anwad 25.07.10, 09:12 zamknięty Człowiek z wizją Polski i nieprzebraną energią do jej realizacji. Człowiek, który fascynuje i interesuje wszystkich - i zwolenników, i przeciwników. Kim jest przy nim jakiś Tusk? Jakiś Komorowski? Jakiś Napieralski? Link Zgłoś Obserwuj wątek
wzmozony_moralnie Re: Jarosław Kaczyński - najwybitniejszym polityk 25.07.10, 09:15 zamknięty anwad napisała: > Człowiek z wizją Polski ... Hitler miał też wizję Polski, a także Stalin. Co więcej tamci swe wizje częściowo lub przejściowo zrealizowali, Kaczyńskiemu nie udało się, jak sam mówi, wdrożyć IV Rzeczypospolitej. Link Zgłoś
anwad Re: Jarosław Kaczyński - najwybitniejszym polityk 25.07.10, 09:26 zamknięty Czy Kaczyński już zakończył swoją misję? Chyba nie. Walka z mocno zakorzenionymi patologiami nie jest łatwa. Link Zgłoś
marudna.menda Re: Jarosław Kaczyński - najwybitniejszym polityk 25.07.10, 09:33 zamknięty To nie misja, tylko miska, a raczej koryto.;) Link Zgłoś
anwad Re: Jarosław Kaczyński - najwybitniejszym polityk 25.07.10, 09:39 zamknięty Gdybyż o koryto chodziło... Jakżeby się jego przeciwnicy cieszyli, nareszcie by go zrozumieli... A tymczasem nie! On nawet o słupki sondażowe nie dba!:-o :-) Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Jarosław Kaczyński - najwybitniejszym polityk 25.07.10, 10:37 zamknięty Władza ,wladza ,władza to lepsze niz koryto, a że nie dba o słupki to zwyczajny .... Link Zgłoś
marudna.menda Re: Jarosław Kaczyński - najwybitniejszym polityk 25.07.10, 10:57 zamknięty Nie ma wladzy bez koryta i koryta bez wladzy.;)) Link Zgłoś
anwad Re: Jarosław Kaczyński - najwybitniejszym polityk 25.07.10, 12:15 zamknięty A co jest złego w dążeniu do władzy, kiedy ma się do realizacji wizję? Link Zgłoś
wlodekbar Re: Jarosław Kaczyński - najwybitniejszym polityk 25.07.10, 19:40 zamknięty Psychopatia. Link Zgłoś
wzmozony_moralnie Re: Jarosław Kaczyński - najwybitniejszym polityk 25.07.10, 09:41 zamknięty anwad napisała: > Czy Kaczyński już zakończył swoją misję? Naród zakończył ją jednemu, a Pan Bóg drugiemu. Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Jarosław Kaczyński - najwybitniejszym polityk 25.07.10, 10:27 zamknięty wzmozony_moralnie napisał: > > Naród zakończył ją jednemu, a Pan Bóg drugiemu. muminku narod to nie elektrorat lemingow, cos ci sie po... z rana. Wiem wasz duce jak przemawia to zagaja my narod etc ale on jest zdrowo porabany. Taki podstarzaly trampkarz ;-)) Link Zgłoś
wzmozony_moralnie Re: Jarosław Kaczyński - najwybitniejszym polityk 25.07.10, 11:13 zamknięty mr.sajgon napisał: > wzmozony_moralnie napisał: > > > > > > Naród zakończył ją jednemu, a Pan Bóg drugiemu. > > > muminku narod to nie elektrorat lemingow, cos ci sie po... z rana. > Wiem wasz duce jak przemawia to zagaja my narod etc ale on jest zdrowo porabany Skunksiczku opiłes sie mszalnym winem, czy normalnie piwem marki Strong? PS. Wam naprawdę chodzi o przywiezienie resztek tego samolotu, czy o małpki które tam niechybnie zostały. Wszak preziunio jakimś cudem był trzeżwy, wiec sporo musiało byc pełnych. Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Jarosław Kaczyński - najwybitniejszym polityk 25.07.10, 11:59 zamknięty wzmozony_moralnie napisał: > Skunksiczku opiłes sie mszalnym winem, czy normalnie piwem marki > Strong? Wole zimnego Lecha. > PS. > Wam naprawdę chodzi o przywiezienie resztek tego samolotu, czy o > małpki które tam niechybnie zostały. Wszak preziunio jakimś cudem był > trzeżwy, wiec sporo musiało byc pełnych. Dla mnie moga to co zostalo zaorac. Ale nie wolno zaorac odpowiedzialnosc za ta katastrofe. Prokuratura dziala i mam nadzieje ze to wyjasni. Natomiast nie odbiera to rodzinom wysuwania zadan, prosb pod adresem rzadu, sejmu i politykow. Tak samo jak wystep jedenego czlonka rodzim z katastrofy lub kilkunastu nie moze zamknac ust pozostalym czlonkom rodzin.\ Kazda rodzina dziala we wlasnym imieniu. Link Zgłoś
wzmozony_moralnie Re: Jarosław Kaczyński - najwybitniejszym polityk 25.07.10, 14:47 zamknięty mr.sajgon napisał: > Wole zimnego Lecha. Fakt. Z nieba wam spadł te zimny Lech. Ale spoko. Czy jak minie Wam nekrofilska euforia, planujecie spuścic kolejny samolot? Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Jarosław Kaczyński - najwybitniejszym polityk 15.08.13, 17:14 zamknięty anwad napisała: > Czy Kaczyński już zakończył swoją misję? Chyba nie. Walka z mocno zakorzenionym > i patologiami nie jest łatwa. Część patologii u Kaczyńskiego choć jak piszesz - mocno zakorzenionymi - udało się zwyciężyć. Już chyba nie chodzi z wypadającymi z nosa kłakami? Link Zgłoś
wlodekbar Re: Jarosław Kaczyński - najwybitniejszym polityk 25.07.10, 19:29 zamknięty Otoz to. Kaczyzm nie podolal. Link Zgłoś
anwad Nic nie musiałam wymyślać 25.07.10, 09:31 zamknięty Napisałam tylko to, co dla każdego jest oczywiste, choć nie zawsze uświadamiane. Link Zgłoś
marudna.menda Re: Nic nie musiałam wymyślać 25.07.10, 09:32 zamknięty anwad napisała: > Napisałam tylko to, co dla każdego jest oczywiste, choć nie zawsze uświadamiane > . Oczywista oczywistosc.;)) Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Nic nie musiałam wymyślać 25.07.10, 10:04 zamknięty marudna.menda napisał: > Oczywista oczywistosc.;)) Moze zaloz klub pod wezwaniem jakiegos polamanego kola bez szprych i podyskutujcie o tym z przyjaciolmi. Moze narodzi sie jakas nowa innowacyjna mysl i powstanie kolejny PRL-bis. Link Zgłoś
x2468 Re: Nic nie musiałam wymyślać 15.08.13, 16:49 zamknięty Wal łbem masz twardszy od nogi.Do tego pusty wiec nie uszkodzisz. Link Zgłoś
ave.duce Przepraszam za podejrzenie > nieuprawnione! 25.07.10, 09:38 zamknięty że mogłaś wymyślić. Jakie to było naiwne z mojej strony! ps. a co do meritum > konkrety, poproszę. Mogą być w punktach > będzie Ci łatwiej ogarnąć intelektualnie temat i nie pogubić się w gąszczu pajęczyny układów. :p Link Zgłoś
anwad Re: Przepraszam za podejrzenie > nieuprawnion 25.07.10, 09:46 zamknięty Bardziej od Kaczyńskiego fascynuje Cię Tusk? A może Komorowski?:) Link Zgłoś
ave.duce Re: Przepraszam za podejrzenie > 25.07.10, 09:50 zamknięty Fascynuje? Polityk? Nie żartuj. To Ciebie fascynuje jakiś Jarosław K. ps. źródła moich fascynacji są całkiem gdzie indziej. :p Link Zgłoś
anwad Re: Przepraszam za podejrzenie > 25.07.10, 09:56 zamknięty Jakbym miała do wyboru Tuska albo Komorowskiego... też bym się tak żachnęła:) Link Zgłoś
ave.duce Re: Przepraszam za podejrzenie > 25.07.10, 10:12 zamknięty Nie zrozumiałaś mojego postu. Przeczytaj JESZCZE raz, wolniej. :p Link Zgłoś
zgred-zisko Re: Jarosław Kaczyński - najwybitniejszym polityk 25.07.10, 09:20 zamknięty Mylisz się. Według słów samego Kaczyńskiego najwybitniejszym politykiem ostatniego XX lecia jest Lech Wałęsa. Sam to słyszałem i wierzę prezesowi. Link Zgłoś
marudna.menda Re: Jarosław Kaczyński - najwybitniejszym polityk 25.07.10, 09:26 zamknięty Nie XX wieku, a 20-stu wiekow. Szczesliwym trafem krzyz na wyciagniecie reki,wiec nic nie stoi na przeszkodzie,zeby skorzystal z oferty maherow na Krakowskim Przedm.;) Link Zgłoś
marudna.menda Re: Jarosław Kaczyński - najwybitniejszym polityk 25.07.10, 09:27 zamknięty Mialo byc mOherow,ale moze byc maCHerow.;) Link Zgłoś
icek.goldberg [...] 25.07.10, 09:26 zamknięty Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
upior_w_moherze Jarosław Kaczyński - najwybitniejszym pianista 25.07.10, 09:27 zamknięty tez :) Link Zgłoś
ave.duce Jarosław Kaczyński - najwybitniejszym zjadaczem 25.07.10, 09:40 zamknięty pączków. Też ;) :p Link Zgłoś
upior_w_moherze Jarosław Kaczyński - najwybitniejszym jezykoznawca 25.07.10, 09:44 zamknięty nie zapominajmy o tym tez :) Link Zgłoś
upior_w_moherze Jarosław Kaczyński - najwybitniejszym mężem 25.07.10, 10:36 zamknięty swego kota trzeba pamietac o Aliku :) Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Jarosław Kaczyński - najwybitniejszym zjadacz 25.07.10, 10:16 zamknięty ave.duce napisała: > pączków. Też ;) > > :p Nie badz malkontentka. Kaczynski co by o nim nie mowic jest naprawde politykiem z krwi i kosci. Na dodatek doskonale wie co chce robic i potrafi to realizowac. Link Zgłoś
ave.duce Re: Jarosław Kaczyński - najwybitniejszym zjadacz 25.07.10, 10:26 zamknięty POTRAFI? ;) Nie żartuj > cała jego "kariera" to jednawielkakatastrofa. Przypomina mi "dzieło sztuki", którego nie ma, a po prostu "krytycy" wmówili ludziom, że istnieje. :p Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Jarosław Kaczyński - najwybitniejszym zjadacz 25.07.10, 10:43 zamknięty ave.duce napisała: > POTRAFI? ;) > > Nie żartuj > cała jego "kariera" to jednawielkakatastrofa. > Przypomina mi "dzieło sztuki", którego nie ma, > a po prostu "krytycy" wmówili ludziom, że istnieje. > > :p Za mna stoja statystyki : -) Pokazujace ze na PIS glosuje coraz wiecej ludzi. To ze nie wygrali wyborow nie swiadczy o tym ze uzyskali mniej glosow. A tyle napisano "wielkich" tekstow o rozlamie i koncu PIS ze ho ho a moze jeszcze wiecej. Pokaz mi druga taka partie w Polsce a glowe pochyle. A teraz popatrz racjonalnie na PO, jej sila zaczyna sie rozplywac. I wbrew temu co moze sie wydawac ze bedzie plusem (prezydent Komorowski) bedzie realnym minusem. PIS powinien po zaprzysiezeniu prezydenta przystapic do frontalnego ataku rozliczenia Komorowskiego nie z obietnic ale z kazdej jednej literki skladajacej sie na nie. Komorowski tego ataku nie wytrzyma bo jest zwyczajnym leszczem nie nadajacym sie na to stanowisko. Na pomoc mu przyjdzie Tusk a to pokaze ze mamy super prezydenta i ludzie zobacza jak ich Donald Tusk wykiwal, jak zostali oszukani. A Polacy tego nie lubia oj nie lubia i pokazali to Krzaklewskiemu a przy tym ta putinowska konotacja :( Link Zgłoś
ave.duce Zjadacz klawiszowych pączków, Jarosław K. ;) 25.07.10, 10:57 zamknięty Coraz więcej na PiS głosuje? Skąd to wziąłeś? ps. kreowanie zer jest dobrze znane w niejednej dziedzinie, nie tylko w polityce. Zechciej zauważyć, że "elektorat" PiS to "ciemny lud" (nie mojego autorstwa to określenie!), a wyjątki tylko potwierdzają regułę. PO? Dla mnie może nie istnieć, jeśli powstanie LIBERALNA partia. Proszę o precyzyjne wyjaśnienie, co rozumiesz określając Komorowskiego słowem "leszcz". Co do spełniania obietnic z kampanii prezydenckiej > pożyjemy, zobaczymy. PiS JUŻ wściekle atakuje, aż miło patrzeć! :p Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Zjadacz klawiszowych pączków, Jarosław K. ;) 25.07.10, 11:24 zamknięty ave.duce napisała: > Coraz więcej na PiS głosuje? Skąd to wziąłeś? Prawo i Sprawiedliwość 3 185 714 w roku 2005 Prawo i Sprawiedliwość 5 183 477 w roku 2007 --------------------------------------------------- roznica na plus 1 998 000. To dane statystyczne jak pisalem wczesniej, zajrzyj sobie do googla albo PKW. > ps. kreowanie zer jest dobrze znane w niejednej dziedzinie, nie tylko w > polityce. Zechciej zauważyć, że "elektorat" PiS to "ciemny lud" (nie mojego > autorstwa to określenie!), a wyjątki tylko potwierdzają regułę. > > PO? Dla mnie może nie istnieć, jeśli powstanie LIBERALNA partia. Poslugujesz sie wyborczymi haslami wymyslonymi przez pijarowcow Tuska, bo wedlug ciebie ludzie ktorzy mieli wyksztalcenie wyzsze a poparli Kaczynskiego 23,9% sa ciemniakami. Co czwarty popierajacy Kaczynskiego mial wyzsze wyksztalcenie. > Proszę o precyzyjne wyjaśnienie, co rozumiesz określając Komorowskiego słowem > "leszcz". Bardzo prosze, to czlowiek nijaki, dobrze czujacy sie w drugiej linii. Swiadczy to o tym ze on sam siebie nie uwaza za osobe wybitna. Podczas kampanii bylo to az nazbyt widoczne, Tusk w momentach krytycznych ciagal Komorowskiego ze soba po walach i budowach. Jego wiedza ogolna jest katasrofalnie niska a i z pomylunkiem tez mu salnbo idzie. I najwazniejsze, wycofanie wojska z Afganistanu, pierwsza wpadke zaliczyl Tusk a jak z tym samym wyskoczyli do Bronka ten sie pogubil kompletnie. Wystapil z NATO. Nie bede wiecej pisal bo nie ma po to temu okazji to watek o Kaczynskim a nie Komorowskim. :-) > Co do spełniania obietnic z kampanii prezydenckiej > pożyjemy, zobaczymy. > PiS JUŻ wściekle atakuje, aż miło patrzeć! > > :p Dla mnie rowniez nie ma znaczenia czy bedzie PIS istnial czy nie ale na ta chwile ufam Kaczynskiemu, Poncyliuszowi, Kluzik-Rostkowskiej. Nie oznacza to ze popieram PIS jako partie i jej wszystkie dzialania. Mowiac wprost jesli mam wybor to wybieram kaczora ale nie Donalda. Link Zgłoś
ave.duce Re: Zjadacz klawiszowych pączków, Jarosław K. ;) 25.07.10, 11:44 zamknięty Połknęli przystawki. To określenie wymyślił Jacek Kurski, nie pamiętasz? mr.sajgon napisał: > Nie bede wiecej pisal bo nie ma po to temu okazji to watek o Kaczynskim a nie > Komorowskim. :-) Co stoi na przeszkodzie, żebyś założył wątek o Komorowskim? Może tam Ci odpowiem, dlaczego > pomimo wszelkich zastrzeżeń > uważam, że Komorowski będzie lepszym prezydentem od Jarosława K. > ale na ta > chwile ufam Kaczynskiemu, Poncyliuszowi, Kluzik-Rostkowskiej. 1 trafiony, 2 zatopione ;) > Mowiac wprost jesli mam wybor to wybieram kaczora ale nie Donalda. No to mamy wicewersję. I gUd. :p Link Zgłoś
jan.urbaniak1 Beatyfikować Jarosława Kaczyńskiego ! 25.07.10, 09:41 zamknięty Wycofać innych naszych kandydatów, tym bardziej, że jak się okazuje od paru lat nie mają najmniejszej szansy. Link Zgłoś
mr.sajgon Coraz bardziej mnie zaskakujesz :-) 25.07.10, 10:50 zamknięty ave.duce napisała: Ave klerykalistka w moherze z okrzykiem na ustach "Santo subito" co to za wspanialy widok :-))))) Link Zgłoś
ave.duce Re: Coraz bardziej mnie zaskakujesz :-) 25.07.10, 11:02 zamknięty Forumowiczki przewidywalne do bólu, vide: autorka wątku & podobne > pochlastają się z rozpaczy. :p Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Beatyfikować Jarosława Kaczyńskiego ! 25.07.10, 10:48 zamknięty jan.urbaniak1 napisał: > Wycofać innych naszych kandydatów, tym bardziej, że jak się okazuje > od paru lat nie mają najmniejszej szansy. Po co ? Jak zrobia go swietym to straca zywi :-) Link Zgłoś
iq-ok Nowomowa. Specjalność PiSfanów. 25.07.10, 09:50 zamknięty Od tej pory jeśli ktoś nas w..rwia na maxa powinniśmy mówić , że nas fascynuje choć sobie tego jeszcze nie uświadomiliśmy. Link Zgłoś
anwad Re: Nowomowa. Specjalność PiSfanów. 25.07.10, 10:03 zamknięty Jakbyś miał możliwość, tajniki umysłu którego polityka chciałbyś poznać? Link Zgłoś
iq-ok Re: Nowomowa. Specjalność PiSfanów. 25.07.10, 10:26 zamknięty Osobiście mam w d..pie "tajniki umysłów" polityków. Wystarczy mi jeśli będą zachowywali się przyzwoicie, panowali nad swymi emocjami i byli skuteczni w kreowaniu zdarzeń pozytywnych dla Polski. JK nie spełnia żadnego z tych warunków. Link Zgłoś
mr.sajgon Widze ze znalazl sie amator gardlowego rrrrrr 25.07.10, 10:19 zamknięty iq-ok napisał: > Od tej pory jeśli ktoś nas w..rwia na maxa powinniśmy mówić , że nas > fascynuje choć sobie tego jeszcze nie uświadomiliśmy. > Muminku, najwazniejsze ze nie jest ci obojetny. Swiadczy to o tym ze potrafi z takiego slupa soli jak ty wydobyc emocje. A Tusk to nawet grymasu na twarzy u mnie nie zrobi taki jest ciul. Link Zgłoś
ave.duce Re: Widze ze znalazl sie amator gardlowego rrrrrr 25.07.10, 10:27 zamknięty Mr.Sajgonie, mieszkał Pan kiedyś DŁUŻEJ za granicą? :p Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Widze ze znalazl sie amator gardlowego rrrrrr 25.07.10, 10:44 zamknięty ave.duce napisała: > Mr.Sajgonie, mieszkał Pan kiedyś DŁUŻEJ za granicą? > > :p Szanowna Pani Ave na temat swoich prywatnych spraw publicznie nie rozprawiam :-) ps. czasami mi sie cos wymsknie ale to tylko potwierdza regule. Link Zgłoś
ave.duce Re: Widze ze znalazl sie amator gardlowego rrrrrr 25.07.10, 12:07 zamknięty Szkoda, że to topsecret :( Odpowiedź istotna dla meritum, ale szanuję ustanowione przez Pana granice prywatności. b/o zatem. :p Link Zgłoś
iq-ok Re: Widze ze znalazl sie amator gardlowego rrrrrr 25.07.10, 10:34 zamknięty Nie chce mi się zastanawiać co w ogóle mogłoby wywołać u ciebie zmiany mimiczne moja ty pisowska wuwuzelo. Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Widze ze znalazl sie amator gardlowego rrrrrr 25.07.10, 10:45 zamknięty iq-ok napisał: > Nie chce mi się zastanawiać co w ogóle mogłoby wywołać u ciebie > zmiany mimiczne moja ty pisowska wuwuzelo. Widze ze jestem trendy :-) dziekuje. Link Zgłoś
iq-ok Re: Widze ze znalazl sie amator gardlowego rrrrrr 25.07.10, 10:50 zamknięty Ale jeszcze nie fascynujący:). Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Widze ze znalazl sie amator gardlowego rrrrrr 25.07.10, 10:54 zamknięty iq-ok napisał: > Ale jeszcze nie fascynujący:). Wszystko jeszcze przede mna :-) Link Zgłoś
paczula_pl Re: Jarosław Kaczyński - najwybitniejszym polityk 25.07.10, 09:54 zamknięty Przychylam się do tej opinii. Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Jarosław Kaczyński - najwybitniejszym polityk 25.07.10, 10:02 zamknięty A czego ten "najwybitniejszy" dokonał? Oceniacie po efektach działalności czy po gadaniu, jeśli po tym drugim to Palikot jest lepszy. Link Zgłoś
grand_bleu Re: Jarosław Kaczyński - najwybitniejszym polityk 25.07.10, 13:18 zamknięty m.c.hrabia napisał: > A czego ten "najwybitniejszy" dokonał? Ugryzł żubra w doopę Link Zgłoś
wojciech.2345 eksperci SLD 25.07.10, 09:59 zamknięty Raport ekspertów SLD: tylko PiS ma spójną wizję Polski Tylko PiS ma spójną wizję Polski, tylko PiS przedstawia sposoby radzenia sobie problemami kraju i tylko PiS wie, po co wygrywać wybory – takie wnioski płyną z zamówionego przez szefa LiD Wojciecha Olejniczaka raportu, do którego dotarł „Wprost”. Dokument przygotowali znani eksperci lewicy: prof. Janusz Reykowski, prof. Jacek Raciborski, prof. Jerzy Wiatr oraz dwaj wysłużeni działacze partyjni: Krzysztof Janik i Lech Nikolski. Niektóre fragmenty dokumentu przypominają peany na cześć PiS oraz Jarosława Kaczyńskiego: „Żaden z konkurentów PiS nie miał rozwiniętej, przekonującej oferty dla Polski (w kampanii wyborczej w 2007 r. – przyp. red.). Jedyną spójną wizję problemów kraju i sposobów radzenia sobie z nimi przedstawiał właśnie PiS". „Posiadanie klarownej, spójnej narracji jest jednym z istotnych warunków uzyskania politycznej wyrazistości (…). Wśród podmiotów politycznych w Polsce tylko jeden umiał sformułować i przedstawić taką narrację – jest to Prawo i Sprawiedliwość, a przede wszystkim jej przywódca" – czytamy w raporcie. Obok części wychwalającej wyrazistość i polityczne umiejętności PiS, autorzy raportu podpowiadają kierownictwu LiD receptę na powrót do władzy. I radzą liderom lewicy zerwanie wszelkiej współpracy z PiS. „Doniesienia prasy o rzekomym porozumieniu między LiD a PiS w sprawie zablokowania zmian w ustawie medialnej są sygnałem realności tego niebezpieczeństwa (…). Wchodzenie w konszachty z PiS podważyłoby wiarygodność LiD" – piszą autorzy raportu. Ich zdaniem jednak, „pozory takiego porozumienia są dobrym sposobem straszenia PO i wymuszania od niej jakichś ustępstw". www.wprost.pl/ar/122495/Raport-ekspertow-SLD-tylko-PiS-ma-spojna-wizje-Polski/ Link Zgłoś
anwad Re: eksperci SLD 25.07.10, 10:13 zamknięty Kaczyński ma wizję, do której przekonuje Polaków, podczas gdy np. Tusk nie ma żadnego własnego wielkiego pomysłu, dostosowuje się tylko do oczekiwań wyrażonych w sondażach. Link Zgłoś
mr.sajgon Re: eksperci SLD 25.07.10, 10:21 zamknięty anwad napisała: > Kaczyński ma wizję, do której przekonuje Polaków, podczas gdy np. Tusk nie ma ż > adnego własnego wielkiego pomysłu, dostosowuje się tylko do oczekiwań wyrażonyc > h w sondażach. Dokladnie tak jest, i to widac przy okazji wyborow. Tusk straszy i straszy a Kaczynski kresli wizje Polski do jakiej chce dazyc. Link Zgłoś
anwad Re: eksperci SLD 25.07.10, 10:28 zamknięty I to nie oglądając się na zmasowaną krytykę. Link Zgłoś
mr.sajgon Re: eksperci SLD 25.07.10, 10:47 zamknięty anwad napisała: > I to nie oglądając się na zmasowaną krytykę. Przyznaje szczzerze ze nie widze drugiego takiego co by nie siadl przy takiej nagonce jaka jest stosowana wobec Kaczynskiego. A to ze jest to nawet jego przeciwnicy przyznaja. Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: eksperci SLD 25.07.10, 10:48 zamknięty Oczywiście że ma wiję. Patrz sygnaturka. Tylko jest to wizja zniszczenia gospodarczego i w praktyce moralnego. Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: eksperci SLD 25.07.10, 10:51 zamknięty etwas-geheimnis napisał: > Oczywiście że ma wiję. Patrz sygnaturka. Tylko jest to wizja zniszczenia > gospodarczego i w praktyce moralnego. -------------------------------------------------- Myślę zupełnie odwrotnie. Zobacz jak głosowali więźniowie. Ich preferencje wyborcze coś mówią. Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: eksperci SLD 25.07.10, 10:53 zamknięty A jakie znaczenie ma glosowanie więźniów? Nie osmieszaj się. Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: eksperci SLD 25.07.10, 10:55 zamknięty etwas-geheimnis napisał: > A jakie znaczenie ma glosowanie więźniów? Nie osmieszaj się. ----------------------------------- Ma. Ja patrzę jak głosują więźniowie i jak libertyni. Dla mnie to ważne. Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: eksperci SLD 25.07.10, 11:23 zamknięty Libertyni tez w kaniołach chodza ,że możesz ich obserwować? Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: "Spójna" to nie znaczy "dobra, pozytywna, itp 25.07.10, 10:17 zamknięty Nie podoba Ci się ocena ludzi, którzy nie są skorzy do pochwał. Poza PIS-em jest pustynia polityczna i chaos. Link Zgłoś
ave.duce Czyli, wg Ciebie > Polska wszystko jedno jaka... 25.07.10, 10:29 zamknięty byle z byle jaką wizją (i fonią?). :p Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Czyli, wg Ciebie > Polska wszystko jedno 25.07.10, 10:33 zamknięty ave.duce napisała: > byle z byle jaką wizją (i fonią?). ------------------------------------------- Fragment z zalinkowanego tekstu. "Niektóre fragmenty dokumentu przypominają peany na cześć PiS oraz Jarosława Kaczyńskiego" Link Zgłoś
ave.duce Re: Czyli, wg Ciebie > Polska wszystko jedno 25.07.10, 11:12 zamknięty Cytat z zalinkowanego tekstu > ... Mam pytanie do zwolenników PiS: czy państwo nie uważają, że waszemu liderowi sprawy publiczne za bardzo mieszają się z osobistymi? ... :p Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Czyli, wg Ciebie > Polska wszystko jedno 25.07.10, 11:14 zamknięty Nie uważam. Link Zgłoś
ave.duce Re: Czyli, wg Ciebie > Polska wszystko jedno 25.07.10, 11:18 zamknięty Nie uważasz, bo?... nie widzisz, co się dzieje, czy nie chcesz widzieć i już? :p Link Zgłoś
wojciech.2345 odpowiadam na poważnie 25.07.10, 11:24 zamknięty ave.duce napisała: > Nie uważasz, bo?... nie widzisz, co się dzieje, czy nie chcesz widzieć i już? ------------------------------------------- Zadajmy sobie takie pytanie. Jak traktuje swoje obowiązki polityk PIS-u i PO? Przypuśćmy, że zostaje np. ministrem. Dla polityka PIS-u to będzie służba. Dla polityka PIS-u to będzie zawarcie kontraktu z pracodawcą. Mam nadzieję, że ta uwaga daje odpowiedź na Twoje pytanie. Link Zgłoś
wojciech.2345 poprawka 25.07.10, 11:33 zamknięty wojciech.2345 napisał: > Dla polityka PIS-u to będzie służba. > Dla polityka PO to będzie zawarcie kontraktu z pracodawcą. > > Mam nadzieję, że ta uwaga daje odpowiedź na Twoje pytanie. Przepraszam. Link Zgłoś
ave.duce Re: poprawka 25.07.10, 11:49 zamknięty Mogłabym być złośliwa, ale daruję Ci ;) Absolutnie nie daje. Żadnej! To są hasełka > proszę KONKRETY. wojciech.2345 napisał: > Dla polityka PIS-u to będzie służba. > Dla polityka PO to będzie zawarcie kontraktu z pracodawcą. Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Przykłady poproszę. :p Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: poprawka 25.07.10, 11:54 zamknięty Będę leniuchem. Zamiast szukania argumentów napiszę. Tak to widzę. Link Zgłoś
ave.duce Re: poprawka 25.07.10, 12:08 zamknięty To ja też bez szukania argumentów > udanego dnia życzę! EOT Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Czyli, wg Ciebie > Polska wszystko jedno 25.07.10, 10:51 zamknięty To nie jest byle jaka wizja . To wizja niebezpieczna ,traci faszyzmem a łagodniej to kapitalizmem państwowym. Takie wizje realizowano w Ameryce Płd. ( Argentyna) dała opłakane rezultaty. Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Czyli, wg Ciebie > Polska wszystko jedno 25.07.10, 10:59 zamknięty To na pewno pełzający zamach stanu. Ależ te lemingi są bystre. Tutaj masz taki kretyński tekst. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4350437.html Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Czyli, wg Ciebie > Polska wszystko jedno 25.07.10, 11:27 zamknięty No ,skoro Michnik to napisal to musi być kretyński:-))) Link Zgłoś
ave.duce Re: Czyli, wg Ciebie > Polska wszystko jedno 25.07.10, 11:14 zamknięty Masz rację. W końcu faszyzm (mylony z nazizmem!) to niebezpieczne korzenie PiS. :p Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Czyli, wg Ciebie > Polska wszystko jedno 25.07.10, 11:16 zamknięty ave.duce napisała: > Masz rację. W końcu faszyzm (mylony z nazizmem!) to niebezpieczne korzenie PiS. ------------------------------ Tia, faszyzm i komunizm to dzieciątka lewicy. Liberalizm jest bliżej lewicy. Zgadza się? Link Zgłoś
ave.duce Re: Czyli, wg Ciebie > Polska wszystko jedno 25.07.10, 11:21 zamknięty Co to ma do rzeczy w TYM momencie? Wymieniamy poglądy n/t PiS. Podstawa programu PiS jest wzięta z faszyzmu. :p Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Czyli, wg Ciebie > Polska wszystko jedno 25.07.10, 11:37 zamknięty ave.duce napisała: > Podstawa programu PiS jest wzięta z faszyzmu. ------------------------------------ Faszyzm i komunizm są de facto antyreligijne. PIS nie pasuje do faszyzmu. Link Zgłoś
ave.duce Re: Czyli, wg Ciebie > Polska wszystko jedno 25.07.10, 11:50 zamknięty Nie pasuje? Komu? Tobie? To raczej za mało. :p Link Zgłoś
mr.sajgon Polityk ze wszech miar wyjatkowy, pelna zgoda 25.07.10, 10:14 zamknięty Jak otwiera usta, media w Polsce milkna i nasluchuja, nasluchuja prawie jak komuchy nasluchiwaly Wolna Europe. Gdzie sie nie pojawi sciga tlumy swoich fanow a jest to wyjatkowe zjawisko w Polsce gdzie polityk po kilku latach jest synonimem zuzytej prostytutki ktora burdel mama wysyla na zasluzona emeryture czytaj dyzurnego autorytetu. No i najwazniejsze, jako jedyny do tej pory skrocil kadencje realizujac przyspieszone wybory. Mozna by jeszcze dlugo wymieniac zalety pana prezesa Kaczynskiego ale nie bede kopal forumowych muminkow bo dostana jeszcze zawalu serca :-) ps. dziekuje giwi za przyszpilenie tego watku, bo jak zaden inny zaslugije na to. Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Polityk ze wszech miar wyjatkowy, pelna zgoda 25.07.10, 11:38 zamknięty Wielu uwaza, że skrócił swoje rzady ze strachu i braku umiejetności. Tak nie było. Głównie skrócił z powodu kasy. Za niewlasciwe rozliczenie sie z wydatków wyborczych CKW miala odebrać PiSowi 64 mln . dotacji z budżetu,a to byłoby bankructwo .Jedynym wyjsciem byla ucieczka do przodu przez wybory. Drugi powód to megalomania ,która mu podpowiedziala że wygra bez pomocy SO i LPRu. Ktorys z apologetów Jaro napisal że jest taki ideowy i na slupki nie patrzy.I dobrze ze nie patrzy ,dlatego tylko te dwa lata rzadził.:-) Link Zgłoś
ponte_aronte Ave, miałem tu spcjalnie dla Ciebie wrzucić 25.07.10, 10:41 zamknięty kawałek wyjątkowo trafnego tekstu o geniuszu, ale zrobiłem z tego osobny wątek, żeby ewentualnie więcej ludzi mogło się z tym zapoznać :) Geniusz polityki polskiej Link Zgłoś
ave.duce Dzięki! :) b/t 25.07.10, 11:15 zamknięty ponte_aronte napisał: > kawałek wyjątkowo trafnego tekstu o geniuszu, ale zrobiłem z tego osobny wątek, > żeby ewentualnie więcej ludzi mogło się z tym zapoznać :) > > Geni > usz polityki polskiej > Link Zgłoś
anwad Nie czaruj... 25.07.10, 10:49 zamknięty A kto jak nie Ty właśnie założył wątek o Jarosławie Kaczyńskim?:) Link Zgłoś
ponte_aronte w odpowiedzi na Twój watek, po pierwsze 25.07.10, 11:00 zamknięty po drugie, doskonale tłumaczy, czemu Kaczyński nudzi mnie i męczy Link Zgłoś
anwad Re: w odpowiedzi na Twój watek, po pierwsze 25.07.10, 11:06 zamknięty No cóż, mnie jak ktoś nie interesuje, to nie zawracam sobie nim głowy. No chyba że tak naprawdę mnie interesuje, choć tego niby nie chcę...:) Link Zgłoś
ponte_aronte albo chyba że ktoś usiłuje mi wmówić 25.07.10, 11:08 zamknięty fascynację jakąś osobą (fascynuje wszystkich raczyłaś powiedzieć w pierwszym poscie), a ja chcę to sprostować Link Zgłoś
anwad Re: albo chyba że ktoś usiłuje mi wmówić 25.07.10, 11:16 zamknięty Jak ktoś Ci próbuje wmówić, że jesteś w kimś zakochany, to się z tego tłumaczysz czy raczej machasz na to ręką? No chyba że...:) Link Zgłoś
ponte_aronte tłumaczę, jesli ktoś usiłuje mi wmówić, że wszyscy 25.07.10, 11:18 zamknięty są w kimś zakochani... Link Zgłoś
anwad Re: tłumaczę, jesli ktoś usiłuje mi wmówić, że ws 25.07.10, 11:23 zamknięty Tyle że fascynować może ktoś, kogo nie kochamy, ktoś, kto nas zadziwia... :-) Link Zgłoś
ponte_aronte kiedy on mnie nie zadziwia i nie fascynuje 25.07.10, 11:31 zamknięty tylko nudzi i męczy ;) Link Zgłoś
anwad Re: kiedy on mnie nie zadziwia i nie fascynuje 25.07.10, 11:37 zamknięty Ale od 1,5 godziny w niedzielny poranek z własnej woli o nim żywo dyskutujesz. Hmmm...;) Link Zgłoś
ponte_aronte tylko dlatego, ze chcesz mi wmówić 25.07.10, 11:43 zamknięty że on mnie fascynuje ;) zresztą mysl sobie, co chcesz, w sumie nieważne :) Link Zgłoś
zbigniews1934 Re: Jarosław Kaczyński - najwybitniejszym polityk 25.07.10, 10:26 zamknięty Potwierdzam ze jest to w naszym kraju najlepszy polityk ,ktory chce dobra Polski i jej obywateli.Dlatego bede na niego nadal glosowac bo tylko jemu wierze ze moze nasz kraj wyciagnie z szamba. Link Zgłoś
anwad Re: Jarosław Kaczyński - najwybitniejszym polityk 25.07.10, 10:38 zamknięty Są nas miliony tak myślących. Wbrew wszechobecnej "antykaczyńskiej" propagandzie. Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Jarosław Kaczyński - najwybitniejszym polityk 25.07.10, 10:45 zamknięty anwad napisała: > Są nas miliony tak myślących. Wbrew wszechobecnej "antykaczyńskiej" propagandzi > e. w każdym społeczeństwie jest jakiś odsetek psycholi. Link Zgłoś
orle.szpony Pełna zgoda. 25.07.10, 10:31 zamknięty POstwo miało kiedyś wizję. Wszystko, co się tylko da sprywatyzować, ale tylko wtedy, kiedy przy okazji cudowne lody można będzie przy tym Pokręcić. Np. Główny POwski ideolog prywatyzacji szpitali p. Sawicka. Link Zgłoś
ave.duce Re: Pełna zgoda. 26.07.10, 17:37 zamknięty @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ORLE SZPONY @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Byłabym ostrożna z poruszaniem sprawy "szpitalnictwa". :p Link Zgłoś
hummer Wolę Napieralskiego. 25.07.10, 10:36 zamknięty Przynajmniej chłop zawdzięcza wszystko sobie. Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Wolę Napieralskiego. 25.07.10, 10:53 zamknięty hummer napisał: > Przynajmniej chłop zawdzięcza wszystko sobie. Kaczynski hummerze rowniez sam sobie zawdziecza to do czego doszedl, nic nie ujmujac Napieralskiemu. A wracajac do napieralskiego, jesli nie usunie z mediow Kalisza i zepchnie na druga linie Olejniczaka to go wykoncza. Wspomniesz moje slowa. Polityka to nie gra dla grzecznych panienek. Link Zgłoś
hummer Re: Wolę Napieralskiego. 25.07.10, 11:02 zamknięty Niech Ci będzie. Ale Kaczyńskiemu nie powierzyłbym ani grosza. Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Wolę Napieralskiego. 25.07.10, 11:26 zamknięty hummer napisał: > Niech Ci będzie. Ale Kaczyńskiemu nie powierzyłbym ani grosza. A ja tak, za to nie dalbym na przechowanie nawet jednego grosza Tuskowi. Link Zgłoś
anwad Re: Wolę Napieralskiego. 25.07.10, 11:12 zamknięty Napieralskiego też fascynuje Kaczyński...:) Gdzieś ostatnio czytałam. Link Zgłoś
hummer Każdego fascynuje 25.07.10, 11:24 zamknięty anwad napisała: > Napieralskiego też fascynuje Kaczyński...:) Gdzieś ostatnio czytałam. Mnie też zastanawia ten fenomen, jak mając wszystko, można wszystko stracić. Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Każdego fascynuje 25.07.10, 11:28 zamknięty hummer napisał: > Mnie też zastanawia ten fenomen, jak mając wszystko, można wszystko stracić. > Kaczynski jeszcze niczego nie stracil, chyba ze chcesz slownictwa w stylu "pozny Donald" to stracul zyrandol. Walka o prawdziwa wladze dopiero przed nami :-) Link Zgłoś
hummer Kaczyński to już polityczny trup 25.07.10, 11:33 zamknięty mr.sajgon napisał: > hummer napisał: > > > Mnie też zastanawia ten fenomen, jak mając wszystko, można wszystko strac > ić. > > > Kaczynski jeszcze niczego nie stracil, chyba ze chcesz slownictwa w stylu "pozn > y > Donald" to stracul zyrandol. Walka o prawdziwa wladze dopiero przed nami :-) A dożynając młodych w swej partyji tylko proces rozkładu przyspieszył. Link Zgłoś
mr.sajgon Przypomne ci ta wypowiedz po wyborach parlamentarn 25.07.10, 11:43 zamknięty hummer napisał: > A dożynając młodych w swej partyji tylko proces rozkładu przyspieszył. > > Mozesz podac przyklad kogo mlodszego zastapil starszym ? Link Zgłoś
hummer Re: Przypomne ci ta wypowiedz po wyborach parlame 25.07.10, 11:46 zamknięty mr.sajgon napisał: > hummer napisał: > > > A dożynając młodych w swej partyji tylko proces rozkładu przyspieszył. > > > > > Mozesz podac przyklad kogo mlodszego zastapil starszym ? Wszystkich wyrżnął. Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Przypomne ci ta wypowiedz po wyborach parlame 25.07.10, 12:09 zamknięty hummer napisał: > Wszystkich wyrżnął. > > Mylisz nagradzanie z wyrzynaniem. I nie wyciagalbym zbyt pochopnych wnioskow z tego ze KLuzik czy Poncyliusz nie dotali eksponowanych stolkow. Gdyby dostali pisano by ze wuc nagradza janczarow ;-) Uwazam ze obie te osoby maja o wiele lepsza pozycje w PIS po wyborach niz przed i to jest ich osobisty sukces, czytaj rowniez PIS. Link Zgłoś
hummer Re: Przypomne ci ta wypowiedz po wyborach parlame 25.07.10, 12:14 zamknięty Niech Ci będzie. Ostatnio zrobiłem się spolegliwy. Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Przypomne ci ta wypowiedz po wyborach parlame 25.07.10, 12:19 zamknięty hummer napisał: > Niech Ci będzie. Ostatnio zrobiłem się spolegliwy. To tak jak i ja, i nawet jest tego efekt, zostalem lewakiem :-))) Kiedys by mnie szlag trafil w jednej chwili, dzis tylko sie usmiecham. Link Zgłoś
hummer Re: Przypomne ci ta wypowiedz po wyborach parlame 25.07.10, 14:42 zamknięty mr.sajgon napisał: > hummer napisał: > > > Niech Ci będzie. Ostatnio zrobiłem się spolegliwy. > To tak jak i ja, i nawet jest tego efekt, zostalem lewakiem :-))) > Kiedys by mnie szlag trafil w jednej chwili, dzis tylko sie usmiecham. Kiedyś nie znałeś mnie :) A lewaków, kochają dziewczyny. Nich Ci dobrze służy to lewactwo. Link Zgłoś
hummer I by nie być gołosłownym 25.07.10, 15:15 zamknięty www.youtube.com/watch?v=86LSuXi5TLU Przedwczoraj nie spojrzałem na zegarek. Wysłałem o północy SMS do fryzjerki, że zgoliłby to i owo. Za chwilę przyszła odpowiedź. Że jest na urlopie ale jak wróci to owszem :) Poznałem ją w 1989 roku. Link Zgłoś
anwad Re: Każdego fascynuje 25.07.10, 11:32 zamknięty Napieralskiego fascynuje jego charyzma, zdolność do pociągania za sobą tłumów. I to tak bez ironii, moja Kwaśna Minko:) Link Zgłoś
hummer Re: Każdego fascynuje 25.07.10, 11:38 zamknięty anwad napisała: > Napieralskiego fascynuje jego charyzma, zdolność do pociągania za sobą tłumów. > I to tak bez ironii, moja Kwaśna Minko:) Jest jednak spora różnica. Kaczor wyrzuca młodych, Grzechu pozbywa się zawalidróg. Za 5 lat Grzechu będzie w polityce, a Kaczyńskiego już nie będzie. Rozniesie go sam PiS. Link Zgłoś
hummer Re: Każdego fascynuje 25.07.10, 11:48 zamknięty anwad napisała: > Których młodych się pozbywa? Młodych duchem :) Link Zgłoś
anwad Re: Każdego fascynuje 25.07.10, 12:03 zamknięty Widzę, że lubisz sobie popaplać o niczym:) Link Zgłoś
hummer Widzę, że lubimy :) 25.07.10, 12:07 zamknięty anwad napisała: > Widzę, że lubisz sobie popaplać o niczym:) Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Jarosław Kaczyński - najwybitniejszym polityk 25.07.10, 10:38 zamknięty Tylko dlaczego ten "wybitny" przerżnął z "pomocnikiem" Tuska? Link Zgłoś
anwad Re: Jarosław Kaczyński - najwybitniejszym polityk 25.07.10, 11:01 zamknięty Zastanów się dlaczego swoim wynikiem tak przeraził swoich przeciwników. Lata propagandy, nagonki, zaszczuwania, a tu wciąż miliony za nim. Link Zgłoś
ponte_aronte wiesz, że gdyby nie Smoleńsk 25.07.10, 11:11 zamknięty to i tych milionów by nie było? Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Jarosław Kaczyński - najwybitniejszym polityk 25.07.10, 11:20 zamknięty jakim wynikiem,chcesz mi wmówić że wygrał, a może ja coś przespałem? Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Jarosław Kaczyński - najwybitniejszym polityk 25.07.10, 10:38 zamknięty Fanatyczne uwielbienie to ciężka przypadłość :-( Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Jarosław Kaczyński - najwybitniejszym polityk 25.07.10, 10:41 zamknięty Kim jest Tusk? A czy to twój wodz ,albo jego przyboczni powiedzieli ,że Tusk jest mężem stanu? Link Zgłoś
kmianka Re: Jarosław Kaczyński - najwybitniejszym polityk 25.07.10, 11:16 zamknięty Spoko mnie kaczor obrzydza, nie fascynuje :) nazywanie tego chłopka mężczyzną, ubliża całej reszcie mężczyzn poza tym, jesli ten typek chce realizować swoją wizję przy pomocy ziobry, brudzinskiego, tego rudego migacza, kuchcinskiego, to ja dziękuję. mieli już okazję wprowadzić swoją wizję i co zrobili? stchorzyli po 2 latach :) wizjonerzy od siedmiu boleści Link Zgłoś
liberus :))))))))))))))))))) 25.07.10, 11:19 zamknięty anwad napisała: > Człowiek z wizją Polski i nieprzebraną energią do jej realizacji. Człowiek, któ > ry fascynuje i interesuje wszystkich - i zwolenników, i przeciwników. Buahahahahahahahahahahahahahaha :) Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Mozna "powiedzić", ze 25.07.10, 11:24 zamknięty jest na pewno jedyny w swoim rodzaju, czyli inny inaczej. Gdyby żył i mieszkał z wsi sam z mamusią do 62 roku zycia by był uważany przez miejscową społeczność za wioskowego głupka, a że jest z Żoliborza, to część społeczeństwa uważa go za wybitnego stratega. Dla mnie jest nadal byłym polskim premierem co nas ośmieszał przed kamerami mocujac się ze słuchawką Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Mozna "powiedzić", ze 25.07.10, 11:30 zamknięty zapijaczony_ryj napisał: > Dla mnie jest nadal byłym polskim premierem co nas ośmieszał przed kamerami > mocujac się ze słuchawką A mnie smieszy jak polski premier ugania sie za pilka jak podstarzaly trampkarz. Marny z niego pilkarz a jeszce gorszy premier. Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Mozna "powiedzić", ze 25.07.10, 16:02 zamknięty mr.sajgon napisał: > zapijaczony_ryj napisał: > > > Dla mnie jest nadal byłym polskim premierem co nas ośmieszał przed kamera > mi > > mocujac się ze słuchawką > > A mnie smieszy jak polski premier ugania sie za pilka jak podstarzaly trampkarz > . > Marny z niego pilkarz a jeszce gorszy premier. > Widać mamy odmienne poczucie humoru Link Zgłoś
anwad Re: Mozna "powiedzić", ze 25.07.10, 16:26 zamknięty Dlaczego piszesz, że jest słabym piłkarzem? Wczoraj słuchałam jego wypowiedzi na stadionie w Gdańsku, mówił, że wolałby tam być w innym charakterze. Odniosłam wrażenie, że granie w piłkę nożną to było jego marzenie/powołanie, a to, co robi teraz, to pomyłka. Co widać. Zauważ, że jedyne, co mu wyszło, to właśnie orliki. Piszę to bez ironii. Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Mozna "powiedzić", ze 25.07.10, 17:47 zamknięty anwad napisała: > Dlaczego piszesz, że jest słabym piłkarzem? > Wczoraj słuchałam jego wypowiedzi na stadionie w Gdańsku, mówił, że wolałby tam > być w innym charakterze. Odniosłam wrażenie, że granie w piłkę nożną to było j > ego marzenie/powołanie, a to, co robi teraz, to pomyłka. Co widać. > Zauważ, że jedyne, co mu wyszło, to właśnie orliki. > Piszę to bez ironii. Nie tylko orliki, bo usunął bezpowrotnie Kaczyzm z naczelnym inaczej sprawnym pokonując go w debatach i wyborach rel="nofollow">tiny.pl/htd75</a> No chyba, ze PiS wygra wybory parlamentarne Link Zgłoś
allspice Re: Jarosław Kaczyński - najwybitniejszym polityk 25.07.10, 11:26 zamknięty Szczególnie kiedy dostał kopa od Wałęsy z kancelarii:)...wtedy postanowił,ze zostanie najwybitniejszym ,zaraz po Kim Ir Senie:) Link Zgłoś
behemot17-13 propozycja 25.07.10, 11:29 zamknięty proponuję zgłosić w tym roku Jarosława Kaczyńskiego do Pokojowej Nagrody Nobla, a PIS za udane sklonowanie wyżej wymienionego. Link Zgłoś
mr.sajgon Re: propozycja 25.07.10, 11:46 zamknięty behemot17-13 napisał: > proponuję zgłosić w tym roku Jarosława Kaczyńskiego do Pokojowej Nagrody Nobla, > a PIS za udane sklonowanie wyżej wymienionego. Jesli dostal ta nagrode terrorysta Arafat majacy na swoim sumieniu mase ludzkich istnien to nie widze powodu zeby nie byl jej godzien Kaczynski. I moim skromnym zdaniem od tamtej pory ta nagroda jest politycznym shitem. Niech czlonkowie tej szacownej akademii wsadzaja ja sobie w 4 litery na zmiane. Link Zgłoś
hummer Terroryzm rodzi się z beznadziejności. 25.07.10, 11:59 zamknięty Tak dla Twej wiadomości. Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Terroryzm rodzi się z beznadziejności. 25.07.10, 12:17 zamknięty hummer napisał: > Tak dla Twej wiadomości. To nie beznadziejnosc pociaga za spust lub zwiazuje petle na szyi, tylko konkretnie ludzie. To nie terrozym komunistyczny mordowal carska rodzine tylko konkretni ludzie. Link Zgłoś
hummer Re: Terroryzm rodzi się z beznadziejności. 25.07.10, 14:53 zamknięty mr.sajgon napisał: > hummer napisał: > > > Tak dla Twej wiadomości. > To nie beznadziejnosc pociaga za spust lub zwiazuje petle na szyi, tylko > konkretnie ludzie. > To nie terrozym komunistyczny mordowal carska rodzine tylko konkretni ludzie. Ludzie są jak psy. Pies znający swą siłę nie ugryzie Cię. Tak przy okazji. Nie chcesz wilka? Link Zgłoś
vladexpat Kaczyński - najwybitniejszym destruktor 25.07.10, 12:09 zamknięty Taki król Midas a rebours. Wszystko czego się dotknie zamienia się w goowno. Może i w tym najwybitniejszy. Link Zgłoś