haen1950 16.03.09, 18:24 Dzieje się tak, jak przypuszczałem. Kaczuś musi sobie sam załatwiać bytność w Brukseli, przepustki, wejścia etc. Tusk go olał. Leci rano i odsyła samolot do jego dyspozycji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piglowacki O rany boskie „oddzielnie” 16.03.09, 18:41 A krawat to który będzie miał na podwójny, a który na pojedynczy węzeł Heniuś ??? = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = „Opowieść zwolenników IV Rzeczypospolitej to polityczny thriller, w części już przetestowany za rządów Jana Olszewskiego. Może być kontynuowany, jeżeli jego konstruktorzy zdołają opanować język debaty publicznej, zburzyć dotychczasową hierarchię społecznych wartości, czyli znieść panowanie w sferze symbolicznej zwolenników III RP. Trzeba na to trochę czasu. Elity wyruszyły więc na wojnę.” - Prof. J.Raciborski (11.02.2005) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj A co ma byść znów o Gruzjii, ze leci? 16.03.09, 18:46 Czy może jakaś degustacja, bo jak nie to i to to po co tam leci? Bić rekord świata na 150 m.? Drugi raz? Odpowiedz Link Zgłoś
mondrytusek Lechu, nie leć z platfusami bo okradną 16.03.09, 19:22 Zamów sobie jakiś aeroplan, a fakturę wyślij Nowakowi. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Lechu, nie leć z platfusami bo okradną 16.03.09, 19:32 z rozumu nie,bo przecież nie ma.przyzwoitości,kindersztuby i honoru też nie.więc po co chce lecieć? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza To już mamusia Albina wydobrzała? 16.03.09, 20:13 Dziś prezydent skrócił wizytę w Radomiu i nie spotkał się z jego mieszkańcami, bo mamusia prezydenta znalazła się w szpitalu. Czyżby już wydobrzała? Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: To już mamusia Albina wydobrzała? 16.03.09, 20:22 Łudzisz się Izo, że zachorzała Albina przeszkodzi Jego Mlaskawości w napluciu do mleka w Brukseli? Płonne złudzenia....Solidna dawka psychotropów i będziemy mieć kaczorka jak nowo narodzonego: z usmiechem-grymasem, z rozmachem i fasonem. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: To już mamusia Albina wydobrzała? 16.03.09, 20:27 Wcale się nie łudzę - wprost przeciwnie, kpię sobie z kurdupla i tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: To już mamusia Albina wydobrzała? 16.03.09, 20:28 Jak się wycofa, to tym razem nie będzie to dyspepsja. Dobre tłumaczenie. Mizernie ostatnio Kaczuś się prezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: A jak z krzesłem? 16.03.09, 20:35 Wyrwie jedno z samolotu. W końcu to jego samolot, no nie;)? Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: A jak z krzesłem? 16.03.09, 20:35 Masz rację, to bardzo zasadne pytanie. Myślę, że chyba na wszelki wypadek weźmie swoje, składane/okolicznościowe. Tylko...jak inni to ocenią? Będzie kabaret stulecia. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Bedzie kolejny cud na krześle:)) 16.03.09, 21:08 Teraz krześlane cuda są w modzie:)) fakty.interia.pl/galerie/ciekawostki/jezus-na-krzesle/zdjecie/duze,988094,1,271 Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Wy tu śmichy-chichy 16.03.09, 21:16 ale 27 marca TK wydaje wyrok w tej sprawie. Jestem pewien, że bardzo będą się przyglądać temu szczytowi. Dlatego Kaczuś pcha się tam na krzywy ryj, chyba bez zaproszenia od Topolanka. Odpowiedz Link Zgłoś
mondrytusek Państwo reprezentuje człowiek wybrany orzez Naród. 16.03.09, 21:33 A nie jakiś tam premier, którego można pod byle pretekstem odwołać. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Kaczuś może sobie prezentować 16.03.09, 21:42 ale tylko wątpliwe wdzięki. Natomiast politykę zagraniczną i wewnętrzną prowadzi rząd i odpowiada za to przed sejmem. Kaczuś nie odpowiada za nic praktycznie. Nawet za głupotę. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Państwo reprezentuje człowiek wybrany orzez N 16.03.09, 23:59 mondrytusek napisał: > A nie jakiś tam premier, którego można pod byle pretekstem odwołać. Tia? To dlaczego kurdupel z zbyt dużego dla niego pałacu nie odwoła znienawidzonego Tuska i nie powoła swojego kurduplowatego braciszka na premiera? Nio? Dlaczego, pisdziochu? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Wy tu śmichy-chichy 16.03.09, 23:55 haen1950 napisał: > ale 27 marca TK wydaje wyrok w tej sprawie. Jestem pewien, że bardzo > będą się przyglądać temu szczytowi. > Dlatego Kaczuś pcha się tam na krzywy ryj, chyba bez zaproszenia od > Topolanka. Pomoże mu to jak świni kamizelka! Konstytucja, wbrew temu co twierdzi kaczy dwór, jest dość jasna i wyraźnie określa co należy do kompetencji rządu, a co do kompetencji prezydenta. Falandyzowanie prawa dawno temu się skończyło. Świeć Panie nad duszą prof, Falandysza! Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Falandyzację 17.03.09, 06:48 godnie zastąpiła kaczyzacja. Czyli staranny wybór jednych paragrafów z pomijaniem drugich. Falandyzacja w porównaniu z kaczyzacją to była prawnicza maestria. Nie chciane paragrafy i wyroki nie dotyczą rodzinki Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś