senioryta13
19.03.24, 12:25
widze droga kasiu, ze dziesiaj pracujesz, moze odpowiesz gdzie sa moje 2 watki i dlaczego zostaly usuniete.
Powolalam sie tylko na artykul z waszej gazety.pl. Dlaczego mozna tylko czytac, ale dyskusja jest na forum.swiat zamknieta ? Widze, ze pod artykulem, sa komentarze, co sie dzieje z forum swiat, ze nie wolno tego robic ?
To sa moje pytania na dzisiaj.
Zalaczam 2 watki, ktore momentalnie zostaly usuniete. Zaznaczam, to wasz artykul z waszej gazety.
"Amen.t
senioryta13 19.03.24, 11:32
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,30805598,nie-tylko-klopoty-z-nato-co-sie-stanie-jesli-wybory-w-usa.html#s=BoxMMtImg1
Dziesiejszy artykul, to sama kwintesencja o przyszlym prezydencie USA, nalezy zrobic kopie , oprawic w ramki i powiesic na scianie.
a tu jeden z komenrarzy pod artykulem:
"wojciech6j, 26 minut temu
I bardzo dobrze. Niemcy wykombinowali sobie tak. Będziemy centrum dystrybucyjnym produktów naftowych z Rosji. Będziemy zarabiać na tym krocie. Gospodarka będzie kwitła, armia nam nie potrzebna, bo to duży koszt, a jakby co to nas USA obroni."
=======
Artykul o Trumpie
senioryta13 19.03.24, 11:50
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,30805598,nie-tylko-klopoty-z-nato-co-sie-stanie-jesli-wybory-w-usa.html#s=BoxMMtImg1
Dziesiejszy artykul, to sama kwintesencja o przyszlym prezydencie USA, nalezy zrobic kopie , oprawic w ramki i powiesic na scianie.
Panie moderatorze/cenzorze, dlaczego nie mozemy podyskutowac, skoro jest artykul w gazecie.pl ?
Ja sie absolutnie nie zgadzam i z trescia artykulu i z tym, ze posty/watki znikaja."
Ja bardzo prosze o odpowiedz.
i rowniez z powazaniem