Dodaj do ulubionych

Admin Forum Warszawa łamie regulamin

07.09.04, 16:42
Mam klona "u m f a m a",ktory osmiesza mnie na forach.
Napisalam do forum.abuse.@gazeta.pl , aby zablokawali to konto i nic nie zrobili!!!
Na Forum Warszawa strasza posty umfamy vel pana_pndzelka osmieszajace mnie, a moje watki prostujace to sa usuwane przez admina.
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=15530594&a=15531890
Czy jest jakas kara dla admina, ktory obraza ludzi na Forum Warszawa?
Prosze o pomoc!!!
Obserwuj wątek
    • tebe Re: Admin Forum Warszawa łamie regulamin 07.09.04, 17:17
      Przestań o tym wszędzie pisać i karmić tego trolla.
      Admin dobrze robi bo usuwa powtórzenia. To samo napisałaś na komputerach m.in.
      Takie powtórzenie to spam.
      Jeśli wiesz o jakiś postach, które łamią regulamin, pisz na
      forum.abuse@gazeta.pl
      Pozdrawiam
      • Gość: hahaha Re: Admin Forum Warszawa łamie regulamin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 17:22
        Tebe, czytałam na Telewizji,ze Alternatywy 4 będą kręcić, zgłoś się do castingu
        na Anioła:)
        • umfana Tebe admin usuwal nie to co trzeba a w odpowiedzi 07.09.04, 17:27
          zaczelam spamowac aby sie bronic !!!
          Pomysl Tebe nim napiszesz!
          • tebe Re: Tebe admin usuwal nie to co trzeba a w odpowi 07.09.04, 17:48
            Droga U.
            Założyłaś 6 takich wątków. Troll jest teraz przeszczęśliwy. Takie wątki i Twoje
            nerwy skołatane są jego prawdziwym spełnieniem.
            Czy kłócisz się z muchą, która brzęczy Ci pod sufitem? Dlaczego nie? To równie
            sensowne.
            Szukaj w Internecie wartości a nie przejmuj się idiotami.
            Nie przejmuj się też tymi, którzy nie rozróżniają n od m i wezmą jego za
            Ciebie.
            Pozdrawiam
            • umfana Pozdrawiam Tebe i Fdj 07.09.04, 18:23

Dzieki Wam za cieple slowa.
              • pan_pndzelek [...] 07.09.04, 18:39
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • messja Re: Tebe admin usuwal nie to co trzeba a w odpowi 07.09.04, 20:52
              tebe napisał:

> Droga U.
              > Założyłaś 6 takich wątków. Troll jest teraz przeszczęśliwy. Takie wątki i
              Twoje
              > nerwy skołatane są jego prawdziwym spełnieniem.
              > Czy kłócisz się z muchą, która brzęczy Ci pod sufitem? Dlaczego nie? To równie
              > sensowne.
              > Szukaj w Internecie wartości a nie przejmuj się idiotami.
              > Nie przejmuj się też tymi, którzy nie rozróżniają n od m i wezmą jego za
              > Ciebie.
              > Pozdrawiam

musisz wiedziec, ze problemy zwyklych userow, to tyle co "brzeczenie muchy".
              wlasciwie to dlaczego niby jedna podszywka mniej czy wiecej robi wam tak
              roznice?
              a wy cholerne trolle nic nie chcecie zrozumiec, ciagle przylazicie i
              marudzicie! co innego gdyby sprawa dotyczyla jakies kolezanki maas z forum
              kobieta, tak jak tej calej triss_costam. wtedy nie tylko ban sie znalazl, ale
              i "uzasadnione" wzmiankowania o "o klopotach w pracy".
              no, juz rozejsc sie banda przyglupow! wyspac sie normalnie nie dadza:(
      • fdj Re: Admin Forum Warszawa łamie regulamin 07.09.04, 17:33
        No tym razem TeBe, to przegiąłeś...
        Zrób coś z podszywkami, które tylko jedno mają na celu, a nie czepiaj się
        dziewczyny, która się broni...
    • umfana zapraszam na Forum Jelonki 07.09.04, 19:24
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22883
      Tam zobaczycie jak moj "fan" lamie nagminnie regulanim forum gazety.
      • niech Re: zapraszam na Forum Jelonki 07.09.04, 19:31
        Gdyby nie on bylyby tam tylko wpisy twoje i twoich alteregonow.
        PS. Nie pisze sie "regulanim". Pisze sie "relugamin".
        • Gość: pollak Re: zapraszam na Forum Jelonki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 19:44
          Jedyną słuszną i poprawną formą jest 'leguramin'.

PS Nie zdążyłem przeczytać sk_rwielka w poście na "końcu", dużo straciłem?
          • Gość: piecyk gazowy Re: zapraszam na Forum Jelonki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 19:51
            TEZA

regulanim
            www.google.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8&q=regulanim&lr=lang_pl
            relugamin
            www.google.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8&q=relugamin&btnG=Szukaj&lr=lang_pl
            leguramin
            www.google.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8&q=leguramin&btnG=Szukaj&lr=lang_pl

WNIOSEK
            Wszystkie formy są poprawne.
          • niech Re: zapraszam na Forum Jelonki 07.09.04, 19:57
            Jesli dobrze pamietam to Pndzel pisal cos o meskim czlonku ktory mial
            zawedrowac w tylne sfery umfany zwanej przez autora stara przedstawicielka
            najstarszego zawodu swiata.
            • niech A tak w ogole... 07.09.04, 19:57
              ...to ostatnio wycinacie bez pozostawiania sladow. Narodzila sie nowa tradycja?
              • niech Pytam sie grzecznie... 07.09.04, 20:05
                ...dlaczego wycinacie bez pozostawiania sladow? Drugi raz sie pytam. Grzecznie.
                • kropka Re: Pytam sie grzecznie... 07.09.04, 20:11
                  jak sie zmyje i zapastuje, to śladów nie ma
                  • niech Re: Pytam sie grzecznie... 07.09.04, 20:18
                    Niestety:
                    1) nie wiem czy masz prawo wypowiadac sie w imieniu administratorow forum;
                    2) a nawet jesli to cie nie zrozumialem.
                    • messja Re: Pytam sie grzecznie... 07.09.04, 20:54
                      niech napisała:

> Niestety:
                      > 1) nie wiem czy masz prawo wypowiadac sie w imieniu administratorow forum;
                      > 2) a nawet jesli to cie nie zrozumialem.

kropka powiedziala, ze "zacieraja slady". tylko nie powiedziala dlaczego i po
                      czym.
                • eressea Re: Pytam sie grzecznie... 07.09.04, 20:17
                  niech napisała:

> ...dlaczego wycinacie bez pozostawiania sladow?

Czerwonego ptaka też usunięto ... bez śladu ;)
                  • Gość: hahaha Wyjaśniam metody działania administratorów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 20:32
                    Była plama , nie ma bluzki - bo ten proszek był od ruskich!
                • messja Re: Pytam sie grzecznie... 07.09.04, 20:33
                  niech napisała:

> ...dlaczego wycinacie bez pozostawiania sladow? Drugi raz sie pytam.
                  Grzecznie.

niech "bamowanie" jest bardzo powszechna forma walki z "trollami" i ma dlugie
                  tradycje. juz chyba rok bedzie odkad tebe wprowadzil ja by unikac odpowiedzi na
                  moje pytania, a ze 3 miesiace temu ja doskonalil biegajac za DOSLOWNIE KAZDYM
                  moim wpisem. az dostal zadyszki i sie uspokoil:)
                  • niech [...] 07.09.04, 20:58
                    • messja Re: Trzeci raz sie pytam sie grzecznie... 07.09.04, 21:11
                      zostal usuniety, bo byly wulgaryzmy, chociaz to czasami nie wystarczy. gdyby
                      pollak bronil cnoty maas i wyzwal kogos od "chuja", to nie zostalby usuniety.

tutaj jest sprawa o wiele gorsza: ktos wyzwya, przezywa i ma do tego jeszcze
                      racje.
                      • niech [...] 07.09.04, 21:16
                        • messja Re: Trzeci raz sie pytam sie grzecznie... 07.09.04, 21:21
                          niech napisała:

> Dlaczego pollak ma bronic cnoty maas? Czy ona jest do niej az tak bardzo
                          > przywiazana? Czy sama nie potrafi jej obronic? Czy pollak chce miec te cnote
                          > wylacznie dla siebie?

tego nie wiem. wole tez tego tematu zbytnio nie komentowac by nie byc
                          posadzonym o wtracanie sie w prywatne sprawy maas.

w kazdym razie maas calkiem dobrze sie umie bronic, a nawet atakowac, na co
                          mam nadzieje nikomu dowod szukac nie trzeba.
                          • messja Re: Trzeci raz sie pytam sie grzecznie... 08.09.04, 18:06
                            messja napisała:

> niech napisała:
                            >
                            > > Dlaczego pollak ma bronic cnoty maas? Czy ona jest do niej az tak bardzo
                            > > przywiazana? Czy sama nie potrafi jej obronic? Czy pollak chce miec te cn
                            > ote
                            > > wylacznie dla siebie?
                            >
                            > tego nie wiem. wole tez tego tematu zbytnio nie komentowac by nie byc
                            > posadzonym o wtracanie sie w prywatne sprawy maas.
                            >
                            > w kazdym razie maas calkiem dobrze sie umie bronic, a nawet atakowac, na co
                            > mam nadzieje nikomu dowod szukac nie trzeba.

ps.

niechu i po co ci bylo tak bluzgac na maas? nie nauczyli cie na "madrej eeli",
                            ze nie wolno ci sie brzydko wyrazac?:)
                • tebe Odpowiadam 08.09.04, 11:19
                  Proszę zauważyć, że nie ma reguły, że odpowiadamy natychmiast, dlatego
                  ponaglenia mnie dziwią.

Nie zawsze usuwamy ze śladem - jeśli w wątku dużo postów łamie regulamin,
                  tylko pierwsze z serii markujemy jako ocenzurowane. Nigdzie się nie
                  zobowiązujemy, do tego, że będzie zawsze zostawał ślad.

Obu Panów wpisujących w tym wątku wulgarne posty prosiłbym o spokój.
                  • pan_pndzelek Re: Odpowiadam 08.09.04, 11:30
                    A Pan to byś się nie wkurzył? Wie Pan doskonale Panie TeBe co pisałem w tym
                    wycinanym wczoraj wątku... i tego dotyczy początkowe (retoryczne) pytanie z
                    tego posta...
                    • niech Re: Odpowiadam 08.09.04, 11:50
                      Moje pytanie bylo retoryczne i nie spodziewalem sie odpowiedzi. Chcialem tylko
                      wskazac na to ze administracja lamie zasady ktore sama ustalila. Choc nie lamie
                      regulaminu bo ten nic o szczegolach usuwania nie pisze. Moge wskazac tysiace
                      watkow w ktorych bylo wiecej zaznaczonych ingerencji. A w pozwyzszym wykasowano
                      je PO KOLEI, a wiec nie JEDNOCZESNIE - tak wiec argument o ich ilosci jest
                      pozbawiony sensu. Co wiecej, bez sladu wycinano wpisy na kilku forach.
                      PS. Tak sie dziwnie sklada ze zgadzam sie z Pndzelkiem. Albo wycinacie wedlug
                      regul - a wiec wszystkie chuje sa zle - albo nie wycinacie. Albo usuwacie
                      WSZYSTKIE pacanki - albo ZADNEJ. Albo WSZYSTKIM forumowiczom dacie status
                      specjalnej ochrony - albo ZADNEMU.
                      PS. Sam pierwszy poloze glowe pod topor. A raczej pod nozyczki.
                      • tebe Re: Odpowiadam 08.09.04, 12:01
                        Ciągle zapominasz o jednym.
                        • niech Re: Odpowiadam 08.09.04, 13:00
                          Ech, zeby o jednym...
                        • messja Re: Odpowiadam 08.09.04, 17:56
                          tebe napisał:

> Ciągle zapominasz o jednym.

"nie lamiemy zadnych regul, bo jest tylko jedna regula na tym forum: nas regyly
                          nie obowiazuja. nawet wlasne."
    • pan_pndzelek [...] 07.09.04, 19:41
    • Gość: will Re: Admin Forum Warszawa łamie regulamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 14:25
      A swoją drogą czy można namierzyć pojedynczego "wątkowicza" np. chociaż z
      jakiego jest miasta?
      • eressea Re: Admin Forum Warszawa łamie regulamin 08.09.04, 14:40
        Gość portalu: will napisał(a):

> A swoją drogą czy można namierzyć pojedynczego "wątkowicza" np. chociaż z
        > jakiego jest miasta?

A po co Ci to? Jak jesteś ciekawy to zapytaj się tej osoby z jakiego jest miasta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka