morfeusz_1 29.10.15, 23:13 Wątek - Co mnie dziś wnerwia strona 2 post 4 zawijany akapit pierwszy, proszę odnieś się do mojego pytania. Tabloid dla Tablidów Fora dla Społeczności ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morfeusz_1 Re: marrant ... 30.10.15, 13:12 Jak nie odpowiadasz to coś jest na rzeczy. Czy wy tam w Redakcji przypadkiem nie chcecie mi niespodzianki sprawić, hm... Może Zespół Redakcyjny chce mi przyznać jeszcze za mojego życia Nagrodę za Najlepszy Blog Pro Bono w imieniu portalu Gazeta.pl, hm.... No jeśli tak to coś napisz bo muszę się łogolić, szuwaksem laczki wyglansować i w jakiś garniak się wbić. To zawijam kiecem i lecem Wszystko na ostatnią chwyluniem A w sumie to jedyna jak do tej pory rzecz która by mię spotkała ze strony gazetowych taka nomninacja i nagroda przechodnia Prezesa za Blog Co Mnie Dziś Wnerwia Postawilibymśmy w jakiejś gabloncie na wydoku co by informatyki widziały że cuda i marzenia jednak się spełniają. Tylko daj mię marrant minutkiem bo innech użyntkowników zakochanych i zampatrzonych we fora gazetowe od lat musiem wzionć i skrzyknąć, bo chiba nię myslisz jak mniemam że morfi jest jendnostką samonakrencającom się spilarnie. Wszystkie przyjdziem i Puchar odbierzem z rąk Prezesa Jeden za wszystkich wszyscy też się dopiszą zapewne na raut. To tyle na ten czas bo siem nie wyrobiem i przykrość zrobiem, że siem opóźniemy z grupom, a wiesz że dolyczyć jeszcze musiem te korki przy piątku na mnieście. To strzałeczka :))) -- Od rana mam dobry humor Do przechodniów na ulicy śmieję się ... Odpowiedz Link Zgłoś
marrant Re: marrant ... 30.10.15, 14:04 Link na mój mail proszę. Prywatne konwersacje należy prowadzić prywatnie. Jeżeli masz pytanie do administracji, to po prostu je zadaj (zakładając nowy wątek) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: marrant ... 30.10.15, 14:51 Widzę że zmieniła się linia po wyborach, cóż skoro wam strzelać nie kazano mi tym bardziej. Chyba wszytko zostało już dopowiedziane, opowiedziane i wysłane z naszej strony. amen Odpowiedz Link Zgłoś