wlodzimierz.iljicz 10.10.13, 17:47 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14757223,Sondaz_CBOS__Duzy_wzrost_poparcia_PiS__spory_spadek.html?lokale=warszawa#BoxWiadTxt Miejmy nadzieję, że tak już zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gtxl Re: (...)uj Ruch pod progiem wyborczym 10.10.13, 17:51 Miejmy nadzieję, że tak już zostanie. Idź precz szatanie. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: (...)uj Ruch pod progiem wyborczym 10.10.13, 18:03 Ciekawe jaki wynik obecnie osiągnąłby Kononowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: (...)uj Ruch pod progiem wyborczym 11.10.13, 10:52 gtxl napisał: > Ciekawe jaki wynik obecnie osiągnąłby Kononowicz. > Lepszy od PiS, chociaż poziom wypowiedzi taki sam... Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: (...)uj Ruch pod progiem wyborczym 11.10.13, 17:29 simera16 napisał: > gtxl napisał: > > > Ciekawe jaki wynik obecnie osiągnąłby Kononowicz. > > > Lepszy od PiS, chociaż poziom wypowiedzi taki sam... > Czy Ty w ogóle zrozumiałeś sens mojego postu? Odpowiedz Link Zgłoś
dorlor Re: (...)uj Ruch pod progiem wyborczym 11.10.13, 18:37 On jest z Podkarpacia i niewiele rozumie z racji demencji. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Z Hartmanem będzie niedługo ujemny wynik /nt 10.10.13, 20:34 platfusy.do.paki napisał: Masz nadzieję ze po tych licznych skandalach z udziałem waszego kleru ,czy debilnych wypowiedziach panów z episkopatu , antyklerykalizm się zasadniczo zredukuje ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: (...)uj Ruch pod progiem wyborczym 10.10.13, 20:29 wlodzimierz.iljicz napisał: > Miejmy nadzieję, że tak już zostanie. Masz naiwna nadzieję rodem z piaskownicy ze syndrom oblężonej twierdzy uratuje kler przed wzrostem postaw antyklerykalnych czy ateistycznych ?? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: (...)uj Ruch pod progiem wyborczym 10.10.13, 20:35 kolter-xl napisał: > wlodzimierz.iljicz napisał: > > > > Miejmy nadzieję, że tak już zostanie. > > Masz naiwna nadzieję rodem z piaskownicy ze syndrom oblężonej twierdzy > uratuje kler przed wzrostem postaw antyklerykalnych czy ateistycznych ?? To jest program palimłota? Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.iljicz Pederasto a co ja mam wspólnego z klerem? 11.10.13, 10:47 Uważasz, że każdy kto nie lubi zboków i narkomanów to ksiądz? A reszta społeczeństwa ich popiera? Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Pederasto a co ja mam wspólnego z klerem? 11.10.13, 10:55 wlodzimierz.iljicz napisał: > Uważasz, że każdy kto nie lubi zboków i narkomanów to ksiądz? > A reszta społeczeństwa ich popiera? > O takich jak ty tow. "Wiesław" mawiał; "...ni pies, ni wydra...coś na kształt świdra...". Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Pederasto a co ja mam wspólnego z klerem? 11.10.13, 18:31 wlodzimierz.iljicz napisał: > Uważasz, że każdy kto nie lubi zboków i narkomanów to ksiądz? > A reszta społeczeństwa ich popiera? Ten pederasta to twój wabik jeszcze od czasów piaskownicy ?? Odpowiedz Link Zgłoś