kitek_maly 08.05.10, 23:59 Ma ktoś ochotę na kurniku? :) Jeśli tak, to zapraszamy. :P Nał or newa. :P ko.kurnik.pl/?gs=lumpia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: Kalambury - Lumpia 09.05.10, 09:17 Witaj Kitku :) puchy tu wczoraj po pachy były, jak w prawie każdą sobotnią noc ;P Dzięki za zaproszenie, rzucam okiem na ten kurnik. Bywaj u nas :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Kalambury - Lumpia 09.05.10, 09:47 PS. Fajnie, nawet do logowania nie zmuszają ;) Może zagramy inną razą? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Kalambury - Lumpia 09.05.10, 13:56 No wtedy inną razą, nie ma wyjścia. ;) Ale do logowania chyba jednak zmuszają. :> Jeśli już się chce wejść do pokoju zagrać, tak mi się zdaje. :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Kalambury - Lumpia 10.05.10, 16:30 Na mur! ;)) Tak było: widziałam pokoik i grających na żywca, bez logowania. Normalne to? :) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Kalambury - Lumpia 10.05.10, 16:35 > Tak było: widziałam pokoik i grających na żywca. Normalne to? :) Zależy co wcześniej brałaś. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Kalambury - Lumpia 11.05.10, 11:13 Cukierki absyntowe, palone ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
evelina78 Re: Kalambury - Lumpia 09.05.10, 11:32 Oł, o tej porze to ja byłam pod działaniem substancji. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Kalambury - Lumpia 09.05.10, 22:02 Jak dawno nie grałam! Jeśli będę w pobliżu to chętnie zagram. Cześć Kitq, tak w ogóle! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Kalambury - Lumpia 10.05.10, 00:23 Bry, bry. :) To jak by my grali (ci, co grali wczoraj) to dam znać tutEj. :) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Kalambury - Lumpia 09.05.10, 23:26 > Ma ktoś ochotę na kurniku? :) O, ja mam! Ale chyba się spoźniłem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Kalambury - Lumpia 10.05.10, 00:24 Spóźniłeś się. :( A liczyłam na to, że przyjdziesz. :) I przez to, że Ciebie nie było to dałam innym wygrać. Gdybyś był, to bym się bardziej starała. :P Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Kalambury - Lumpia 10.05.10, 10:36 > A liczyłam na to, że przyjdziesz. :) No nie było mię. Ale nadrobimy. :] > Gdybyś był, to bym się bardziej starała. :P Znaczy, że mi byś nie dała? W sumie chyba powinienem strzelić focha. :] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Kalambury - Lumpia 10.05.10, 11:30 Rezydujący tu Troll to Fónny Gej(m). ;F :D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Halo halo! 11.05.10, 22:34 Zapraszam nał! W ciagu paru min powinno się zebrać parę osób. ko.kurnik.pl/?gs=lumpia Proszę do mnie zapukać a ja wpuszczę. ;) Nick taki jak tu. Zapraszam nawet Cukierka coby popatrzyła bez logowania. :P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Halo halo! 12.05.10, 08:17 Kitku, dzięki, nie skreślaj mnie jeszcze, wczoraj obowiązki trzymały mnie mocno z dala od netu ;)))) Co do patrzenia: wojerystką bywam tylko w dzień, nocą rzucam się w wir akcji, więc... ;) :D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Kalambury - Lumpia 15.05.10, 22:20 Kolejne podejście :P ko.kurnik.pl/?gs=lumpia Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Kalambury - Lumpia 16.05.10, 10:33 Nieeee, w sobotnią noc? ¤.¤ ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Kalambury - Lumpia 16.05.10, 21:58 Nie było żadnej, po prostu znam to forum dobrze: w sobotnie noce duszy tu nie ma, tak zawsze było. :)) Odpowiedz Link Zgłoś