Gość: prowokat IP: *.telimeny / 192.168.0.* 09.05.02, 15:16 reklamówkę pana Sławka, piękna. Korzyści gwarantuje sama Matka Boska, bo to Jej korona jest flagą Unii, dlatego już bez obaw można tam wchodzić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GMR Re: Słyszałem Słyszałem Słyszałem IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 15:36 Nie wiedziałem że unia jest taka boska!! czylli to oznacza że unia jest rajem na ziemi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzytwa Re: Słyszałem Słyszałem Słyszałem IP: *.pcz.czest.pl 09.05.02, 15:49 Gość portalu: GMR napisał(a): > Nie wiedziałem że unia jest taka boska!! czylli to oznacza że unia jest rajem > na ziemi? Eee tam. To u nas eurofile dorabiaja taka propagande. Gdziezby tam sama Unia Europejska dopuscila do takiej klerykalizacji zycia publicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prowokat Re: Słyszałem Słyszałem Słyszałem IP: *.telimeny / 192.168.0.* 09.05.02, 18:52 ale ten od flagi to miał jakieś wizje, sam słyszałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prowokat Re: Słyszałem Słyszałem Słyszałem IP: *.telimeny / 192.168.0.* 09.05.02, 18:51 a miałeś watpliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: Słyszałem Słyszałem Słyszałem IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 18:55 Teraz będzie takie pranie mózgów że hej! Chyba zwieję do Kolumbi do Brzyduli..chociaż z drugiej strony jeszce mnie zmasakruje maoistowska partyzantka... Odpowiedz Link Zgłoś