Dodaj do ulubionych

Wątki dotyczące serwisów Agory

17.05.13, 21:01
Zauważyłem, że zdarzają się wątki niezwiązane z forum, a np. gazety wyborczej czy sport.pl.
Czy należy rozumieć, że zgłoszenia takie są rozpatrywane i przekazywane tam gdzie trzeba ?
Obserwuj wątek
    • giwi Re: Wątki dotyczące serwisów Agory 17.05.13, 21:35
      Nie
      • Gość: = Re: Wątki dotyczące serwisów Agory IP: *.dynamic.chello.pl 17.05.13, 22:00
        Niedawno widziałem wątek, w którym administracja grzecznie przekazała sprawę dotyczącą wyborczej.pl. Co prawda są narwańcy, którzy od czci odsądzają innych, gdy ci wiążą lub koligacą forum z tąż wyborczą. W końcu to chyba ta sama firma, zgadza się ?
    • Gość: . Re: Wątki dotyczące serwisów Agory IP: *.lodz.msk.pl 19.05.13, 12:36
      Przyznam, że też nie wiem gdzie szukać rozwiązania problemu. Google zablokowało mi konto twierdząc, że to w trosce o nierozsyłanie spamu. Fakt, że w ciągu kilku godzin wysłałęm ponad 100 maili, ale:
      1. do 5 osób, z którymi koresponduję od kilku tygodni, miesięcy a z jedną osobą od kilku lat
      2. na każdy z maili dostawałem odpowiedź i mój mail był kolejną odpowiedzią - nie trzeba być szczególnie inteligentnym, żeby to zauważyć

Gdzie zgłosić problem, jeśli nie mogę wysłać maila, bo konto mogę czytać, ale wysyłać z niego już nic nie mogę?
      • Gość: . Re: Wątki dotyczące serwisów Agory IP: *.lodz.msk.pl 19.05.13, 12:37
        Oczywiście konto gazetowe. na amym googlu takie problemy się nie zdarzają
      • Gość: = Re: Wątki dotyczące serwisów Agory IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.13, 19:59
        vide forum.gazeta.pl/forum/f,973,O_poczcie.html
    • marrant Re: Wątki dotyczące serwisów Agory 23.05.13, 16:13
      Na fofie? Zasadne zgłoszenia przekazujemy, ale najskuteczniejszą drogą jest zgłoszenie mailem na pomoc@agora.pl
      • Gość: = Re: Wątki dotyczące serwisów Agory IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.13, 21:45
        Nie miałem na myśli forum poświęconego np. schizofrenii. To jest najmniej nieodpowiednie.
        Takiej odpowiedzi oczekiwałem, dzięki.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka