Dodaj do ulubionych

forum "militaria" --> TO JEST SKANDAL!!!!!

11.02.04, 21:04
z nazw forow "dostepnych" ze strony glownej forum zniknelo forum "militaria"
z gatunku "czas wolny" -> zostalo ono przeniesione do dalszej kategorii
wyboru.

jest to po prostu skandal --> jako fora dostepne z tej strony natomiast
wprowadzono totalnie mniej popularne fora takie jak "fotografia"
lub "zwierzeta"

administracjo GW.to jest po prostu zachowanie skandaliczne.forum militaria ma
ponad 25 tys postow i bardzo wielu stalych uzytkownikow.

zepchniecie tego fora na margines jest po prostu wg mnie przykladem totalnej
glupoty administracji i nieposzanowania przez administracje GW uzytkownikow
swojego portalu.

powinno sie konczyc watki wyrazami w stylu "z wyrazami szacunku" ale jakos
chwilowo nie potrafie odnalezc w sobie ani krztyny sympatii do osob ktore
zajmowaly sie organizacja strony glownej.
Obserwuj wątek
    • Gość: pierce Re: forum "militaria" --> TO JEST SKANDAL!!!!! IP: *.tarchomin.pl 11.02.04, 21:15
      100 % Racji !!!
      • patmate Re: forum "militaria" --> TO JEST SKANDAL!!!!! 11.02.04, 21:21
        S K A N D A L !!!!!!!
        PS nie zauważyłem, odpalam z ulubionych. Ciekawe jaka jest statystyka postów?
    • marcus_crassus forum militaria - 29 tys postow 11.02.04, 21:23
      forum audio- video --> 6 tys postow

forum zwierzeta - 26 tys postow...

etc

administracja usuwa ze strony GLOWNEJ NAJBARDZIEJ POPULARNE FORUM...
      • eela Re: forum militaria - 29 tys postow 11.02.04, 21:30
        Moze korzystasz z jakiegoś innego forum? :-) Na moim Militaria są w Czasie
        Wolnym na drugim miejscu pionowo.
        • marcus_crassus na stronie glownej forum forum militria NIE MA!!!! 11.02.04, 21:41
          sa natomiast:

Audio-wideo, Fotografia, Zwierzęta ...

kazde z mniejsza iloscia postow niz forum militaria.

o tym wlasnie pisze - nie kazdy wchodzi na czas wolny zeby wybrac swoje forum.

forum militaria udowodnilo swoja popularnosc.dlaczego sie je wiec eliminuje ze
          strony glownej...???!!!
          • eela Re: na stronie glownej forum forum militria NIE M 11.02.04, 21:51
            A tak, myślałam, ze mówisz o liscie. Jasne, że powinno być na głównej stronie.
            Jest wielkim forum.
    • michalgajzler Re: forum "militaria" --> TO JEST SKANDAL!!!!! 11.02.04, 21:53
      Faktycznie - może jednak administracja forum wstawiłaby najpopularniejsze forum
      z kategorii "czas wolny" na stronę główną forum.
      Pozdr.
      P.S.
      Średnio udany ten ostatni (wizualnie)facelifting forum.

• michalgajzler Re: forum "militaria" --> TO JEST SKANDAL!!!!! 11.02.04, 21:54
        Coś stylistycznie mi to zdanie nie wyszło;-). Za dużo forum w forum.
    • greenblack Re: forum "militaria" --> TO JEST SKANDAL!!!!! 11.02.04, 22:01
      Rzeczywiście skandal! Najpopularniejsze forum w danej kategorii powinno być na
      pierwszym miejscu!
    • Gość: jarek4 Re: forum "militaria" --> TO JEST SKANDAL!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.04, 22:13
      szkoda ze zapomnieli o swoich żywicielach! w pracy jak siedze to wpadam na
      szybko zeby zzobaczyc co slychac na forum! a niestety dzis musialem wykonac
      jeden klik wiecej! obawiam sie ze moze to spowodowac spadek zaintersowania
      forum!
    • dreaded88 Re: forum "militaria" --> TO JEST SKANDAL!!!!! 12.02.04, 17:33
      Skandal!
      Dajcie na pierwsze miejsce w tej kategorii.
      Albo w ogóle stwórzcie jakieś nową kategorię forów - np. Naukę, Militaria i
      Samoloty można by w niej umieścić.
    • marcus_crassus szczegolnie cieszy zupelna ignorancja 12.02.04, 18:06
      administracji GW wobec glosow uzytkownikow....

cos mam wrazenie ze te ostatanie zwolnienia z agory moga miec zwiazek z taka
      postawa...

jak sie tak traktuje czytelnikow i uzytkownikow...no coz..radze lepiej poczytac
      ksiazki o marketingu i zarzadzaniu bo osoby zarzadzajace portalem cos mi sie
      widzi maja o tym bardzo marne pojecie.
      • kontrkultura Re: szczegolnie cieszy zupelna ignorancja 12.02.04, 21:36
        Tez nie raz odnosze takie wrazenie.

Gdy sie ich o cos pyta (nie o byle co), masz szanse 5-8%, ze dostaniesz
        odpowiedz.
        • marcus_crassus odpowiedz sie dostanie jak admini moga jakos 13.02.04, 04:13
          uargumentowac swoja postawe...

tutaj mam po prostu wrazenie ze odpowiedz jest jedna...paru adminow ma kotki i
          pieski wiec sami cos wypisuja na forum zwierzeta...pewnie sprzet radiowy i TV
          tez maja...no to juz wiadomo ze pojawiaja sie na innym forum...

jako ze zaden z nich nie odwiedza forum ktore ma w tej grupie najwieksza
          popularnosc maja je w dupie...

juz kilka razy zetknalem sie z taka postawa.

po prostu obrzydliwe traktowanie uzytkownikow i czytelnikow przez ten
          portal...na zachodzie zadna gazeta nie odwazyalby sie na podobna ignorancje bo
          zaraz osoba odpowiedzialna za kontakt z czytelnikami wylecialaby na zbity
          pysk...

a oni na swoich uzytkownikow po prostu rowno leja...

o ile kiedys lubilem zespol GW obecnie moj stosunek staje sie coraz bardziej
          negatywny...i to GW sobie zapracowala na ta zmiane pogladu...
          • glogow_1109 Re: odpowiedz sie dostanie jak admini moga jakos 13.02.04, 14:05
            racja, forum Militaria na 1-wszą stronę !!!
          • kontrkultura Re: odpowiedz sie dostanie jak admini moga jakos 13.02.04, 20:40
            Swoja droga ciekawe, czy pamietasz jak Ty i adminki Forum Swiat porazdzilescie
            mi przeniesc watek, gdzie pytalem sie o ewentualne zmiany zasad usuwania postow
            z forum Swiat na Forum o forum... zrobilem tak i ...

Zgadnij, czy dostalem odpowiedz...

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Odnosze wrazenie, ze pewne osoby pracuja dla swojej przyjemnosci i wszelkie
            zmiany sa robione dla nich wlasnie, na ich zyczenie i zamowienie. Rowniez
            najbardziej promowane fora, to nie te, ktore sa najpopularniejsze, lecz te,
            ktore sa najciekawsze dla szanownych adminow.

To samo dzieje sie w forach prywatnych i gdybym nie dodal niektore fora do
            ulubiopnych, nie wiem czy bym je w ogole znalazl... przez wyszukiwarke moze :)))
            • marcus_crassus no tym razem sie udalo ;))))..czuje sie jak wodz 13.02.04, 21:00
              chlopskiego powstania ;))))...

ale zwycieskiego :)))
              • kontrkultura Re: no tym razem sie udalo ;))))..czuje sie jak w 13.02.04, 21:11
                Dobrze, ze tak wiele osob wypowiedziala sie za zachowaniem militarii na
                pierwszej stronie...

P.S.
                Koty wylecialy :)))))
              • abstrakt2003 m_c 14.02.04, 05:05
                Nie przesadzaj!
                To byłam mała potyczka w porównaniu z batalią jaką stoczyły tu niedawno
                Zjednoczone Siły Forum Aktualności wraz z sojusznikami z niejakim Szacikiem -
                Wielkim Cenzorem (uosobieniem wszelkiego zła forumowego :-) i resztą forumowej
                administracji!
                (Sukces co prawda połowicznu: odwołali Szacika, ale przysłali giwi - ale
                walka był piękna :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka