14.05.17, 10:10
Modlitwa bogobojnego i kochającego innych , prawdziwego Polaka i prawdziwego Chrześcijanina, człowieka który łączy, a nie dzieli:

Zdrajcy!
Ludzie gorszego sortu!
Łotry!
Biała róża symbolem nienawiści!
Rozliczymy!
Zbliżamy się do prawdy, prawda, jest coraz bliżej i innych rozliczymy!
To My rasa panów, panów z wyższej półki kulturowej , my tego dokonamy!
Amen.
Obserwuj wątek
    • lumpior Re: Modlitwa! 14.05.17, 10:16
      www.youtube.com/watch?v=V2sedTLIRWU
    • dzi1a Re: Modlitwa! 14.05.17, 10:27
      foto , oto zgromadzenie modlitewne : szef policji Zieliński , tuż obok szef wszystkich szefów policyjnych p.Mariusz Błaszczyszczykiewicz :
      wyborcza.pl/magazyn/7,124059,21802688,obywatele-bez-wolnosci-zgromadzen-panstwo-prawa-bez-prawa.html
      • zapijaczony_ryj Re: Modlitwa! 14.05.17, 13:05
        Otoczenie Świra jest zawsze zgromadzeniem legalnym
    • taniarada Re: Modlitwa! 14.05.17, 10:30
      Trzeba się przyzwyczajać że jeszcze coś warte jest .Czyli Bóg Honor i Ojczyzna.Bo wcześniej tego nie było .I co najważniejsze kropidło.Kropić zło gdzie się da i jak najwięcej tego ma być .Lol.
      • danka1 Re: Modlitwa! 14.05.17, 20:24
        A co w tej triadzie jest najważniejsze ?
    • nanbi Nie wiem o co ci chodzi? 14.05.17, 13:15
      Przecież sama prawda z tych słów płynie. Gdzie ty masz oczy i uszy, że tego nie zauważyłeś?
      • zapijaczony_ryj Re: Nie wiem o co ci chodzi? 15.05.17, 11:16
        On nie dochodzi do prawdy, on juz dawno ją wyprzedził.
        • snajper55 Re: Nie wiem o co ci chodzi? 15.05.17, 13:50
          zapijaczony_ryj napisał:

> On nie dochodzi do prawdy, on juz dawno ją wyprzedził.

Prawda od początku go ściga a on przed nią w panice ucieka. Ale dopadnie go, dopadnie.

S.
    • haen2010 Re: Modlitwa! 15.05.17, 08:16
      No cóż? Smoleńska blaga jest na wyczerpaniu. Stąd nerwy Kaczusia. Moja teza, że PiS wypieprzy się już w połowie kadencji nabiera procentów pewności. Z hukiem, jak Szydłowa na oświęcimskim dębie.
      Szkoda tylko, że wybór mamy dżuma vs cholera. Platfusiarnia, czyli PiS-BiS nic nie zrozumiała ze swoich porażek. Nowoczesną rozłożył Petru, facet, któremu nie można powierzyć pieska na spacer. Komuchy Czarzastego - nędza. Kukiz - pisowski przydupas.
      Do wyborów jeszcze kawał czasu. Tym razem pisowsko-kościelna mafia nie pozwoli bossowi na ratowanie resztek i wcześniejsze wybory. Łupy są obfite i raczej skasują Kaczusia niż oddadzą władzę, synekury i kasa za frajer są najważniejsze. Przed Polską najgorsze dwa lata od rewolty zwanej Okrągłym Stołem.
      Bajzel będzie okropny i może coś wypłynie na pustym rynku politycznym.
    • dzi1a Re: Modlitwa! 16.05.17, 00:49
      a tymczasem buntujmy się skutecznie :
      www.tygodnikfaktycznie.pl/buntujmy-sie-skutecznie/
      podaj dalej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka