Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Boks. Wałujew kontra Haye

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.09, 19:27
    Rusłan Czagajew jest Tatarem z Uzbekistanu!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: jaja Boks. Wałujew kontra Haye IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.09, 19:32
        drogi panie redaktorze nie przegrał ze swoim rodakiem bo czagajew jest
        uzbekiem a wałujew rosjaninem... chyba ze rosja i uzbekistan to jeden kraj..????
        • business3 ..."sędzia przegrał walkę"... W GW możliwe :-) 07.11.09, 20:13
          ..."sędzia przegrał walkę"... W GW możliwe :-)
          • zbukov Re: ..."sędzia przegrał walkę"... W GW możliwe :- 08.11.09, 00:01
            Gdyby skrócić film z tej walki do czasu kiedy miała miejsce walka, to trwałaby
            pewnie jedną Gołotę ;) Haye mógł parę razy skończyć Wałujewa, ale niestety
            słuchał swojego 'wesołego' trejnera. W sumie mu się opłaciło, ale tak nudnej
            walki nie widziałem jak żyję. W każdym razie chłop ma potencjał (cios i
            szybkość), tylko powinien zmienić trenera, najlepiej na Gmitruka ;] albo
            dowolnego, który oduczy go pajacowania i nauczy trudnej sztuki blokowania i
            ataku zza gardy. Bo uniki już wiemy, że zna ;P
      • Gość: pegazik1 Boks. Wałujew kontra Haye IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.09, 19:36
        19:16 - Pojedynek zaplanowano na 8 rund, ale wystarczyła jedna. Amerykanin po ciosie Gerbera wylądował na deskach, a sędzia przegrał walkę. To 9 zwycięstwo Gerbera w zawodowej karierze.
        To ciekawe - sedzia przegrał walkę. Bokserzy dalej sobie sami bedą sędziować????
      • Gość: Przemo Boks. Wałujew kontra Haye IP: 89.72.131.* 07.11.09, 19:39
        19:16 - Pojedynek zaplanowano na 8 rund, ale wystarczyła jedna. Amerykanin po
        ciosie Gerbera wylądował na deskach, a sędzia PRZEGRAŁ(!!!) walkę. To 9
        zwycięstwo Gerbera w zawodowej karierze.

Niezły jest!!! Naraz załatwił Amerykanina i sędziego. Swoją drogą ciekawe,
        która to już porażka tego sędziego na zawodowym ringu?
        • Gość: rt Re: Boks. Wałujew kontra Haye IP: 94.75.121.* 07.11.09, 21:25
          kiedy wy ludzie wtrośniecie z krotkich majteczek i przestaniecie
          odreagowywać dyktanda które robila wam w szkołce pani Malinowska
          • Gość: jurer Re: Boks. Wałujew kontra Haye IP: *.szczecin.mm.pl 08.11.09, 00:19
            niestety jest to kompleks wiekszosci humanistow
      • dylandog Blog o boksie zawodowym 07.11.09, 19:46
        Obawiam się, że będą chcieli Haye'a oszukać... Zapraszam do dyskusji i
        głosowania w ankiecie o walce na mój blog lewyprosty.blogspot.com/
      • Gość: ja Boks. Wałujew kontra Haye IP: *.nat.student.pw.edu.pl 07.11.09, 19:53
        19:16 "sędzia przegrał walkę" ale cienias ten sędzia...
        • Gość: rt Re: Boks. Wałujew kontra Haye IP: 94.75.121.* 07.11.09, 21:26
          to niewiele wniosles do dyskusji cieniasie:)
      • Gość: kibic Boks. Wałujew kontra Haye IP: *.warynski.net 07.11.09, 19:55
        "Amerykanin po ciosie Gerbera wylądował na deskach, a sędzia przegrał walkę"
        No to upiekło się Amerykaninowi:D
      • Gość: Yuri Boks. Wałujew kontra Haye IP: *.84-48-166.nextgentel.com 07.11.09, 20:07
        Czagajew nie jest rodakiem Wałujewa..przykro mi, ale serwis sportowy to klops
        za klopsem..zadnego profesjonalizmu
      • Gość: haha Boks. Wałujew kontra Haye IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.09, 20:27
        jak tak dalej pójdzie to jutro w Teleexpressie całą galę zobaczymy
        • Gość: kubuś Re: Boks. Wałujew kontra Haye IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.09, 20:47
          Na żywo
          Wałujew kontra Haye
          : 22:30 Al Jazeera Sport 1
          Alternativna
          ARD Das Erste
          ATV+
          HRT 2
          MegaSport
          NTV Hayat BiH
          Polsat Sport
          Sky Box Office
          Sport.Ro
          Taquilla 4
          TV2 Sport (Den)
          Viasat Sport (F/S)
          Viasat Sport (Nor)
          Viasat Sport Baltic
      • Gość: Lopez Boks. Wałujew kontra Haye IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 07.11.09, 20:49
        A sędzia dalej nie wygrał tej walki...
      • Gość: Generał Kto z Was mial rekawice boxerskie na rekach? IP: *.gdynia.mm.pl 07.11.09, 21:25
        Ciekawym bardzo. Bo tylu tu specjalistów ...
      • Gość: Autor Na ktorym programie transmisja? IP: *.umcs.lublin.pl 07.11.09, 21:26
      • Gość: luk gdzie mozna obejrzec na internecie IP: *.rtfm.pc.pl 07.11.09, 21:41
        ma ktos z was bezposredni link gdzie mozna obejrzec walke
        • Gość: pusher Re: gdzie mozna obejrzec na internecie IP: *.chello.pl 07.11.09, 22:57
          www7.livetv.ru/pl/eventinfo/32905/
        • Gość: qurarra Re: gdzie mozna obejrzec na internecie IP: 89.108.200.* 07.11.09, 23:30
          wreszcie znalazłem :)
          www.atdhe.net/7509/watch-nikolay-valuev-vs-david-haye
      • Gość: netman ludzie kopsnijta link! IP: *.chello.pl 07.11.09, 22:32
        gdzie to dają w internecie ? ? ?
        • Gość: pusher Re: ludzie kopsnijta link! IP: *.chello.pl 07.11.09, 22:54

tu jest sporo linków do tej walki, należy naciśnąć zieloną strzałkę

www7.livetv.ru/pl/eventinfo/32905/
          • Gość: netman daje rade, dzieki!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.chello.pl 07.11.09, 23:02

• Gość: adamkrk Re: ludzie kopsnijta link! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.09, 00:11
            Redaktorzy przepraszają ale oglądali nie tą walkę co trzeba.
      • marcin984 Boks. Wałujew kontra Haye 07.11.09, 22:46
        ale "na zywo" - niech Was hooj spali.... faktem jest, ze jak ktos chce
        kibicowac niech jedzie albo kupi pay per view, ale po co piszecie "na zywo"?
        jakis frajer pojechal za firmowe pieniadze, siedzi, pije piwko, oglada boks i
        co dwadziescia minut stuknie 2 linijki plytkie jak woda w sraczu, a piszecie
        "na zywo" - -smiech
        • Gość: julmar Re: Boks. Wałujew kontra Haye IP: *.bb.sky.com 07.11.09, 23:40
          Zgadzam się. Jak to jest "na żywo" to ja chyba cofam się w czasie.
          Porażka a nie relacja na żywo.
      • Gość: es czy to aż takie trudne, by w relacji nie było... IP: 94.254.200.* 07.11.09, 22:47
        kilkunastominutowych przerw?
        • morfeusz_1 Re: czy to aż takie trudne, by w relacji nie było 07.11.09, 22:50

Wałujew rozwali go w 5 rundzie
      • Gość: kicker Boks. Wałujew kontra Haye IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.11.09, 22:54
        ale adamek ma odkrywcze myśli...odradza ahglikowi klincz, nie wiem i
        wy pewnie też nie, dlaczego...ciekawe, kiedy jakiś średniej klasy
        bokser zleja go po wielkim nochalu...i on chce sie bić z
        kliczkami...jest słaby jak kiedyś ciemne piwo na stacji pkp...
      • Gość: gość portalu Boks. Wałujew kontra Haye IP: *.netcologne.de 07.11.09, 23:08
        naprawde u was w tv gwizdali na haye'a a wiwatowali na walujewa ??? u mnei
        bylo dosc odwrotnie ..
      • Gość: pp Boks. Wałujew kontra Haye IP: *.raciborz.vectranet.pl 07.11.09, 23:12
        burdel tu jak ch......zegarek sobie ustawćie!!
      • Gość: qurarra na bakier z czasem ;) IP: 89.108.200.* 07.11.09, 23:14
        to widzę, że walka została przniesiona do innej strefy czasowej w stosunku do reszty gali ;)
        Brawo jasiu.
        I jak już ktoś zauważył nadużywacie określenia "na żywo". to trochę jakby reklamować wizytę w mauzoleum Lenina: "niezapomniane spotkanie na żywo!"
      • Gość: sekretarzPZPR Boks. Wałujew kontra Haye IP: *.dsl.bell.ca 07.11.09, 23:18
        Adamek "przepowiada" i "analizuje" jak drugi Fibak. Wygral z
        calkowitym ZERO inaczej Andrew i nagle w swojim pojeciu stal sie
        slawa. Oddal SWOJ mistrzowski pas bo nie chcial juz walczyc bo
        wiedzial ze nie wygra ale......z Andrew to cos innego bo ON nie
        przeciwnik tylko ZERO.
        Jestem ciekaw co teraz ze swoja DUMA i nagla WIARA w siebie zwojuje?
        Zeby go tylko nie znosili na noszach ale.....napewno znajdzie
        wytlumaczenie! Jak dostaniesz klika razy w leb to tak bredzic
        zaczynasz!
      • Gość: relacja na żywoLOL Boks. Wałujew kontra Haye IP: *.trzebinia.msk.pl 07.11.09, 23:27
        jest już prawie 7 runda a pisarz nie napisał nic o 4 fajna relacja na żywo...
        • Gość: mix Re: Boks. Wałujew kontra Haye IP: *.chello.pl 07.11.09, 23:34
          mnie bardziej dziwi, że gazeta.pl bojkotuje godzinę 23, tylko obowiązuje u nich czas z zachodu:)
        • Gość: waleń pisarz jest doopa IP: *.chello.pl 07.11.09, 23:34
      • 62wolt Boks. Wałujew kontra Haye 07.11.09, 23:35
        Wałujew na punkty prowadzi?
        Wałujew to ten większy,który obrywa,panowie!
        • Gość: to sem ja Re: Boks. Wałujew kontra Haye IP: *.netcologne.de 07.11.09, 23:45
          dokladnie... nie wiem czy panowie komentatorzy ta sama walke ogladaja, ale to
          jest chyba jakas kpina ? ja ogladam na niemieckiej "jedynce" i komentatorzy sa
          zgodni, ze walujew jest mocno do tylu z punktami...
          • Gość: to sem ja Re: Boks. Wałujew kontra Haye IP: *.netcologne.de 07.11.09, 23:48
            zreszta.. wystarczy posluchac co trener walujewa w przerwie mu w narozniku
            wyklada... "muszisz zaatakowac, bo przegrasz.. musisz wiecej ciosow zadawac,
            musisz go znokautowac".. tak sie mowi do wygrywajacego na punkty ???
            • Gość: Pio Re: Boks. Wałujew kontra Haye IP: *.toya.net.pl 07.11.09, 23:59
              A ja słyszałem doskok 3 ciosy odskok.

Haye przerypał każdą rundę oprócz ostatniej. To, że brudas wygrał to farsa.
              Sędziowie to sprzedawczyki. Pewnie niezłą kasę dostali...
            • Gość: ps dokladnie, ta relacja to jakas porazka IP: *.pool.mediaWays.net 08.11.09, 00:05
              tez ogladam na niemieckim ard, tam sa calkowicie odmmienne komentarze. Jak
              mowisz, sam trener Rosjanina mowi przed ostatnia runda, ze "musisz zadac kilka
              uderzen..."
        • Gość: Pio Re: Boks. Wałujew kontra Haye IP: *.toya.net.pl 07.11.09, 23:47
          Wałujew zgniata tą ci*ę Haye :).

Tak Wałujew to ten 213cm skurczybyk.
      • Gość: obserwator Boks. Wałujew kontra Haye IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.09, 23:43
        Boże co za żenada. Godzina nie ta, relacja "na żywo" jak z wyścigu ślimaków na
        1/4 mili.

Dajcie sobie spokój a nie róbcie takiego niedopracowanego g...na.
      • Gość: zukos ARD IP: *.chello.pl 07.11.09, 23:46
        wg ARD prowadzi haye :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka