kulawekolano Re: Test 24.04.25, 14:53 Kurczę, znów mogę tu pisać! Administratorka zmienia zdanie w sprawie banów, szybciej niż Trump w sprawie ceł :D Odpowiedz Link
leziox Re: Test 24.04.25, 15:41 To się ciesz. Ci, którzy nie mogą pisać na melynie, już nigdy nie będą mogli. Więc doceniaj swoje szczęście. :> Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Test 24.04.25, 16:05 leziox napisał: > To się ciesz. > Ci, którzy nie mogą pisać na melynie, już nigdy nie będą mogli. > Więc doceniaj swoje szczęście. > :> Trudne dla mnie do zrozumienia, to co napisałeś. Chyba jednak jestem opóźniony w rozwoju. Odpowiedz Link
leziox Re: Test 24.04.25, 19:18 Ja bardzo lubiłem, ucząc się w szkole specjalnej, kiedy Pani tak do mnie mówiła. :> Odpowiedz Link
e-zybi Re: Test 24.04.25, 19:21 Wyrozumiałość jest kluczem do budowania zdrowych relacji z ludźmi. Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Test 24.04.25, 20:46 leziox napisał: > Ja bardzo lubiłem, ucząc się w szkole specjalnej, kiedy Pani tak do mnie mówiła Czyli jesteś specjalistą. Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Test 24.04.25, 22:47 leziox napisał: > To się ciesz. > Ci, którzy nie mogą pisać na melynie, już nigdy nie będą mogli. > Więc doceniaj swoje szczęście. > :> Zieeeew. Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Test 25.04.25, 00:47 Jeszcze raz. Nuda u ciebie ogromna. Aż pajęczyna pokryła tę melinę. Odpowiedz Link
leziox Re: Test 25.04.25, 09:41 Już nawet nie wiesz, gdzie się znajdujesz, kiciuś. Jak mówiłem, tuszonka zamiast mózgu. Odpowiedz Link
irsila Re: Test 25.04.25, 10:08 Jak ten zdegenorowany alkoholik, może tak innymi poniewierać? Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Test 25.04.25, 10:14 irsila napisała: > Jak ten zdegenorowany alkoholik, > może tak innymi poniewierać? Isia pije od rana oj dana dana. Odpowiedz Link
leziox Re: Test 25.04.25, 10:24 Hahaha! Irsila, autorytet z bagien, też się odezwał. Dziwię się, że ją też objęła amnestia. Isia od rana przy flaszce hula Zapija troski panna Urszula I jadu beczkę od rana ma Amnestia objęła! Huhu, haha! Odpowiedz Link
irsila Re: Test 25.04.25, 10:30 Przez własne chlanie, tak mnie widzicie? Ochlejtusy! Od rana ciężko pracuję, wszystkim pomagam. I tak dzień za dniem mi mija, jakem irsila. Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Test 25.04.25, 10:40 irsila napisała: > wszystkim pomagam. Nie wszystkim. Mnie nie pomagasz. Odpowiedz Link
irsila Re: Test 25.04.25, 10:48 kulawekolano napisał: > irsila napisała: > > wszystkim pomagam. > > > Nie wszystkim. Mnie nie pomagasz. A jakiej pomocy, ode mnie oczekujesz? Sprecyzuj ją w słowach. Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Test 25.04.25, 12:29 irsila napisała: > A jakiej pomocy, ode mnie oczekujesz? > Sprecyzuj ją w słowach. Nie oczekuję. Wręcz odmawiam i zakazuję udzielania mi pomocy. Odpowiedz Link
irsila Re: Test 25.04.25, 12:35 Zatem po co o nią prosiłeś? Wcześniejsze wpisy twoje mam zacytować? Niezrównoważony typie|!. Ale nie chce mi się. Podobnie jak główna moderacja tych forów! Ona również ciebie lekceważy. Mnie jednak w poważaniu ma, kilka nagród i pochwał, od niej dostałam. Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Test 25.04.25, 12:38 irsila napisała: > Zatem po co o nią prosiłeś? Nie prosiłem. Odpowiedz Link
irsila Re: Test 25.04.25, 12:42 Kłamiesz! Nie mam sil szukać i odowadniać, głupoty twej! Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Test 25.04.25, 13:33 irsila napisała: > Kłamiesz! > Nie mam sil szukać i odowadniać, > głupoty twej! Nie kłamię. Dobrze że nie masz siły szukać, bo byś nie znalazła. Odpowiedz Link
irsila Re: Test 25.04.25, 17:15 Na moderacji nikt ci nie odpowiada, i na ośle lądujesz, bez przerwy, więcej dowodów, na twoja glupote nie trzeba. Inni, mądrzy, temu dowodzą bez przerwy. Moje dowody i komentarze, zbyteczne sa. Odpowiedz Link