marcus_crassus 14.02.05, 09:09 a)czy nazwa "nie dla islamu" jest nazwa bedaca w zgodzie ze wszystkimi regulaminami gazety wyborczej???sporo moich "wielbicieli" ;)) chyba niezbyt mnie lubi i wole sie spytac na wszelki wypadek. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: XXL Re: mala prosba do adminow IP: *.idea.pl 14.02.05, 10:33 marcus_crassus napisał: > czy nazwa "nie dla islamu" jest nazwa bedaca w zgodzie ze wszystkimi regulami > nami gazety wyborczej??? Oczywiście, że tak. Natomiast forum 'nie dla judaizmu" było by wyrazem antysemityzmu, ksenofobii, faszyzmu, ciemnoty i wstecznictwa. I naturalnie sprzeczne z regulaminem. Link Zgłoś
marcus_crassus oj...a to co??? 14.02.05, 10:47 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25216 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20903 swoja droga racja - forum 2 stanowczo narusza regulamin GW.wzywa do nienawisci do konkretnego panstwa.sadze ze rzeczywiscie powinno zostac skasowane. :)))) swoja droga wiesz- to nie wyznawcy judaizmu ostatnio zabili jakiegos rezysera w holandii,to nie wyznawcy judaizmu maja w nakazach wiary zakaz przyjazni z zydami i chrzescijanami... rozumiesz- jak jakas religia ma takie nakazy to mozna jej nie lubic... szczegolnie ze ta religia sama stwierdza ze "chrzescijanie i zydzi" przyjaciolmi mahometan byc nie moga...:))) ot i co z tym zrobic ??:))) ps-ale islam lubic trzeba..no nie??? a nawet trzeba przyjmowac...a przynajmniej nalezy..:))) Link Zgłoś
bartoszcze Re: oj...a to co??? 14.02.05, 10:58 Znając los forów: Antypolskiego i AntyCzechy, nie wróżę dwóm powyższym już szczególnie długiej kariery.. BTW nie chciałbyś poprosić administracji o zablokowanie nicka założyciela forum antyizraelskiego? Link Zgłoś
marcus_crassus łeee :)))) popularnosc tych forow chyba 14.02.05, 11:13 jest najlepsza kara dla autora ;))) swoja droga moj nick byl podrabiany na tyle sposobow ze juz mi sie nie chce.mialem nawet problem z usuwaniem postow osoby podpisujacej sie nickiem takim jak moj tylko ze w innym ukladzie "s" w crassusie albo marcusie... a tebe o ile sie nie myle wyjasnil mi ze banuje sie wg regulaminu nicki podrabiajace dana literke ale nie wprowadzajace w blad. np banuje sie rn ze nasladuja m ale dwoch nicka podobnego ale z dwoma s juz nie.w koncu podszywa stala sie namolna i tebe chyba zmienil zdanie wiec sie biedny klon przyszedl tutaj wyzalic ze czuje sie pokrzywdzony :)) hehe...forum antyczechy to musial byc wypas :DDDD Link Zgłoś
bartoszcze Re: łeee :)))) popularnosc tych forow chyba 14.02.05, 12:56 marcus_crassus napisał: > a tebe o ile sie nie myle wyjasnil mi ze banuje sie wg regulaminu nicki podrabi > ajace dana literke ale nie wprowadzajace w blad. > > np banuje sie rn ze nasladuja m ale dwoch nicka podobnego ale z dwoma s juz ? > nie no raczej myslalem o zabanowaniu nie z uwagi na wprowadzanie w blad ale z uwagi na obrazliwosc:) Link Zgłoś
marcus_crassus a niech sie kisi we wlasnym sosie :) 14.02.05, 13:31 hehe...jak swego czasu napisalem watek wyjasniajacy zagadnienia wojny w 1967 milosnicy biednych palestynczykow dwoili sie i troili wysylajac mi w tak rozne sposoby wirusy na skrzynke pocztowa ze sam bylem zdziwiony ich pomyslowoscia ;))) a to forum?? tez niezle :)) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25784 Link Zgłoś
Gość: XXL Oj, znalazłeś naśladowców...... IP: *.idea.pl 14.02.05, 11:11 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25216&w=19199969&v=2&s=0 Uprzedź ich natychmiast o niewłaściwości postępowania ! >swoja droga racja - forum 2 stanowczo narusza regulamin GW.wzywa do nienawisci >do konkretnego panstwa.sadze ze rzeczywiscie powinno zostac skasowane. :)))) Oczywiście, bo wzywanie do nienawiści rasowej i religijnej jest jak najbardziej na miejscu....... > swoja droga wiesz-to nie wyznawcy judaizmu ostatnio zabili jakiegos rezysera w > holandii Czyżbyś się chciał licytować czyi wyznawcy zabili najwięcej ludzi ????? > ot i co z tym zrobic ??:))) Zacząć myśleć, to naprawdę nie boli :-)))) > ps-ale islam lubic trzeba..no nie??? Nie, zawsze wydawało mi się, że lubi się lub nie konkretnych LUDZI. Np. Ciebie nie lubię i jest mi absolutnie OBOJĘTNE jaki masz kolor skóry, jaki wyznajesz światopogląd i z jakiego kraju pochodzisz. Link Zgłoś
marcus_crassus przepraszam,gdzie ja wzywam do nienawisci 14.02.05, 11:22 religijnej??? chyba ze nienawisc religijna to stanowczy sprzeciw wobec osob ktore zamordowaly holenderskiego rezysera a wczesniej polityka i innych ktorzy to usprawiedliwiaja??? chyba ze nienawisc religijna to nieakceptacja do religii ktora stoi w jasnej sprzecznosci z kilkoma artykulami konstytucji RP (chocby artykulem 31 ust 2 (islam przewiduje kare smierci za apostazje) lub artykul 32 ustep 2 (status kobiety wg prawa islamskiego) b)> Czyżbyś się chciał licytować czyi wyznawcy zabili najwięcej ludzi ????? czyzbys chcial sie licytowac ze jeszcze obecnie jakis system religijny wydal podobna rzesze terrorystow??? ktorzy - slusznie lub nie uznaja ze wlasnie ten system religijny popchnal ich do mordowania ludzi??? nie istotne czy paru arabistow powie ze to bzdura,ze to "nie islam".co jednak sprawilo ze ONI ZNALEZLI W TYM SYSTEMIE blogoslawienstwo swoich czynow??? swiat to nie teorie czym jest islam wg pieknych opracowan.swiat to jest to co jest za oknem.a ja tam widzialem ostatnio chocby smierc dziesiatek ludzi w hiszpanii... c)gdzie napisalem ze nie lubie "ludzi"???? nie lubie systemu i swiatopogladu.a moze musze go zaakceptowac?? bo wszystkie kultury sa rowne tylko "rozne" nawet te gdzie religia pozwala na lanie nieposlusznej zony ??? Link Zgłoś
Gość: XXL O tu ..... IP: *.idea.pl 14.02.05, 12:38 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25192 >chyba ze nienawisc religijna to stanowczy sprzeciw wobec osob ktore zamordowaly >holenderskiego rezysera Jakoś nie zuważyłem twojego "stanowczego sprzeciwu" wobec tych osób a widzę takowy wobec religii muzułmańskiej. A może np. zamordowanie Rabina to jakby inny rodzaj fanatyzmu, nieco bardziej słuszny ?? I cosik nie protestujesz wobec fanatyków opluwających i ubliżających wiernym różnych religii. Bo oni tak bardzo fundamentalistów przypominają. >czyzbys chcial sie licytowac ze jeszcze obecnie jakis system religijny wydal po > dobna rzesze terrorystow???ktorzy - slusznie lub nie uznaja ze wlasnie ten sys > tem religijny popchnal ich do mordowania ludzi??? System religijny ????!!!!! Czy może raczej zbrojna agresja przeciwko nim ??? A może masz tych na myśli co szli zabijać z napisem na pasach "Gott mit uns"? Chrześcijan .... >a ja tam widzialem ostatnio chocby smierc dziesiatek ludzi w hiszpanii... Toś cosik ślepy na jedno oko skoro nie widziałeś setek i tysięcy zabitych w Iraku, w Palestynie. > gdzie napisalem ze nie lubie "ludzi"???? nie lubie systemu i światopogladu.a > moze musze go zaakceptowac?? Nikt ci nie każe akceptować, ale też nikt ci nie każe bzdur wypisywać. No chyba,że za pieniądze to robisz Link Zgłoś
marcus_crassus Re: O tu ..... 14.02.05, 13:26 a)moze dlatego ze z fanatykami ktorzy zamordowali rabina nie mam kontaktu w europie i mowiac szczerze malo mnie interesuja???? b)> I cosik nie protestujesz wobec fanatyków opluwających i ubliżających > wiernym różnych religii. Bo oni tak bardzo fundamentalistów przypominają. do rzeczy.co to ja matka teresa jestem i mam sie zajac wszystkimi problemami tego swiata???nie bronie tez murzynow przed rasizmem... i to mi nie pozwala zajac sie problemem islamu??? c)> System religijny ????!!!!! Czy może raczej zbrojna agresja przeciwko nim ??? > A może masz tych na myśli co szli zabijać z napisem na pasach "Gott mit uns"? > Chrześcijan .... do rzeczy.co ma to wspolnego z tematem??zbrojna agresja przeciwko muzulmanom to np to???? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25192&w=20563857 a moze to: media5k.republika.pl/ d)> Toś cosik ślepy na jedno oko skoro nie widziałeś setek i tysięcy zabitych > w Iraku, w Palestynie. a widzialem dobrze.widzialem dobrze bandytow wysadzajacych autobusy z wersetami z koranu na czolach.wlasnie dlatego stworzylem to forum. e)> Nikt ci nie każe akceptować, ale też nikt ci nie każe bzdur wypisywać. > No chyba,że za pieniądze to robisz jestes muzulmaninem??? zreszta niewazne.myslisz ze pozwolimy u siebie w europie na takie barbarzynstwo i bandytyzm??? media5k.republika.pl/ a tacy jak ty na krytyke beda wrzeszczeli w nieboglosy ze im sie krzywda dzieje??? nie licz na to.NIGDY. Link Zgłoś
Gość: XXL Re: O tu ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 15:39 marcus_crassus napisał: > i to mi nie pozwala zajac sie problemem islamu??? Problem w tym, że nie ma "problemu" islamu. Problemem jesteś ty i tobie podobni siewcy nienawiści, rasizmu i nietolerancji. > do rzeczy.co ma to wspolnego z tematem?zbrojna agresja przeciwko muzulmanom to > np to???? To, że zawsze znajdują się idioci, którzy będą wiązać politykę z religią, by uzasadniać swoje zbrodnie, ekspansje i niegodziwość. I tam i tu. Tacy stali za wojnami religijnymi, podbijaniem i niszczeniem całych narodów. W imię hasła "Bóg tak chce". Ty do nich niewątpliwie należysz. >a widzialem dobrze.widzialem dobrze bandytow wysadzajacych autobusy z wersetami >z koranu na czolach.wlasnie dlatego stworzylem to forum. To pisz obiektywnie, też o tych bandytach co bombami, napalmem, środkami chemicznymi wysadzali i niszczyli szkoły, szpitale, domy. A na bombach były cytaty z Bibli. I Made in USA. > jestes muzulmaninem?? zreszta niewazne.myslisz ze pozwolimy u siebie w europie > na takie barbarzynstwo i bandytyzm??? :-))))))))))))))) Uderz się w czoło i rozejrzyj dookoła: złodziejstwo, bandytyzm, hazard, pijaństwo, narkomania, prostytucja, korupcja, afery. Qurna, raj na ziemi. I jedź do kraju muzułmańskiego, ale tam gdzie nasze "zdobycze cywilizacyjne" jeszcze nie dotarły. A dostrzeżesz różnice. >a tacy jak ty na krytyke beda wrzeszczeli w nieboglosy ze im sie krzywda dzieje > ??? > nie licz na to.NIGDY. Hehehe, jeśli ty to co robisz nazywasz krytyką, to mniej nas Boże w opiece. Link Zgłoś
marcus_crassus Re: O tu ..... 14.02.05, 16:36 > Problem w tym, że nie ma "problemu" islamu. > Problemem jesteś ty i tobie podobni siewcy nienawiści, > rasizmu i nietolerancji. taaaaa.....zabicie van gogha w holandii bylo spoko...zastraszanie parlamentarzystki ktora zostawila islam i walczy o prawa kobiet tez...te artykuly o wielkiej brytanii to tez pies :)))))) no popatrz..nie ma problemu :))) A MI I WIELU LUDZIOM WYDAJE SIE ZE JEST I CORAZ WIECEJ OSOB Z NAMI SIE ZGADZA :) > To, że zawsze znajdują się idioci, którzy będą wiązać politykę z religią, > by uzasadniać swoje zbrodnie, ekspansje i niegodziwość. I tam i tu. > Tacy stali za wojnami religijnymi, podbijaniem i niszczeniem całych narodów. > W imię hasła "Bóg tak chce". Ty do nich niewątpliwie należysz. no prosze...mnie krytykujesz za krytyke islamu ale tych bandytow skrytykowac nie chcesz :)))) ot-obiektywizm :))) > I jedź do kraju muzułmańskiego, ale tam gdzie nasze "zdobycze cywilizacyjne" > jeszcze nie dotarły. A dostrzeżesz różnice. do ktorego???np do arabii saudyjskiej gdzie kobietom odmawiane sa prawa obywatelskie???gdzie nasze wolnosci i prawa obywatelskie to cos "szatanskiego"??? musze przyznac ci jedno.jak ci sie nie podoba tutaj to tam wyjezdzaj.ale badz przygotowany ze nasz swiat nie toleruje takiego barbarzynsta.wiec nawet jesli bys tam uciekl swiat niedlugo tam zapuka. wysadzanie autobusow,podzynanie gardel,morderstwa "zhanbionych" corek przez "prawowiernych ojcow",kobiety ktore nie maja zadnych praw... to ten piekny swiat islamu... złodziejstwo, bandytyzm, hazard, > pijaństwo, narkomania, prostytucja, korupcja, afery. jestes nawiedzony??? fajniejszy bylby terror ajatollachow i grzeczne poklony w kierunku mekki. mozesz sobie wybic to z glowy :)) juz my europejczycy potrafimy sobie poradzic z ludzmi bredzacymi takie glupoty :) Link Zgłoś
Gość: XXL Re: O tu ..... IP: *.idea.pl 15.02.05, 10:48 Przepraszam, ale nie będę przeciągał dyskusji bo to nie jest forum do dyskusji o religii a i nie będę się powtarzał. tylko jedno zdanie, które mnie niezmiernie rozbawiło :-)))))))))) marcus_crassus napisał: > juz my europejczycy potrafimy sobie poradzic > z ludzmi bredzacymi takie glupoty :) Z dedykacją dla EUROPEJCZYKA :-)))))))))))))))))))))))))))))) Przybyło stołów bilardowych i na ulicach Ameryka Dokoła podgolone głowy i disco polo gra muzyka a w telewizji jakiś młodzik nie wiedzą diabli skąd się wziął w zasadzie nic mu nie wychodzi za to co chwilę krzyczy wow ! Wow ! Talk show Ktoś przed kamerą spodnie zdjął Nie wstydzi żadnej się rozmowy i jest niezwykle kontaktowy wow ! Talk show ktoś przed kamerą spodnie zdjął powiedział ile razy może i z kim od wczoraj dzieli łoże EUROPEJCZYK a nie jakiś koł wow ! talk show A moja córka gdzieś w kąciku nad ważnym się zdaniem poci i nagle pyta mnie po cichu : tatusiu co ta za idioci więc myślę sobie głupia sprawa zaczynam bredzić coś o pracy wreszcie uczciwie odpowiadam to nasi córciu są rodacy Wow ! Talk show..... Link Zgłoś
marcus_crassus to nasza kultura. 16.02.05, 00:06 jak ktos sie chce rozbierac przed kamerami i jak ktos chce ogladac to ich sprawy.nikt tego robic nie musi.nikt nie musi sie rozbierac ani tego ogladac. i dziekuje ze mamy taka kulture.dlugo o nia walczylismy.barbarzynski system ograniczania wolnosci i mowienia co jest dobre dla kazdego i co mozna robic a czego nie - to nie dla nas.kolejnemu zamordyzmowi NIE. Link Zgłoś
Gość: XXL Re: to nasza kultura. IP: *.idea.pl 16.02.05, 13:20 > i dziekuje ze mamy taka kulture.dlugo o nia walczylismy. Wiesz co, ręce opadają. Już nie wiem, czy śmiać się czy płakać. Żenada i rozpacz ..... I jeszcze jesteś z tego dumny. :-) Link Zgłoś
marcus_crassus to ci sie bardziej podoba 16.02.05, 16:01 mazusy.blox.pl/html/1310721,262146,13.html?166020 tudziez kraje gdzie 50% spoleczenstwa pozbawione jest praw wyborczych,co jakis czas kogos sie wybatoży,komus sie glowe utnie,a w wiezieniach wierni panstwu straznicy czasem nie wytrzymaja i ktos komu sie nie podobaja te wspanialosci "spadnie ze schodow" :))) to co ty tutaj jeszcze robisz.sio do tej oazy demokracji i wolnosci.nie mecz sie tutaj.raz dwa. Link Zgłoś
jabbur Re: mala prosba do adminow 14.02.05, 16:12 Jeżeli nie zauważymy na nim treści podżegających do nienawiści rasowej bądź religijnej, to go nie zamkniemy. Masz prawo nielubić islamu, nie masz prawa sugerować, że wyznawcy tej religii są gorsi, albo zasługują na jakieś kary z tego powodu, że nimi są. Ta zasada tyczy się tak islamu, jak każdej innej religii, rasy i narodowości. pozdrawiam, j/a Link Zgłoś
marcus_crassus zgadza sie.prawo znam doskonale.sek w tym ze 14.02.05, 16:25 czasem zespol GW kieruje sie dosc osobliwymi wg mnie pobudkami (np swego czasu zamknieto forum rasy bialej - nie widzialem co tam bylo ale samo takie forum nie lamie prawa - nie jest zadnym podzeganiem do nienawisci rasowej) pytam sie bo chce zeby wszystko bylo maksymalnie wporzadku. mam wiec rowniez inne pytanie - w zwiazku z checia unikniecia jakiegokolwiek problemu lamania przez forum regulaminu GW. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25192&w=20415346&a=20415346 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25192&w=20415346&a=20424463 mam nadzieje ze posty tego typu nie naruszaja regulaminu???merytorycznie co tutaj duzo mowic...sa poprawne... ze wyznawcy islamu byliby obrazeni takimi stwierdzeniami jednak rowniez jestem pewny. mam prosbe do Ciebie jako do admina.osobiscie staram sie aby na forum nie pojawily sie zadne tresci sprzeczne z prawem lub regulaminem GW.w przypadku gdyby ktos zglosil cos co umknie mojej uwadze i bedzie w waszym uznaniu sprzeczne z zasadami moglbym prosic o poinformowanie mi o istnieniu takiej tresci do usuniecia na poczte i np poinformowaniu mnie na tym forum o koniecznosci sprawdzenia skrzynki pocztowej??? bylbym wdzieczny a w zwiazku ze obawiam sie ze temat moze czesto wywolywac wscieklosc niektorych osob nie chcialbym aby np w przypadku mojej nieobcnosci taka osoba sama np zalozyla watki lamiace prawo a potem zglosila ze jest ono lamane i poprosila o likwidacje forum. z gory dziekuje.ze swojej strony bede sie staral zachowac maksymalne przestrzeganie prawa i regulaminu Link Zgłoś
jabbur Re: zgadza sie.prawo znam doskonale.sek w tym ze 14.02.05, 17:13 Nie zamykamy żadnego forum bez uprzedzenia. Właściciel jest informowany przez nas o tym, które wypowiedzi uważamy za sprzeczne z netykietą bądź regulaminem. j/a Link Zgłoś
bartoszcze nie rób sobie jaj, jabbur 14.02.05, 22:52 Co prawda nie było to za Twojej kadencji, ale Forum Antypolskie Arnolda7 zamknięto bez żadnego wcześniejszego powiadomienia. A ponieważ byłem aktywnym dyskutantem na tym forum, więc ponad wszelką wątpliwość mogę stwierdzić, że żadnych podżegań tam nie było. A jednak tego forum nie ma.. Link Zgłoś
jabbur Re: nie rób sobie jaj, jabbur 15.02.05, 01:00 Jak sam powiedziałeś - to nie było za mojej kadencji. Teraz forum działa w ten sposób. pozdrawiam, j/a Link Zgłoś
arnold7 Re: nie rób sobie jaj, jabbur 22.02.05, 13:59 I bylo tam sporo ciekawych wypowiedzi... Link Zgłoś
xiazeluka Diabeł w ornat się ubrał... 16.02.05, 12:32 Crasula, sam się zgłoś do wycięcia, za pewne skandaliczne sformułowania odnośnie Niemców: O decyzji aliantów zbrodniczego ataku na Drezno: "i slusznie.gdybym mial sam wydac ten rozkaz podpisal bym sie pod nim nawet 1000 razy" O strzelaniu z samolotów do ludzi na polach: "jak sie pilot wkurzyl to i strzelal" O Niemcach ogólnie: "dzikusy". Link Zgłoś