Dodaj do ulubionych

Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 16.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 09:14
Skoro Hiszpania grała z Chorwacją o 3 miejsce w piłce wodnej to
ciekawe o co grają Czrnogóra z Serbią???
Obserwuj wątek
    • Gość: obii Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 16. IP: *.gprs.plus.pl 24.08.08, 09:27
      Wiem, że to dziwne, ale "ponaddwutygodniowa" pisze się łącznie.
      Wiem, że to dziwne, ale pisząc i publikując po polsku powinniście
      wiedzieć takie rzeczy. A przynajmniej sprawdzać.
      Pozdro
    • prawdziwyjotes Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 16. 24.08.08, 09:41
      Nie "ostatni dzień olipiaday" tylko IGRZYSK. Nieuki same czy co?
      • Gość: Gorka Re: Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 10:28
        Pozwolę sobie przytoczyć fragment artykułu z Wikipedii (choć pewnie
        nie jest ona wiarygodnym źródłem informacji dla "wyuczonych"):
        "... Z czasem słowo olimpiada straciło swoje dawne znaczenie i
        wyrównało się pojęciowo z "igrzyskiem". W dzisiejszych czasach nawet
        częściej możemy spotkać olimpiadę na miejscu, gdzie bardziej
        uprawnione w użyciu wydawałoby się "igrzysko"..."
    • Gość: PzB Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 16. IP: *.ip.theriver.com 24.08.08, 10:16
      Wiem, że moje uwagi najczęciej nie trzymają się kupy - ale w dziale
      "Niedziela-wydarzenia dnia-Boks:finały-waga do 48 kg., finał" zaznaczony jest
      "występ Polaków". Może sędzia?
    • Gość: ruskochińskomen Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 16. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.08, 10:25
      I co? Kto się będzie podniecał zwycięstwem Amerykanów? Od razu mówię, że
      jakakolwiek ambasada mi nie zapłaciła. Ja wiem, że w Polsce jest moda na bycie
      kolejnym stanem USA, i bycie american, ale nie każdy taki jest. I zgodnie z
      demokracją mam prawo tak mówić, więc mnie nie atakować pr0demokraci.
      • lemari Re: Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 24.08.08, 10:32
        Daliście filmik z Barcelony, "to były czasy"...d o p i n g u :)
    • Gość: marcin to podziękujcie też Mongołowi i Kazachowi IP: *.chello.pl 24.08.08, 10:34
      gdyby nie ich niespodziewane zwycięstwa nad kubańskimi bokserami w finałach,
      Kuba bez problemu by nas wyprzedziła w klasyfikacji medalowej.
      • Gość: misio Re: to podziękujcie też Mongołowi i Kazachowi IP: *.sttlwa.dsl-w.verizon.net 24.08.08, 10:45
        ... no bez jaj ..... KUBA wypadla 10 X lepiej niz Polaczki !
    • Gość: HejHejTuEnBiEj Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 16. IP: *.112210.adsl.tele2.no 24.08.08, 10:46
      To jest koszykówka!!! Świetny mecz - było wszystko!!! Szkoda, że jedna z drużyn
      musiała przegrać. Niesamowity Wade, Fernandez.. Kobe w ważnych momentach też
      pokazał klasę.. bardzo dobrzy bracia Gasol, CP3 i Navarro (te kosmiczne
      floatery!).. Rubio - jest świetny, może być wielki ( przećwiczył dzisiaj Kidda i
      D.Willa). Gratulacje dla obu drużyn!
    • Gość: Tom Francja - Islandia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 10:50
      I gdzie ta wasza Islandia, która ponoć zasłużyła na zwycięstwo? Francuzi ich jadą, że hej.
      • Gość: misio Re: Francja - Islandia IP: *.sttlwa.dsl-w.verizon.net 24.08.08, 10:52
        cieniutkie polaczki w kazdym widza POTEGE !
    • Gość: Tom Thierry Omeyer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 11:06
      Po półfinale i w trakcie finału piki ręcznej widać jasno, dlaczego Polsce jakoś udało się zremisowac z Francją. W tamtym meczu nie grał we francuskiej bramce Omeyer, który jest po prostu geniuszem.
    • Gość: ja Dla mnie klasyfikacja medalowa nie jest obiektywna IP: *.mas.airbites.pl 24.08.08, 11:19
      No bo gdzie tu sprawiedliwość że Armenia mając 6 medali brązowych
      jest niżej niż kraje z tylko 1 srebrnym? Kraj może mieć i 50 medali
      brązowych i tak będzie niżej niż kraj z 1 srebrnym albo np. mając
      100 brązowych i 1 srebrny jest niżej niż ten z 2 srebrnymi.I tak
      można mnożyć przykłady. Powinno stosować się klasyfikację punktową.
      Ograniczyć np.liczenie punktów tylko do miejsc medalowych. To by
      było bardziej sprawiedliwe!
      • airborell Re: Dla mnie klasyfikacja medalowa nie jest obiek 24.08.08, 11:54
        Zczubaki, Wielka Brytania jako gospodarz _wystawi_ reprezentację w piłce nożnej
        na następnej olimpiadzie.
      • Gość: Roman Re: Dla mnie klasyfikacja medalowa nie jest obiek IP: *.chello.pl 24.08.08, 12:50
        Dokladnie. I nie prawda że Polska w takim wypadku wypadłaby z pierwszej "20".
        Owszem, wyprzedziłyby nas Brazylia i Kuba, ale my przeskoczylibyśmy Etiopię i
        Rumunię. Więc miejsce byłoby dokładnie to samo.
    • Gość: Rusek Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 16. IP: *.marymont.pl 24.08.08, 12:15
      Powinno byc tak ze zlota i srebra mialy by wieksza wartosc. np.
      zloto - 3 pkt
      srebro - 2 pkt
      braz - 1 pkt.
      bo jaki jest sens jak ktos zdobedzie WSZYSTKIE srebrne i brazowe medale, a nie
      zdobedzie ani jednego zlotego i bedzie w 3 czy 4 dziesiatce..?
      • Gość: Johann Re: I co Polaczki, jak wam tam? IP: *.pools.arcor-ip.net 24.08.08, 12:47
        Pokazaliscie wasza slabosc i mizere , jak zwykle zreszta. Ale z was
        swiatowa potega , ale z was mocarstwo sportowe.Jak byliscie
        miernoscia i lipa ,taka i zostaliscie .Przypadkowe medaliki , pijani
        szefowie zwiazku, pewnie tez obrzygani- oto obraz waszego ,polskiego
        sportu.Popatrzcie na nas , NIEMCOW i uczcie sie od nas , matoly
        sportowe i nie tylko.Ale mialem ubaw z was podczas tej olimpiady.Jak
        zbite pieski zescie reagowali.
        • Gość: Polka Re: I co Polaczki, jak wam tam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 14:00
          A my mamy się dobrze, bo cieszymy się z naszych zwycięstw, choć nie
          jest ich wiele, a nie tak jak niektórzy z porażek innych. Jeśli
          Niemcy są tacy wspalani, to co robisz na polskim forum, czy czytanie
          polskich tekstów nie uwłacza Twojej "godności" Ale coż Niemiec
          zawsze pozostanie Niemcem :P
          • Gość: Johann Re: I co Polaczki, jak wam tam? IP: *.pools.arcor-ip.net 24.08.08, 15:16
            Dziadami byliscie i jestescie, sportowymi i nie tylko.Narod sportowo
            karlowaty. DLACZEGO? No bo przez karla sterowani.W druzynowych
            dyscyplinach jestescie NIC. W pozostalych prawie NIC.Eh Polaczki ,
            Polaczki.Sprzatac u nas , w USA i w reszcie Zachodu - tym sie
            zajmijcie.Przypomnijcie sobie wasze przyslowie : jak Polaku nie
            potrafisz, nie pchaj sie cholero na afisz.Zrobie zaraz analize
            porownawcza naszych, niemieckich osiagniec i waszych slepyo-kurzych
            trafow na tej olimpiadzie.CIEKAWE KTO MA WIECEJ MEDALI . my Niemcy
            czy wy Polaczki. No kto??????????????
            • Gość: krzychu Ja, ja 5 platz... IP: 91.192.250.* 24.08.08, 16:40
              A azbest sam się nie zerwie... Schnella!
            • Gość: gosiek Re: I co Polaczki, jak wam tam? IP: *.mobile.playmobile.pl 24.08.08, 20:28
              powtarzasz się,więc i ja się powtórzę;spieprzaj do helmutka i wara od nas,leć
              pocieszać mistrzów piłki ręcznej bo nawet z grupy nie wyszli...
      • Gość: g.marx Re: Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień IP: *.85-237-165.tkchopin.pl 24.08.08, 12:48
        > bo jaki jest sens jak ktos zdobedzie WSZYSTKIE srebrne i brazowe medale, a nie
        > zdobedzie ani jednego zlotego i bedzie w 3 czy 4 dziesiatce..?
        A no taki, że znaczenie mają tylko złote medale. Srebrny i brązowy oznaczają
        porażkę. Kraj, który ma tylko srebrne medale nic nie wygrał i nie ma z czego być
        dumny.
    • Gość: ememem Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 16. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 24.08.08, 12:53
      wczorajszy tekst komentujacy maraton mezczyzn:
      on biega jak nigeryjczyk klasyczny
      :D
    • kcramsib Paraolimpiada 24.08.08, 12:54
      Domagam się relacji z czuba i na żywo z paraolimpiady.
    • maz45 Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 16. 24.08.08, 13:09
      Telewizja nadaje powtórki, czekając na ceremonię zamknięcia. No cóż zdąży z tymi
      powtórkami bez kłopotu. Tych medali było tyle co kot napłakał. Co innego
      Chińczycy, oni by musieli te powtórki już tydzień temu zacząć pokazywać, by się
      wyrobić na czas...
    • Gość: W.F. Niewypał : ten rodzaj relacji jest do niczego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 14:05
      taki rodzaj relacjonowania : czyli godzina
      i krotkie zdanie co sie dzieje jest do d... kiepski

Zupelnie nie informuje tylko miesza, nie buduje nastroju
      jest to czysty chaos, poza tym za duzo dziennikarze piszą o sobie
      i swoich osobliwych dziwactwach za malo o sporcie.

Wole zwykle relacje i transmisje na zywo.
      • Gość: podkoscielny Re: Niewypał : ten rodzaj relacji jest do niczego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 15:18
        THIS IS ZCZUBAAAAAAAA!
        • Gość: Leonidas Re: Niewypał : ten rodzaj relacji jest do niczego IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.08.08, 15:22
          This is zSUCHAR
    • Gość: gosc pare słów na temat logo London 2012 IP: *.chello.pl 24.08.08, 15:20
      www.encyclopediadramatica.com/London_Olympics
    • Gość: mcl Whole Lotta Love... IP: *.chello.pl 24.08.08, 15:23
      jw
    • Gość: Michał Co symbolizuje wielki sutek? IP: 91.192.250.* 24.08.08, 15:28
    • Gość: Michał Co symbolizuje wielki sutek? IP: 91.192.250.* 24.08.08, 15:30
      Pomocy!
    • Gość: piernik_torunski Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 16. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 15:36
      Nie lubię tych relacji "z czuba". Mam wrażenie, że piszą je dokładnie ci sami frustraci, co ze serwisu "po bandzie".

Może wysilcie się trochę panowie. Doceńcie choć troszkę Chińczyków. A ceremonia zamknięcia jest całkiem ładna i jest kilka ładnych momentów. Może tak o tym napiszecie, zamiast ciągle wymyślać, jakie to jest tandetne?

A co do katorżniczej pracy, to w Polandii w marketach, urzędach i szkołach ludzie nie mają wcale lepiej, rodziny nie utrzymają za to, co zarabiają. A tak w ogóle to większość fabryk w Chinach pracuje na zachodnie firmy. Czyż nie?

Poza tym - tak globalnie - my jako Polacy, jeszcze ze 100 lat nie będziemy dumni z tego, że jesteśmy Polakami, tak jak Chińczycy są dumni z tego, że są Chińczykami.

Proponuję wycieczkę do Chin, również na prowincje - obala to wszystkie już nieaktualne mity o Chinach. I tyle.
    • Gość: marian Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 16. IP: *.lutn.cable.ntl.com 24.08.08, 15:44
      pisze się doubledecker a nie dubbledecker REDAKTORZYNO
    • Gość: Eurowizja Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 16. IP: 83.2.170.* 24.08.08, 15:50
      j.w. tyle że z Pekinu
    • Gość: gość Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 16. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 16:03
      ODŚNIEŻ???? Co Wy? Kaca macie?
      • Gość: lan Re: Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.08.08, 16:07
        Trzeba miec kiepskie poczucie humoru, zeby uwazac ta rlacje za smieszna, ale
        probujecie dalej :]
    • agiskrol Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 16. 24.08.08, 16:47
      Jimmy Page był najlepszy. Wygląda świetnie, z całą proporcją do
      wieku, muzyka doskonała - rock and rol never die - i w ogole
      prezentacja Londynu była ok.....

punx not dead....to juz klasyka....i b.dobrze
    • Gość: rafal Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 16. IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.08.08, 17:31
      "... bo czasem chyba dobrze jest nie dopiąć guzika" :P Babiarz na
      prezydenta ;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka