veglie 17.02.14, 22:53 Szejnfeld obiecuje. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15476404,Szejnfeld__Taka_bedzie_Polska_pod_rzadami_PO__Springer_.html?v=1&obxx=15476404#opinions Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
remez2 Re: Będzie Dubaj 17.02.14, 23:01 Wyjątkowo delikatny komentarz: odzermensz1 Szejnfeld walnął głupotę podwójną. Tu nie chodzi jedynie o podstawy gospodarki Dubaju, których Polska nie ma i mieć nie będzie i które oparte są od początku wyłącznie o surowce. Tu chodzi jeszcze o to, że to jest po prostu architektura w wyjątkowo złym guście. Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Będzie Dubaj 17.02.14, 23:05 Szejnfeld ma za to piekną grzywę i tyle na jego obronę mogę powiedzieć;) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Będzie Dubaj 17.02.14, 23:15 bikej5 napisała: > Szejnfeld ma za to piekną grzywę i tyle na jego obronę mogę powiedzieć;) Na weterynarii zgraja przycinają koniom .. grzywy kiedy koń już jest nieżywy. Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Będzie Dubaj 17.02.14, 23:26 :) a ja bym mu grzywę oszczędziła-dba o nią pieczołowicie,mniej za to co jest pod nią;) a gierki popisowe mnie nie ruszają,zwłaszcza tego poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Będzie Dubaj 17.02.14, 23:30 bikej5 napisała: > :) > > a ja bym mu grzywę oszczędziła-dba o nią pieczołowicie,mniej za to co jest pod nią;) Uważa, że jest wystarczającą podstawą do wkładania kapelusza. > a gierki popisowe mnie nie ruszają,zwłaszcza tego poziomu. Nigdy bym Cię o to nie posądził. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno buhaha 17.02.14, 23:06 W III RP bedacej prawie juz druga Japonia bedzie drugi Dubai, ktory obudzi sie w IV RP, jesli prezesowi sie uda. Dom wariatow. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Będzie Dubaj 17.02.14, 23:13 veglie napisał: > Okręt tonie.Szalupą zamki na piasku. W tej załodze jest więcej takich inteligentnych. Np. europoseł P.Zalewski. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Będzie Dubaj 17.02.14, 23:26 remez2 napisał: > veglie napisał: > > > Okręt tonie.Szalupą zamki na piasku. > W tej załodze jest więcej takich inteligentnych. Np. europoseł P.Zalewski. Inteligentnych inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Będzie Dubaj 17.02.14, 23:32 veglie napisał: > remez2 napisał: > > > veglie napisał: > > > > > Okręt tonie.Szalupą zamki na piasku. > > W tej załodze jest więcej takich inteligentnych. Np. europoseł P.Zalewski > Inteligentnych inaczej. Inteligencja dzieli się na wrodzoną i POPiSową. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Będzie Dubaj 17.02.14, 23:35 remez2 napisał: > veglie napisał: > > > remez2 napisał: > > > > > veglie napisał: > > > > > > > Okręt tonie.Szalupą zamki na piasku. > > > W tej załodze jest więcej takich inteligentnych. Np. europoseł P.Za > lewski > > Inteligentnych inaczej. > Inteligencja dzieli się na wrodzoną i POPiSową. :) Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Będzie Dubaj 17.02.14, 23:18 Gdyby chodziło tylko o gust... Dubaj to blichtr, którym jarają się buraki przy kasie. A Szejnfeld to bałwan. Nawet zakładając, że w ten Dubaj nie wierzy tylko chciał zanęcić wizją bogactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Będzie Dubaj 17.02.14, 23:32 chateau napisał: > Gdyby chodziło tylko o gust... > Dubaj to blichtr, którym jarają się buraki przy kasie. > > A Szejnfeld to bałwan. Nawet zakładając, że w ten Dubaj nie wierzy tylko chciał > zanęcić wizją bogactwa. > Tylko kiełbik na tę zanętę da się złapać. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Będzie Dubaj 17.02.14, 23:39 Tylko kiełbik na tę zanętę da się złapać. Ale wpierw trzeba go porazić prądem. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Będzie Dubaj 17.02.14, 23:42 remez2 napisał: > Tylko kiełbik na tę zanętę da się złapać. > Ale wpierw trzeba go porazić prądem. Tytan intelektu Dubajem dzisiaj poraził. Odpowiedz Link Zgłoś
karfioza Zgoda. 17.02.14, 23:26 Gdyby nie surowce to wysuszonymi wielbłądzimi gównami by tam ogniska palili. Może o to właśnie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Zgoda. 17.02.14, 23:38 Sprawdź sobie mistrzuniu skąd Dubaj czerpie swoje PKB. Ropa to raptem jakieś 5%. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Będzie Dubaj 18.02.14, 00:14 Najprawdopodobniej chodzi o to, że po kadencji rządów prezesa Polska będzie pustynią. To również mało prawdopodobne (klimat), ale wykluczyć to nie sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
sowietolog1 Re: Będzie Dubaj 18.02.14, 22:03 > Chodzi o to, że Szejnfeld odleciał. Bingo! Odpowiedz Link Zgłoś
samantha.1 Re: Będzie Dubaj 18.02.14, 22:04 veglie napisał: > Chodzi o to, że Szejnfeld odleciał. To niech qrwa nie wraca! Odpowiedz Link Zgłoś