Gość: rud IP: 77.223.195.* 19.04.09, 20:58 szaleństwo w red.sport.GW znany i doskonały pilkarz Piasta powiedzial że Legia lepsza od Lecha.Jak mKaszowski wyjedzie grac za granicę o każdym kopnięciu jego gazeta bedzie pisać że to majstersztyk. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trottel Kapitan Piasta Jarosław Kaszowski: Legia lepsza... 19.04.09, 21:47 no jak to mówi taki expert, który z nie jednego piłkarskiego pieca chleba jadł to my w Poznaniu padamy na twarz a w niedziele rzucamy ręczniki przed meczem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak lol, ale sie warszawiaczki dowartościowują :DDDD IP: *.icpnet.pl 19.04.09, 22:05 jeszcze w samouwielbienie wpadną :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasta Lolku, gdzie to widzisz niby? IP: *.81.datacomsa.pl 20.04.09, 00:15 Każda wzmianka o Legii budzi reakcję lechitów. To o czym to świadczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak dopiero zaboli w nd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 22:30 W sto(L)cu już ci nie będzie tak wesoło,bo Lech was rozwali jak gnój na polu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ye(L)onekkk Re: Kapitan Piasta Jarosław Kaszowski: Legia leps IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.09, 22:50 Chciałbym zauważyć, że portal gazeta.pl już nie ma ŻADNEGO powiązania z agorą i gazetą wybiórczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOOOOLZ Re: Kapitan Piasta Jarosław Kaszowski: Legia leps IP: *.aster.pl 20.04.09, 00:17 chciałbym zauważyć że coś ci się we łbie popie...ło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizza Kto to jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 23:30 to jest jakis analityk pilkarski czy moze poczatkujacy bukmacher? Odpowiedz Link Zgłoś
ritzy Nie chce sie przechwalac 19.04.09, 23:44 ale... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=88&w=94190424&a=94194657 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocław Ło jej.. IP: *.ntlworld.ie 20.04.09, 00:56 po takich artykułach tym bardziej życze Lechowi Majstra. Legia po kolejnym farfoclu wygrywa, a dziennikarzyny pieją z zachwytu jak to lepsza jest w każdym elemencie gry. Z drugiej strony jakaś ta bramka dla Lecha w 92min. podejrzana. Jakoś tak dziwnie ci obrońcy Łks sobie stoją spokojnie w ostatniej akcji meczu.. Jakby im się duch Piotra R ukazał w polu karnym.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co za debil Re: Ło jej.. IP: 80.240.177.* 20.04.09, 10:58 Spróbuj wykończyć długie podanie w taki sposób, jak to zrobił Chinyama i zmieścić z takiej pozycji piłkę w bramce, a wtedy będziesz mógł nazwać to "farfoclem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal no widzisz IP: *.gprs.plus.pl 20.04.09, 17:44 Tyle samo "farfocla" w ładnym strzale Chinyamy, ile "fuksa" Lecha w tym że gra do końca bo ma więcej sił i zawsze coś wciśnie. Którego to "fuksa" non-stop Lechowi wypomina połowa kibiców Wisły i Legii. I wszyscy oni notorycznie zapominają, że gdyby Lech miał choćby przeciętne szczęście i wykorzystywał choć 1/3 stwarzanych świetnych okazji, to w 90 minucie prowadziłby zwykle trzema bramkami... Odpowiedz Link Zgłoś
trzy-szostki Kapitan Piasta Jarosław Kaszowski: Legia lepsza.. 20.04.09, 01:11 Jak co roku, od czasow niepamietnych-kibice z Poznania nieoficjalnym mistrzem internetowych przechwalek, szukania idiotycznych sympatii (tak wiem, kazdy dziennikarz w tym kraju jest z Warszawy...)oraz wyzywania tych, ktorych plecy ogladaja rok rocznie na mecie sezonu. O mistrzostwie zadecyduje mecz pomiedzy dwoma klubami, ktore corocznie rozdaja karty miedzy soba - Legii z Wisla. ps Ciekawe, o ile sedzia przedluzy Poznaniakom mecz za tydzien? O pol godziny...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak O "Przyjaciółce" IP: *.icpnet.pl 20.04.09, 01:46 Czekam na mecz na Łazienkowskiej. I powiem wam szczerze, że tak jak kiedyś, zawsze się bałem o wynik z Legią, że przegramy po walce 0:1 tak teraz bardziej obawiam się Cracovii, Ruchu czy Górnika, generalnie cieniasów. Smuda nie umie wygrywać ze słabeuszami i wcale mnie to nie cieszy. A moglibyśmy wygraną na Legii świętować już mistrzostwo. Chcę klasowego trenera z zagranicy. Być może Legia umie rozwalać 1:0 Odry, Piasty a nawet Stalówkę Sanocką ale co z tego skoro nie umie wygrać z takim gównem jak FK Moskwa, skoro dyszy ledwo przy Dynamo Mińsk? Tak samo z Polonią. International level prezentuje Wisła i Lech. Więc mając na względzie aspekt czysto sportowy bez wmawianych kompleksów oświadczam: Legia, Polonia, Bełchatów nie mogą reprezentować Polski w pucharach bo będzie wstyd i nic nie ugrają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Re: O "Przyjaciółce" IP: *.81.datacomsa.pl 20.04.09, 01:54 To żeby reprezentować kraj w el. LM musicie najpier ograć tę Legię. A to niestetu dla Lecha tej wiosny niewykonalne :) Może za rok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak Re: O "Przyjaciółce" IP: *.icpnet.pl 20.04.09, 15:03 Jakbyś nie zrozumiał. Skoroś warszawiak to nic dziwnego. Z wami wygramy, ale co z tego skoro drżę o wyniki ze słabeuszami? Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Terek Grozny 20.04.09, 05:15 Njo tak, Lech zawojuje Europe. No chyba, ze po drodze trafi na Tereka Grozny... :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak Re: Terek Grozny IP: *.icpnet.pl 20.04.09, 15:04 Ty też jakbyś nie zrozumiał. Obecnie Lech i Wisła prezentują international level. Tamten Lech prezentował się równie żałośnie co obecna Legia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccc Kapitan Piasta Jarosław Kaszowski: Legia lepsza.. IP: *.ibd.gtsenergis.pl 20.04.09, 06:47 z polskich zespołów kibicuję lechowi i chciałbym żeby zdobył mistrzostwo ale uważam, że obecnie legia jest mocniejsza. niestety. a jest to wina władz lecha - nie ma nikogo na łwce rezerwowych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trottel Kapitan Piasta Jarosław Kaszowski: Legia lepsza.. IP: 81.219.116.* 20.04.09, 08:32 jak to nie ma na ławce zawodników. to jakiś pie....ooooooolony mit. po prosru pan franz nie lubi zmian a piłkarze zakupieni latem wg. trenera mieli nie być gorsi od stilicia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBIEKTYWNY Widziałem mecze piasta i z lechem i legią. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 09:21 BARDZIEJ POUKŁADANĄ DRUŻYNĄ BYŁ LECH KTÓRY MIMO PERSONALNYCH KŁOPOTÓW GRAŁ W GLIWICACH LEPIEJ NIŻ LEGIA.LEGIA ZA TO MA WIĘCEJ SZCZĘŚCIA BO BRAMKE STRZELIŁA Z ZEROWEGO KONTA PRZY WYDATNEJ POMOCY BRAMKARZA PIASTA KASPRZIKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniac Re: Widziałem mecze piasta i z lechem i legią. IP: *.mi.gov.pl 20.04.09, 10:17 Ja miałem jeszcze więcej szczęścia, bo zrobiłem z zerowego konta przelew... A Legia rozniesie Lecha aż miło. Jak skończy się niżej niż 3:0, to będę zaskoczony. I pęknie nadęty poznański balonik... ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal to może mały zakładzik? IP: *.gprs.plus.pl 20.04.09, 17:51 > Jak skończy się niżej niż 3:0, to będę zaskoczony. Ja myślę że wynik będzie bliżej 0:3 niż 3:0. Ale tylko myślę. Za to na pewno mogę się założyć, że Legia jeśli nawet wygra, to max 1 bramką. Lech w tym sezonie ani razu nie stracił 3 bramek, nawet w starciach z zespołami którym piłkarze Legii mogą co najwyżej piłki podawać. Odpowiedz Link Zgłoś
trzy-szostki Re: to może mały zakładzik? 20.04.09, 18:26 Coz, porazka z druzyna rosyjska, ktora tak cieszy was Wielkopolanie, po dzis dzien(i pewnie przez nastepnych 20) miala miejsce, wtedy kiedy Legia byla w dole fizycznym. Popelniono bledy, ktore w tym sezonie odbily sie przykrym echem na wszystkich frontach. Mysle jednak, ze o ile wy macie apogeum formy za soba, o tyle my mamy je dokladnie przed soba. Pewnie, ze mozemy sie obrzucac Terekami, Moskwami czy Terespolami tylko po co? Odbierzcie nam lidera za tydzien, a przynajmniej zremisujcie, wtedy pogadamy. Poki co, obie strony moga sie jedynie przechwalac. Odpowiedz Link Zgłoś