alekskolo 15.04.05, 00:50 Rozpoczął się nowy sezon. Czas na rekultywację trawników! Czy słyszeliście coś o nowych inwestycjach w Niemczu? Kiedy wybory nowego wójta? Może czas na kogoś od nas? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natka.nap Re: co słychać 10.07.05, 09:08 Od września będę mieszkać w Niemczu.Coś ciekawego się tam dzieje? Muszę przekonać moją 10-letnią córkę do zmiany szkoły. Ta w Niemczu wydaje się całkiem sensowna, ale jak przekonać dziecko dość uparte i indywidualistkę do zmiany koleżanek i kolegów? To mój chyba największy problem związany z Przeprowadzką. Pozdrawiam chł0odno (bo dziś upakny dzień... Odpowiedz Link Zgłoś
kleoo Re: co słychać 11.08.05, 23:39 szkoła jest bardzo kameralna, sprzyja nauce, normalnemu rozwojowi dziecka, nauczyciele i dzieci lepiej sieznają, z tego co mi wiadomo szkola jest bardzo dobra. Jeśli "ciągnie corkę" do wiekszej szkoly to ostatecznie jest szkola w Osielsku(o tej wiem wiecej), ale szkola w niemczu jest dobra(tyle mi donoszą moje źródła :P ) pozdrawiam Ps. też sie przeprowadzam w okilice Niemcza, tyle że to jest na styku Osielska i Niemcza:) Odpowiedz Link Zgłoś
lesz14 Re: co słychać 31.08.05, 23:03 Szkoła w Niemczu zdobyła tytuł Zielonej Szkoły.To o czymś świadczy. Jest to mała szkoła a przez to dzieci są mniej anonimowe i otoczone większą opieką kadry. Jest to szkoła bardzo przyjazna dzieciom i niejeden rodzic z B-szczy nam zazdrości takiej placówki.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bulinkaj Re: co słychać 14.08.06, 23:16 Z całą odpowiedzialnościa polecam tę szkołę! Ukończyłam ją prawie 10lat temu. Egzaminy wstępne do liceum zdałam na dwie piątki. Jest tam czysto, schludnie, bardzo ciekawie, a z upływem czasu wiele się zmieniło (na korzyść oczywiście). Jest duża, bardzo ładna, nowa sala gimnastyczna. Pozostało jeszcze kilku nauczycieli, którzy uczyli również mnie i naprawdę są wspaniałymi ludźmi, którym naprawdę zależy na uczniach. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś