Gość: jaf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.09, 19:27 Rusłan Czagajew jest Tatarem z Uzbekistanu!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaja Boks. Wałujew kontra Haye IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.09, 19:32 drogi panie redaktorze nie przegrał ze swoim rodakiem bo czagajew jest uzbekiem a wałujew rosjaninem... chyba ze rosja i uzbekistan to jeden kraj..???? Odpowiedz Link Zgłoś
business3 ..."sędzia przegrał walkę"... W GW możliwe :-) 07.11.09, 20:13 ..."sędzia przegrał walkę"... W GW możliwe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zbukov Re: ..."sędzia przegrał walkę"... W GW możliwe :- 08.11.09, 00:01 Gdyby skrócić film z tej walki do czasu kiedy miała miejsce walka, to trwałaby pewnie jedną Gołotę ;) Haye mógł parę razy skończyć Wałujewa, ale niestety słuchał swojego 'wesołego' trejnera. W sumie mu się opłaciło, ale tak nudnej walki nie widziałem jak żyję. W każdym razie chłop ma potencjał (cios i szybkość), tylko powinien zmienić trenera, najlepiej na Gmitruka ;] albo dowolnego, który oduczy go pajacowania i nauczy trudnej sztuki blokowania i ataku zza gardy. Bo uniki już wiemy, że zna ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pegazik1 Boks. Wałujew kontra Haye IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.09, 19:36 19:16 - Pojedynek zaplanowano na 8 rund, ale wystarczyła jedna. Amerykanin po ciosie Gerbera wylądował na deskach, a sędzia przegrał walkę. To 9 zwycięstwo Gerbera w zawodowej karierze. To ciekawe - sedzia przegrał walkę. Bokserzy dalej sobie sami bedą sędziować???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Boks. Wałujew kontra Haye IP: 89.72.131.* 07.11.09, 19:39 19:16 - Pojedynek zaplanowano na 8 rund, ale wystarczyła jedna. Amerykanin po ciosie Gerbera wylądował na deskach, a sędzia PRZEGRAŁ(!!!) walkę. To 9 zwycięstwo Gerbera w zawodowej karierze. Niezły jest!!! Naraz załatwił Amerykanina i sędziego. Swoją drogą ciekawe, która to już porażka tego sędziego na zawodowym ringu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Boks. Wałujew kontra Haye IP: 94.75.121.* 07.11.09, 21:25 kiedy wy ludzie wtrośniecie z krotkich majteczek i przestaniecie odreagowywać dyktanda które robila wam w szkołce pani Malinowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurer Re: Boks. Wałujew kontra Haye IP: *.szczecin.mm.pl 08.11.09, 00:19 niestety jest to kompleks wiekszosci humanistow Odpowiedz Link Zgłoś
dylandog Blog o boksie zawodowym 07.11.09, 19:46 Obawiam się, że będą chcieli Haye'a oszukać... Zapraszam do dyskusji i głosowania w ankiecie o walce na mój blog lewyprosty.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Boks. Wałujew kontra Haye IP: *.nat.student.pw.edu.pl 07.11.09, 19:53 19:16 "sędzia przegrał walkę" ale cienias ten sędzia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Boks. Wałujew kontra Haye IP: 94.75.121.* 07.11.09, 21:26 to niewiele wniosles do dyskusji cieniasie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Boks. Wałujew kontra Haye IP: *.warynski.net 07.11.09, 19:55 "Amerykanin po ciosie Gerbera wylądował na deskach, a sędzia przegrał walkę" No to upiekło się Amerykaninowi:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yuri Boks. Wałujew kontra Haye IP: *.84-48-166.nextgentel.com 07.11.09, 20:07 Czagajew nie jest rodakiem Wałujewa..przykro mi, ale serwis sportowy to klops za klopsem..zadnego profesjonalizmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Boks. Wałujew kontra Haye IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.09, 20:27 jak tak dalej pójdzie to jutro w Teleexpressie całą galę zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubuś Re: Boks. Wałujew kontra Haye IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.09, 20:47 Na żywo Wałujew kontra Haye : 22:30 Al Jazeera Sport 1 Alternativna ARD Das Erste ATV+ HRT 2 MegaSport NTV Hayat BiH Polsat Sport Sky Box Office Sport.Ro Taquilla 4 TV2 Sport (Den) Viasat Sport (F/S) Viasat Sport (Nor) Viasat Sport Baltic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lopez Boks. Wałujew kontra Haye IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 07.11.09, 20:49 A sędzia dalej nie wygrał tej walki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Generał Kto z Was mial rekawice boxerskie na rekach? IP: *.gdynia.mm.pl 07.11.09, 21:25 Ciekawym bardzo. Bo tylu tu specjalistów ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Na ktorym programie transmisja? IP: *.umcs.lublin.pl 07.11.09, 21:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk gdzie mozna obejrzec na internecie IP: *.rtfm.pc.pl 07.11.09, 21:41 ma ktos z was bezposredni link gdzie mozna obejrzec walke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pusher Re: gdzie mozna obejrzec na internecie IP: *.chello.pl 07.11.09, 22:57 www7.livetv.ru/pl/eventinfo/32905/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qurarra Re: gdzie mozna obejrzec na internecie IP: 89.108.200.* 07.11.09, 23:30 wreszcie znalazłem :) www.atdhe.net/7509/watch-nikolay-valuev-vs-david-haye Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netman ludzie kopsnijta link! IP: *.chello.pl 07.11.09, 22:32 gdzie to dają w internecie ? ? ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pusher Re: ludzie kopsnijta link! IP: *.chello.pl 07.11.09, 22:54 tu jest sporo linków do tej walki, należy naciśnąć zieloną strzałkę www7.livetv.ru/pl/eventinfo/32905/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamkrk Re: ludzie kopsnijta link! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.09, 00:11 Redaktorzy przepraszają ale oglądali nie tą walkę co trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin984 Boks. Wałujew kontra Haye 07.11.09, 22:46 ale "na zywo" - niech Was hooj spali.... faktem jest, ze jak ktos chce kibicowac niech jedzie albo kupi pay per view, ale po co piszecie "na zywo"? jakis frajer pojechal za firmowe pieniadze, siedzi, pije piwko, oglada boks i co dwadziescia minut stuknie 2 linijki plytkie jak woda w sraczu, a piszecie "na zywo" - -smiech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julmar Re: Boks. Wałujew kontra Haye IP: *.bb.sky.com 07.11.09, 23:40 Zgadzam się. Jak to jest "na żywo" to ja chyba cofam się w czasie. Porażka a nie relacja na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es czy to aż takie trudne, by w relacji nie było... IP: 94.254.200.* 07.11.09, 22:47 kilkunastominutowych przerw? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: czy to aż takie trudne, by w relacji nie było 07.11.09, 22:50 Wałujew rozwali go w 5 rundzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicker Boks. Wałujew kontra Haye IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.11.09, 22:54 ale adamek ma odkrywcze myśli...odradza ahglikowi klincz, nie wiem i wy pewnie też nie, dlaczego...ciekawe, kiedy jakiś średniej klasy bokser zleja go po wielkim nochalu...i on chce sie bić z kliczkami...jest słaby jak kiedyś ciemne piwo na stacji pkp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Boks. Wałujew kontra Haye IP: *.netcologne.de 07.11.09, 23:08 naprawde u was w tv gwizdali na haye'a a wiwatowali na walujewa ??? u mnei bylo dosc odwrotnie .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Boks. Wałujew kontra Haye IP: *.raciborz.vectranet.pl 07.11.09, 23:12 burdel tu jak ch......zegarek sobie ustawćie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qurarra na bakier z czasem ;) IP: 89.108.200.* 07.11.09, 23:14 to widzę, że walka została przniesiona do innej strefy czasowej w stosunku do reszty gali ;) Brawo jasiu. I jak już ktoś zauważył nadużywacie określenia "na żywo". to trochę jakby reklamować wizytę w mauzoleum Lenina: "niezapomniane spotkanie na żywo!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sekretarzPZPR Boks. Wałujew kontra Haye IP: *.dsl.bell.ca 07.11.09, 23:18 Adamek "przepowiada" i "analizuje" jak drugi Fibak. Wygral z calkowitym ZERO inaczej Andrew i nagle w swojim pojeciu stal sie slawa. Oddal SWOJ mistrzowski pas bo nie chcial juz walczyc bo wiedzial ze nie wygra ale......z Andrew to cos innego bo ON nie przeciwnik tylko ZERO. Jestem ciekaw co teraz ze swoja DUMA i nagla WIARA w siebie zwojuje? Zeby go tylko nie znosili na noszach ale.....napewno znajdzie wytlumaczenie! Jak dostaniesz klika razy w leb to tak bredzic zaczynasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: relacja na żywoLOL Boks. Wałujew kontra Haye IP: *.trzebinia.msk.pl 07.11.09, 23:27 jest już prawie 7 runda a pisarz nie napisał nic o 4 fajna relacja na żywo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: Boks. Wałujew kontra Haye IP: *.chello.pl 07.11.09, 23:34 mnie bardziej dziwi, że gazeta.pl bojkotuje godzinę 23, tylko obowiązuje u nich czas z zachodu:) Odpowiedz Link Zgłoś
62wolt Boks. Wałujew kontra Haye 07.11.09, 23:35 Wałujew na punkty prowadzi? Wałujew to ten większy,który obrywa,panowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to sem ja Re: Boks. Wałujew kontra Haye IP: *.netcologne.de 07.11.09, 23:45 dokladnie... nie wiem czy panowie komentatorzy ta sama walke ogladaja, ale to jest chyba jakas kpina ? ja ogladam na niemieckiej "jedynce" i komentatorzy sa zgodni, ze walujew jest mocno do tylu z punktami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to sem ja Re: Boks. Wałujew kontra Haye IP: *.netcologne.de 07.11.09, 23:48 zreszta.. wystarczy posluchac co trener walujewa w przerwie mu w narozniku wyklada... "muszisz zaatakowac, bo przegrasz.. musisz wiecej ciosow zadawac, musisz go znokautowac".. tak sie mowi do wygrywajacego na punkty ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Boks. Wałujew kontra Haye IP: *.toya.net.pl 07.11.09, 23:59 A ja słyszałem doskok 3 ciosy odskok. Haye przerypał każdą rundę oprócz ostatniej. To, że brudas wygrał to farsa. Sędziowie to sprzedawczyki. Pewnie niezłą kasę dostali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps dokladnie, ta relacja to jakas porazka IP: *.pool.mediaWays.net 08.11.09, 00:05 tez ogladam na niemieckim ard, tam sa calkowicie odmmienne komentarze. Jak mowisz, sam trener Rosjanina mowi przed ostatnia runda, ze "musisz zadac kilka uderzen..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Boks. Wałujew kontra Haye IP: *.toya.net.pl 07.11.09, 23:47 Wałujew zgniata tą ci*ę Haye :). Tak Wałujew to ten 213cm skurczybyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Boks. Wałujew kontra Haye IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.09, 23:43 Boże co za żenada. Godzina nie ta, relacja "na żywo" jak z wyścigu ślimaków na 1/4 mili. Dajcie sobie spokój a nie róbcie takiego niedopracowanego g...na. Odpowiedz Link Zgłoś