Dodaj do ulubionych

Znowu hejty na Annę Lewandowską

27.01.26, 21:26
Tym razem dla za wypowiedź dla Twojego Stylu, która brzmiała:

"Od 20 lat wszystko kręci się wokół piłki. Ostatnio poczułam, że też potrzebuję atencji najbliższych. Rozmawiałam z psycholożką, uznałyśmy, że nie możemy żyć w przeświadczeniu, że nasze problemy to pikuś przy problemach facetów. Nasze kalendarze są ułożone pod mecze Roberta i szkołę Klary. Jestem trzecia w kolejce, będę czwarta, kiedy do szkoły pójdzie Laura. Na wakacje wyjeżdżamy, gdy mogą mąż i starsza córka. Jeśli mam wtedy obowiązki zawodowe, zostawiam ich na parę dni, robię, co muszę, i wracam odpoczywać. Zobaczymy, jak będzie kiedyś. Robert zadeklarował, że gdy skończy karierę, zajmie się w wakacje dziećmi, a ja będę realizowała swoje projekty. Powiedziałam ze śmiechem, że nie chcę czekać, aż przestanie grać, żeby spełniać marzenia"

Obserwuj wątek
    • carte_blanche_2025 Re: Znowu hejty na Annę Lewandowską 28.01.26, 16:07
      I powinny się otworzyć niebiosa i bóg dowolny powinien powiedzieć:
      Jesteś znana powszechnie tylko dlatego, że jesteś żoną Roberta Lewandowskiego. Czego kuwa nie rozumiesz?!

• a74-7 Re: Znowu hejty na Annę Lewandowską 28.01.26, 17:11
        Polskie wydanie Posh & Becks ?
        • carte_blanche_2025 Re: Znowu hejty na Annę Lewandowską 28.01.26, 18:48
          czego?
          • borsuczyca.klusek Re: Znowu hejty na Annę Lewandowską 28.01.26, 19:16
            Polscy Beckamowie
            • carte_blanche_2025 Re: Znowu hejty na Annę Lewandowską 28.01.26, 19:26
              Bo ja wiem? Victoria B. to chyba najpierw należała do Spice Girls.
              Ktoś wielce słyszał o Annie zanim została Lewandowską?
        • borsuczyca.klusek Re: Znowu hejty na Annę Lewandowską 28.01.26, 19:17
          a74-7 napisał:

> Polskie wydanie Posh & Becks ?

Nie do końca, bo jednak Victoria i David oboje byli znani w swoich dziedzinach i zdublowali popularność. U naszych Robert jest bardzo znany a Anna nie może przeboleć, że jest tylko jego żoną.
          • carte_blanche_2025 Re: Znowu hejty na Annę Lewandowską 28.01.26, 19:26
            A, no właśnie :)
    • e-zybi Re: Znowu hejty na Annę Lewandowską 28.01.26, 17:59
      Ha, ha...Naprawdę jej współczuję ;))) Gdyby nie Robert to mogłaby prowadzić normalne życie, chodzić do pracy, gotować, prać, sprzątać, a żyjąc w luksusie musi zasięgać rady psycholożki. Czyżby czuła na plecach bliski koniec tej całej hossy? Robert zbliża się do końca swojej kariery, zarobiona kasa będzie się rozpływać, a Ania gdyby "nie zrobiona" niczym by nie błyszczała. Oj, biedna ona, biedna...
      • borsuczyca.klusek Re: Znowu hejty na Annę Lewandowską 28.01.26, 19:18
        Myślę, że kasa jest dobrze poinwestowana i jeszcze dla wnuków starczy
        • a74-7 Re: Znowu hejty na Annę Lewandowską 28.01.26, 19:29
          "Myślę, że kasa jest dobrze poinwestowana "
          tak to sie sklada ,ze im wiecej masz - tym wiecej forsy potrzebujesz , zeby to utrzymac .
          Nie wiem jakie inwestycje maja na swoim koncie , byle nie takie , ktore szybko przestana byc "trendy"
          • carte_blanche_2025 Re: Znowu hejty na Annę Lewandowską 28.01.26, 19:53
            No nie potrzebujesz kasy wielce na utrzymanie kasy z piłeczki. Klub sam dostarcza Ci zaplecze trenerskie. Tu ja widzę inne zjawisko - im więcej masz, tym więcej potrzeb wyłania się na twoim horyzoncie. No ja nie mam kasy na sprzątaczkę to nie mam takiej potrzeby. A ktoś już może mieć, nawet uzasadnioną - bo nie ma na to czasu między różnymi treningami, meczami, wywiadami itp. Och, no nie wypada pojechać na wczasy na jakieś zadupie - ma być widać, że stać cię na apartament królewski.
            Więc kasa niby duża wpływa - ale również od razu wypływa.
            • a74-7 Re: Znowu hejty na Annę Lewandowską 28.01.26, 22:08
              gadasz jak maly Jasiu ....mala kaska male potrzeby , maly problem .
              "Duza kasa - problem znacznie wiekszy , zapewniam .
              Ale nie lubie o pieniadzach rozmawiac ,to takie malo kobiece .:);)
              • carte_blanche_2025 Re: Znowu hejty na Annę Lewandowską 29.01.26, 08:36
                Io stupido...
      • a74-7 Re: Znowu hejty na Annę Lewandowską 28.01.26, 19:26
        A ja chcialam sie zapytac : co to za trend z tymi psycholozkami w Polsce ?
        Bo Iga Swiatek tez ma zaufana psycho ...?Ania w miejsce psycholozki powinna zatrudnic dobrego specjaliste i doradce od inwestowania .
        • e-zybi Re: Znowu hejty na Annę Lewandowską 28.01.26, 19:55
          A kto lepiej zrozumie kobietę niż kobieta? ;)
          • a74-7 Re: Znowu hejty na Annę Lewandowską 28.01.26, 22:04
            hmmm....;)
            Taaa, bardzo trendy .
        • borsuczyca.klusek Re: Znowu hejty na Annę Lewandowską 28.01.26, 22:20
          Wielu sportowców korzysta z pomocy psychologów. Już za czasów Małysza się o tym wspominało
          • a74-7 Re: Znowu hejty na Annę Lewandowską 28.01.26, 22:47
            Oki, chodzi o sportowego psychologa ,ktory itd itp , bo nie doczytalam tego w tekscie w Twoim stylu.
            Dzieki .
            • borsuczyca.klusek Re: Znowu hejty na Annę Lewandowską 28.01.26, 22:58
              a74-7 napisał:

> Oki, chodzi o sportowego psychologa ,ktory itd itp , bo nie doczytalam tego w
              > tekscie w Twoim stylu.
              > Dzieki .

A nie co do Lewandowskiej to raczej nie sportowy, ale u Igi już tak
              • a74-7 Re: Znowu hejty na Annę Lewandowską 28.01.26, 23:27
                Nie wiem czy Iga jeszcze zatrudnia prowadzaca ja Darie , wielokrotnie krytykuje sie te relationship .
                Ale chyba Anna Lewandowska nie potrzebuje psycholozki , wydaje sie panowac nad tym co robi .
                Jedyne moje zastrzezenie- za bardzo ulega trendom .Ale przyznam , ze moze za malo wiem ,bo nie obserwowalam kariery obojga z bliska :).
                W Polsce "kariera " przy mezu jest raczej krytykowana , wiec kobieta stara sie jak moze , jest ambitna ; a fani/fanki Lewego narzucaja na nia pressure.... wiec nie wypada lezec i pachniec ...bo jej wypomna, ze jest li tylko utrzymanka .... Ta bitchiness....
                • borsuczyca.klusek Re: Znowu hejty na Annę Lewandowską 28.01.26, 23:37
                  a74-7 napisał:

> W Polsce "kariera " przy mezu jest raczej krytykowana , wiec kobieta stara sie
                  > jak moze , jest ambitna ; a fani/fanki Lewego narzucaja na nia pressure....
                  > wiec nie wypada lezec i pachniec ...bo jej wypomna, ze jest li tylko utrzyman
                  > ka .... Ta bitchiness....

Akurat podejrzewam, że Lewandowska mnie by zebrała krytyki gdyby siedziała cicho i rzeczywiście nic nie robiła. Bo wiesz te jej biznesy za pieniądze męża to też takie średnio chwalebne. No a to czego jej najbardziej nie mogą wybaczyć to te tańce-ocierańce z innymi chłopami
                  • a74-7 Re: Znowu hejty na Annę Lewandowską 28.01.26, 23:58
                    www.tiktok.com/@loterki/video/7355165819371785505?lang=en-GB
                    O to chodzi ???:D
                    Fajnie tanczy . Z Robertem pewnie nie przejda takie wygibasy , inne miesnie pracuja :D
                    Ale zeby od razu 'tance ocierance '...,oh, pardon , zapomnialam ,ze Polki sa zazdrosne ...:D
                    • a74-7 Re: Znowu hejty na Annę Lewandowską 29.01.26, 00:07
                      I dodam : ;)… nooo, niekoniecznie takie stare ;)
                      "Codziennie bierze mnie złość
                      I codziennie mam tego dość
                      Codziennie mówię, że nie
                      Lecz w końcu idę na mecz
                      … Bo on mówi, że to zdrowo
                      Że zaprawę trzeba mieć sportową
                      Jeśli zimno, mogę włożyć jego płaszcz
                      Lecz on musi przecież grać
                      … Bo mój chłopiec piłkę kopie
                      Wczoraj bramki strzelił dwie
                      Od niedzieli do soboty
                      Ciągle tylko mecz, mecz, mecz
                      … Czasem w głowie mi się kręci
                      Od tych wszystkich trudnych nazw
                      Tu ktoś gola strzelił z rogu
                      A ta linia to jest aut?
                      … Bo mój chłopiec piłkę kopie
                      Wczoraj bramki strzelił dwie
                      Od niedzieli do soboty
                      Ciągle tylko mecz, mecz, mecz
                      … Codziennie bierze mnie złość
                      I codziennie mam tego dość
                      Codziennie proszę, że nie, nie
                      Lecz w końcu idę na mecz"
                      Czas spac ;)
                    • borsuczyca.klusek Re: Znowu hejty na Annę Lewandowską 29.01.26, 00:19
                      a74-7 napisał:

> Ale zeby od razu 'tance ocierance '...,oh, pardon , zapomnialam ,ze Polki sa za
                      > zdrosne ...:D

To głównie Polacy srają żarem 😉
                      • a74-7 Re: Znowu hejty na Annę Lewandowską 29.01.26, 19:18
                        No masz babo placek , gorzej niz myslalam ...;)
                      • carte_blanche_2025 Re: Znowu hejty na Annę Lewandowską 29.01.26, 19:20
                        borsuczyca.klusek napisała:

> To głównie Polacy srają żarem 😉

Ze faceci? No to na Robercika, że to miętka faja i nie potrafi żonie przepowiedzieć, żeby się publicznie tak nie wytańczała
                        • a74-7 Re: Znowu hejty na Annę Lewandowską 29.01.26, 22:05
                          A to tylko Robercik moze sobie bywac na urodzinowym bash u kolegow ( re Lamine Yamal )
                          Robercik pewnie nie tanczyl ...bo zonka zdecydowanie nie powinna...( tu wznosze oczy w gore , jak borsia )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka