salcie.rottenplum 03.02.05, 04:23 czy ktos moze mnie pomoc??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oja83 Re: LPR - chce byc wciagnieta na czlonka 03.02.05, 10:25 wsiądź do pociągu bylejakiego-wybij kilka szyb,krzyknij parę razy jakieś antysemoickie hasło a sami się po Ciebie zgłoszą Odpowiedz Link Zgłoś
yeah-bunny Re: LPR - chce byc wciagnieta na czlonka 03.02.05, 10:34 salcie.rottenplum napisała: > czy ktos moze mnie pomoc??? musisz sprecyzowac na jakiego czŁonka chcesz byc wciagnieta, duzego.. , malego... , grubego.., chudego... Odpowiedz Link Zgłoś
jtb Re: LPR - chce byc wciagnieta na czlonka 03.02.05, 10:49 salcie.rottenplum napisała: > czy ktos moze mnie pomoc??? Jak będą w niedlugim czasie spotkania przedwyborcze LPR to idż na nie i głośno krzycz, że wszystkiemu co się dzieje w Polsce są winni Żydzi. Masz zapewnione pierwsze miejsce na ich liście wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
oja83 Re: LPR - chce byc wciagnieta na czlonka 03.02.05, 12:53 nie zapominaj o masonach! oprócz powyższych rad niezaszkodzi zrobić sobie kilka fotek z ojcem Rydzykiem i odwiedzić kilkakrotnie RM życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś