dagaxx 27.07.26, 10:30 Ktoś z was robił czarne wesele? U kogo? I jak u was z efektami, jest ktoś faktycznie skuteczny i wie co robi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_kotleszka9 Re: Czarne wesele 07.08.26, 18:35 Ja robiłam, mi wykonwała Rytualistka Agaya. 4 lata wcześniej wykonywała mi odcięcie wampira energetycznego, i pomogła mi ponad wszelkie oczekiwania. Pół roku temu wzięłam u niej czarne wesele i również jest efekt wow. Przymierzam się teraz do czegoś u niej na poprawę sytuacji zawodowej. Także bardzo polecam, jest na fejsie. Odpowiedz Link
dagaxx Re: Czarne wesele 09.08.26, 21:25 A ma Pani jakiś namiar na nia? Jakaś może stronę ma, gdzie się z nią skontaktować ? Odpowiedz Link
bbeellaa Re: Czarne wesele 10.08.26, 12:16 Polecam do indywidualnych rytuałow Pania Dagmare 514 928 815. Wysyla filmiki z rytualu i paczkę inpostem, do tarota jest też idealna wszystko z duza precyzja zrozumieniem zaangażowaniem i pasja. Sprawdza sie! Odpowiedz Link
polapolina Re: Czarne wesele 10.08.26, 14:42 W Polsce nikt czarnego wesela nie robi, a jak ktoś robi to znaczy, że ściemnia. Jak chcesz kogoś z dużą mocą to odezwij się prywatnie do mnie majkaw2020@gmail.com Odpowiedz Link