wypadku wypadłaby z pierwszej "20". Owszem, wyprzedziłyby nas Brazylia i Kuba, ale my przeskoczylibyśmy Etiopię i Rumunię. Więc miejsce byłoby dokładnie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rusek Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 16. IP: *.marymont.pl 24.08.08, 12:15 Powinno byc tak ze zlota i srebra mialy by wieksza wartosc. np. zloto - 3 pkt srebro - 2 pkt braz - 1 pkt. bo jaki jest sens jak ktos zdobedzie WSZYSTKIE srebrne i brazowe medale, a nie zdobedzie ani jednego zlotego i bedzie w 3 czy 4 dziesiatce..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: I co Polaczki, jak wam tam? IP: *.pools.arcor-ip.net 24.08.08, 12:47 Pokazaliscie wasza slabosc i mizere , jak zwykle zreszta. Ale z was swiatowa potega , ale z was mocarstwo sportowe.Jak byliscie miernoscia i lipa ,taka i zostaliscie .Przypadkowe medaliki , pijani szefowie zwiazku, pewnie tez obrzygani- oto obraz waszego ,polskiego sportu.Popatrzcie na nas , NIEMCOW i uczcie sie od nas , matoly sportowe i nie tylko.Ale mialem ubaw z was podczas tej olimpiady.Jak zbite pieski zescie reagowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polka Re: I co Polaczki, jak wam tam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 14:00 A my mamy się dobrze, bo cieszymy się z naszych zwycięstw, choć nie jest ich wiele, a nie tak jak niektórzy z porażek innych. Jeśli Niemcy są tacy wspalani, to co robisz na polskim forum, czy czytanie polskich tekstów nie uwłacza Twojej "godności" Ale coż Niemiec zawsze pozostanie Niemcem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: I co Polaczki, jak wam tam? IP: *.pools.arcor-ip.net 24.08.08, 15:16 Dziadami byliscie i jestescie, sportowymi i nie tylko.Narod sportowo karlowaty. DLACZEGO? No bo przez karla sterowani.W druzynowych dyscyplinach jestescie NIC. W pozostalych prawie NIC.Eh Polaczki , Polaczki.Sprzatac u nas , w USA i w reszcie Zachodu - tym sie zajmijcie.Przypomnijcie sobie wasze przyslowie : jak Polaku nie potrafisz, nie pchaj sie cholero na afisz.Zrobie zaraz analize porownawcza naszych, niemieckich osiagniec i waszych slepyo-kurzych trafow na tej olimpiadzie.CIEKAWE KTO MA WIECEJ MEDALI . my Niemcy czy wy Polaczki. No kto?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzychu Ja, ja 5 platz... IP: 91.192.250.* 24.08.08, 16:40 A azbest sam się nie zerwie... Schnella! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiek Re: I co Polaczki, jak wam tam? IP: *.mobile.playmobile.pl 24.08.08, 20:28 powtarzasz się,więc i ja się powtórzę;spieprzaj do helmutka i wara od nas,leć pocieszać mistrzów piłki ręcznej bo nawet z grupy nie wyszli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g.marx Re: Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień IP: *.85-237-165.tkchopin.pl 24.08.08, 12:48 > bo jaki jest sens jak ktos zdobedzie WSZYSTKIE srebrne i brazowe medale, a nie > zdobedzie ani jednego zlotego i bedzie w 3 czy 4 dziesiatce..? A no taki, że znaczenie mają tylko złote medale. Srebrny i brązowy oznaczają porażkę. Kraj, który ma tylko srebrne medale nic nie wygrał i nie ma z czego być dumny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ememem Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 16. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 24.08.08, 12:53 wczorajszy tekst komentujacy maraton mezczyzn: on biega jak nigeryjczyk klasyczny :D Odpowiedz Link Zgłoś
kcramsib Paraolimpiada 24.08.08, 12:54 Domagam się relacji z czuba i na żywo z paraolimpiady. Odpowiedz Link Zgłoś
maz45 Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 16. 24.08.08, 13:09 Telewizja nadaje powtórki, czekając na ceremonię zamknięcia. No cóż zdąży z tymi powtórkami bez kłopotu. Tych medali było tyle co kot napłakał. Co innego Chińczycy, oni by musieli te powtórki już tydzień temu zacząć pokazywać, by się wyrobić na czas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W.F. Niewypał : ten rodzaj relacji jest do niczego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 14:05 taki rodzaj relacjonowania : czyli godzina i krotkie zdanie co sie dzieje jest do d... kiepski Zupelnie nie informuje tylko miesza, nie buduje nastroju jest to czysty chaos, poza tym za duzo dziennikarze piszą o sobie i swoich osobliwych dziwactwach za malo o sporcie. Wole zwykle relacje i transmisje na zywo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podkoscielny Re: Niewypał : ten rodzaj relacji jest do niczego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 15:18 THIS IS ZCZUBAAAAAAAA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leonidas Re: Niewypał : ten rodzaj relacji jest do niczego IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.08.08, 15:22 This is zSUCHAR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc pare słów na temat logo London 2012 IP: *.chello.pl 24.08.08, 15:20 www.encyclopediadramatica.com/London_Olympics Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Co symbolizuje wielki sutek? IP: 91.192.250.* 24.08.08, 15:30 Pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piernik_torunski Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 16. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 15:36 Nie lubię tych relacji "z czuba". Mam wrażenie, że piszą je dokładnie ci sami frustraci, co ze serwisu "po bandzie". Może wysilcie się trochę panowie. Doceńcie choć troszkę Chińczyków. A ceremonia zamknięcia jest całkiem ładna i jest kilka ładnych momentów. Może tak o tym napiszecie, zamiast ciągle wymyślać, jakie to jest tandetne? A co do katorżniczej pracy, to w Polandii w marketach, urzędach i szkołach ludzie nie mają wcale lepiej, rodziny nie utrzymają za to, co zarabiają. A tak w ogóle to większość fabryk w Chinach pracuje na zachodnie firmy. Czyż nie? Poza tym - tak globalnie - my jako Polacy, jeszcze ze 100 lat nie będziemy dumni z tego, że jesteśmy Polakami, tak jak Chińczycy są dumni z tego, że są Chińczykami. Proponuję wycieczkę do Chin, również na prowincje - obala to wszystkie już nieaktualne mity o Chinach. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 16. IP: *.lutn.cable.ntl.com 24.08.08, 15:44 pisze się doubledecker a nie dubbledecker REDAKTORZYNO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eurowizja Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 16. IP: 83.2.170.* 24.08.08, 15:50 j.w. tyle że z Pekinu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 16. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 16:03 ODŚNIEŻ???? Co Wy? Kaca macie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lan Re: Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.08.08, 16:07 Trzeba miec kiepskie poczucie humoru, zeby uwazac ta rlacje za smieszna, ale probujecie dalej :] Odpowiedz Link Zgłoś
agiskrol Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 16. 24.08.08, 16:47 Jimmy Page był najlepszy. Wygląda świetnie, z całą proporcją do wieku, muzyka doskonała - rock and rol never die - i w ogole prezentacja Londynu była ok..... punx not dead....to juz klasyka....i b.dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 16. IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.08.08, 17:31 "... bo czasem chyba dobrze jest nie dopiąć guzika" :P Babiarz na prezydenta ;)) Odpowiedz Link Zgłoś