Dodaj do ulubionych

co słychać

15.04.05, 00:50
Rozpoczął się nowy sezon. Czas na rekultywację trawników! Czy słyszeliście coś
o nowych inwestycjach w Niemczu? Kiedy wybory nowego wójta? Może czas na kogoś
od nas?
Obserwuj wątek
    • natka.nap Re: co słychać 10.07.05, 09:08
      Od września będę mieszkać w Niemczu.Coś ciekawego się tam dzieje? Muszę
      przekonać moją 10-letnią córkę do zmiany szkoły. Ta w Niemczu wydaje się
      całkiem sensowna, ale jak przekonać dziecko dość uparte i indywidualistkę do
      zmiany koleżanek i kolegów? To mój chyba największy problem związany z
      Przeprowadzką. Pozdrawiam chł0odno (bo dziś upakny dzień...
      • kleoo Re: co słychać 11.08.05, 23:39
        szkoła jest bardzo kameralna, sprzyja nauce, normalnemu rozwojowi dziecka,
        nauczyciele i dzieci lepiej sieznają, z tego co mi wiadomo szkola jest bardzo
        dobra. Jeśli "ciągnie corkę" do wiekszej szkoly to ostatecznie jest szkola w
        Osielsku(o tej wiem wiecej), ale szkola w niemczu jest dobra(tyle mi donoszą
        moje źródła :P )
        pozdrawiam

Ps. też sie przeprowadzam w okilice Niemcza, tyle że to jest na styku Osielska i
        Niemcza:)
        • lesz14 Re: co słychać 31.08.05, 23:03
          Szkoła w Niemczu zdobyła tytuł Zielonej Szkoły.To o czymś świadczy. Jest to
          mała szkoła a przez to dzieci są mniej anonimowe i otoczone większą opieką
          kadry. Jest to szkoła bardzo przyjazna dzieciom i niejeden rodzic z B-szczy
          nam zazdrości takiej placówki.Pozdrawiam
          • bulinkaj Re: co słychać 14.08.06, 23:16
            Z całą odpowiedzialnościa polecam tę szkołę! Ukończyłam ją prawie 10lat temu.
            Egzaminy wstępne do liceum zdałam na dwie piątki. Jest tam czysto, schludnie,
            bardzo ciekawie, a z upływem czasu wiele się zmieniło (na korzyść oczywiście).
            Jest duża, bardzo ładna, nowa sala gimnastyczna. Pozostało jeszcze kilku
            nauczycieli, którzy uczyli również mnie i naprawdę są wspaniałymi ludźmi,
            którym naprawdę zależy na uczniach. Polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka