ruda.replay Re: Na luzie ;) 07.06.23, 23:01 musiałam uwiecznić, bo mi się to ałto spodobało ;) Odpowiedz Link
camella Re: Na luzie ;) 08.06.23, 10:48 Synek mojej koleżanki tak śpiewał 😁 Będę brał cię! - Gdzie? - W ałcie! - Mnie? - Cię! - E-e... - Ehe Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Na luzie ;) 19.06.23, 12:18 Prawda jest taka, że nikt nie zasypia sam. Każdy z nas w nocy do czegoś tak naprawdę się przytula. Jeden do swojego egoizmu, Drugi do swojej godności, A jeszcze trzeci do swoich błędów. A szczęśliwy ten, kto przytula swoją drugą połówkę. ~ Zakazana kobieta Odpowiedz Link
malo.co.nie Re: Na luzie ;) 19.06.23, 19:39 Chciałam sobie horoskop poczytać... Ale boję się, co będzie dalej 🤔😔 Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Na luzie ;) 20.06.23, 09:03 Pelagia Słupowski... Ktoś ma poczucie humoru ;) Odpowiedz Link
malo.co.nie Re: Na luzie ;) 20.06.23, 10:50 Ciekawam nazw innych znaków, Pelagia jedzie na ostro. Chora wyobraźnia 🤔🤔 Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Na luzie ;) 20.06.23, 11:00 Zobacz, że formularz kontaktowy jest po francusku. Prawdopodobnie to jest jakieś półautomatyczne tłumaczenie całego portalu na inne języki dla podbicia wyświetleń. Odpowiedz Link