Dodaj do ulubionych

Palikocie siedź cicho, Miller zachowuje się kapuś

27.02.13, 16:06
Ciekawe dlaczego teraz nie ma oburzenia świętego, co ? No przecież to jasne, Palikot nam zagraża a więc Miller to nasz przyjaciel ? Obłuda i hipokryzja do n potęgi!
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: Palikocie siedź cicho, Miller zachowuje się k 27.02.13, 16:11
      ????
      • 1zzarda Re: Palikocie siedź cicho, Miller zachowuje się k 27.02.13, 16:13
        Ciekawym czy ogłosi kiedy AK wymiotował albo czy onanizował się ? Nie słyszysz co Miller gada?
        • haen2010 Lojalny gość 27.02.13, 16:17
          Właściwie bardzo przywiązana do alf...sa męska q. Nie pytajcie, kto jest jego przewodnikiem. Bo mi ABW ściągniecie.
          • simera16 Re: Lojalny gość 27.02.13, 16:20
            haen2010 napisał:

> Właściwie bardzo przywiązana do alf...sa męska q. Nie pytajcie, kto jest jego p
            > rzewodnikiem. Bo mi ABW ściągniecie.
            >
            I kto tu o lojalności mówi! ROTFL!
            Ale beka!!!
        • simera16 Czyżby... 27.02.13, 16:18
          ...jakiś mit obalił, albo tabu naruszył? Jak gada nieprawdę, za mordę gostka do sądu i niech odszczekuje! A jeżeli to prawda, to w czym problem?
          • godz-0800 Re: Czyżby... 27.02.13, 16:39
            simera16 napisał:

> ...jakiś mit obalił, albo tabu naruszył? Jak gada nieprawdę, za mordę gostka do
            > sądu i niech odszczekuje! A jeżeli to prawda, to w czym problem?

Ten neofita zzadra jak zwykle wie,że dzwonią tylko nie wie gdzie.
            Nie wie dlaczego Millera dzisiaj dziennikarze odpytywali na okoliczność nagłej niemocy Olusia nad grobami w Charkowie.
            Mnie rozśmieszył ten nadęty buc Kalisz,który zdobył się na "angielszczyznę"-Nobody's Perfect
            zapominając jak sam był wtedy pytany przez dziennikarzy i kręcił o chorej goleni Kwacha.
            Kabaret.
            • 1zzarda Re: Czyżby... 27.02.13, 19:17
              www.fronda.pl/a/miller-to-abp-glodz-upil-kwasniewskiego-przed-charkowem-abp-glodz-to-bzdura,5656.html
              Masz tu swojego idola! To nawet gorzej jak kapuś?
              • remez2 Re: Czyżby... 27.02.13, 19:24
                1zzarda napisał(a):
                > Masz tu swojego idola! To nawet gorzej jak kapuś?
                Pytasz czy stwierdzasz?
                • godz-0800 Re: Czyżby... 27.02.13, 19:33
                  remez2 napisał:

> 1zzarda napisał(a):
                  > > Masz tu swojego idola! To nawet gorzej jak kapuś?
                  > Pytasz czy stwierdzasz?

Mój idol Głódź ? ha ha ha ha...zzadra ty już dawno piszesz takie bzdety,że aż zęby bolą.
                  Dlaczego Kwach dał się upić?
                • 1zzarda Re: Czyżby... 27.02.13, 19:37
                  Pytam? ( Chodzi mi tylko o sprawę Europę + ).
    • zoil44elwer Re: Palikocie siedź cicho, Miller zachowuje się k 27.02.13, 16:19
      Miller może,Palikot musi być w Europie plus! RP bez partyjnych kontaktów z frakcją socjalistyczną w PE,z liberalną tym bardziej.Kłopoty świeżaka.
    • grba Aleksander AA 27.02.13, 16:36
      U nas mamy duże firmy z dużymi, drogimi maszynami... Operatorzy zanim zasiądą za kierownik, dżojtik, klawiaturę... mają spotkanie z alkomatem, bo po spożyciu nie wolno prowadzić, można narobić szkód... Robotnik za ciężką głowę wylatuje dyscyplinarnie z roboty, a kierownik neszej nawy państwowej pijany w 3D... Nakzabawniejsze jest, że media widziały i milczały, Gruby Rycho wymyślił uraz goleni...
      • godz-0800 Re: Aleksander AA 27.02.13, 16:43
        Gruby Rycho wymyślił uraz goleni...
        Właśnie o tym pisałem.
        Wtedy Rycho totumfacki plótł o chorobie Kwacha,mało tego przekonywał,ślepska wybałuszał z oburzenia kiedy dziennikarze mówili,że Olek był "nawalony jak Messerschmitt" a po zakończeniu prezydentury sam Kwach zrobił kłamcę z Rycha przyznając się do bycia nawalonym nad grobami a nie do chorej goleni.
    • damakier1 Re: Palikocie siedź cicho, Miller zachowuje się k 27.02.13, 17:40
      Coś mi wygląda, że przy tym dzieleniu/jednoczeniu LEWICY jest jeszcze wiekszy magiel niż wtedy, kiedy z PISu wypączkowywały PJN i Solidarna Polska...
      • godz-0800 Re: Palikocie siedź cicho, Miller zachowuje się k 27.02.13, 17:53
        damakier1 napisała:

> Coś mi wygląda, że przy tym dzieleniu/jednoczeniu LEWICY jest jeszcze wiekszy m
        > agiel niż wtedy, kiedy z PISu wypączkowywały PJN i Solidarna Polska...

Kabaret jest,ale właściwie jakie tabu zostało naruszone jeżeli chodzi o występy pijanego Olka podczas wizyty w Charkowie i te późniejsze?
        Jedne występy tłumaczył chorym goleniem,inne wirusem filipińskim.
        Przecież cała Polska o tym wie.

• haen2010 Mnie się podoba 27.02.13, 18:02
          Wycie polskiego qrestwa koscielnego. Takiego wejścia w politykę jeszcze w Polsce nie było.

Porównajcie do inicjatywy Giertycha, Kamińskiego, Marcinkiewicza. Nikt nawet nazwy nie pamięta. Podobno boh trojcu liubit, ale nie każdą.
          • m.c.hrabia Re: Mnie zapach nie odpowiada 27.02.13, 18:07
            takiego wyłaniania się z szamba nie było ,fakt

ale każdy lubi co lubi :)))
          • godz-0800 Re: Mnie się podoba 27.02.13, 19:34
            haen2010 napisał:

> Wycie polskiego qrestwa koscielnego. Takiego wejścia w politykę jeszcze w Polsc
            > e nie było.
            >
            > Porównajcie do inicjatywy Giertycha, Kamińskiego, Marcinkiewicza. Nikt nawet na
            > zwy nie pamięta. Podobno boh trojcu liubit, ale nie każdą.

Mam nadzieje,że mnie do qrestwa kościelnego nie zaliczasz.

• simera16 Re: Palikocie siedź cicho, Miller zachowuje się k 27.02.13, 18:27
          godz-0800 napisał:

>
          >
          > Kabaret jest,ale właściwie jakie tabu zostało naruszone jeżeli chodzi o występy
          > pijanego Olka podczas wizyty w Charkowie i te późniejsze?
          > Jedne występy tłumaczył chorym goleniem,inne wirusem filipińskim.
          > Przecież cała Polska o tym wie.
          >
          A nie tylko wie, ale i maglowane to było "x" razy...Gostki z RP szalejące tu na Fk odgrzewają te mocno nieswieże kotlety ch...j wie po co. Ja osobiście mam to w doopie. Jedyny żal to to, że z klechą się natrzepał.
    • life.form Post PZPRia to samobojcy? 27.02.13, 18:57
      Marszczę ze zdumienia brew. PostPZPRia ma jakiś gen samozaglady? Toż przewodniczący SLD wali w ... SLD, bo Kwaśniewskiemu tym odgrzewanym kotletem nie zaszkodzi, za to wręczy antylewicową amunicję Gazecie Polskiej, która tą amunicją będzie waliła właśnie w SLD.
      • remez2 Puk, puk - kto tam?. n/t 27.02.13, 19:01
      • simera16 Re: Post PZPRia to samobojcy? 27.02.13, 19:06
        life.form napisał(a):

> Marszczę ze zdumienia brew. PostPZPRia ma jakiś gen samozaglady? Toż przewodnic
        > zący SLD wali w ... SLD, bo Kwaśniewskiemu tym odgrzewanym kotletem nie zaszkod
        > zi, za to wręczy antylewicową amunicję Gazecie Polskiej, która tą amunicją będz
        > ie waliła właśnie w SLD.
        >
        Brachu! Taka amunicja daje efekt porównywany ze strzelaniem z procy do czołgu... Zgrana płyta, a w naszym kręgu kulturowym, gdzie większość tak z lewa i prawa w szyję daje, to można te kapiszony o kant doopy potłuc!
        • life.form Re: Post PZPRia to samobojcy? 27.02.13, 19:12
          > Brachu! Taka amunicja daje efekt porównywany ze strzelaniem z procy do czołgu..
          > . Zgrana płyta, a w naszym kręgu kulturowym, gdzie większość tak z lewa i prawa
          > w szyję daje, to można te kapiszony o kant doopy potłuc

Kapiszony to są te strzaly Charkowem Millera w Kwacha, bo opinii publicznej to od dawna znane i w sonndażach jest od dawna uwzględniane. Ale GP (i nie tylko) będzie walić w SLD. W zasadzie już teraz prawicowe media są pełne radosnego aplauzu dla Millera. Uruchom wyobrażnię... A zresztą, co mi tam. Nie moja bajka. Robta, ci chceta.
          • simera16 Re: Post PZPRia to samobojcy? 27.02.13, 19:16
            life.form napisał(a):
            >
            > Kapiszony to są te strzaly Charkowem Millera w Kwacha, bo opinii publicznej to
            > od dawna znane i w sonndażach jest od dawna uwzględniane. Ale GP (i nie tylko)
            > będzie walić w SLD. W zasadzie już teraz prawicowe media są pełne radosnego apl
            > auzu dla Millera. Uruchom wyobrażnię... A zresztą, co mi tam. Nie moja bajka. R
            > obta, ci chceta.
            >
            A jaką to wszystko ma moc sprawczą? Żadną.... A wy sie tu na forum tym podniecacie...
            • 1zzarda Re: Miller to ma szybką zmianę zdania opanowaną 27.02.13, 19:20
              www.fronda.pl/a/miller-to-abp-glodz-upil-kwasniewskiego-przed-charkowem-abp-glodz-to-bzdura,5656.html
              To jeden przykładzik, a chyba z tydzień temu zapraszał Kwacha do siebie? Rozumiem że można zdanie zmienić ale tak szybko i błyskawicznie ?
              • remez2 Re: Miller to ma szybką zmianę zdania opanowaną 27.02.13, 19:26
                > Rozumiem że można zdanie zmienić ale tak szybko i błyskawicznie ?
                Znasz jakieś normy w tej materii?
                Spacja.
                • 1zzarda Re: Miller to ma szybką zmianę zdania opanowaną 27.02.13, 19:29
                  Nie! Ale zarzucanie innym zmianę zdanie w tym kontekście nie wygląda fałszywie?
            • life.form Re: Post PZPRia to samobojcy? 27.02.13, 19:29

> > będzie walić w SLD. W zasadzie już teraz prawicowe media są pełne radosne
              > go apl
              > > auzu dla Millera. Uruchom wyobrażnię... A zresztą, co mi tam. Nie moja ba
              > jka. R
              > > obta, ci chceta.
              > >
              > A jaką to wszystko ma moc sprawczą? Żadną.... A wy sie tu na forum tym podnieca
              > cie...
              >
              Ja tam nie podniecam się, tylko dziwię. Ale skoro Miller postanowił wykończyć SLD, to niech kończy, co mi tam. Dostanie dyplom honorowego rycerza smoleńskiego od Macierewicza i Ziobry, którzy całymi latami marzą o dekomunizacji i nic, a tu proszę, takie wsparcie :D
              • remez2 Re: Post PZPRia to samobojcy? 27.02.13, 19:37
                A co, Twoim zdaniem, tak "wykańcza" SLD? Skoro jesteś apologetą J. "K...o" Palikota, który jest lewicowcem pierwszej wody i XXI wieku, nie martwi Cię groźba zniknięcia SLD ze sceny politycznej? Dziwne.
              • simera16 Re: Post PZPRia to samobojcy? 27.02.13, 19:40
                life.form napisał(a):

> >
                > Ja tam nie podniecam się, tylko dziwię. Ale skoro Miller postanowił wykończyć S
                > LD, to niech kończy, co mi tam. Dostanie dyplom honorowego rycerza smoleńskiego
                > od Macierewicza i Ziobry, którzy całymi latami marzą o dekomunizacji i nic, a
                > tu proszę, takie wsparcie :D
                >
                Ja tam nie wiem czy Miller kończy SLD, a i średnio mnie to interesuje... Widze jedynie, ze to Kwaśniewski wypiął dupę na swoją macierzystą partię... wychodzi na to, ze zdjął obowiązek lojalności ze swych dawnych kolegów, jako ze sam lojalny nie był...
              • godz-0800 Re: Post PZPRia to samobojcy? 27.02.13, 19:47
                Ja tam nie podniecam się, tylko dziwię. Ale skoro Miller postanowił wykończyć SLD, to niech kończy, co mi tam. Dostanie dyplom honorowego rycerza smoleńskiego od Macierewicza i Ziobry, którzy całymi latami marzą o dekomunizacji i nic, a tu proszę, takie wsparcie :D

Przebierasz nóżkami,żeby SLD się wykończyło,podobnie jak ten pajac Palikot.
                Jesteś pierwszym zawodowym obsrywaczem na tym forum,nawet haen ci nie dorównuje.

• godz-0800 Re: Post PZPRia to samobojcy? 27.02.13, 19:44
            life.form napisał(a):

> > Brachu! Taka amunicja daje efekt porównywany ze strzelaniem z procy do cz
            > ołgu..
            > > . Zgrana płyta, a w naszym kręgu kulturowym, gdzie większość tak z lewa i
            > prawa
            > > w szyję daje, to można te kapiszony o kant doopy potłuc
            >
            > Kapiszony to są te strzaly Charkowem Millera w Kwacha, bo opinii publicznej to
            > od dawna znane i w sonndażach jest od dawna uwzględniane. Ale GP (i nie tylko)
            > będzie walić w SLD. W zasadzie już teraz prawicowe media są pełne radosnego apl
            > auzu dla Millera. Uruchom wyobrażnię... A zresztą, co mi tam. Nie moja bajka. R
            > obta, ci chceta.

Nie potrafisz uruchomić na tyle wyobraźni,żeby sobie wyobrazić,że ktoś może się takiego pijaczyny zwyczajnie wstydzić?
      • godz-0800 Re: Post PZPRia to samobojcy? 27.02.13, 19:41
        life.form napisał(a):

> Marszczę ze zdumienia brew. PostPZPRia ma jakiś gen samozaglady? Toż przewodnic
        > zący SLD wali w ... SLD, bo Kwaśniewskiemu tym odgrzewanym kotletem nie zaszkod
        > zi, za to wręczy antylewicową amunicję Gazecie Polskiej, która tą amunicją będz
        > ie waliła właśnie w SLD.

Marszcz brew razem z kzetem.
        Ty, tu na FK należysz do czołowych obszymurków.
        Kto do q..y nedzy na FK odgrzewał kotlety na temat Millera jak nie Ty i kzet.
        Nawet nie wiesz bubku jeden,że Miller wystąpił z SLD wtedy kiedy zarzuciłeś mu start z list Samoobrony.
        Ty,który ustalasz,kto jest lewicowy, a kto nim nie jest.Kto ci dał takie prawo?
        Dzisiaj mnie już ostatecznie wq...łeś,choć prawdą jest,że naćpana hołota z RP nie jest mnie w stanie obrazić.
    • tw_wielgus Z niekłamaną radością obserwuję jak 27.02.13, 19:01
      jeden z forumowych apologetów posła z Biełgoraja wykonał kolejny ostrzegawczy strzał w potylicę Palikota.

plotki.newsweek.pl/palikot-o-kolegach-z-po,82070,1,1.html
      • life.form Skasowali ci bloga? Chyba przegrzałeś? /n 27.02.13, 19:04

• tw_wielgus Re: Skasowali ci bloga? Chyba przegrzałeś? /n 27.02.13, 19:41
          Zaraz sprawdzę. Termometr mam sobie wsadzić pod pachę czy w d.. bo nie wiem jak będzie bardziej poprawnie politycznie, a nie chcę być nazwany ciemnogrodem i kołtunem?
      • 1zzarda Re: Z niekłamaną radością obserwuję jak 27.02.13, 19:11
        Tak bardzo cie to cieszy?
        • tw_wielgus Re: Z niekłamaną radością obserwuję jak 27.02.13, 19:43
          Niezmiernie.

- Raz czy dwa zdarzyło mi się dostać w ucho od Grzegorza Schetyny. On ma taki żenujący obyczaj, że po dużej ilości alkoholu podchodzi i strzela z palca w ucho każdego, w związku z tym ludzie uciekają. Ja tego nie tolerowałem i też go strzelałem - opowiadał w TVN24 były poseł PO, a obecnie szef Ruchu Palikota Janusz Palikot. Z kolei szef MSZ Radosław Sikorski to jego zdaniem "dziki człowiek, który sprawia wrażenie uzależnionego od narkotyków".
          Tak też Janusz Palikot pisze o byłych kolegach z PO w swojej najnowszej książce.

www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/schetyna-strzela-w-ucho-sikorskiemu-metnieje-wzrok,183726.html
          • 1zzarda Re: Z niekłamaną radością obserwuję jak 27.02.13, 19:46
            A to, że to Głódź wg Millera upił Kwacha? A to, że Miller przyznaje się do tuszowania - czyli wywierania nacisków( jeśli mu wierzyć?
            • remez2 Re: Z niekłamaną radością obserwuję jak 27.02.13, 19:49
              1zzarda napisał(a):

> A to, że to Głódź wg Millera upił Kwacha?
              To prawda.
              > A to, że Miller przyznaje się do tuszowania - czyli wywierania nacisków( jeśli mu wierzyć?
              Też prawda.
              • 1zzarda Re: Nastąpiła zmiana teraz Miller gada nienawiścią 27.02.13, 19:52
                a Palikot aniołkiem.
                • godz-0800 Re: Nastąpiła zmiana teraz Miller gada nienawiści 27.02.13, 19:54
                  1zzarda napisał(a):

> a Palikot aniołkiem.

Ty chłopie masz problem podstawowy.
                  Wyciągnąć ci post,w którym wyłeś z zachwytu nad Tuskiem i wieszczyłeś mu trzecią kadencję?
                  Przecież każdy na forum wie,jakiemu panu służyłeś.
                  • 1zzarda Re: Nastąpiła zmiana teraz Miller gada nienawiści 27.02.13, 20:00
                    A czy wg Ciebie jedno przeczy drugiemu? Tusk jest jednym z najlepszych premierów o czym świadczy fakt, że w zasadzie to on wygrał ostatnie wybory. Gdzie widzisz sprzeczność?
              • life.form Re: Z niekłamaną radością obserwuję jak 27.02.13, 19:52
                remez2 napisał:

> 1zzarda napisał(a):
                >
                > > A to, że to Głódź wg Millera upił Kwacha?
                > To prawda.
                > > A to, że Miller przyznaje się do tuszowania - czyli wywierania nacisków(
                > jeśli mu wierzyć?
                > Też prawda.

Hłe hłe. Co za obyczaje w tym SLD... :D
                • remez2 Re: Z niekłamaną radością obserwuję jak 27.02.13, 19:59
                  Hłe hłe. Co za obyczaje w tym SLD... :D
                  Już Ci pisałem, że rozczula mnie radosny śmiech szczęśliwego ...
                  Ala co właściwie chciałeś powiedzieć?
            • godz-0800 Re: Z niekłamaną radością obserwuję jak 27.02.13, 19:50
              1zzarda napisał(a):

> A to, że to Głódź wg Millera upił Kwacha? A to, że Miller przyznaje się do tusz
              > owania - czyli wywierania nacisków( jeśli mu wierzyć?

Ty jesteś takie wielgachne dziecko,że szkoda na ciebie atramentu.
              A Kwach to drugie takie dziecko,którego zły klecha upił.
            • godz-0800 Re: Z niekłamaną radością obserwuję jak 27.02.13, 19:59
              1zzarda napisał(a):

> A to, że to Głódź wg Millera upił Kwacha? A to, że Miller przyznaje się do tusz
              > owania - czyli wywierania nacisków( jeśli mu wierzyć?

Czy ty jesteś w stanie zrozumieć prosta treść?
              Wstyd mu było za pijaka prezydenta,chciał to tuszować żeby zdusić tlący się skandal.
              A gruby Rycho pieprzył o chorej goleni pana prezydenta.
              Dzisiaj już o tym zapomniał?

• 1zzarda Re: Z niekłamaną radością obserwuję jak 27.02.13, 20:05
                Ten post jest o tym, że Miller jest kompletnie niewiarygodny, lecz nie napisałem ex cathedra, licząc na to, ż część to pojmie. Ty jednak nie należysz do tej grupy.
                • simera16 Re: Z niekłamaną radością obserwuję jak 27.02.13, 20:06
                  1zzarda napisał(a):

> Ten post jest o tym, że Miller jest kompletnie niewiarygodny, lecz nie napisałe
                  > m ex cathedra, licząc na to, ż część to pojmie. Ty jednak nie należysz do tej g
                  > rupy.
                  >
                  Dobrze, ze Palikot "tak mi dopomóż bóg" jest wzorcem wiarygodności.... :-C
                • godz-0800 Re: Z niekłamaną radością obserwuję jak 27.02.13, 20:10
                  1zzarda napisał(a):

> Ten post jest o tym, że Miller jest kompletnie niewiarygodny, lecz nie napisałe
                  > m ex cathedra, licząc na to, ż część to pojmie. Ty jednak nie należysz do tej g
                  > rupy.

Ty nie mów o wiarygodności Millera.
                  Ty niczego nie jesteś w stanie zrozumieć.
                  Piszesz durne zarzuty w odniesieniu do Millera,że jest kapusiem w sytuacji kiedy cała Polska wie o "filipińskiej chorobie" Kwacha.
                  Jaka to tajemnice powiedział Miller?

Teraz przeczytaj sobie "Kulisy Platformy" i zobaczysz,kto zasługuje na miano kapusia.

Kulisy Platformy" – bestseller wyborczy, książka, w której były poseł i sprzedawca alkoholu Janusz Palikot opisuje bezeceństwa, krętactwa, głupotę i cynizm swoich niedawnych przyjaciół z rządu i parlamentu, jest topowym produktem przemysłu świata obrabiarek. Jedynym efektem tej książki, w której Prorok z Biłgoraja sprzedaje w plasterkach dawnych kumpli, będzie sytuacja, w której dawny lider lubelskiej Platformy będzie mógł pić wino co najwyżej ze służącą własnego chomika. Książkę Palikota czyta się świetnie, gdyż pełna jest epitetów, złośliwości i świństw, a przecież to współczesny czytelnik kocha najbardziej.
                  • 1zzarda Re: Z niekłamaną radością obserwuję jak 28.02.13, 06:28
                    Nie napisałem, że jest tylko, że zachowuje się w tej spawie tak.
          • life.form I to się działo w Charkowie? 27.02.13, 19:49
            Schetyna strzelał Palikota w ucho, a w tle tego wiekopomnego wydarzenia Miller przytulał pijanego Kwacha?

:D
            • godz-0800 Re: I to się działo w Charkowie? 27.02.13, 19:51
              life.form napisał(a):

> Schetyna strzelał Palikota w ucho, a w tle tego wiekopomnego wydarzenia Miller
              > przytulał pijanego Kwacha?
              >
              > :D

Nie zrozumiałeś tego? Czy tradycyjnie rżniesz głupa?
              • life.form Re: I to się działo w Charkowie? 27.02.13, 20:01
                Swietnie rozumiem. Piją z Głodziem wódkę, a Miller to ukrywa. Sam się przyznał. Co za syf w tym SLD... W takim razie Kwachu dobrze zrobił, zostawiając ten syf za sobą. U nas nie ma tajnych libacji z Głodziem, a trawkę palimy jawnie w ilościach umiarkowanych. Wychodzi z tego, że Miller jest w E+ rzeczywiście niepotrzebny, ani jako ochroniarz kleru, ani jako kapuś.:D
                • godz-0800 Re: Kulisy Platformy 27.02.13, 20:04
                  Przeczytaj i udziel sobie sam odpowiedź kim jest twój guru.

Kulisy Platformy" – bestseller wyborczy, książka, w której były poseł i sprzedawca alkoholu Janusz Palikot opisuje bezeceństwa, krętactwa, głupotę i cynizm swoich niedawnych przyjaciół z rządu i parlamentu, jest topowym produktem przemysłu świata obrabiarek. Jedynym efektem tej książki, w której Prorok z Biłgoraja sprzedaje w plasterkach dawnych kumpli, będzie sytuacja, w której dawny lider lubelskiej Platformy będzie mógł pić wino co najwyżej ze służącą własnego chomika. Książkę Palikota czyta się świetnie, gdyż pełna jest epitetów, złośliwości i świństw, a przecież to współczesny czytelnik kocha najbardziej.
                  • simera16 Re: Kulisy Platformy 27.02.13, 20:08
                    godz-0800 napisał:

> Przeczytaj i udziel sobie sam odpowiedź kim jest twój guru.
                    >
                    > Kulisy Platformy" – bestseller wyborczy, książka, w której były poseł i s
                    > przedawca alkoholu Janusz Palikot opisuje bezeceństwa, krętactwa, głupotę i cyn
                    > izm swoich niedawnych przyjaciół z rządu i parlamentu, jest topowym produktem p
                    > rzemysłu świata obrabiarek. Jedynym efektem tej książki, w której Prorok z Biłg
                    > oraja sprzedaje w plasterkach dawnych kumpli, będzie sytuacja, w której dawny l
                    > ider lubelskiej Platformy będzie mógł pić wino co najwyżej ze służącą własnego
                    > chomika. Książkę Palikota czyta się świetnie, gdyż pełna jest epitetów, złoś
                    > liwości i świństw, a przecież to współczesny czytelnik kocha najbardziej.

>
                    Ciekawy jestem, czy "Alfabet Urbana" czytali...To klasyka.
                    • godz-0800 Re: Kulisy Platformy 27.02.13, 20:15
                      Ciekawy jestem, czy "Alfabet Urbana" czytali...To klasyka.

Myślisz,że Palikot od Urbana czerpał wzorce?

• simera16 Re: Kulisy Platformy 27.02.13, 20:18
                        godz-0800 napisał:

> Ciekawy jestem, czy "Alfabet Urbana" czytali...To klasyka.
                        >
                        >
                        > Myślisz,że Palikot od Urbana czerpał wzorce?
                        >
                        Ja bym czerpał, tym bardziej, że Urban to wzorcowy nihilista.
                  • life.form Re: Kulisy Platformy wylazły na wierzch już dawno 27.02.13, 20:11
                    Próbują teraz załatwić Kwacha tymi samymi metodami, co Cimoszewicza. Jednym z podwykonawców jest Miller, to oczywiste. A ta "straszna" story z Charkowa bardzo mnie rozbawiła. Ze słów Millera wynika, że tam było minimum 2 pijanych panów, tj. Kwaśniewski i Głódź. Głodzia jednak nikt nie sfotografował... Wnioskuję z tego, że te zdjęcia Kwaśniewskiego wykonali najprawdopodobniej towarzysze Millera. Powtarzam, co za syf w tym SLD...
                    • godz-0800 Re: Kulisy Platformy wylazły na wierzch już dawno 27.02.13, 20:13
                      life.form napisał(a):

> Próbują teraz załatwić Kwacha tymi samymi metodami, co Cimoszewicza. Jednym z p
                      > odwykonawców jest Miller, to oczywiste. A ta "straszna" story z Charkowa bardzo
                      > mnie rozbawiła. Ze słów Millera wynika, że tam było minimum 2 pijanych panów,
                      > tj. Kwaśniewski i Głódź. Głodzia jednak nikt nie sfotografował... Wnioskuję z t
                      > ego, że te zdjęcia Kwaśniewskiego wykonali najprawdopodobniej towarzysze Miller
                      > a. Powtarzam, co za syf w tym SLD...

Ile ci płacą za to ciągłe obsrywanie i pisanie bzdur,których nawet haen by nie napisał?

• simera16 Re: Kulisy Platformy wylazły na wierzch już dawno 27.02.13, 20:14
                        godz-0800 napisał:

> life.form napisał(a):
                        >
                        > > Próbują teraz załatwić Kwacha tymi samymi metodami, co Cimoszewicza. Jedn
                        > ym z p
                        > > odwykonawców jest Miller, to oczywiste. A ta "straszna" story z Charkowa
                        > bardzo
                        > > mnie rozbawiła. Ze słów Millera wynika, że tam było minimum 2 pijanych p
                        > anów,
                        > > tj. Kwaśniewski i Głódź. Głodzia jednak nikt nie sfotografował... Wniosku
                        > ję z t
                        > > ego, że te zdjęcia Kwaśniewskiego wykonali najprawdopodobniej towarzysze
                        > Miller
                        > > a. Powtarzam, co za syf w tym SLD...
                        >
                        >
                        > Ile ci płacą za to ciągłe obsrywanie i pisanie bzdur,których nawet haen by nie
                        > napisał?
                        >
                        >
                        Nic mu nie płacą...To natura wzięła górę.
                        • godz-0800 Re: Kulisy Platformy wylazły na wierzch już dawno 27.02.13, 20:17

Nic mu nie płacą...To natura wzięła górę.

Może masz rację....
                          Dobranoc,spływam bo się we mnie zagotowało.
                          A przecież to tylko forum.
                          • simera16 Re: Kulisy Platformy wylazły na wierzch już dawno 27.02.13, 20:19
                            godz-0800 napisał:

>
                            > Nic mu nie płacą...To natura wzięła górę.
                            >
                            > Może masz rację....
                            > Dobranoc,spływam bo się we mnie zagotowało.
                            > A przecież to tylko forum.
                            >
                            No to pyk!
                      • life.form Re: Kulisy Platformy wylazły na wierzch już dawno 27.02.13, 20:18
                        godz-0800 napisał:

> Ile ci płacą za to ciągłe obsrywanie i pisanie bzdur,których nawet haen by nie
                        > napisał?

Czekam na numer z fałszowaniem pieczątek i dokumentów, zobaczymy jakich. Palac prezydencki nie taki glupi, żeby to robić osobiście. Ale Miller się świetnie nadaje na podwykonawcę, sądząc po jego "nieistniejących" relacjach z CIA :D
                        • simera16 Re: Kulisy Platformy wylazły na wierzch już dawno 27.02.13, 20:20
                          life.form napisał(a):

>
                          > Czekam na numer z fałszowaniem pieczątek i dokumentów, zobaczymy jakich. Palac
                          > prezydencki nie taki glupi, żeby to robić osobiście. Ale Miller się świetnie na
                          > daje na podwykonawcę, sądząc po jego "nieistniejących" relacjach z CIA :D
                          >
                          >
                          Se czekaj...aha...nudny się robisz. Cze kolo!
                • godz-0800 Re: I to się działo w Charkowie? 27.02.13, 20:06
                  Swietnie rozumiem. Piją z Głodziem wódkę, a Miller to ukrywa. Sam się przyznał. Co za syf w tym SLD.

Właśnie takimi jak Palikot i ty gardzę.
                  Jesteś tak samo cyniczny i bezczelny jak twój guru.
                  • life.form Re: I to się działo w Charkowie? 27.02.13, 20:21
                    godz-0800 napisał:

> Swietnie rozumiem. Piją z Głodziem wódkę, a Miller to ukrywa. Sam się przyznał.
                    > Co za syf w tym SLD.
                    >
                    > Właśnie takimi jak Palikot i ty gardzę.

a pijanego Głodzia podziwiasz, Prawdziwa Lewico? :D:D:D
            • tw_wielgus Re: I to się działo w Charkowie? 27.02.13, 19:53
              Palikocie siedź cicho, Miller zachowuje się kapuś Autor: 1zzarda 27.02.13, 16:06 Dodaję za autorem ...... Obłuda i hipokryzja do n potęgi!
              • godz-0800 Re: I to się działo w Charkowie? 27.02.13, 19:55

tw_wielgus napisał:

> Palikocie siedź cicho, Miller zachowuje się kapuś Autor: 1zzarda 27.02.1
                > 3, 16:06 Dodaję za autorem ...... Obłuda i hipokryzja do n potęgi!
                >

Zaraz się dowiesz o biciu murzynów.
    • 1zzarda Re: Miller łże jak bura suka? 28.02.13, 10:09
      tomaszlis.natemat.pl/52387,leszek-miller-nie-mowi-prawdy
      • life.form Re: Miller łże jak bura suka? 28.02.13, 10:18
        I to notorycznie... W sprawie tajnych więzień też go prędzej czy później ktoś przyłapie.
        • godz-0800 Re: Miller łże jak bura suka? 28.02.13, 10:28
          life.form napisał(a):

> I to notorycznie... W sprawie tajnych więzień też go prędzej czy później ktoś p
          > rzyłapie.
          >

Matka Pawlaka w filmie "Sami swoi"....Sąd,sądem,ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie.
          • 1zzarda Re: Miller łże jak bura suka? 28.02.13, 12:40
            Dowcip Ci się poprawił?
        • simera16 Re: Miller łże jak bura suka? 28.02.13, 15:04
          life.form napisał(a):

> I to notorycznie... W sprawie tajnych więzień też go prędzej czy później ktoś p
          > rzyłapie.
          >
          Znając twoje wybitne zdolności dochodzeniowe, powalającą znajomość prawa, będziesz to ty... Our hero!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka