imasumak 20.02.10, 13:16 www.youtube.com/watch?v=edtb-mrlC3k Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marminia Re: Obejrzyjcie 20.02.10, 14:19 Obejrzałam, zapisałam nr konta. Oczywiście przekażę. W ubiegłym roku ze znajomymi przekazywałyśmy procent podatku na operację ratującą życie małej Kasi. Udało się, Kasia żyje i dochodzi do siebie. Może to złe myślenie, ale wydaje mi się zawsze, że moje pieniądze idące na konkretną osobę bardziej się przydadzą niż na instytucję. Trzymam kciuki za Olę i jej bliskich. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Obejrzyjcie 20.02.10, 14:33 Dziękuję serdecznie w imieniu Oli i jej mamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Asia Re: Obejrzyjcie IP: *.aster.pl 22.02.10, 17:57 A ja powiem tak: wspaniale, ze są ludzie którzy pomagają, ze przekazują 1% na konkretne osoby ale gdyby nie organizacje, których podopiecznymi są te konkretne osoby nie mięlibyśmy szansy pomagać indywidualnym dzieciom. Także wspieranie organizacji jest tak samo ażne i bardzo potrzebne. Powołanie organizacji to trudna praca, za którą często osoby ją prowadzące nie pobierają żadnego wynagrodzenia bo również sa rodzicami chorych dzieci. pomagajmy! Odpowiedz Link Zgłoś
donkaczka Re: Obejrzyjcie 20.02.10, 15:29 i ja postaram sie wplacic co moge nie wiem, jaki masz kontakt z rodzicami i gdzie ja lecza, ale chyba najlepszy chirurg od takich trudnych guzow to profesor harat z bydgoskiego szpitala wojskowego www.10wsk.mil.pl/10wsk/szpital-mainmenu-3/kliniki-mainmenu-97/klinika-neurochirurgii-i-chirurgii-gsowy-mainmenu-101?start=2 moja mama byla tam operowana, tez miala nieoperacyjny guz pnia mozgu, profesor zdecydowal sie go usunac i operacja sie udala, niestety guz rosl za dlugo, wiek i stan mamy juz byly niekorzystne i juz po operacji moja mama miala wylewy krwi i powiklania ola jest mloda i silna, trzymam kciuki zeby wyszla z tego Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Obejrzyjcie 20.02.10, 20:08 Dziękuję za ten kontakt i za deklarację :) Odpowiedz Link Zgłoś