Dodaj do ulubionych

Cracovia podejmuje Lechię. Na wyjeździe

IP: 89.108.241.* 07.08.09, 17:39
a ja mam nadzieje że każdy w lidze będzie lał cracovie ile wlezie.
złodzieje miejsc w extraklasie!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: JŻS Wisełka Na Cracovii taka frekwencja to norma IP: *.ists.pl 07.08.09, 17:42
      Kto chciałby kibicować temu skorumpowanemu klubikowi.
      • Gość: alexx Re: Na Cracovii taka frekwencja to norma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 18:04
        kolega niech sie zajmie analizowaniem meczu z levadia i w rezultacie
        kompromitacja całej polski
        • Gość: ojciec Re: Na Cracovii taka frekwencja to norma IP: *.chello.pl 07.08.09, 19:07
          Wiem,że nienawidzisz Wisły,ale choć mógłbyś pisać Polska z dużej
          litery.
          Chyba żeś jest ten,no,obcokrajowiec to się nie dziwie.
          • Gość: 1908 Re: Na Cracovii taka frekwencja to norma IP: *.chello.pl 07.08.09, 23:10
            jak to "Działacze Cracovii za późno wystąpili o prawo zorganizowania
            w Sosnowcu imprezy
            masowej"?????????????????????????????????????????????????????????????
            ???

a wniosek licencyjny????????????????/

ŁKS walczyć w sądzie o taką karę dla srakowii, pzprnu i pijaka laty,
            żeby się do końca życia nie wypłacili.

kto nie wygra ze srakowia ten frajer i popiera kryminał pzprn

• Gość: Miszal Re: Na Cracovii taka frekwencja to norma IP: *.toya.net.pl 08.08.09, 12:31
              Mam nadzieje, ze WSZYSTKIE kluby z ekstraklasy beda tak rozjezdzac
              marne paski i ich prezesa, zeby odechcialo mu sie mowic cokolwiek na
              temat Łodzi! Jazda z pasami!
    • Gość: z:) Re: Cracovia podejmuje Lechię. Na wyjeździe IP: *.net.autocom.pl 07.08.09, 17:42
      Jestem za !!!!!
    • Gość: zet [...] IP: *.nat0.sta.nsm.pl 07.08.09, 17:47
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: ja Cracovia podejmuje Lechię. Na wyjeździe IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 07.08.09, 17:50
      Za przeproszeniem, rzygać się chce, widząc takie "dziennikarstwo". Uczciwie dodam też, że to "akurat mi padło na Gazetę" - bo podobnie jest co rusz w większości mediów i tutaj akurat nie wytrzymałem. Chodzi o nienawiść, niechęć, rozgrywki polityczne ukryte w propagandzie antyzagłębiowsko-antysosnowieckiej. Sami rozważcie. Nie jest to pierwszy przypadek gry na obcych boiskach. Od paru lat tak się dzieje, bo stadiony muszą się unowocześniać. Wzajemnie się je udostępnia. Czy w jakimkolwiek innym wypadku było choć jedno "biadolenie" w prasie podobne do tych, którymi zohydza się Sosnowiec, Zagłębie, jego stadion? Proszę wskazać, panowie redaktorzy takie Wasze teksty. Gdy Zagłębie grało w Wodzisławiu - to były raczej teksty chwalące Wodzisławian. Podobnie, gdy Polonia Bytom, Piast i inne korzystały z pożyczonych stadionów. Jedyne teksty zohydzające - tylko w odniesieniu do Zagłębia. Dlaczego tak piszecie? Tutaj - jeden klub pomaga aż dwom klubom! Nie mogli się dogadać gdzie indziej, tu się dogadali. Jeżeli nie pasuje - proszę bardzo, niech nie grają. Zagłębie ponosi też negatywne konsekwencje swojego wychodzenia na przeciw problemom "pobratymców". Kalendarz swoich gier mają pokopany, to Wisła i Cracovia były uprzywilejowane, nie mówiąc już o utrudnieniach nawet przy treningach, muszą jeździć gdzie indziej. Czy tak było w wypadku innych klubów, które tylko jednemu użyczały stadionu? A tamtych nie zohydzaliście. Ten Stadion się nie podoba - ale czy jakikolwiek klub ma w trzeciej de facto lidze podobny? A grają w trzeciej. Jeżeli ma na swoją klasę bardzo dobry stadion - to czemu się czepiacie ich a nie czepiacie się Wisły i Cracovii, że mają takie dno, że nawet nie mogą tam grać? Porównajcie sobie z innymi stadionami ekstraklasy obecnej Stadion Ludowy. Zagłębie bynajmniej do swojej gry nie potrzebuje takiej klasy stadionu, ci jednak, co grają w ekstraklasie, powinni mieć. Tymczasem? Zapytajcie piłkarzy o nawierzchnię, trawę, powiedzą że należy do najlepszych. Zobaczcie miejsca siedzące - tylko połowa stadionów, na których obecnie (w tej rundzie) rozgrywane są mecze ekstraklasy ma miejsc siedzących więcej niż Stadion Ludowy. Znaczy to, gdybyście mieli kłopoty z myśleniem: że połowa ma tych miejsc mniej! Czy narzekacie na to, gdy np. Wisła na którymkolwiek z tych stadionó, "Mistrz Polski, musi grać na takim stadionie" (jak to się zdarzyło powiedzieć redaktorowi Kołtoniowi). Więcej. TYLKO DWA STADIONY MAJĄ SILNIEJSZE ŚWIATŁO, RAPTEM O 80 LUKSÓW! Podczas gdy wszystkie pozostałe mają słabsze światło, najczęściej o 500 luksów (na prawie 3000 w Sosnowcu) - albo i jeszcze słabsze. Pamiętajmy zaś - staruszek Ludowy to stadion nie budowany niedawno, więc co się dziwić, że jest modernizowany jedynie na miarę aktualnych potrzeb. Tej modernizacji nie musi się wstydzić, gdy popatrzymy w jakiej lidze gra ten klub, nie bogaty, choć jeden z najstarszych w Polsce (rówieśnik Wisły i Cracovii), który kiedyś z łaski PZPNu musiał zaczynać od A klasy nie wiadomo za co a ostatnio należał do mniej równych, bo przyłapani na korupcji odpokutowali swoje i nie swoje a inni uczestnicy tego cyrku w całej polskiej piłce obecnego nawet swojego nie chcą. Czy możecie tym faktom zaprzeczyć? Popatrzcie choćby co waszych "Skarbów Kibica" o stadionach, sprawdźcie. Nie możecie zaprzeczyć. To dlatego tak nieuczciwie piszecie, jakby Sosnowiec jakiś Majestat obrażał, bo śmiał nie przedstawić lepszego stadionu, żeby grać mogli mistrzowie. A musiał? A w innych wypadkach, jak już pisałem - też tak poniżaliście, zresztą bezzasadnie w niektórych aspektach, jak to wykazałem. Jak myślicie, jak Wisła czy Cracovia prosiły o wynajem, to uczciwie zapowiedziały, że będzie to wyśmiewane - czy też może raczej grzecznie prosili, bo uważali, że to jest dla nich jakaś pomoc a nie obraza, jak to przedstawiacie?
      • Gość: Konrado86 Re: Cracovia podejmuje Lechię. Na wyjeździe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 18:11
        dla mnie to typowy zwierzęcy instynkt - ktoś pluje na Sosnowiec, to i my się
        przyłączymy, żeby przypadkiem nie trafiło na nas...
        Być może to przejaw ignorancji ze strony pana Redaktora, Ludowy moim zdaniem
        jest dużo ładniejszy od obiektu Polonii, Cracovii, ŁKS-u, czy Odry...
        • Gość: :) Re: Cracovia podejmuje Lechię. Na wyjeździe IP: *.cust.tele2.pl 07.08.09, 20:24
          Gość portalu: Konrado86 napisał(a):

> dla mnie to typowy zwierzęcy instynkt - ktoś pluje na Sosnowiec, to i my się
          > przyłączymy, żeby przypadkiem nie trafiło na nas...
          > Być może to przejaw ignorancji ze strony pana Redaktora, Ludowy moim zdaniem
          > jest dużo ładniejszy od obiektu Polonii, Cracovii, ŁKS-u, czy Odry...

to jestes w bledzie maly gowniany stadionik malego gownianego miasteczka pod Katowicami
          • Gość: baku bak Re: Cracovia podejmuje Lechię. Na wyjeździe IP: *.cable.smsnet.pl 07.08.09, 22:21
            za to ty na pewno masz to gó... o którym piszesz pod czaszką zamiast mózgu! To
            pewne. Inaczej nie pisał byś takich gó...anych "złotych myśli"
            Nie pozdrawiam frajerów i frustratów.
          • Gość: rts_widzew Re: Cracovia podejmuje Lechię. Na wyjeździe IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.08.09, 22:53
            i jeszcze na dodatek gra na nim mały gó...any klubik z gó...anymi
            kibicami, których nawet nie ma 200, który w gó...any sposób załawił
            sobie ekstrasrasę, tylko zapomniał, że gó... zawsze wypływa na
            wierzch.
        • Gość: ja Re: Cracovia podejmuje Lechię. Na wyjeździe IP: *.ostrog.net.pl 08.08.09, 11:07
          to na czym gra odra i piast nie mozna nazwac stadionem, litosci- to
          jakies boiska treningowe
    • Gość: Konrado86 Cracovia podejmuje Lechię. Na wyjeździe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 17:52
      ja słyszałem że w ramach oszczędności pasy grają na jednym z boisk
      treningowych, bo widownia i tak nie jest im potrzebna...
    • syndyk.iv.rp O 199 kibuców za dużo 07.08.09, 17:52
      Gdzie oni znaleźli tylu frajerów?
    • Gość: neo Lać pocioty Lewickiego, lać i dymać !!!!!!! IP: *.uk2net.com 07.08.09, 17:54
      Gość portalu: widzewiak napisał(a):
      > a ja mam nadzieje że każdy w lidze będzie lał cracovie ile wlezie.
      > złodzieje miejsc w extraklasie!!!!!!!!!!

dokładnie!
    • Gość: lol Cracovia podejmuje Lechię. Na wyjeździe IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 07.08.09, 18:00
      Mam nadzieje ze Cracovia spadnie z hukiem!!! Wszyscy maja ją lać!! ) punktow
      na koniec sezonu
    • Gość: Alexx Cracovia podejmuje Lechię. Na wyjeździe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 18:03
      załamka ...
    • Gość: KT Cracovia ludzie bez honoru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 18:03
      NA DODATEK SPORTOWO POKAZUJĄ GDZIE ICH MIEJSCE !!! W TYM SEZONIE NIC WAS JUŻ
      NIE URATUJE !!!

W.N Z EKSTRAKLASY !!!
    • Gość: =m Re: Cracovia podejmuje Lechię. Na wyjeździe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 18:03
      prawda! to miejsce należy się podbeskidziu!
      • Gość: Łodzianin Re: Cracovia podejmuje Lechię. Na wyjeździe IP: *.cust.tele2.pl 07.08.09, 20:28
        Gość portalu: =m napisał(a):

> prawda! to miejsce należy się podbeskidziu!

nie Podbeskidziu a ŁKS-owi Łódź
        • Gość: z NIE IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.09, 21:12
          Miejsce należy się zwycięzcy barażu, który powinien się odbyć. ŁKS nie dopełniłwymogów formalnych, więc nie gra. Przykre, ale klub z notorycznymi problemami (stadion, ZUS, płace itd.) naprawdę powinien organizacyjnie być gotowym do gry w E. Mam nadzieję, że się przeorganizują w I lidze, znajdą odpwoiednich ludzi do zarządu a nie tych patałachów co terminów dotrzymać nie potrafili...
          • Gość: ełksa gol Re: NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 22:14
            no za to takie kluby jak cracovia, polonia bytom czy róh hożuf
            świecą przykładem organizacji i bogactwa! ale licencje mają...
          • Gość: 1908 Re: NIE IP: *.chello.pl 07.08.09, 23:15
            gosciu jak tak pie...sz trzy po trzy, to mozesz napisac nam jakich
            formalnych wymogow nie spełnił klub, który ligę zakończył na 7.
            miejscu. bo bardzo jesteśmy ciekawi. masz coś do powiedzenia? a
            porównanie jakiegoś podbeskidzia czy jak to g...no sie skads tam
            niewiadomo skad sie nazywa, do ŁKSu, to jakas kpina. to cos ma
            stadion w ogole?
    • Gość: woland Cracovia podejmuje Lechię. Na wyjeździe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 18:05
      I już 0:2, hahaha. Brawo Lechia! Golić oszustów!!!
    • Gość: (L) Już 0 : 2! Brawo! Tak trzymaj Lechio! IP: *.pl 07.08.09, 18:09
      na pohybel złodziei licencji!
      • Gość: Garincha Re: Już 0 : 2! Brawo! Tak trzymaj Lechio! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 18:15
        Cracovia powinna grać w I Lidze!!! Jak zwykle ciołki z Krakowa
        kupują sobie miejscówki!

Brawo Lechia!
    • Gość: ludwik Cracovia podejmuje Lechię. Na wyjeździe IP: 93.105.5.* 07.08.09, 18:10
      I to jest ta drużyna (sracovia), która sportowo coś wniosła do ligi. W dupę z
      każdym, ale i tak nie spadnie bo znowu znajda jakiś sposób na przewałek.
    • Gość: Rynio Cracovia podejmuje Lechię. Na wyjeździe IP: *.dsl.bell.ca 07.08.09, 18:17
      Zeby zlodzieje zadnego meczy nie wygrali zycze z calego serca,kiedys lubilem
      Cracovie ale teraz juz nie.
    • Gość: ryszbara Cracovia podejmuje Lechię. Na wyjeździe IP: *.pai.net.pl 07.08.09, 18:17
      I jak można takim miernotom podarowywać ekstraklasę?Wstyd Panowie z
      pzpn.
    • Gość: trenejro Cabaj!!nie śpij!! IP: *.chello.pl 07.08.09, 18:33
    • fc-inter Cracovia podejmuje Lechię. Na wyjeździe 07.08.09, 18:38
      Co Craxa robi w ekstraklasie?! Mam nadzieje, że niedługo sami zrezygnują z gry
      w tej klasie rozgrywkowej, w której znajduje się dzięki kumoterstwu
    • Gość: katan Cracovia podejmuje Lechię. Na wyjeździe IP: *.net.autocom.pl 07.08.09, 18:45
      Czlowieku ! jakie znakomite widowisko czy aby ogladasz mecz na
      zywo?!!!
    • Gość: mirek Cracovia podejmuje Lechię. Na wyjeździe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 18:48
      jak dla mnie, to Cracowia gra bez zaangażowania. Przy bramkach
      obrońcy stali i się patrzyli. Tylko Cabaj się rusza reszta stoi i
      się patrzy.
    • albinozz Cracovia podejmuje Lechię. Na wyjeździe 07.08.09, 18:54
      Dobrze jest. Lać sracovię, a równo! Niech spadnie z hukiem, tak jak powinna w zeszłym sezonie.
    • Gość: KK Cracovia podejmuje Lechię. Na wyjeździe IP: 195.205.240.* 07.08.09, 19:08
      Tak dalej trzymać kanciarze pasiarze:)))
    • sirseb z głównej - "co za mecz!" 07.08.09, 19:11
      mecz na miarę ekstraklasowych piłkarzyków. za rok się okaże, że ustawiony w
      szatni albo na parkingu :)
      pzdr
    • 12.12a1 Cracovia podejmuje Lechię. Na wyjeździe 07.08.09, 19:21
      Pierwszoligowcy powinni jednak grac w I lidze a nie w Ekstranedzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka