new.yorker-ka 31.08.05, 22:38 Co trzeba zrobić, żeby zająć zaszczytne miejsce na pierwszej stronie forum, jako "forum prywatne"? Forum Nowy Jork chętnie przyjęłoby wsparcie;) Link Zgłoś Obserwuj wątek
marianna.rokita Re: Pomoc 31.08.05, 22:51 Po prostu, miec najwieksza liczbe postow i odwiedzin :) Link Zgłoś
new.yorker-ka Re: Pomoc 31.08.05, 23:16 No tak, ale wtedy pomoc nie byłaby tak potrzebna...;) Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Pomoc 31.08.05, 23:21 Popros znajomych zeby troche popisali, zeby podniesc forum w rankingu, ale raczej zeby nie spamowali,bo wtedy zniechecisz wiele osob:) Link Zgłoś
new.yorker-ka Re: Pomoc 01.09.05, 18:56 To ja daję znać;) Bardzo proszę o wsparcie w reklamowaniu tego forum. Mam nadzieję, że przyda się wielu osobom. Żeby sie tylko dowiedzieli... Z góry dziękuję:) Link Zgłoś
marxx TEBE to Swinstwo! 04.09.05, 04:37 Czyli jak jakas laska prosi to Ty zalatwiasz reklame jej forum ( w tym wypadku Nowy Jork) !!!! A my w Chicago bujamy sie trzeci rok...jest nas okolo miliona w miescie posto wna forum mamy 13000 , a Ty nadal nie zauwazasz , ze mozna by bylo zapodac linka na glownej stronie forumowej :))) Tebe ja Ciebie prosze!!! Tez jestem laska , nawet wysle Ci zdjecie!!!!!! Zapodaj na linka na stronie forum! PLISSSS m Link Zgłoś
new.yorker-ka Re: TEBE to Swinstwo! 04.09.05, 18:48 O nie - ja Marxxa na własne oczy widziałam - to 100% facet!!!! I nie "laska", drogi kolego! Link Zgłoś
marxx Re: TEBE to Swinstwo! 04.09.05, 21:04 TEBE jestem laska, wysylam Ci zdjecia na emaila daj mi tez prywatny adres to wysle czesc swojej bielizny...tylko zapodaj linka naszego Forum Chicago na stronie glownej! plisssssss m Link Zgłoś