zaba_pelagia 03.09.09, 18:53 Wczoraj wierny Karnowski skrytykował wypowiedź prezesa na temat Putina. Dziś wierny Michalski krytykuje projekt ustawy nt Rosji. To się nazywa - łuski z oczu. Ale i tak to obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etykietka Re: ja chyba śnię............................. .. 03.09.09, 18:55 Dziennik już od pewnego czasu odszczekuje to co dawniej głosił Widocznie maja poglądy na sprzedaż Wierna zostaje Rzepa i Wprost Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: ja chyba śnię............................. . 03.09.09, 19:01 etykietka napisała: > Dziennik już od pewnego czasu odszczekuje to co dawniej głosił > Widocznie maja poglądy na sprzedaż > Wierna zostaje Rzepa i Wprost Michalski nie pracuje w "dzienniku". Odpowiedz Link Zgłoś
etykietka Re: ja chyba śnię............................. 03.09.09, 19:10 pl.wikipedia.org/wiki/Cezary_Michalski Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: ja chyba śnię............................. 03.09.09, 19:19 To ten sam co Gretkowską nawalał? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: ja chyba śnię............................. 03.09.09, 19:28 ten sam, ale legalnie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Najwierniejszy z wiernych: red. Tomasz S.! ;) 03.09.09, 19:12 GaPa! ;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: ja chyba śnię............................. .. 03.09.09, 19:32 Jest powiedzenie o okrętach i takich tam .. gryzoniach. Odpowiedz Link Zgłoś