Gość: mictlan IP: *.osd.vectranet.pl 09.12.08, 10:22 zostal nam jeszcze jakis sedzia na wolnosci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Sędzia Grzegorz G. zatrzymany przez CBA IP: 62.29.136.* 09.12.08, 10:22 pl.wikipedia.org/wiki/Grzegorz_Gilewski Odpowiedz Link Zgłoś
krycha_z_gazowni Re: Sędzia Grzegorz G. zatrzymany przez CBA 09.12.08, 10:45 Na ich miejsce przyjdą setki... tysiące nowych... i jeszcze bardziej przekupnych. Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Świetny okres przedświąteczny 09.12.08, 11:00 Świetny na zatrzymania kmiotków, wizja świąt w pierdlu niejednego pewnie przekona do współpracy. A wiadomo że wspólna praca jest budująca, wiadomo że nieważne jak sie zaczyna a jak kończy. A sledczy chcą skończyć na rekinach, a nie tylko płotkach i leszczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laguna Sędzia międzynarodowy jest 10x lepszy od krajowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 11:15 No to zamiast karpia i makowca będzie salceson i czarna kawa. www.youtube.com/watch?v=gmaCc4iU68g Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka no to 178 i 179 miejsce zajęte przez zatrzymanych 09.12.08, 14:07 co prawda śledczy przegapili zaszczytne 100 miejsce, ale swusetne wciąż czeka,> On wie na kogo czeka. Nie płacz Listek, bo tu miejsca brak Na fałszywe łzy Na pustych trybunach kibole Rozbijają łby Patrz kibice piękny sportu sens Roztrwonili w grach (u buka) W półlitrówkach pustych S.O.S Wysyłają w świat Ref.: Żegnam was, już wiem Nie załatwię wszystkich swoich spraw Idę sam, właśnie tam Gdzie czekają mnie Tam Platini kumplem jest od lat Dla Uefy służę wiernie ja Jeszcze raz żegnam was Tam spotkamy się Proza życia to ligowy syf Lecz z tym można żyć Mundial i korupcja, cygar smak Aby Preziem być Ech koledzy moi, ile lat (byli koledzy rzecz jasna:) Dał odsiadki sąd? Czuję, że i mnie dopadnie też tej korupcji swąd /za Perfect/ Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: no to 178 i 179 miejsce zajęte przez zatrzym 09.12.08, 14:43 tekameka napisał: > Na pustych trybunach kibole > Rozbijają łby akurat kibole pierwsi - za przeproszeniem - ryje darli na ewidentne oszustwwa. To Salon Wybiórczy i tamtejszy i po części teraźniejszy (znaczy ten któremu udało się jak na razie wyślizgać) problemu nie widział. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es Tak, b.sędzia międzynarodowy Listkiewicz Michał IP: *.chello.pl 09.12.08, 10:46 Granat i paru innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Sędzia Grzegorz G. zatrzymany przez CBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 10:24 NARESZCZCIE.Jak tak dalej pojdzie to na wiosne ja bede sedziowal ekstraklase! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laguna NIe bądź taki pewny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 11:20 Oni zaraz przyjdą tu! W niższych klasach rozgrywkowych też była korupcja. Ba, ona wciąż tam ma się świetnie. Więc nie kozacz. www.youtube.com/watch?v=gmaCc4iU68g Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Sędzia Grzegorz G. zatrzymany przez CBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 10:25 no ładnie, panie gilewski, ładnie. może razem z nim, hurtem, ktoś wreszcie zamknie listkiewicza i latę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Sędzia Grzegorz G. zatrzymany przez CBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 10:25 Zamiast sedziowac Mundial w RPA , bedzie sedziowal na spacerniaku we Wronkach hehe .Ile jeszcze tych czarnych owiec jest ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
maz45 Re: Sędzia Grzegorz G. zatrzymany przez CBA 09.12.08, 10:46 Zamiast wyrażać małpie zadowolenie, może byście tak zastanowili się trochę. Ilu to już zatrzymano tych niby skorumpowanych? Ilu z nich jest winnych? Ilu siedzi w więzieniu? Od zatrzymania do udowodnienia winy droga daleka. CBA na wniosek tych wrocławskich kretynów zatrzymuje kogo popadnie. Nie liczy się z niczym, dla nich krzywda ludzka to tyle co rozdeptać robaka. Jeśli Gilewski jest umoczony w korupcję, to ja jestem Święty Piotr w nowym wcieleniu! Ten kraj od dawna jest chory, a ludzie, którzy chcą go uzdrawiać, to psychiczni dewianci. Nie ma już żadnego autorytetu w tym państwie, jedynym był nasz papież i dopóki żył, to cała ta horda mściwych sk... hamowała się trochę. Teraz, gdy go nie ma, każdy, kto ma choć trochę władzy, dla swoich celów nie cofnie się przed najgorszym nawet świństwem. Ciekawe, jak to się wszystko skończy?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ju28 Nie bluznij! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.08, 10:54 Nie wiem czy Gilewski jest winien czy nie, skłaniam się do tezy, że bardziej prawdopodobne, że jest. Kim jesteś (bo ŚP zapewne jednak nie). Moim zdaniem kupczenie meczami było faktem i niestety mało jest "świętych". Bardziej mnie śmieszy zdziwienie np. p. Strejlaua i obłuda Listkiewicza. Zgadzam się jednak, że postawienie zarzutów to jeszcze nie wyrok skazujący. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Sędzia Grzegorz G. zatrzymany przez CBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 10:55 Tak , korupcja to wymysl mediow i prokuratury . Wiesz o tym , ze juz kilkadziesiat osob poddalo sie karze lub zlozylo wnioski o to? Wiesz , ze przy okazji te osoby musialy opowiedziec o swojej roli w handlowaniu meczami? Kazdy kto chodzil wtedy na mecze , widzial co sie dzieje na murawie i teraz tylko odpowiednie sluzby musza poszukac na to dowodow. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Piszesz jakbyś był jednym z umoczonych sędziów 09.12.08, 11:17 do których wrocławska prokuratura nie zdążyła jeszcze dotrzeć, ale ubliżając śledczym łagodniejszego wyroku na pewno sobie nie załatwisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sędzia Laguna No co za paradoks. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 11:26 Facet nie tylko nie czuje się winny, ale jeszcze ma poczucie krzywdy. Staje w obronie oszustów, którzy oszukiwali nie tylko uczciwie trenujących piłkarzy, ale też tysiące kibiców, którzy płacili za bilety. Ja np. mam wszystkie bilety z meczów na których byłem. Poczekam do końca tego śledztwa i z pewnością wystąpię do klubów o zwrot pieniędzy za ustawione mecze. A kluby niech się już z panami G. i Ż. same sądzą. No chyba że dla nich to też autorytety, to niech same poniosą te koszty. www.youtube.com/watch?v=gmaCc4iU68g Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarguz Re: Sędzia Grzegorz G. zatrzymany przez CBA IP: *.chello.pl 09.12.08, 11:31 swieta prawda Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciech Re: Sędzia Grzegorz G. zatrzymany przez CBA IP: 213.76.147.* 09.12.08, 12:02 Niech pan się nie unosi panie sędzio. Skazano już 17 osób, w sprawie dalszych kilkudziesięciu sprawy są już w sądzie, a w ostatnich dniach do sądu ma trafić akt oskarżenia przeciw dalszym 44... Młyny sprawiedliwości mielą powoli ale nieuchronnie... Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Sędzia Grzegorz G. zatrzymany przez CBA 09.12.08, 12:50 Myślałem po przeczytaniu kilku twoich bełkotów, że jestes po prostu upośledzony umysłowo. Ale ty jesteś po prostu przekupna PZPN-owska swołocz. maz45 napisał: > Zamiast wyrażać małpie zadowolenie, może byście tak zastanowili się trochę. > Ilu to już zatrzymano tych niby skorumpowanych? Ilu z nich jest winnych? Ilu > siedzi w więzieniu? > Od zatrzymania do udowodnienia winy droga daleka. CBA na wniosek tych > wrocławskich kretynów zatrzymuje kogo popadnie. Nie liczy się z niczym, dla nic > h > krzywda ludzka to tyle co rozdeptać robaka. > Jeśli Gilewski jest umoczony w korupcję, to ja jestem Święty Piotr w nowym > wcieleniu! > Ten kraj od dawna jest chory, a ludzie, którzy chcą go uzdrawiać, to psychiczni > dewianci. Nie ma już żadnego autorytetu w tym państwie, jedynym był nasz papież > i dopóki żył, to cała ta horda mściwych sk... hamowała się trochę. Teraz, gdy g > o > nie ma, każdy, kto ma choć trochę władzy, dla swoich celów nie cofnie się przed > najgorszym nawet świństwem. > Ciekawe, jak to się wszystko skończy?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blecharz Re: Sędzia Grzegorz G. zatrzymany przez CBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 13:27 maz=sedzia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go śc Re: Sędzia Grzegorz G. zatrzymany przez CBA IP: *.pl 09.12.08, 10:25 Tak - Sędzia Maria Wesołowska :) Odpowiedz Link Zgłoś
maple_leafs Sędzia Grzegorz G. zatrzymany przez CBA 09.12.08, 10:26 Ta fotka też jest dobra: images28.fotosik.pl/75/1aaec62dd03d239fmed.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sędzia Laguna Elita elit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 11:31 Towarzystwo doborowe :))))) www.youtube.com/watch?v=gmaCc4iU68g Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Sędzia Grzegorz G. zatrzymany przez CBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 10:27 Zostal jeszcze byly sedzia miedzynarodowy , pozniej wybitny dzialacz pilkarski :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tjall zapalczywy Re: Sędzia Grzegorz G. zatrzymany przez CBA IP: 217.8.168.* 09.12.08, 10:36 Piszesz o tym najbardziej krystalicznym i czystym jak łza byłym sędzii liniowym i głownym ( na polskich boiskach ), ktory w roku 1993 sędziował mecz ŁKS - Olimpia 7:1 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: areq Re: Sędzia Grzegorz G. zatrzymany przez CBA IP: *.171.65.147.static.crowley.pl 09.12.08, 10:42 Nie może być prawdą,by był to najuczciwszy z najuczciwych sędziujący na linii finał w 1990r?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Sędzia Grzegorz G. zatrzymany przez CBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 10:44 Jest uczciwy , bo nawet nie wiedzial , ze w naszej pilce istnieje korupcja. Skoro nie wiedzial to musial byc czysty hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Sędzia Grzegorz G. zatrzymany przez CBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 10:29 Dobrze ze teraz jest przerwa zimowa bo nie mialby kto sedziowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goonzales Sędzia Grzegorz G. zatrzymany przez CBA IP: *.stansat.pl 09.12.08, 10:33 wczoraj sobie gdybalem tak ktory bedzie nastepny a dzisiaj takie info:) jeszcze tylko Małek i Bakaluk :D moze sprobuje w zakladach bukmacherskich :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zastanawiajace Sędzia Grzegorz G. zatrzymany przez CBA IP: *.171.41.2.static.crowley.pl 09.12.08, 10:37 ze w tym sezonie Lech przegral u niego 2 razy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal nie przesadzaj IP: *.gprs.plus.pl 09.12.08, 14:00 Z Bełchatowem i Arką przegraliśmy na własne życzenie a nie przez sędziego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chabeta wywiad z marca - archiwum IP: *.mobileonline.telia.com 09.12.08, 10:41 www.sport.pl/pilka/1,65032,5048800.html Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez TEN wywiad jest porażający 09.12.08, 11:12 Dziennikarz traktuje kolesia jak "ostatniego uczciwego" no bo komu juz wierzyć, może chociaz ten, najlepszy, pierwszy zawodowy i w ogóle. A koleś przechodzi sam siebie, caly czas sie biedaczysko martwi że dziennikarz go pyta o korupcje i to mu zszarga opinie, ma też stałą skłonność "no cicho już cicho, zamieśmy to pod dywan" Dziennikarz pyta o Żelaskę - koeś bełkocze coś ze wierzy w jego niewinność. Ale on sie przyznał, sam powiedział, docieka dziennikarz. No tak ale on jest niewinny" Gilewski brawo - plują to udaje ze deszcz pada. To nawet ewolucja - złapali go za rękę, przyznał sie ze to jego ręka, ale koleś twierdzi że ani to gościa ręka ani gościa głowa. Ale popis daje na koniec, Sowieci na przerózne zarzuty niezmiennie odpowiadali: a w USA biją Murzynów, no comments: "- Czy pan uważa, że wszyscy dziennikarze są uczciwi? Tak samo lekarze, policjanci, prokuratorzy? Żyjemy w kraju, w którym na pewne zachowania było społeczne przyzwolenie. Ci ludzie, wracam do sędziów, dorastali w środowisku, w którym niektóre rzeczy były przyjęte za normę. Łatwo rzucać gromy na sędziów, bo wszyscy ich nienawidzą. O lekarzach już nikt tak nie powie, bo oni ratują życie. Policjanci zapewniają bezpieczeństwo." Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Chyba w końcu zabraknie miejsc w aresztach 09.12.08, 10:42 bo zapełnią je członkowie piłkarskiej mafii. Czekam na opróżnienie siedziby PZPN, bo jego Zarząd pomimo buńczucznych deklaracji nic nie robi aby włączyć się w czyszczenie tej stajni Augiasza. ___________________________________________________________ A Kręcina nadal kręci i zamiast Lata mamy późną jesień polskiej piłki nożnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wdowiec Re: Chyba w końcu zabraknie miejsc w aresztach IP: *.lublin.mm.pl 09.12.08, 10:51 No bez kitu. Polska mistrzem świata w klubowych rozgrywkach więziennych:) Co tam cosa nostra:) Na Jaremu. Michał kojo juz przygotowałem, Laty nie chcę u siebie baki puszcza. On za ścianą z Fryzjerem będzie posiadywał, jak Cham z Chamem. No cóż i Gila znalazła się szpila. Ciekawe czy Janka tez udupią... Panowie z Gazety ponoć mają dzwonić do Stefańskiego (hehe) ponoć liga będzie przerwana, bo nie kto sędziować, dobrze obserwatorem można być zza krat;0 Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Może łatwiej wstawić kraty w siedzibie PZPN 09.12.08, 11:16 Wyciągnąc stamtąd tylko CO palacza i wożnego, reszta moze tam siedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Chyba w końcu zabraknie miejsc w aresztach IP: *.osiedle.net.pl 09.12.08, 11:18 właśnie, a może przerobić siedzibę pzpn na areszt? po co wozić drzewo do lasu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Sędzia Grzegorz G. zatrzymany przez CBA IP: 81.210.22.* 09.12.08, 10:48 Mogli by zamknąć wszystkich sędziów - byłby spokój i bez sensacji. Zawiesić ligę na rok i oczyścić szeregi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Sędzia Grzegorz G. zatrzymany przez CBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.08, 10:53 a kto to miał zrobić? Don Michał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Sędzia Grzegorz G. zatrzymany przez CBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.08, 10:50 jak tak dalej pojdzie nie bedzie mial kto sedziowac meczow w ekstraklasie Dobrze ze mamy przerwe zimowa I kto by pomyslal ze gilewski najlepszy sedzia tez bral w łape Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JO Sędzia Grzegorz G. zatrzymany przez CBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.08, 10:50 A biedne chłopoczki z PZPN wciąż nie mogą uwierzyć, ze w polskiej piłece jest korupcja.... O niczym nie wiedzieli, nie słyszeli..... Wierzę im.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
januszz4 Przyczyna korków we Wrocławiu 09.12.08, 10:53 Niech wreszcie przestaną zwozić tych sędziów piłkarskich z całej Polski do Wrocławia. Przez to robią sie straszne korki w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans hebron Re: Sędzia Grzegorz G. zatrzymany przez CBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.08, 11:04 tak, sędzia chwalba ze sfory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koberka Sędzia Grzegorz G. zatrzymany przez CBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.08, 11:05 ..TO ten z lewej? bi.gazeta.pl/im/0/3572/z3572000Z.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budo Sędzia Grzegorz G. zatrzymany przez CBA IP: *.tls.pl 09.12.08, 11:17 Ale dramat, czy ktokolwiek tam jeszcze został w I lidze poza synem Listkiewicza? -- futbolowe.info - wszystkie aktualności piłkarskie w jednym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Honved Sędzia Grzegorz G. zatrzymany przez CBA IP: *.icpnet.pl 09.12.08, 11:18 Chyba tylko Granat nie brał... Od kiedy zacznie działać amnestia dla klubów?? (tzn zostaną zniesione karne degradacje) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jendrek No to sie posypalo... domino. IP: *.escom.net.pl 09.12.08, 11:19 I bardzo dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sephirot Sędzia Grzegorz G. zatrzymany przez CBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 11:24 Bardzo mnie to cieszy jako kibic z poznania mogę powiedzieć że w poznaniu go nigdy nie lubiliśmy zawsze sędziował przeciwko nam nie raz pomagając drużynie przeciwnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak najlepszy polski sedzia to Jacek Granat i jako IP: *.acn.waw.pl 09.12.08, 11:25 i jako jedyny nie bral / nie bierze / i nie bedzie bral lapowek gosc organizuje rozne rzeczy dla dzieci a takze udziela sie wkosciele porzadny gosc poprostu Odpowiedz Link Zgłoś