Dodaj do ulubionych

Brakuje mi funcji,

04.08.16, 21:50
Brakuje mi funcji,
"pokaz tylko posty "watkodajcy/czyni". (nie lubie tego slowa, ale jak inaczej?)
Wielu nie chce sie czytac calego watku,
stad pytania, na ktore odpowiedzi padly w 3-4. poscie "watkodajcy/czyni".
Nie chce czytac opini innych, ale chcialbym poznac wszystkie wypowiedzi "watkodajcy/czyni", zanim sam zapytam o cos, na co odpowiedz juz dawno padla.
Obserwuj wątek
    • baltycki Re: Brakuje mi funcji, 04.08.16, 21:52
      Brakuje mi funKcji.
      • wadera3 Re: Brakuje mi funcji, 04.08.16, 22:15
        Widzę, że Ci coraz bardziej brakuje ;)
        • morfeusz_1 Re: Brakuje mi funcji, 04.08.16, 23:00
          Ten wpis ma najwyraźniej dysfunkcyjny charakter.
    • klemens.pocztowski Re: Brakuje mi funcji, 08.08.16, 13:14
      Cześć. Ciekawy pomysł. Czy możesz zalinkować do forum/serwisu, który ma taką funkcję zaimplementowaną? :)

Pozdrowienia!
      • morfeusz_1 Re: Brakuje mi funcji, 08.08.16, 22:07
        klemens czy ty nie obrażasz baltyckiego czy po prostu go implementujesz ? :]
        • candied Re: Brakuje mi funcji, 09.08.16, 09:58
          Myślę, że klemens jest w 100% poważny. To brzmi jak coś, co zrobiłby klemens.
          • morfeusz_1 Re: Brakuje mi funcji, 10.08.16, 22:15
            zawsze klemens może podpisać się pod projektem i wspólnie z baltyckim udoskonalić funkcje zaimplementowane w gazecie - nie mogę się już doczekać nowych rozwiązań, zawsze nas admini czymś ,, pozytywnym'' zaskakują i to zawsze w trakcie wakacji i urlopów.
            Przyjeżdżasz z Grójca na ten przykład i bach, to co było fajne już nie jest , a ludzie którzy mieli coś do dodania, zniknęli jak przysłowiowy żagiel w bieli, lub czasopisma odeszli do innego korporacyjnego pueblo. Na przykład ja bym zimplementował całą redakcję sportową bo chłopcy odlecieli już jak Robert Mateja tak daleko że już na bulę spadli, a szkoda kiedyś było fajnie ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka