kosel_maruvi 12.05.15, 12:51 Studiował administrację na Uniwersytecie Wrocławskim, a następnie prawo i nauki polityczne na Uniwersytecie Warszawskim, nie kończąc żadnego z tych kierunków. pl.wikipedia.org/wiki/Pawe%C5%82_Kukiz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
religijnych.uczuc.obraza Re: Urodzony polityk 12.05.15, 12:55 Był antysystemowy więc nie ukończył. Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruvi Re: Urodzony polityk 12.05.15, 13:07 religijnych.uczuc.obraza napisał: > Był antysystemowy więc nie ukończył. Jak ktos niczego nie konczy za co sie zabiera to jest z pewnoscia dobrym materialem na prezydenta. No chyba, ze mu sie w polowie kadencji znudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl.1 Re: Urodzony polityk 12.05.15, 13:25 kosel_maruvi napisał: > religijnych.uczuc.obraza napisał: > > > Był antysystemowy więc nie ukończył. > > Jak ktos niczego nie konczy za co sie zabiera to jest z pewnoscia dobrym materi > alem na prezydenta. No chyba, ze mu sie w polowie kadencji znudzi. Masz rację, przykład Wałęsa, Kwaśniewski...... Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Przeczytaj sobie np. zyciorys 12.05.15, 13:29 Stefana Banacha. ........................... Z tym "konczeniem" to w dzisiejszych czasach jest teatr groteski. "Absolwenci Wyzszych Szkol Prostowania Bananow i Gotowania na Gazie" teoretycznie tez "cos koncza", tylko po jaka cholere.... Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Przeczytaj sobie np. zyciorys 12.05.15, 13:38 Ojej jak to dobrze że jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Na szczescie nie uczylem sie o bananach. 12.05.15, 13:41 Za to z gotowania na gazie - nikt mi nie podskoczy. PS No i z lodow tiramisu tez. Odpowiedz Link Zgłoś
maks-3 Re: Przeczytaj sobie np. zyciorys 12.05.15, 14:53 Trafiłeś kula w płot. Genialny samouk Banach, któey się doktoryzował i habilitował i nasz nieszczęsny spec od jowów....... Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno P...sz 12.05.15, 15:17 Chodzi wylacznie o sam ogolny problem tych co to "skonczyli" i innych, ktorzy nie skonczyli. Samoukiem moze byc ktokolwiek. Samoukiem byl W.Bartoszewski. Prezio (od wirusa filipinskiego) tez jest samoukiem, bo magistrem byl dosc krotko. Wiec to raczej Ty nie zalapales. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Wiedzę zdobył, nikomu nie właził w odbyt 12.05.15, 13:02 Mnie bardziej ciekawi jak taki Buzek został prof. dr hab inż. Z dorobkiem, a właściwie bez niego, jak podaje Reuters. The latest 20 years are displayed. Results found: 1 Sum of the Times Cited [?] : 5 Sum of Times Cited without self-citations [?] : 5 Citing Articles [?] : 5 Citing Articles without self-citations [?] : 5 Average Citations per Item [?] : 5.00 h-index [?] : 1 Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Urodzony polityk 12.05.15, 13:34 kosel_maruvi napisał: > Studiował administrację na Uniwersytecie Wrocławskim, a następnie prawo i nauki > polityczne na Uniwersytecie Warszawskim, nie kończąc żadnego z tych kierunków. > > pl.wikipedia.org/wiki/Pawe%C5%82_Kukiz Chciał studiować administrację. Chciał studiować prawo i nauki polityczne. Teraz chce naprawiać Polskę. Zaufajcie mu! S. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Urodzony polityk 12.05.15, 13:39 Chciał też nagrać dobrą płytę a wyszło badziewie z Borysewiczem. Chciał zagrać w filmie a wyszło drewno w Girl Guide. Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruvi Re: Urodzony polityk 12.05.15, 13:39 snajper55 napisał: > kosel_maruvi napisał: > > > Studiował administrację na Uniwersytecie Wrocławskim, a następnie prawo i > nauki > > polityczne na Uniwersytecie Warszawskim, nie kończąc żadnego z tych kier > unków. > > > > pl.wikipedia.org/wiki/Pawe%C5%82_Kukiz > > Chciał studiować administrację. > Chciał studiować prawo i nauki polityczne. > Teraz chce naprawiać Polskę. > Zaufajcie mu! > Podobno dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Urodzony polityk 12.05.15, 13:43 kosel_maruvi napisał: > snajper55 napisał: > > > kosel_maruvi napisał: > > > > > Studiował administrację na Uniwersytecie Wrocławskim, a następnie p > rawo i > > nauki > > > polityczne na Uniwersytecie Warszawskim, nie kończąc żadnego z tyc > h kier > > unków. > > > > > > pl.wikipedia.org/wiki/Pawe%C5%82_Kukiz > > > > Chciał studiować administrację. > > Chciał studiować prawo i nauki polityczne. > > Teraz chce naprawiać Polskę. > > Zaufajcie mu! > > > Podobno dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane Też tak słyszałem, chociaż nie byłem. :) S. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl.1 Re: Urodzony polityk 12.05.15, 13:42 snajper55 napisał: > kosel_maruvi napisał: > > > Studiował administrację na Uniwersytecie Wrocławskim, a następnie prawo i > nauki > > polityczne na Uniwersytecie Warszawskim, nie kończąc żadnego z tych kier > unków. > > > > pl.wikipedia.org/wiki/Pawe%C5%82_Kukiz > > Chciał studiować administrację. > Chciał studiować prawo i nauki polityczne. > Teraz chce naprawiać Polskę. > Zaufajcie mu! > > S. Studiował ślepcze...ale nie ukończył. Kwach, który poparł Komorowskiego też nie ukończył, mimo, że studiował. Komorowski napisał swoja prace magisterska w dwa tygodnie... Jeszcze jakieś pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Urodzony polityk 12.05.15, 13:45 gtxl.1 napisał(a): > Studiował ślepcze...ale nie ukończył. No i dokładnie tego samego spodziewam się gdy zacznie naprawiać Polskę. S. Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruvi Re: Urodzony polityk 12.05.15, 14:20 gtxl.1 napisał(a): > > Studiował ślepcze...ale nie ukończył. Inaczej mowiac uczyl sie ale sie nie nauczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
wagonetka nie matura, lecz chęć szczera 12.05.15, 13:43 od Kukiza nie wymaga się wykształcenia ani konsekwencji, wymaga się głośnego krzyku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: nie matura, lecz chęć szczera 12.05.15, 13:44 wagonetka napisał(a): > od Kukiza nie wymaga się wykształcenia ani konsekwencji, wymaga się głośnego kr > zyku :-) Nawet od piosenkarza wymaga się więcej. :) S. Odpowiedz Link Zgłoś
wagonetka Re: nie matura, lecz chęć szczera 12.05.15, 13:45 toteż Kukiz chyba już nie śpiewa, a przynajmniej nie tak głośno, teraz głośno krzyczy :--) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: nie matura, lecz chęć szczera 12.05.15, 13:46 wagonetka napisał(a): > toteż Kukiz chyba już nie śpiewa, a przynajmniej nie tak głośno, teraz głośno k > rzyczy :--) Zmienił temat krzyku. No i z poezji przerzucił się na prozę. S. Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruvi Re: nie matura, lecz chęć szczera 12.05.15, 14:17 wagonetka napisał(a): > od Kukiza nie wymaga się wykształcenia ani konsekwencji, wymaga się głośnego kr > zyku :-) Kiedy jego koledzy studiowali on zajmowal sie piersiami. Troche go rozumiem. To tez odpowiedzialne zajecie. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: nie matura, lecz chęć szczera 12.05.15, 14:36 kosel_maruvi napisał: > wagonetka napisał(a): > > > od Kukiza nie wymaga się wykształcenia ani konsekwencji, wymaga się głośn > ego kr > > zyku :-) > > Kiedy jego koledzy studiowali on zajmowal sie piersiami. > Troche go rozumiem. To tez odpowiedzialne zajecie. Żywy facet, a nie budyń bez charakteru. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Urodzony polityk :)) 12.05.15, 13:45 Absolwent II Liceum Ogólnokształcącego im. Króla Jana III Sobieskiego w Krakowie. W latach 1984–1990 należał do harcerstwa. Działalność tę zakończył jako drużynowy 5 KDH „Piorun” w strukturach ZHP, wchodzącej w skład Szczepu 5 KDH „Wichry” (następnie ZHR). Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl.1 Re: Urodzony polityk :)) 12.05.15, 13:48 pies_na_czarnych napisała: > Absolwent II Liceum Ogólnokształcącego im. Króla Jana III Sobieskiego w Krakowi > e. W latach 1984–1990 należał do harcerstwa. Działalność tę zakończył jak > o drużynowy 5 KDH „Piorun” w strukturach ZHP, wchodzącej w skład Sz > czepu 5 KDH „Wichry” (następnie ZHR). No i co chciałeś właściwie powiedzieć, siląc się na ten durny post? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Urodzony polityk :)) 12.05.15, 13:53 Myślenie nie boli. Przeczytaj cały życiorys doktora, adwokata i poszukaj w nim sukcesów. Dla mnie to aparatczyk, który sam właściwie nic nie osiagnął. Ani z niego adwokat, ani naukowiec. Bez Kaczyńskich byłby zerem. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl.1 Re: Urodzony polityk :)) 12.05.15, 13:57 pies_na_czarnych napisała: > Myślenie nie boli. > > Przeczytaj cały życiorys doktora, adwokata i poszukaj w nim sukcesów. > Dla mnie to aparatczyk, który sam właściwie nic nie osiagnął. > Ani z niego adwokat, ani naukowiec. Bez Kaczyńskich byłby zerem. > > Może to ja źle zrozumiałem.....myślałem, że piszesz o Kukizie. Sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Ewolucja antysystemowca 12.05.15, 14:09 www.fakt.pl/m/crop/-658/-500/faktonline/635661583503102514.jpg i.wp.pl/a/f/jpeg/33151/kukiz_palikot_xnews_600.jpeg www.oburzeni.org.pl/e107_images/newspost_images/kukiz-org.jpg m.ocdn.eu/_m/90107b2a769346185f2d0f1128935814,35,1.jpg jutro: pbs.twimg.com/media/CBqe98IUsAAz2UC.jpg S. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Co mi się u Kukiza podoba? 12.05.15, 14:33 Co mi się u Kukiza podoba to to, że oficjalnie się przyznaje, że za kołnierz nie wylewa. Trzeba mieć odwagę aby przyznać, że ma się problem z alkoholem. Odpowiedz Link Zgłoś
wagonetka Re: Co mi się u Kukiza podoba? 12.05.15, 14:38 pewnie kto nie pije, ten kapuś gdy założy krawat będzie mniej awanturujący się Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl.1 Re: Co mi się u Kukiza podoba? 12.05.15, 14:39 pies_na_czarnych napisała: > Co mi się u Kukiza podoba to to, że oficjalnie się przyznaje, że za kołnierz ni > e wylewa. > Trzeba mieć odwagę aby przyznać, że ma się problem z alkoholem. No...a Kwach mówił, że go gnębi wirus filipiński. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Co mi się u Kukiza podoba? 12.05.15, 15:09 gtxl.1 napisał(a): > pies_na_czarnych napisała: > > > Co mi się u Kukiza podoba to to, że oficjalnie się przyznaje, że za kołni > erz ni > > e wylewa. > > Trzeba mieć odwagę aby przyznać, że ma się problem z alkoholem. > > > No...a Kwach mówił, że go gnębi wirus filipiński. Bush też. Churchil obalał flaszkę whisky dziennie. Lista jest długa na jej końcu postawie Lecha K. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Co mi się u Kukiza podoba? 12.05.15, 15:11 Churchill oczywista.. Palec "mnie" się omsknął :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruvi Re: Co mi się u Kukiza podoba? 12.05.15, 14:49 pies_na_czarnych napisała: > Co mi się u Kukiza podoba to to, że oficjalnie się przyznaje, że za kołnierz ni > e wylewa. > Trzeba mieć odwagę aby przyznać, że ma się problem z alkoholem. Trzeba byc cieniasem zeby go miec. Juz jednego takiego mielismy i chyba wystarczy > > Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Co mi się u Kukiza podoba? 12.05.15, 15:04 kosel_maruvi napisał: > pies_na_czarnych napisała: > > > Co mi się u Kukiza podoba to to, że oficjalnie się przyznaje, że za kołni > erz ni > > e wylewa. > > Trzeba mieć odwagę aby przyznać, że ma się problem z alkoholem. > > Trzeba byc cieniasem zeby go miec. > Juz jednego takiego mielismy i chyba wystarczy > > > > O tym mówisz co cichaczem zawsze stado małpek w kieszeniach hodował? Odpowiedz Link Zgłoś