inkowski 19.02.06, 04:18 1) Proszę wejść na stronę www.google.pl 2) Następnie wpisać do wyszukiwarki hasło "antysemityzm po polsku" 3) Wejść na pierwszą stronę zwracaną przez wyszukiwarkę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frau_blada Re: Google przeciwko nienawiści 19.02.06, 04:24 Osobiscie wole, gdy o antysemityzmie i antypolonizmie mowia sami zrownowazeni zydzi. Polecam link trzeci w tej samej wyszukiwarce. www.kki.pl/piojar/polemiki/jedwabne/nichthauser.html Odpowiedz Link Zgłoś
inkowski Re: Google przeciwko nienawiści 19.02.06, 04:32 frau_blada napisała: > sami zrownowazeni Zrównoważeni, czyli świadczący przeciwko własnemu narodowi, aby wybielić Polaków? Muszę panią rozczarować, ale "Żyd", którego "wypowiedź" pani przytoczyła to byt wirtualny stworzony przez jakiegoś nawiedzonego nastolatka. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: Google przeciwko nienawiści 19.02.06, 04:35 Jesli Pan tak mowi... Szkoda... Myslalam, ze sa jacys normalni ludzie, ktorzy nie opluwaja Polski przy kazdej sposobnosci. Na wszelki wypadek pozostawie sobie prawo oceny zrodla, nawet takiego jak to. ___________________________________ Finkelstein N.G.: Wielka Hucpa: o pozorowaniu antysemityzmu i fałszowaniu historii. fijor.com/index.php?bid=64 Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Żerowanie samych Żydów na holokaustcie i anty semi 19.02.06, 05:33 Żerowanie samych Żydów na holokaustcie i anty semityzmie to temat rzeka. Co robili Żydzi w USA, aby ratować Żydów europejskich? Nic. A mogli. Bez holokaustu nie było by Izraela. Należało wzbudzić w świecie poczucie winy, aby powstał Izrael i dlatego powstał. Czy to niezastanawiające przynajmniej? Ciągłe wzbudzanie poczucia winy wśród Polaków to taktyka. Do Niemców już nic nie mają. Na dodatek oświadczam, że nie jestem antysemitą a holokaust uważam za jedno z największych okrucieństw w dziejach Świata. Odpowiedz Link Zgłoś
leszab O jakie objawy antysemityzmu w Polsce chodzi? 19.02.06, 05:38 Ja osobiście nie spotkałem się z antysemityzmem nigdy a ciągle tylko o nim słyszę. Odpowiedz Link Zgłoś
leszab A jakie są przyczyny antysemityzmu?O tym się nie 19.02.06, 05:41 A jakie są przyczyny antysemityzmu?O tym się nie mówi wcale.Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś