istna 31.05.05, 13:15 Dostałam potwierdzenie, że mogę brać udział, a tu i tak przy próbie wejścia tam wyświetla mi się "Zgłoś chęć udziału...". No i czy to ja jestem głupia, czy coś nie działa? (pierwszą możliwość biorę pod uwagę..) Link Zgłoś Obserwuj wątek
orissa Re: Zgłosiłam chęć udziału w forum ukrytym.. 31.05.05, 13:33 istna napisała: > Dostałam potwierdzenie, że mogę brać udział, a tu i tak przy próbie wejścia > tam wyświetla mi się "Zgłoś chęć udziału...". No i czy to ja jestem głupia, > czy coś nie działa? (pierwszą możliwość biorę pod uwagę..) Coś nie działa, tak się czasem zdarza. Napisz maila do założyciela forum, na które dostałaś dostęp, niech sprawdzi czy Twój login jest na liście uczestników. Link Zgłoś
to.ya Re: Zgłosiłam chęć udziału w forum ukrytym.. 31.05.05, 13:33 Może to ten sam problem, który zgłosiłam i Tebe i Jabburowi (wciąz nie mam odpowiedzi, ech...). Tzn. "nie udało się dodać uczestnika". Link Zgłoś
istna Re: Zgłosiłam chęć udziału w forum ukrytym.. 31.05.05, 13:35 Dziękuję obu paniom. Uff, co za ulga, już myślałam, że jestem upośledzona:))) Link Zgłoś
orissa to.ya 31.05.05, 13:35 W związku z Twoją sygnaturką: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1&w=24459273&a=24529756 [Zrób "odpowiedz cytując" i skopiuj sobie :)] Link Zgłoś
to.ya Orissa 31.05.05, 22:47 Dziękuję za szczere chęci ale... nawet nie widzę opcji "odpowiedz cytując", a sygnaturka wciąż w rozsypce:( Pozdrawiam dziękując za pomoc. Link Zgłoś
mika_p Re: to.ya 01.06.05, 00:07 Aby zrobic "odpowiedz cytujac" musisz wejssc w pojedynczy post, a nie miec "pokaz wszystko". Link Zgłoś
jabbur Re: Zgłosiłam chęć udziału w forum ukrytym.. 31.05.05, 17:08 Odpisałem Ci, pytałem o to czy przypadkiem nie masz 4tys uczestników forum - to jest limit. Jeżeli nie, to błąd jest w bazie i zobaczymy co i jak :) j/a Link Zgłoś
to.ya Re: Zgłosiłam chęć udziału w forum ukrytym.. 31.05.05, 22:44 Jabbur, odpisałam Ci przecież... Powtórzę: nie, nie mam tylu uczestników. Ciebie też próbowałam dodać i ten sam komunikat. Pozdrawiam Link Zgłoś
tebe Re: Zgłosiłam chęć udziału w forum ukrytym.. 31.05.05, 17:48 To akurat tak jest, jeśli wejdziesz ponownie. Dopóki Cię nie przyjmą... Link Zgłoś