Dodaj do ulubionych

Wróżka Magdalena Orłowska

18.10.24, 22:36
Co się stało z wątkiem o pani Magdzie? Czemu wątki o oszustach są trzymane, a jak pani Magda robi świetną robotę to wątki są usuwane? Przecież ta kobieta to odkrycie tego roku. Proszę niech się tu wypowiedzą klienci pani Magdy, na pewno ktoś tutaj taki jest.
Mail pani Magdy: orlawmagdalena@gmail.com
Obserwuj wątek
    • olivid Re: Wróżka Magdalena Orłowska 18.10.24, 23:51
      Yep, polecam do ryta na faceta i finanse. Babeczka fajna, nawet umowę ze mną spisała co mnie mocno zaskoczyło
    • natis897 Re: Wróżka Magdalena Orłowska 19.10.24, 10:16
      Polecanko
    • kamykola Re: Wróżka Magdalena Orłowska 21.10.24, 00:44
      Również polecam kobieta odmieniła mi chłopa 😄
    • werixa Re: Wróżka Magdalena Orłowska 30.10.24, 14:45
      Pani Magda jest najlepsza, warto skorzystać. Chyba pierwsza uczciwa osoba w internecie
      • bbeellaa Re: Wróżka Magdalena Orłowska 10.08.26, 12:18
        Nie mam doświadczenia z Pania Magda ale mam z Pania Dagmara, prowadzi sesje przez telefon, sprawdza sie wszystko, rytualy tez przeprowadza bardzo trafnie i sie spełniają, wysyla filmik z rytualu, opis i paczkę inpostem. Warto sie umowic. Zostawiam numer, 514 928 815.
        • kiro.poziomka Re: Wróżka Magdalena Orłowska 29.09.26, 21:12
          Niesamowite jest to wszystko, dalej jestem w szoku. Zleciłam Pani Dagmarce wykonanie rytuału na odnowienie kontaktu z pewną osobą, zadziałało juz na 3 dzień, odblokował mnie i napisał!!!!
    • adkata Re: Wróżka Magdalena Orłowska 14.12.24, 17:11
      Również mogę polecić, trwało to trochę dłużej niż przypuszczała, ale najważniejsze że rytuał się powiódł. Nie będę się tu rozpisywać można do mnie napisać martawitkowska184@gmail.com
    • wercia94p Re: Wróżka Magdalena Orłowska 01.07.26, 11:21
      Czy korzystał ktoś teraz niedawno z pomocy tej Pani?
      • polapolina Re: Wróżka Magdalena Orłowska 01.07.26, 16:50
        Tak, ja i też mogę polecić
        • wercia94p Re: Wróżka Magdalena Orłowska 01.07.26, 22:25
          A możesz coś więcej napisać?
          • polapolina Re: Wróżka Magdalena Orłowska 02.07.26, 07:43
            Odezwij się na maila polaszczucka@gmail.com
    • arletakom Re: Wróżka Magdalena Orłowska 12.07.26, 20:32
      Post typowo reklamowy, jeszcze z podanym mailem :) śmiech na sali :)
    • wercia94p Re: Wróżka Magdalena Orłowska 15.08.26, 10:39
      Korzystałam z usług Pani Magdy i niestety ale nie mogę jej polecić.
      Przed rytuałem piękny kontakt.
      W trakcie rytuału i po rytuale jesteś pozostawiona sama sobie. Jeśli już do Pani Magdy napiszesz, bo masz jakieś pytania, to dostajesz odpowiedz, że to znaczy tyle ile znaczenia pani sama temu nada.
      Jak prosiłam o jakiś dowód że rytuał jest wykonywany, to ciągle było wykręcanie się że nie mam czasu, bo szarpie się z inną klientka
      Potem jak pisałam z jakims pytaniem to było już zero odpowiedzi.
      Pani Magda wiedziała kiedy ma się odezwać jak potrzebowała ode mnie pieniędzy. Czułam że to jest granie na emocjach, bo nagle rzekomo wszyscy ja oszukali na pieniądze, nikt jej nie zapłacił itp, że zamyka działalność bo straciła 8 tys. a my byłyśmy umówione na raty raz w miesiącu. I akurat dziwnym trafem zaczęło się tak dziać właśnie jak ja miałam rytuał.

za dwa dni dostałam wiadomość że przez rzekome niewplacanie pieniędzy, są przerwane wszelkie prace.
      Zainterweniował w swojej sprawie do Pani Magdy. Byłyśmy umówione, że po wpłacie drugiej raty wszystko otrzymam. Wpłata była 7 sierpnia, dziś jest 15 sierpnia. Do dzisiaj nie dostałam potwierdzenia wykonania rytuału. Kompletnie nic. A od Pani Magdy mam tylko zapewnienia że na pewno wszystko wyśle do piątku, bo ma teraz problemy. Piątek był wczoraj, dziś jest sobota. Raczej podsumowania nie zobaczę już na oczy.
      Więc ja z mojej strony nie polecam,

• bbeellaa Re: Wróżka Magdalena Orłowska 15.08.26, 11:31
        Właśnie dlatego polecam Pania Dagmarke 514 928 815. Wykonuje rytualy i wysyła od razu po zdjecia filmy i opis i jeszcze dodatkowo paczke inpostem takze masz pewność ze wszystko zostało wykonane, mało tego ja odczuwałam energetycznie to ze wykonuje akurat rytual, zaczęły sie juz w trakcie dziać rzeczy... Bardzo sprawny kontakt tez jest z Pania Dagmarka i wszystko przeprowadzone w naprawdę spokojnej miłej i otulajacej atmosferze, tak samo jak tarot. Takze naprawdę polecam z serduszka.
        • wercia94p Re: Wróżka Magdalena Orłowska 15.08.26, 13:21
          A co ona wysyła w tej paczce. Bo już gdzieś o niej słyszałam.
          • bbeellaa Re: Wróżka Magdalena Orłowska 15.08.26, 19:15
            Nie wiem czy kazdemu wysyla to samo ja dostałam kryształ, kadzidła, swiece zaprogramowana i taka buteleczkę specjalna.
        • jolanda_kolodziejczak Re: Wróżka Magdalena Orłowska 16.08.26, 13:21
          Oj tak! Potwierdzam! Pani Dagmara top!
      • pati009 Re: Wróżka Magdalena Orłowska 16.08.26, 16:50
        Możesz jeszcze spróbować u pani Dagi która jest Romką ona też kiedyś robiła super rytuały, normalnie z dowodami, tylko nie wiem czy mam dobrego maila
        • wercia94p Re: Wróżka Magdalena Orłowska 16.08.26, 20:40
          To jest ta Pani Dagmara o której tu wszyscy piszą czy jeszcze ktoś inny.
          • polapolina Re: Wróżka Magdalena Orłowska 18.09.26, 12:41
            Dagmara to oszustka, wystarczy znaleźć wcześniejsze wątki i opinie o niej
            • kiro.poziomka Re: Wróżka Magdalena Orłowska 29.09.26, 21:13
              Niesamowite jest to wszystko, dalej jestem w szoku. Zleciłam Pani Dagmarce wykonanie rytuału na odnowienie kontaktu z pewną osobą, zadziałało juz na 3 dzień, odblokował mnie i napisał!!!! 514 928 815 zostawiam kontakt.
      • wika0909 Re: Wróżka Magdalena Orłowska 16.08.26, 17:43
        Jak chcesz mieć pewność że rytuał został zrobiony to odezwij się do pani Kamili
        ezokama@wp.pl
        Ze mną robiła rytuał na kamerce, dostałam po wszystkim instrukcje co i jak robić. Gratis dostałam biżuterię ochronną
        • kiro.poziomka Re: Wróżka Magdalena Orłowska 29.09.26, 21:13
          Niesamowite jest to wszystko, dalej jestem w szoku. Zleciłam Pani Dagmarce wykonanie rytuału na odnowienie kontaktu z pewną osobą, zadziałało juz na 3 dzień, odblokował mnie i napisał!!!! 514 928 815 zostawiam kontakt
    • paula_luczak12 Re: Wróżka Magdalena Orłowska 29.09.26, 21:29
      Długo zbierałam się, żeby napisać tę opinię. Chłopak mnie zostawił i byłam totalnie załamana. Trafiłam do Pani Dagmary (514-928-815) na tarot, a później zdecydowałam się na rytuał. Nie będę się rozpisywać, ale po pewnym czasie odezwał się i zaczęliśmy znowu rozmawiać. ❤️ Dziękuję za wsparcie, ciepło i podejście bez oceniania. Naprawdę polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka