Dodaj do ulubionych

2 watki, znikly

19.03.24, 12:25
widze droga kasiu, ze dziesiaj pracujesz, moze odpowiesz gdzie sa moje 2 watki i dlaczego zostaly usuniete.
Powolalam sie tylko na artykul z waszej gazety.pl. Dlaczego mozna tylko czytac, ale dyskusja jest na forum.swiat zamknieta ? Widze, ze pod artykulem, sa komentarze, co sie dzieje z forum swiat, ze nie wolno tego robic ?
To sa moje pytania na dzisiaj.
Zalaczam 2 watki, ktore momentalnie zostaly usuniete. Zaznaczam, to wasz artykul z waszej gazety.

"Amen.t
senioryta13 19.03.24, 11:32
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,30805598,nie-tylko-klopoty-z-nato-co-sie-stanie-jesli-wybory-w-usa.html#s=BoxMMtImg1
Dziesiejszy artykul, to sama kwintesencja o przyszlym prezydencie USA, nalezy zrobic kopie , oprawic w ramki i powiesic na scianie.

a tu jeden z komenrarzy pod artykulem:
"wojciech6j, 26 minut temu
I bardzo dobrze. Niemcy wykombinowali sobie tak. Będziemy centrum dystrybucyjnym produktów naftowych z Rosji. Będziemy zarabiać na tym krocie. Gospodarka będzie kwitła, armia nam nie potrzebna, bo to duży koszt, a jakby co to nas USA obroni."
=======
Artykul o Trumpie
senioryta13 19.03.24, 11:50

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,30805598,nie-tylko-klopoty-z-nato-co-sie-stanie-jesli-wybory-w-usa.html#s=BoxMMtImg1
Dziesiejszy artykul, to sama kwintesencja o przyszlym prezydencie USA, nalezy zrobic kopie , oprawic w ramki i powiesic na scianie.
Panie moderatorze/cenzorze, dlaczego nie mozemy podyskutowac, skoro jest artykul w gazecie.pl ?
Ja sie absolutnie nie zgadzam i z trescia artykulu i z tym, ze posty/watki znikaja."

Ja bardzo prosze o odpowiedz.
i rowniez z powazaniem
Obserwuj wątek
    • senioryta13 Re: juz 3 watki, znikly 19.03.24, 12:47
      senioryta13 napisał:

> widze droga kasiu, ze dziesiaj pracujesz, moze odpowiesz gdzie sa moje 2 watki
      > i dlaczego zostaly usuniete.
      > Powolalam sie tylko na artykul z waszej gazety.pl. Dlaczego mozna tylko czytac,
      > ale dyskusja jest na forum.swiat zamknieta ? Widze, ze pod artykulem, sa komen
      > tarze, co sie dzieje z forum swiat, ze nie wolno tego robic ?
      > To sa moje pytania na dzisiaj.
      > Zalaczam 2 watki, ktore momentalnie zostaly usuniete. Zaznaczam, to wasz artyku
      > l z waszej gazety.
      >
      > "Amen.t
      > senioryta13 19.03.24, 11:32
      > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,30805598,nie-tylko-klopoty-z-nato-co-s
      > ie-stanie-jesli-wybory-w-usa.html#s=BoxMMtImg1
      > Dziesiejszy artykul, to sama kwintesencja o przyszlym prezydencie USA, nalezy z
      > robic kopie , oprawic w ramki i powiesic na scianie.
      >
      > a tu jeden z komenrarzy pod artykulem:
      > "wojciech6j, 26 minut temu
      > I bardzo dobrze. Niemcy wykombinowali sobie tak. Będziemy centrum dystrybucyjny
      > m produktów naftowych z Rosji. Będziemy zarabiać na tym krocie. Gospodarka będz
      > ie kwitła, armia nam nie potrzebna, bo to duży koszt, a jakby co to nas USA obr
      > oni."
      > =======
      > Artykul o Trumpie
      > senioryta13 19.03.24, 11:50
      >
      > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,30805598,nie-tylko-klopoty-z-nato-co-s
      > ie-stanie-jesli-wybory-w-usa.html#s=BoxMMtImg1
      > Dziesiejszy artykul, to sama kwintesencja o przyszlym prezydencie USA, nalezy z
      > robic kopie , oprawic w ramki i powiesic na scianie.
      > Panie moderatorze/cenzorze, dlaczego nie mozemy podyskutowac, skoro jest artyku
      > l w gazecie.pl ?
      > Ja sie absolutnie nie zgadzam i z trescia artykulu i z tym, ze posty/watki znik
      > aja."

Po raz trzeci zamiescilam watek, troche pozmienialam, moze tym razem uda sie. Niestety w jednej minucie zniknal.

Ja bardzo prosze administracje o odpowiedz.
      i rowniez z powazaniem
      "'.
      3 watek
      "wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,30805598,nie-tylko-klopoty-z-nato-co-sie-stanie-jesli-wybory-w-usa.html#s=BoxMMtImg1
      Panie moderatorze/cenzorze, dlaczego nie mozemy podyskutowac, skoro jest artykul w gazecie.pl ?
      Ja sie absolutnie nie zgadzam i z trescia artykulu i z tym, ze posty/watki znikaja.
      O gilotynie nie slyszalam, o karze smierci dla sprzedawcow narkotykow, tak. To pomysl zaczerpniety od Chin, Szi."

Moze sie w koncu dowiem, moze ktos odwazny pracuje jeszcze w tej administracji i sprobuje rozwiazac ten konflikt? sensownie uzasadni?
    • senioryta13 Re: kolejny watek znikl 25.03.24, 03:14

gdzie jest moj watek i dlaczego zostal usuniety?

W sobote zalozylam watek "USA -dzisiaj"
      - zaraz zostal usuniety.
      Obok watek "Moskwa plonie" ma sie swietnie.
      Watek, "nartkomonia w USA" ma sie rowniez swietnie.

To co, kasiu, jak wytlumaczysz znikniecie mojego?
      Dziekuje za uwage.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka