bartoszpar 20.08.05, 13:24 Jak dodać na "Moje forum" wiele sygnaturek, tak aby przy logowaniu wyświetlana była losowo wybrana jedna z nich? Link Zgłoś Obserwuj wątek
eressea Re: Sygnaturki 20.08.05, 13:33 bartoszpar napisał: > Jak dodać na "Moje forum" wiele sygnaturek, tak aby przy logowaniu > wyświetlana była losowo wybrana jedna z nich? Między sygnaturkami należy wpisać: <*> np.: sygnaturka 1 <*> sygnaturka 2 Link Zgłoś
0golone_jajka Re: Sygnaturki 20.08.05, 13:49 Mnie to kiedyś działać nie chciało i zrezygnowałem... może teraz już działa? Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Sygnaturki IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 20.08.05, 14:54 Działa, ale pole na wpisywanie sygnatur jest zdecydowanie za małe (powinien być większy limt znaków, albo w ogóle nie powinno być limitu, bo i tak sygnatura jest ucinana po czterech wierszach). Link Zgłoś
bartosz_kania Większy limit znaków!! 22.11.05, 19:48 Popieram, pole dla sygnaturki jest za małe, nie można wpisać kilku dłuższyech sygnaturek, a jak mają w nich być odnośniki, to kod html potwornie wydłuża sygnaturkę, tak, że ledwie dwa adresy się mieszczą. Czy nie można zwiększyć limitu znaków dla sygnaturek? Link Zgłoś
Gość: Jajco Re: Większy limit znaków!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 14:01 Zero zainteresowana tematem? Link Zgłoś