wielki_czarownik 01.11.04, 19:48 Ta blokada 1 wątek/3 minuty to kit. Powinniście zalogowanym forumowiczom znieść tą blokadę. W końcu nie każdy jest spamerem. Szczególnie starzy forumowicze (jak np. ja - +-10000 postów) czują się dotknięci. Link Zgłoś Obserwuj wątek
pollak Re: Admin (np. Tebe) 01.11.04, 20:17 Nie mów że parę minut zanim założysz kolejny wątek Cię zbawi. Średnio ile wątków zakładasz w ciągu godziny? Tutaj podstawowym pytaniem powinno być takie, czy jest to uciążliwe dla tych przeciwko komu wprowadzono ten mechanizm, ale ocenić to mogą głównie administratorzy. Link Zgłoś
niech Re: Admin (np. Tebe) 01.11.04, 20:29 Ten mechanizm wprowadzono przeciwko mnie i jest to dla mnie uciazliwe. Link Zgłoś
kixx Re: Admin (np. Tebe) 01.11.04, 21:01 to niemozliwe ,ze masz na tym forum ponad 10000 postow,chocby dlatego,ze kroluje na nim inna pisownia nazwiska Pilsudski przez czas jaki potrzeba do naisania 10000 postow juz bys sie dostosowal dobrze Ci wiec radze-pisz Pilsudzki wtedy nikt Ci nie zarzuci,ze jestes tu nowy Link Zgłoś