Dodaj do ulubionych

juz 4 dzień media ładują w PO!

21.11.06, 08:28
Lewicowe za to PO nie współpracuje z Borowskim a prawicowe po to zeby
Gronkiewicz przegrała z Marcinkiewiczem.

Platformie gratulujemy głupoty i wywołanej wojny w kampanii wyborczej,
dzięki której ich kandydaci w samorządach polegną w niedzielę!
Obserwuj wątek
    • torpeda.wulkaniczna To mnie nie cieszy. 21.11.06, 08:37
      O ile Tusk, Schetyna, Komorowski powinni dawno odejść lub usunąć się w cień,
      to w partii tej jest mnóstwo ludzi myślących o Polsce, nie tylko o sobie.
      Wolałbym, żeby choć "dla zdrowotnośći" PO była mocną opozycją.

Ale gdy najpierw publikuje się kretyński raport o dziennikarzach, to o czym
      gadać.
      Teraz PO ma faktycznie problem.

• paczula8 Re: To mnie nie cieszy. 21.11.06, 08:44
        > Teraz PO ma faktycznie problem.

PO ma problem od roku. Gdyby rok temu Tusk przestał być przywódcą tej partii
        obecna sytuacja PO wygladałaby inaczej.
        • hummer Re: To mnie nie cieszy. 21.11.06, 09:29
          paczula8 napisała:

> > Teraz PO ma faktycznie problem.
          >
          > PO ma problem od roku. Gdyby rok temu Tusk przestał być przywódcą tej partii
          > obecna sytuacja PO wygladałaby inaczej.

Ta Kaczory zawładnęłyby całą Polską.
          • torpeda.wulkaniczna Re: To mnie nie cieszy. 21.11.06, 09:31
            A bohaterski Donald im przeszkodził...
            Bo Kaczory zabraliby więcej...

Co wywalczył Donald? Oprócz becikowego? Gdzie Kaczyński się liczył z jego
            zdaniem?
          • dankowalski Re: To mnie nie cieszy. 21.11.06, 09:31
            i tak zawładną, juz niedługo przechwyca kasę z UE która miały rozdzielac
            sejmiki a będą wojewodowie, i nikt ich nie powstrzyma, nawet Tusk
      • kubala11 Re: To mnie nie cieszy. 21.11.06, 08:58
        Ci którzy naprawdę mieliby coś do powiedzenia są w tej partii marginalizowani,
        już nawet nie mówię tutaj o Rokicie, który jest ośmieszany przez kierownictwo,
        ale choćby Gowin czy Raś lub Gołaś (że wspomne tylko ludzi z krakowskiego
        podwórka) powinni byc bardziej wykorzystywani w wewnętrznej POwskiej dyskusji.
        Tylko jest pewnien problem. Dyskusji owej nie ma, a doskonale widać, że
        strategia negacji PiS-u wiecej tej partii nie przyniesie, że trzeba
        zaproponować coś więcej. Ale kto ma cos zaproponować? Biznesmen Schetyna?
        Oszołom Niesiołowski, który owszem daje troche kolorytu temu bezbarwnemu
        ugrupowaniu? Mierna mimo wspaniałej kariery zawodowej Hiena? Latający na
        drzwiach od stodoły Komorowski? Powtarzający banały Tusk? Wątpię.
        Takim kimś mógłby byc np Gowin, również Rokita, ale właśnie takich jak oni,
        jeśli tylko próbuja pokazać swoje zdanie "trzepie sie po łapach" jak to
        powiedział wczoraj Tusk.
        • torpeda.wulkaniczna Cześć, Kubala11, 21.11.06, 09:03
          masz rację tzw. oczywistą. O tym się klepie od dawna.W końcu myślę, że tak
          naprawdę Tusk i kompania gardzą swoimi ludźmi.Dyskusji wewnątrzpartyjnej nie
          ma, analizy porażek takoż (to PiS winien wszystkiemu!!!)
          No cóż,niech Donald potrzepie po łapach.
          Niedługo zostanie mu w rękach tylko trzepak...
          • kubala11 Witaj Torpedo! 21.11.06, 09:19
            Miedzy innymi dzieki temu co napisałeś wiem, że póki są jacy są nie zagłosuje
            na nich. Rok temu wydawało mi sie wszystko jedno na kogo zagłosuje będzie
            dobrze. Po około 2 miesiącach szczęśliwy byłem, że swój głos oddałem na PiS. W
            sumie był to przypadek, po prostu nie chciałem wiekszej przewagi jednego z tych
            ugrupowan, a że sondaże większe szanse dawało PO poparłem PiS. I mimo tego, że
            za złe miałem Kaczyńskim sojusz z Lepperem (nb powinno się Kaczorom pomnik
            wystawic za zmarginalizowanie tego watażki:) ) gdyby wybory miały odbyć sie
            teraz z pełna świadomościa poparłbym ich dalej, bo PO w dalszym ciagu nie
            zasługuje na poparcie. Po prostu więcej "Gowinów" widzę w PiS-ie.:))
    • frank_drebin Wielkie mi tam halo w PiS laduja od ponad roku i 21.11.06, 12:06
      jakos sie swiat nie zawalil ;)
      • dankowalski Re: Wielkie mi tam halo w PiS laduja od ponad rok 21.11.06, 12:08
        no tak ale teraz trwa kamania wyborcza i np. taka Gronkiewicz nie ma juz szans
        na prezydenturę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka