goniacy.pielegniarz 26.03.04, 01:50 Maas, możesz to wyjaśnić? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=11602353 Link Zgłoś Obserwuj wątek
maas Re: Posty w obronie Bronka 26.03.04, 10:56 Wyjasnione w tymze watku. Bronek pozakladal te watki hurtem na ok. 30 forach i usunieto je hurtem w bazie jako spam, jeden z nich z duza liczba odpowiedzi zostal. Link Zgłoś
pejsaty Re: Posty w obronie Bronka 26.03.04, 11:57 z bronkiem bardzo nieladnie sie obeszliscie. jak dawaliscie mu prawa moderatora - to co inny byl? wierszykow nie pisal, po slasku nie gadal, wielu watkow nie zakladal? jakos wam to nie przeszkadzalo wtedy. wypowiedz maas "Forum miasta sluzy do dyskusji o nim, a nie do publikacji czyjejs tworczosci. Sugeruje zalozzenie forum prywatnego z fraszkami - mozemy przeniesc do niego zalozone tu watki; ale nowych watkow literackich prosze juz tu ne zakladac." jest typowym przejawem arogancji adminow. maas zamiast sie cieszyc, ze bronek pomaga rozwijac forum miejskie, zniecheca go do pisania tylko dlatego ze paru osobom sie nie podoba jego styl pisania. to niech zaloza inne ciekawsze watki i tam pisuja, miejsca na forum jest dosyc. a bronek o ile nie przesadza z moderowaniem (a zarzutu takiego mu nie postawiono) moze byc dalej moderatorem. Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Posty w obronie Bronka IP: *.it-net.pl 26.03.04, 12:10 Brawa za tę wypowiedź! Chamskie posunięcia adminów winny być cofnięte!!! Żałosne działania niektórych Forumowiczów także nie są na miejscu, wręcz trącą ziejącą nienawiścią do tego, co śląskie, nie tylko, co jest inne, a przecież nasze, tu i teraz. Pomijam już osobiste niegrzeczne wycieczki w stosunku do Bronka i nie tylko pana hepika1. Gdzie my jesteśmy??? Telo.Pozdr. Link Zgłoś
aniela Re: Posty w obronie Bronka 26.03.04, 12:14 prawdopodobnie istnieje jakis zwiazek miedzy wena Bronka a jego uprawnieniami jako moderatora. ale nie mozecie o tym wiedziec bo sie nie namawiacie w pokoju narad. Link Zgłoś
hierowski Re: Posty w obronie Bronka 26.03.04, 12:15 Przeklejam post z wątku ciekawy post sandwicha1 dokladnie na ten temat: Re: Mógłby ktoś się zająć FKatowice-pełno tam blu sandwich1 26.03.2004 09:44 odpowiedz na list odpowiedz cytując >> >Re: Propozycja rozwiązania problemu >Autor: tebe >Data: 25.03.2004 13:12 + dodaj do ulubionych wątków >+ odpowiedz na list >+ odpowiedz cytując >------------------------------------------------------------------------------- - >Są dwa aspekty sprawy. ɭ. Czy Bronek może publikować swoje fraszki w portalu? >Odpowiedź: Tak, może. Namawiamy i zapraszamy na forum prywatne. ɮ. Czy forum Ruda Śląska zapisane fraszkami bronka to forum o Rudzie? >Odp: Nie. I ktoś, kto w ten sposób zapełnia forum nie może być jego adminem. >Nikt widząc takie forum nie odważy się zapytać na nim, gdzie w Rudzie można coś >zjeść, gdzie wysłać dziecko do przedszkola, gdzie wysiąść ze 130, żeby gdzieś >tam dojść itp. >To nie jest porządne, żeby na forum były same fraszki. >Na Śląsku zdaje się lubimy porządek, prawda? > Link Zgłoś
hierowski Re: Posty w obronie Bronka 26.03.04, 12:17 Tak przy okazji dlaczego forum arnolda7 nie jest w forach prywatnych ? Link Zgłoś
hepik1 Re: Posty w obronie Bronka 26.03.04, 22:19 A to ciekawe-jak ciupazka tu wygrzeczniała i per Pan do mnie wali.Aha - demencja-nie pamięta ,co wypisuje gdzie indziej Link Zgłoś
hepik1 Co to jest spam? 26.03.04, 22:25 ... co zrobić z tym? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=8707774 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=102&w=8714272 Dwa wątki na dwu różnych forach,w każdym ponad tysiąc postów toczka w toczkę takich samych.Spam? Takich równoległych wątków jest więcej.A potem Notgeld lata po forach w Polsce całej i woła -Mam 10.000 swoich postów na forum GW.Wyciąć to co jest spamem a potem jeszcze raz podliczy sobie ile mu zostało. Notgeld -największy spamer portalu GW. Link Zgłoś
tebe Re: Posty w obronie Bronka 26.03.04, 12:41 Mała korekta: Bronek nie rozkręca forum. Bronek zapisuje je sam. Nie róbcie z niego biednej ofiary nacisku, bez przesady proszę. Prosimy Bronka o powstrzymanie się od zapisywania forum fraszkami od jakiegoś czasu, niestety on nie reaguje. Nie możemy zobie pozwolić na pracę z adminem, z którym nie mamy żadnego kontaktu. Chcę to powiedzieć wyraźnie: jeśli nie będziemy mogli dogadać się z jakimś adminem, to ten ktoś nie może być adminem. Nie ma możliwości powrotu Bronka jako moderatora, nikt nie zabrania Bronkowi rozkręcania forum z fraszkami. Wręcz go do tego zachęcamy. Pozdrawiam P.S. Forum Arnolda jest w prywatnych. Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Posty w obronie Bronka 26.03.04, 13:09 Ale co to za różnica, czy Bronek pisze fraszki jako admin, czy jako zwykły forumowicz? Nie rozumiem. Wszyscy wiedzą, że Bronek jest adminem i wszyscy wiedzą, że pisze sobie fraszki. Link Zgłoś
niech Re: Posty w obronie Bronka 26.03.04, 13:33 A ten Bronek to on normalny jest? Bo nie wyglada. Link Zgłoś
pejsaty tebe powiedz mi 26.03.04, 13:57 jaki jest maksymalny dzienny limit postow na jednym forum oraz maksymalny limit postow bedacych fraszkami. najlepiej wpisz te limity do regulaminu. tebe napisal: > Mała korekta: Bronek nie rozkręca forum. Bronek zapisuje je sam. bronek nie pisze postow takich jak przecietny forumowicz (czyli tzw. "normalny") czegos w rodzaju "po piwie boli mnie leb", co spowodowaloby ozywiona dyskusje z udzialem innych "normalnych" osob piszacych np. "mnie tez leb napierdala ale bardziej po wodce" lub "a ty jestes cienias bo mnie nie". wtedy wszyscy admini byliby oczywiscie zadowoleni, bo forum by kwitlo tak jak inne. jednak zlosliwy bronek napisze cos w rodzaju: A mie po piwie Palicom kiwie Jak szukom ryma To jego niy ma Chyba w komorka Kaj gowy gorka Zaś mi sie wcisnoł I drapko przisnoł. no to jaka reakcja adminow jest? przegonic gada, po co sie wymadrza i fraszki pisze na ktore malo kto bedzie umial odpowiedziec? niech sie wyniesie na prywatne forum i "nie zasmieca" miejskiego... Link Zgłoś
pejsaty Re: tebe powiedz mi 26.03.04, 14:18 nie wiem, nigdy nie bylem w rudzie slaskiej. znalazlem cos takiego jeszcze: Naprany Mo problymy ze palicom Bo w gorzole sie przeliczoł. Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: tebe powiedz mi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.03.04, 12:32 Pan Pejsaty na pytanie Niecha: co to jest"palicom" - odpowiedział - naprany, dołączając fraszkę z tym wyrazem. Nie znam gwary śląskiej, ale z kontekstu wynika, moim zdaniem, że palicom to łbem (w mianowniku - palica - łeb) PS. Co Pan na to, panie Pejsaty? Pozdrawiam:) Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: tebe powiedz mi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.03.04, 12:38 Tebe, powiedz mi... jak usunąć mój post, bo się czerwienię... PS. Wpadłam znienacka na forum, jak zwykle od postów Niecha zaczynając. PS2. Aaaale mi głuuupio :(( Link Zgłoś
ciupazka Re: tebe powiedz mi 26.03.04, 17:36 niech napisała: > Co to jest "palicom"? To jakas domena? głowa! Link Zgłoś
fdj Re: tebe powiedz mi 26.03.04, 14:43 Poszełrzech poczytoć. Kucze, fajne te fraszki ma. Rzeczywiście, jeżeli nie było na niego skarg, jako na admina (nie jako poetę), że np. tnie bez sensu abo stronniczo, to co komu szkodził? Aha, nie mogli się z nim dogadać i nie odpowiadał na maile. TeBe, a wierszem próbowałeś? Np. tak: Bronku szalony, piszesz na tony, Kai nie przestaniesz, adminem nie staniesz. Może by się wtedy jakoś wytłumaczył i Cię przekonał. ------------------ O Adminach Traktujom Bronke*, niczym te stonke. Kai on chcioł dobrze, dali go kobrze. */ Noco noco, do rymu mi pasowało. Częstochowskiego. Link Zgłoś
pejsaty o tebe (fraszka) 26.03.04, 15:59 patrzaj czlecze na admina tebego nie znajdziesz nigdzie drugiego takiego myslisz ze trapi go wyszukiwarka ale on zajety - zywiec albo warka chleb w plynie to jedno co go obchodzi nic dziwnego ze portal na psy schodzi jakaz to kara opilce dotyka? spojrz krasnoludek! do piwa mu sika... Link Zgłoś
fdj Re: o tebe (fraszka) 26.03.04, 16:12 A że krasnoludek zbiornik ma niemały, Piwa nasikał mu kufel cały ;-))) (fuuuuuuuuuuuuuj) Link Zgłoś
Gość: Obrońca Bronka Re: o tebe (fraszka) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.04, 16:39 Bronek był "jakiś"..., w tym kraju to wystarczający powód,żeby kogoś "udupić". Link Zgłoś
vlajka Re: Posty w obronie Bronka 26.03.04, 16:57 Wiem Tebe,że nie jest to miejsce na dyskusje z Tobą ale przecież wiesz o co chodziło z tym "prywatnym" forum arnolda. Chodzi o to że znajduje się bezpośrednio na forum Katowice a wcale nie jest to forum dla wszystkich (tzn. jest ale tylko teoretycznie). Link Zgłoś
arnold7 Re: Posty w obronie Bronka 26.03.04, 18:01 vlajka napisał: > Wiem Tebe,że nie jest to miejsce na dyskusje z Tobą ale przecież wiesz o co > chodziło z tym "prywatnym" forum arnolda. Chodzi o to że znajduje się > bezpośrednio na forum Katowice a wcale nie jest to forum dla wszystkich (tzn. > jest ale tylko teoretycznie). Jest dla wszystkich. Mozna przykladowo napisac, ze Slask jest polski i nic sie nie stanie:)) Zapraszam. Link Zgłoś
miltonia Re: Posty w obronie Bronka 26.03.04, 22:13 tebe napisał: Nie możemy zobie pozwolić na pracę z adminem, > z którym nie mamy żadnego kontaktu. > Chcę to powiedzieć wyraźnie: jeśli nie będziemy mogli dogadać się z jakimś > adminem, to ten ktoś nie może być adminem. Juz dawno zauwazylam Tebe, ze cenicie wazeliniarzy i wlazidupkow. A jak ktos niepokorny, to won. Bronek na samowole sobie pozwolil, a to grzech smiertelny, wiekszy od bezmyslnosci i tepoty. Link Zgłoś
pejsaty Re: Posty w obronie Bronka 27.03.04, 08:43 najgorsze jest nie to nawet, ze mu zabrali prawa moderatora, bo w sumie po co mu one, ale ze wyraznie kaza mu zaprzestac pisania na forum. Link Zgłoś
fdj Re: Posty w obronie Bronka 27.03.04, 08:50 To znaczy, nawet nie tyle, że chcą mu zabronić, ale że odsyłają go na stronę z ogłoszeniami, której jak wiadomo i tak nikt ne czyta. Link Zgłoś
miltonia Re: Posty w obronie Bronka 27.03.04, 08:53 pejsaty napisał: > najgorsze jest nie to nawet, ze mu zabrali prawa moderatora, bo w sumie po co > mu one, ale ze wyraznie kaza mu zaprzestac pisania na forum. Zeby zostawic wiecej miejsca dla chamow, spamerow i nudziarzy. Link Zgłoś
hepik1 Dla miltoni,edzioszkii innych... 27.03.04, 09:38 ...smacznego! Wielki Ślązak i poeta napisał: Purtnońć Purtnoł mocno przi łobiedzie Smrodym teroz zołza jedzie W związku z tym,że jest wiele głosów,że to co pisze Notgeld nie jest przez nich rozumiane,choć im sie to podoba ze względu na gwarę to przetłumaczę,co poeta przekazać chciał w tym dwuwierszu: informuje on ,że puścił bąka(purtnął-wskazuje,że nie było to całkiem bezgłośnie)) podczas spożywania obiadu i ten bąk był tego rodzaju,że zapachem tego bąka przeszedł nawet sos(zołza) którą polany był ten obiad.Niewykluczone,że opisane tu wydarzenie to był niedzielny ,typowy dla Śląska obiad spożywany w gronie najbliższej rodziny i składający sie z rolady,klusek i czerwonej kapusty wszystko oczywiście polane wyżej wzmiankowanym sosem. Mam nadzieję ,że wyobraźnia pozwoli Wam poczuć ten aromat Bronkowego purtnięcia i jego nuty zapachawej doszukacie się już przy najbliższym posiłku. Pozdr dla wszystkich miłośników tfurczości ślonskiego wieszcza. Link Zgłoś
fdj Re: Dla miltoni,edzioszkii innych... 27.03.04, 09:44 A wiesz co Hepik? Pierdzę ogólnie w Twoim kierunku ;-))) Link Zgłoś
miltonia Re: Dla miltoni,edzioszkii innych... 27.03.04, 09:48 Aj, jaj, jaj, ales go zdemaskowal. Link Zgłoś
hepik1 Re: Dla miltoni,edzioszkii innych... 27.03.04, 11:32 Wiem,niektórzy uwielbiają te klimaty...To ma swoją jakąś nazwę ... Link Zgłoś
hepik1 Re: Dla miltoni,edzioszkii innych... 27.03.04, 11:35 Wiem!!!Aromatoterapia...he,he.Jak grochówka na pierwsze... uuuoło... Link Zgłoś
edzioszka Re: Dla miltoni,edzioszkii innych... 27.03.04, 12:05 hyhy, ten wierszyk umieściłabym raczej w "kulinariach".. tak apropos zachowania przy stole - toż samo życie ;) Link Zgłoś
hepik1 Re: Posty w obronie Bronka 26.03.04, 22:32 tebe napisał: > Mała korekta: Bronek nie rozkręca forum. Bronek zapisuje je sam. > Nie róbcie z niego biednej ofiary nacisku, bez przesady proszę. > Prosimy Bronka o powstrzymanie się od zapisywania forum fraszkami od jakiegoś > czasu, niestety on nie reaguje. Nie możemy zobie pozwolić na pracę z adminem, > z którym nie mamy żadnego kontaktu. > Chcę to powiedzieć wyraźnie: jeśli nie będziemy mogli dogadać się z jakimś > adminem, to ten ktoś nie może być adminem. > Tak szczerze mówiąc,to ta dyskusja jest bez sensu-Notgeld jedzie i suje swoje fraszki dalej i nic juz więcej mu zrobić nie możecie.A on już stratę opiekuństwa odżałował a teraz jako ofiara reżimu dwa razy bardziej nadęty. W sumie to biedny ,niedowartościowany 50 letni facet-tylko to mu zostało-niech chłop sobie tworzy dalej.Mo mieć.Ja się z niego od czasu do czasu pośmieję,bez angażowania połowy Polski.Amen(t) Link Zgłoś
miltonia Re: Posty w obronie Bronka 26.03.04, 22:41 Niby czemu mieliby mu cos robic? Skad taka diagnoza, ze biedny i niedowartosciowany? Czyz naprawde, jesli ktos ciut sie wychyli ponad szary tlum, to juz mu trzeba zycie obrzydzac, tepic go i przesladowac? Link Zgłoś
leszek.sopot Tebe coś ty napisał? 26.03.04, 22:49 tebe napisał: > Prosimy Bronka o powstrzymanie się od zapisywania forum fraszkami od jakiegoś > czasu, niestety on nie reaguje. Jak Bronek ma niezapisywać fraszek? Link Zgłoś
tebe Re: Tebe coś ty napisał? 27.03.04, 12:12 Prosiliśmy, żeby bronek nie zapełniał swoimi fraszkami całego forum na którym adminował. Chętnie nawet podlinkowalibyśmy na Rudzie jego forum Fraszki Bronka, ale niech Ruda będzie Rudą. P.S. To nie było prywatne forum tylko oddane w prywatne "zarządzanie" Pozdrawiam Link Zgłoś