Dodaj do ulubionych

Forumowicz Roku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 06:05
Stawiam na bronkanotgelda z Forum Ruda Śląska.
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=261
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy To ja na tego z Gdańska (też spamer) /bt. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 31.12.04, 07:47
    • jabbur Re: Forumowicz Roku 31.12.04, 11:36
      "Gość:"

:)
      j/a
      • Gość: jaa_ga Re: Forumowicz Roku IP: *.acn.waw.pl 31.12.04, 12:32
        "krzysztof.plebs" i wiele jego innych LOGINÓW!
        PS. Nie bez kozery to piszę:
        jeśli go nie zabanujecie, to prokuratury WAS zabanują.
        A GIODO też wyda jednoznacznie niekorzystną dla niego i dla Was opinię...
        Niestety, macie to w..głębokim poważaniu, więc wesołych świat..
        ZABANUJCIE PLEBSA !
        • niech Re: Forumowicz Roku 31.12.04, 14:10
          Co prawda pojawil sie pod koniec roku a ostatnio zniknal ale mimo wszystko:
          NEOSTRADOR!
          • miss_dronio Re: Forumowicz Roku 31.12.04, 14:21
            niech napisała:

> Co prawda pojawil sie pod koniec roku a ostatnio zniknal ale mimo wszystko:
            > NEOSTRADOR!
            Typ niewątpliwie mocny ale ja i tak głosuję na remislanca.
            Mam nadzieję, ze główna nagroda dla zwycięzcy to cykl spotkań z psychoterapeutą.
            • niech Re: Forumowicz Roku 31.12.04, 14:24
              Remislanc to typ ktory dal sie poznac juz w zeszlym roku. W jego przypadku
              proponuje jednak zaangazowac weterynarza.
        • jaa_ga Sami zobaczcie, coście ze mną zrobili, admini... 31.12.04, 18:00
          Tyle kultury, tyle cierpliwości...
          Nie warto! Nie opłaca się!
          he he

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=19024149&a=19024291
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=18996458&a=19024558
          A tu - opis wrażeń królika doświadczalnego he he

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=18996458&a=19024686
          Do Siego Roku
    • Gość: xxx Re: Forumowicz Roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 14:37
      Tylko kol. jacek zasluguje na ten tytul. "Neostrador" ma za maly staz, a plebs
      wyszedl ze swojej "wesolej nory" dopiero na jesieni.
      • Gość: Toudi Re: Forumowicz Roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 15:07
        Hehe nie ma neostradora, ale za to jestem ja!
        • Gość: piecyk gazowy Re: Forumowicz Roku IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 31.12.04, 15:13
          Wcześniej też byłeś. ;-)
          • niech Re: Forumowicz Roku 31.12.04, 15:25
            Kolega jacek tez truje nas od wiecej niz roku. Ja szukam raczej spektakularnych
            debiutow.
      • messja Re: Forumowicz Roku 31.12.04, 19:41
        Gość portalu: xxx napisał(a):

> Tylko kol. jacek zasluguje na ten tytul. "Neostrador" ma za maly staz, a plebs
        > wyszedl ze swojej "wesolej nory" dopiero na jesieni.

mimo wszystko oddaje glos za neostrador. moze krotki staz, ale wyjatkowo ciekawy.
    • w36 Re: Forumowicz Roku 31.12.04, 18:25
      Nie rób sobie jaj, godula.
      Gdyby nie ten Twój IP, to byłbym przekonany że to Bronek sam siebie zgłasza, bo
      to zupełnie do niego pasuje.
      • Gość: były neostrador Re: Forumowicz Roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 19:58
        Usunąłem konto z gazety, bo i tak mnie nie lubiliście, a tak pozatym to ja się
        nie zgadzam abyście na mnie głosowali!!!!!!
        • messja Re: Forumowicz Roku 31.12.04, 20:15
          Gość portalu: były neostrador napisał(a):

> Usunąłem konto z gazety, bo i tak mnie nie lubiliście, a tak pozatym to ja się
          > nie zgadzam abyście na mnie głosowali!!!!!!

nieprawda: ja Ciebie lubilam.
          • Gość: były neostrador Re: Forumowicz Roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 20:26
            Dzięki, chociaż Ty. Ja Cię też lubiłem.
            • Gość: :( Re: Forumowicz Roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 23:02
              Neostrador nie odchodz, nudno bedzie bez Ciebie...
              • Gość: piecyk gazowy Re: Forumowicz Roku IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 02.01.05, 23:39
                Przecież Toudi to Neostrador.
        • Gość: xxx Re: Forumowicz Roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 20:51
          Nie marudz! Jak wygrasz, to dostaniesz medal z kartofla.
      • hepik1 Re: Forumowicz Roku 01.01.05, 12:34
        Ja bym tam pewny nie był-Neo praktycznie za darmo a abonament w Elsacie w
        porównaniu do transferu nawet droższy;))
        • Gość: godula Re: Forumowicz Roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 20:49
          Jak śmiesz takie insynuacje rzucać?Zazdrosny jestes i tyle.Napisz choć parę
          takich fraszek jak Bronek ,to tez Cię polubię i w następnym roku też możesz
          zostać forumowiczem roku.Bronkowi tytuł się należy,niełatwto jest ponad 12
          000(słownie dwanaścietysięcy)postów w jednym roku napisac i to jeszcze
          fraszką.Wstydziłbyś się wyśmiewać z wielkiego Ślązaka i wielkiego Polaka-Bronka .
          • w36 Re: Forumowicz Roku 02.01.05, 21:31
            Gość portalu: godula napisał(a):

> Jak śmiesz takie insynuacje rzucać?

Oooo.. ale się dałeś się podejść :)))))
          • broneknotgeld Re: Forumowicz Roku 02.01.05, 23:04
            hehehe

No piyknie piyknie
            Poru goduli pewno wystyknie.
            • w36 Zdemaskowany oszust 03.01.05, 06:36
              broneknotgeld napisał:

> Poru goduli pewno wystyknie.

Bronku, powiedz skąd Twoja pewność, że tu akurat nie ten godula napisał ?
              Co..? Post jest w stylu jak pozostałe.

Odpowiem za Ciebie, bo się będziesz bełkotliwie wykręcał.
              Dlatego że doskonale wiedziałeś co ten pierwszy godula napisał i napisze, a to
              dlatego że to Ty pisałeś lub na Twoje bezpośrednie zlecenie była ta cała akcja.
              Zresztą, już od początku mi to śmierdziało Twoim udziałem, ten specyficzny dobór
              forów (Olsztyn, Zakopane itd.) identyczny jak zwykle przy Twoich akcjach
              rozsyłkowych. I ten styl, bałwochwalczy aż do obrzydzenia, nawet Ty byś musiał
              coś podejrzewać, a łykałeś to bez problemu.
              Ciekawie też podrzuciłeś siebie na fGliwice, niby rzucając hasło bez wskazywania
              na siebie, a oczywiście linkując na swoją kandydaturę na fof.

Do takich ochydnych metod się zniżasz, po co, by sobie samemu przyznać tytuł
              forumowicza roku ?
              W głowie się nie mieści.

Ale jednak nie jesteś taki sprytny jak o sobie myślisz, że tak dałeś się złapać
              na tym oszustwie.
              • w36 Re: Zdemaskowany oszust 03.01.05, 07:31
                Jeszcze pewien ciekawy szczegół w tej sprawie, tu:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=16602402&a=19041127
                Ty/godula napisałeś pewne niezrozumiałe zdanie:

"Sam postaram się wypromować ten temat na innych forach, przynajmniej tych gdzie
                nie trzeba się logować."

Myślałem, o co tu chodzi ? Czemu ten godula ani razu się nie pokazał na fRŚ,
                gdzie miał by najwięcej do powiedzenia, a teraz coś mówi nie pierwszy raz
                zresztą o logowaniu. Taki Twój fan a nie zadał by sobie trudu, by się
                zarejestrować ?
                Ale teraz już rozumiem Twoją strategię. Chodziło po prostu o wyeksponowanie tego
                IP z neostrady, bo jak doskonale byłeś zorientowany, wielokrotnie w dyskusjach
                kojarzony byłeś z adresem IP elsatu, więc było to doskonałym sposobem na
                odwrócenie uwagi od Ciebie. Dałem się zresztą na to nabrać już wcześniej.
                • Gość: godula Re: Zdemaskowany oszust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 08:06
                  Wiesz co w36?Jestes wstrętny.
                  Jak możesz tak krzywdzic Bronka tak wrednymi podejrzeniami.Bronek jest wiernym
                  klientem firmy elsat i z żadnej neostrady nie korzysta.
                  To ja promuje Bronka na różnych forach,zabiegam o poparcie jego kandytatury w
                  plebiscycie zreszta przeze mnie wymyslonym.
                  Ja poprostu kocham Bronka,uwielbiam jego poezje i gdybym był po prostu nim,jak
                  to sugerujesz niecnie, byłbym prześzczęśliwy.Wiesz ,ty zazdrośniku-tak sie nie robi
                  • Gość: godula Re: Zdemaskowany oszust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 08:20
                    I jeszcze jedno wstręciuchu.Gdybys skorzystał z wyszukiwarki to bys zauważył,że
                    tam prawie 40 moich postów i we wszystkich zajmuje sie ukochana i bliska mojemu
                    sercu osoba Bronka i robie to od dawna ,nie tylko przy okazji promocji na
                    forumowicza roku.
                    • Gość: godula Re: Zdemaskowany oszust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 08:24
                      I masz chyba dowwód ,że ja to nie Bronek-piszemy teraz przeciez równolegle
                      ,prawda?Pozdrawiam Cie Bronku kochany,nie przejmuj sie zazdrośnikami i rób
                      dalej swoje ,pamietaj,że fraszka niczego sie nie boi.
                      • broneknotgeld Re: Zdemaskowany oszust 03.01.05, 09:28
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=19072974&v=2&s=0
                        Hehehe - tyż piyknie
                        • hepik1 Re: Zdemaskowany oszust 03.01.05, 15:15
                          Notgeld -jak ty to robisz ,że po takim nicku i adresie:

Re: Zdemaskowany oszust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
                          Gość: godula 03.01.2005 08:06 + odpowiedz

rozpoznajesz ,który godula pisze?
                          I to tak na pierwszy rzut oka a piszesz ,że go tylko z forum znasz i to
                          zupelnie przypadkowo?
                          A on jakis cieply braciszek,że na kilkunastu forach pozakładal wątki "Forumowicz
                          roku" i wszędzie na nich twoją kandydaturę wysuwa?
                          Cos to śmierdzi wszystko,rozumiem,że czasy takie,że samemu do różnych Idoli czy
                          do Barów ludzie sie pchają,na świecznik włażą- ale,żeby stary chop takie metody
                          stosował?
                          • w36 Re: Zdemaskowany oszust 03.01.05, 16:55
                            Ciekawe jest to że Bronek dziś rano, porozsyłał do tych wszystkich chyba
                            (wyszukiwarka coś ma opóźnienia) tych wątków godulinotgeda, dopiski o treści jak
                            poniżej:

"Duch Goduli czyńsie forum
                            Joch go niy znoł ze humoru."

Tak na wszelki wypadek, chyba ;) odkręcanie :-0

• hepik1 Re: Zdemaskowany oszust 03.01.05, 18:06
                              Chyba sie chłop zakręcił na ament jak kapsel w guliku.
                              A mu sie wydawało ,że tak szprytnie to wymyślił:))
                              • broneknotgeld Re: Zdemaskowany oszust 03.01.05, 19:57
                                Hehehe - cosik pechowo zaczoł sie wom tyn nowy rok.
                                Szczylocie yno do luftu.
                                Jo łostani roz doł żech se nabrać na fałszywego nicka, jak na FRŚ pojawioł se
                                zalogowany "broneknotgelt".
                                Przi nyzalogowanych zowdy se asekuruja.
                                Dyć jak chcecie to mogymy se zabawić. To przeca Internet, jak wontek w gorze to
                                zowdy jest piyknie, bo ślonsko frasza "gorom".
                  • broneknotgeld Re: Zdemaskowany oszust 03.01.05, 08:21
                    Duch Goduli czyńsie forum
                    Joch go niy znoł ze humoru.
                • broneknotgeld Re: Zdemaskowany oszust 03.01.05, 08:18
                  Hehehehe
                  Alech sie uśmioł.
                  Z godulom piyrszy roz zetknoł żech se na tym forum i katowickim
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=16912215
                  Recht mosz jednak w tym, że niyzalogowanego nicka idzie nadużywać.
                  Hehehe

Ślonski fraszce to niy wadzi
                  Piyknie ze tym se poradzi

Niych se te "godule" mnożom, pewno z czasym karlus wyńdzie pod inkszym nickym.
                  No, mozno zresztom zrezygnuje ze szkryflanio.
                  Logować se niy chce (szkoda), bo przidołby mi sie na forum Ruda Ślonsko.
          • Gość: Też gość ;) Re: Forumowicz Roku IP: *.idea.pl 04.01.05, 21:12
            Gość portalu: godula napisał(a):

> niełatwto jest ponad 12000(słownie dwanaścietysięcy)postów w jednym roku
            > napisac i to jeszcze fraszką

Uważasz, że to powód do dumy ?! Znalazłoby się kilku jeszcze forumowiczów co
            rymowanki klecić potrafią, wyobrażasz sobie takie forum, na którym kilkunastu
            równie płodnych forumowiczy prześcigałoby się w pisaniu wierszyków ?! Nikt poza
            nimi już by tu nie zajrzał. Krztyna umiaru jeszcze nikomu nie zaszkodziła, ale
            Bronek tego nie posiada. Kiedyś z chęcią zaglądałam na forum RŚl., i chętnie
            czytywałam Bronka, ale niestety przegiął :(
            Cieszę się, że niezbyt często zagląda na moje ulubione forum.
            • hepik1 Oszust i megaloma roku 05.01.05, 06:49
              Na podobny wynik w tym roku już zaczął pracowac wklejając na 24 fora poniższy tekst:
              "Duch Goduli czyńsie forum
              Joch go niy znoł ze humoru."

Tak trzymaj Bronek,coś tam pomarudzą o spamie i przestana a licznik klupie.
              • hepik1 Spamer roku-promocja;) 05.01.05, 20:39
                www.mikolow.um.gov.pl/images/banknoty_4.jpg
                To ten w środku.
                Facet z prawej przed chwila czytał na głos fraszki notgelda i stąd ta radość
                emanująca z jego twarzy.
    • Gość: sylwester alex.4 IP: 216.127.68.* 31.12.04, 21:17
      • Gość: Toudi Re: alex.4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 12:49
        Piecyk Gazowy, skąd wiesz że Toudi i Neostrador to ta sama osoba ?
    • umfana Re: Forumowicz Roku - Krzys52 08.01.05, 11:36
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=19232500
      • Gość: Qoza Re: Forumowicz Roku - Krzys52 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 13:49
        Umfi, mysle, ze jestes w pierwszej piatce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka