Dodaj do ulubionych

RYDZYKOWIENIE A URBANOWIENIE POLSKI

IP: *.ipt.aol.com 06.04.02, 00:50
Chcialbym napisac rozprawe socjologiczna na temat wspolzaleznosci miedzy
rydzykowieniem, a urbanowieniem Polski. Forumowicze okazuja sie w tej sprawie
nieposkromionymi zartownisiami, a moja rozprawa nie moze byc przeciez skeczem
mowiacym o powaznych sprawach. Jezeli ktos moglby dorzucic cos powaznego w tej
sprawie bede serdecznie wdzieczny. Smiesznostki tez zreszta bardzo mnie
zadowola.Sprobuje zrobic z nich cos tragikomicznego - raz smiech, raz placz,
zeby bylo urozmaicenie.
Obserwuj wątek
    • Gość: GMR Re: RYDZYKOWIENIE A URBANOWIENIE POLSKI IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 12:12
      Zapomniałeś o trzeciej kategorii, o Michnikowaniu!
      • Gość: Mirek Do GMR IP: *.proxy.aol.com 06.04.02, 12:51
        Widzisz p.Michnik dyplomatycznie stoi na dosc neutralnym gruncie. Pozwala
        wypowiadac sie zarowno urbanowcom jak i rydzykowcom. Dlatego materialy z jego
        forum moga mi posluzyc jako dokumenty obiektywne. Nie chce, aby kiedys kiedy za
        moje opracowanie dostane wysoka nagrode naukowa ktos mi zarzucal stronniczosc.
        • Gość: GMR Re: Do GMR IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 13:05
          Boję się że pewnego pięknego dnia to forum zostanie wykorzystane jako akt
          oskarżenia a policja bedzie tropić tych co się tu wpisują. Można tu wytropić i
          antysemityzm i obrazę uczuć religijnych...z Jednej strony Skin Polisch AM MMM
          może i ja a z drugiej strony Palme Kagan Blazer..
          • Gość: Mirek Re: Do GMR IP: *.proxy.aol.com 06.04.02, 13:37
            Czyzby ci sie marzyla Mysia w nowym wydaniu, czy inkwizycja ?
            • Gość: GMR Re: Do GMR IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.04.02, 00:09
              Ależ już coś takiego mamy! TVP!! Pokazują tylko to czego Miller sobie zażyczy,
              a poza tym GW stoi na straży politycznej poprawnosci..nie wolno źle mówić o
              Żydach o feministkach o homo a tematami TABU jest m.in kwestia pochodzenia
              narodowosci oraz kosmopolityzm i antypolonizm a pewnye rzeczy się ostentacyjnie
              wręcz ignoruje (np krytyka UE opinie z zachodu, krytyka Balcerowicza z pozycji
              innych niz socjalistyczna)
              • Gość: Ania Re: Do GMR IP: *.upc.chello.be 07.04.02, 00:27
                Gość portalu: GMR napisał(a):

> Ależ już coś takiego mamy! TVP!! Pokazują tylko to czego Miller sobie zażyczy,
                > a poza tym GW stoi na straży politycznej poprawnosci..nie wolno źle mówić o
                > Żydach o feministkach o homo a tematami TABU jest m.in kwestia pochodzenia
                > narodowosci oraz kosmopolityzm i antypolonizm a pewnye rzeczy się ostentacyjnie
                >
                > wręcz ignoruje (np krytyka UE opinie z zachodu, krytyka Balcerowicza z pozycji
                > innych niz socjalistyczna)

Ty lepiej powiedz o czym pisze sie w ND o feministkach zle o homo zle o zydach
                zle i na dodatek ciagle sie tych zydow produkuje na zasadzie :"Ten kto nie mysli
                tak jak my ten zyd"I wyjasnij mi jeszcze co to jest ten" antypolonizm", bo moze
                ja juz jestem antypolonistka tylko jeszcze o tym nie wiem.
                • reggie Re: Do GMR 07.04.02, 00:42
                  Nie, nie przyrownywać Urbana do mojego Ojca Dyrektora, swiat się kończy, co za
                  bezczelny cham ten założyciel wątku, pisz sobie, pisz, tylko prawdziwych
                  Katolików, Polaków nie obrażaj, lewaku.
                  Pozdrawiam wszystkich Polaków, Katolików, szczególnie gorąco OzRM, GMR, Skina i
                  innych wszechpolskich Kolegów! My, młódz i starszyzna Katolicka musimy trzymać
                  się razem.
                  Allelluja i zawsze do przodu!
                  • Gość: Andrus Re: Do Reggie IP: *.ipt.aol.com 07.04.02, 00:49
                    Tego juz by nawet zalozyciel watku nie wymyslil !!! Skandal ! A wszystcy
                    mysleli, ze rydzyk jest naki cnotliwy, a ty o nim "moj ojciec". Zastanow sie co
                    mowisz, bo znowu bedzie zawierucha jak kolo paetza.
                    • reggie Re: Do Reggie 07.04.02, 00:53
                      Mój Ojciec? Tak powiedziałem? No to pewnie mam powody, by tak mniemac.
                      Tak, to mój Ojciec, Ojciec duchowy, mój powiernik, moje myśli krążą wokół Jego.
                      Tak. To mój Ojciec. Allelluja!
                      Ojcze Dyrektorze, DUCHOWY Ojcze wszystkich Katolików w Polsce!
                      • Gość: Ania Re: Do Reggie IP: *.upc.chello.be 07.04.02, 00:59
                        Reggie nie daruje Ci tej nocy!
                      • Gość: Andrus Re: Do Reggie IP: *.proxy.aol.com 07.04.02, 01:00
                        Ty mow w swoim imieniu. Jak twoj ojciec to twoj i kropka, a nie wszystkich
                        katolikow w Polsce. Ja sobie wypraszam i nie chce zeby to sie powtorzylo.
                        • reggie Re: Do Reggie 07.04.02, 01:02
                          Mój ci On, mój!
                          I wszystkich PRAWDZIWYCH Polaków, Katolików.
                          Tak. Amen.
                          • Gość: Andrus Re: Do Reggie IP: *.proxy.aol.com 07.04.02, 01:09
                            A skad to ty masz taka absolutna pewnosc. Czy masz cos pod czapeczka i za Pana
                            Boga sie bierzesz. Wiesz gdzie takich zamykaja?
                            • reggie Re: Do Reggie 07.04.02, 01:12
                              Bóg.
                              Maro precz!
                              Wodzisz mnie na śliskie grunta.
                              Nie będziemy o tym mówili o tak poznej porze.
                              Radio Maryja uruchomic, rozmowy niedokończone włączyć, aby do rana.
                              • reggie Re: Do Reggie 07.04.02, 01:27
                                Tak, bo moralność to dla mnie świętość.
                                Tak, za prawdę.
                              • Gość: Andrus Re: Do Reggie IP: *.ipt.aol.com 07.04.02, 01:37
                                Rozkazywac mi tu bedzie !! A ty spac, bo pozno !!
                                • reggie Re: Do Reggie 07.04.02, 01:39
                                  Pózno, ale Polscy szlachcianie, książęta Polscy nawykli do wydawania rozkazów
                                  swym jewropejskim wasalom, więc stosować się do zaleceń królewicza reggiego,
                                  królewicz reggie mówi, lewacy w pas się zginaja. A tęgo, bo królewicz reggie
                                  nie lubi tałatajstwa.
                                  Pózno. Pózno.
                                  • Gość: Andrus Re: Do Reggie IP: *.proxy.aol.com 08.04.02, 19:08
                                    Jak sie okazuje ci domniemani polscy szlachcianie i ksiazeta pozostali w XIX
                                    w.Spiewaja roty, zbieraja slimaki, skubia wychudzaone gaski na ojcowej glebie i
                                    mysla sobie o swojej wielkosci nieboracy, huzarzy nieszczesni.
                • Gość: Hania Re: Do GMR IP: 195.217.253.* 08.04.02, 14:35
                  Gość portalu: Ania napisał(a):

> Gość portalu: GMR napisał(a):
                  >
                  >
                  > Ty lepiej powiedz o czym pisze sie w ND o feministkach zle o homo zle o zydach
                  > zle i na dodatek ciagle sie tych zydow produkuje na zasadzie :"Ten kto nie mysl
                  > i
                  > tak jak my ten zyd"I wyjasnij mi jeszcze co to jest ten" antypolonizm", bo moze
                  >
                  > ja juz jestem antypolonistka tylko jeszcze o tym nie wiem.

Aniu, pracujesz w Brukseli i mowisz, ze jestes feministka. To Cie stawia na pewno
                  w niekorzystnym swietle w oczach GMR-a. Zadna prawdziwa Polka nie przyznalaby sie
                  do bycia feministka i nie pojechalaby pracowac do Brukseli mamona i kariera
                  zwabiona przez gniazdo szatana - UNIE.
              • Gość: Hania Re: Do GMR IP: 195.217.253.* 08.04.02, 14:29
                Gość portalu: GMR napisał(a):

> Ależ już coś takiego mamy! TVP!! Pokazują tylko to czego Miller sobie zażyczy,
                > a poza tym GW stoi na straży politycznej poprawnosci..nie wolno źle mówić o
                > Żydach o feministkach o homo a tematami TABU jest m.in kwestia pochodzenia
                > narodowosci oraz kosmopolityzm i antypolonizm a pewnye rzeczy się ostentacyjnie
                >
                > wręcz ignoruje (np krytyka UE opinie z zachodu, krytyka Balcerowicza z pozycji
                > innych niz socjalistyczna)

GW stoi na strazy politycznej poprawnosci ... Ciekawe... Red. Luczywo i Red.
                Michnik z halabardami odpieraja ataki typu "Kazda feministka to k....", "Zydzi
                rozkradaja Polske", "Balcerowicz rozkrada Polske razem z Zydami i
                feministkami", "Zycinski to Zyd bo popiera Unie", "Unia i Zydzi rozkradaja Polske
                razem z feministkami i pedalami". Piekny obrazek!
    • reggie Re: RYDZYKOWIENIE A URBANOWIENIE POLSKI 07.04.02, 01:45
      Więcej ich, więcej takich ludzi, Panu Bogu pomagać.
      • Gość: Ghandi Zapytanie do reggiegg IP: *.ipt.aol.com 08.04.02, 18:55
        Urbanow czy rydzykow? Jezeli chodzi o mnie to nie cierpie tak samo jednego jak
        i drugiego.
    • Gość: ...... Re: RYDZYKOWIENIE A URBANOWIENIE POLSKI IP: *.upc.chello.be 08.04.02, 14:09
      • Gość: Gosc HIPOKRYZJA,ZADZA WLADZY I SZMALU WYWOLUJA EMOCJE ! IP: *.proxy.aol.com 09.04.02, 01:13
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka