Gość: damian IP: 217.8.186.* 29.07.04, 16:26 jak mozna odwołać moderatora z forum Studia? Chodzi mi o r.rechaeu, czy jak on sie nazywa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eela Re: do admina 29.07.04, 16:27 Nie wiesz jak się nazywa, a juz chcesz odwołac? On jest dopiero drugi dzień. Wyciął Ci post? Odpowiedz Link Zgłoś
maas Re: do admina 29.07.04, 16:39 Twoje watki o WSSE beda usuwane - bo o to chodzi, prawda? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Re: do admina 29.07.04, 23:35 Grahahahaha, spamer się obraził, że nie będzie mógł więcej paskudzić... A ja mam złośliwą satysfakcję, że podsunąłem pomysł powołania moderatora na forum studia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: do admina IP: 195.117.90.* 29.07.04, 23:46 oo, Damianku, jakże mi przykro że będziesz musiał oglądać moją facjatę za każdym razem gdy zaświta ci myśl o twojej ulubionej szkole co do nicku mojego, też mi przykro że trafiłeś do takiej szkoły podstawowej, średniej że nawet o Richelieu cię uczyli, straszna, straszna szkoła. Mam jednak nadzieję że przynajmniej w haftowaniu się podciągniesz Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: do admina 29.07.04, 23:51 Czy powyzsze nalezy do obowiazkow aesa? Czy chociazby do jego uprawnien? Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Re: do admina 29.07.04, 23:54 Co należy? Nie rozumiem... R.richelieu tylko komentuje łkania biednego spamera... Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: do admina 30.07.04, 11:47 Komentuje? No niech mnie dzrwi scisną. Czy istnieje różnica pomiędzy "komentarzem" a "uszczypliwą zgryźliwością". Niestety istnieje. O ile "komentowanie" nie pozostaje w sprzeczności z zasadami współżycia w tym wirtualnym gronie, o tyle "bycie usczypliwym" nie przystaje do funkcji admina... Mówiąc zaś jeszcze inaczej, o ile jest pewną normą, iż użytkownicy forum zżymają się na adminów, o tyle admini winni posiadać umiejętność zachowania dystansu wobec krytykowania ich decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: do admina IP: 195.117.90.* 30.07.04, 00:01 co należy? wystawianie facjaty na widok publiczny? nie bój się, od tego muchi nie zdychają tylko kwiaty rosną Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: do admina 30.07.04, 11:37 Pytam sie ponownie szanownej redakcji. Czy powyzsze wpisy - jesli pochodza od aesa - naleza do zakresu jego obowiazkow. PS. Jesli nie - to powinniscie go wyprosic z funkcji. Jesli tak - powinniscie wyprosic z tejze swojego domowego lekarza i zastapic go mlotkiem lub kontaktem. Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Re: do admina 30.07.04, 11:52 Znasz sytuacje? Nie? To co się czepiasz. Ja znam i twierdzę, że gość na to zasłużył... Dlaczego wyprosić? Że niby nie może złośliwości okazać? Może jakieś uzasadnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: do admina 30.07.04, 11:59 Przepraszam cie bardzo, ale obawiam sie ze zamiast zwyklych proszkow uzyles tych do prania. Nie mam nic przeciwko wycinaniu spamerow - ale wy jestescie ciule od wycinania a nie od komentowania wycinania. Jesli ktos z was jest aesem to powinien trzymac jape w tylku - a jak ma watpliwosci to prosic o konsultacje i wyjasnienie pracownikow portalu. Cos wam sie w waszych zgnilych czerepach pomerdalo - nie jestescie zausznikami Jahwe. Nie jestescie nawet wspomnieniem po jego wzdeciach. Was nie powinno tu w ogole byc - tu powinien byc automat do wycinania spamu. I was. Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Re: do admina 30.07.04, 12:26 Dlaczego? Dlatego, że Ty, epatując swoim chamstwem, tak mówisz? Marne uzasadnienie, autorytetem nie jesteś i rzucając inwektywami nim nie zostaniesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: do admina IP: 195.117.90.* 30.07.04, 12:27 a czy nie zauważyłeś różnicy między nazywaniu dyskutanta ciulem a ostrzeganiu forumowicza będącego na prostej drodze do spamerstwa że skończy na oślej? Jestem bardzo tolerancyjna i na wiele rzeczy oczy przymykam, zaś zanim wytnę nieświadomego po raz pierwszy wolę go nawrócić, bo może biedak sobie sprawy nie zdaje ;) Swoją drogą Damian podjął właściwe kroki zakładając własne forum prywatne na którym będzie mógł spamować ile mu sił do posania starczy. Więc temat jest wyczerpany. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: do admina 30.07.04, 12:32 o! nowy aes. najwyrazniej nowy :) (jesli mozna, doradzam nie zblizac sie do ogrodzenia. oraz nie karmic. slowem) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: do admina 30.07.04, 12:37 Cześć, Anielko. Doszłaś juz do siebie po łopacie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: do admina 30.07.04, 12:38 otiz dzis dla odmiany mam przerwe na prace. choc pozory na to nie wskazuja :) ps. czesc Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: do admina 30.07.04, 12:39 A gada całkiem jak aesica. Badania jak reaguje na bodźce można przeprowadzić? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: do admina 30.07.04, 12:47 nene. rzecz w tym zeby znac proporcje, albowiem zachwiane psuja kazda agape. po co komu niesmak Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: do admina 30.07.04, 12:51 Święte słowa. Teraz należy przekazać je całej aesowskiej braci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: do admina 30.07.04, 12:56 Ja juz wiem. Prosze nie wykosztowywać się na znaczek. :-) ps. A wiesz co? Fdj nie chciał Ci wczoraj pozyczyć krawata i jeszcze sugerował, że go upuścisz do zupy pomidorowej. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: do admina 30.07.04, 13:06 Ja do tego chłopca nie mam już sił (do efdejota). Dobrze że nie chcieliście go na aesa... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: do admina 30.07.04, 12:37 Rozchodzi się o to, że jak aesiątku woda sodowa do głowy uderzy, to aesiątko zostanie wykopane, zlinczowane a nawet spalone na stosie. No, jedynie kobiety zostaną za rękę wyprowadzone (wiem bo sam będę wyprowadzał). Odpowiedz Link Zgłoś
niech Do riszecostam... 30.07.04, 12:38 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=14531943&a=14541918 O fakcie wycinania wpisow tego spamera poinformowal go - w najbardziej zwiezlej formie - pracownik portalu. Ale tego bylo ci za malo - musialas udowowdnic wszystkim ze umiesz pisac. Niestety nadal nie wiem czy umiesz rozumiec co i jak piszesz. Dlatego podsylam ci powyzszy link do lektury. PS. Jesli zadaniem spolecznego jest wytykanie brakow w wyksztalceniu uzyszkodnika to podpowiem ci kilka moich - pod warunkiem ze swoje uwagi bedziesz mi przesylac mejlem. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela przepis na szybki rozwoj watku 30.07.04, 12:42 wrzucic do watku aesa. sfora sama sie zbiegnie Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: przepis na szybki rozwoj watku 30.07.04, 12:45 Przesadzasz. Anielujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: przepis na szybki rozwoj watku 30.07.04, 12:48 yhy mozliwe. niestety nie mozesz czuc sie upowazniony, zeby rzucac we mnie ten kamien. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: przepis na szybki rozwoj watku 30.07.04, 12:52 W sumie to był tylko pumeks. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: przepis na szybki rozwoj watku 30.07.04, 13:05 Kamien tez by zniosla, jesli bylby nim brylant. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: przepis na szybki rozwoj watku 30.07.04, 13:17 Ode mnie? Tylko prawdziwy! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: przepis na szybki rozwoj watku 30.07.04, 14:10 slusznie. albowiem piety mi stwardnialy od deptania po cudzych glowach. czy moglby ktos potrzymac ten wieniec z gwiazd dwunastu? wysuszami wlosy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: przepis na szybki rozwoj watku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 14:24 To nie wieniec. To tzw. ełropejska flaga. Polecam zrzucić, podeptać i spalić (wersja łagodna). Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: przepis na szybki rozwoj watku 30.07.04, 14:33 aha wygladasz mi dzis na morderce wdow i sierot. moze idz sie umyc i ogolic? :) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: przepis na szybki rozwoj watku 30.07.04, 14:48 Aby zmyc i zgolic caly kamuflarz? Zebysmy naga prawde Pollaka zobaczyly? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: przepis na szybki rozwoj watku 30.07.04, 15:03 yyy znaczy takiejmi nie wolno ogladac fiolmow po dzienniku, wiec zmyje sie po angielsku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: przepis na szybki rozwoj watku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 16:08 Rany. Zrobili ze mnie jakiegoś smoka - potwora. Ano dawać mi dziewicę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: przepis na szybki rozwoj watku 30.07.04, 22:37 w dzisiejszych czasach? skad?! Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: przepis na szybki rozwoj watku 30.07.04, 22:59 aniela napisała: > w dzisiejszych czasach? skad?! to prawda anielo. w dzisiejszych czasach trudno o prawdziwe smoki-potwory. same tylko smoczki-wymoczki wokolo:) Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: przepis na szybki rozwoj watku 30.07.04, 23:15 Myślisz że się już nie rodzą? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: przepis na szybki rozwoj watku 30.07.04, 23:34 yyyy nie wiem o czym mowisz, henryku J. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: przepis na szybki rozwoj watku 30.07.04, 23:38 aniela napisała: > yyyy nie wiem o czym mowisz, henryku J. myslisz, ze sie odsloni i zapyta cie wprost czy jestes dziewica? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: przepis na szybki rozwoj watku IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.07.04, 23:41 mam jednak nadzieje ze okaze sie byc Pollakiem Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: przepis na szybki rozwoj watku 30.07.04, 23:46 Gość portalu: aniela napisał(a): > mam jednak nadzieje ze okaze sie byc Pollakiem no nie wiem czy to dla ciebie tak dobrze: jak sie okazuje wspolczesny pollak na watku obok doradza jaki krem jest najlepszy do cery... pewne pojecia wiec sie troche deawuluja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: przepis na szybki rozwoj watku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 23:48 W Tinie pisali. Albo w wysokich obcasach. No co? Też chcę być postempowy i nowoczesny. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: przepis na szybki rozwoj watku 30.07.04, 23:55 Gość portalu: pollak napisał(a): > W Tinie pisali. Albo w wysokich obcasach. > > > No co? Też chcę być postempowy i nowoczesny. tja. pewno tylko po to by wybrac prezent dla mamy albo cioci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: przepis na szybki rozwoj watku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 23:57 No dobra przyznam się. Czytałem tylko po to aby wiedzieć kto promuje pedalskie koszulki z napisem mam spiralkę (czy coś w tym stylu). Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: przepis na szybki rozwoj watku 30.07.04, 23:59 Gość portalu: pollak napisał(a): > No dobra przyznam się. > Czytałem tylko po to aby wiedzieć kto promuje pedalskie koszulki z napisem mam > spiralkę (czy coś w tym stylu). tak: "spiralke":) cos sobie przypominam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: przepis na szybki rozwoj watku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.04, 00:03 Rany boskie, tylko nie mów że to Ty byłaś wtedy na zdjęciu w koszulce z takim napisam. Bo ja dałbym sobie głowę obciąć że to był ten flejtuch i brudas co to z Raczkiem (tym od plejboja) w TV filmy zapowiadali (ten to nawet zdaje sie krytyka udawał). Wiesz o którego urbanowca mi chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: przepis na szybki rozwoj watku 31.07.04, 00:05 Gość portalu: pollak napisał(a): > Rany boskie, tylko nie mów że to Ty byłaś wtedy na zdjęciu w koszulce z takim > napisam. Bo ja dałbym sobie głowę obciąć że to był ten flejtuch i brudas co to > z > Raczkiem (tym od plejboja) w TV filmy zapowiadali (ten to nawet zdaje sie > krytyka udawał). Wiesz o którego urbanowca mi chodzi? a tak, ciagle nas myla:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: przepis na szybki rozwoj watku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.04, 00:07 Zapuść wąsy. Może przestaną :P ;) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: przepis na szybki rozwoj watku 31.07.04, 00:09 Gość portalu: pollak napisał(a): > Zapuść wąsy. Może przestaną :P > > > ;) hehe zapuszcze wlosy na nogach, moze wystarczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: przepis na szybki rozwoj watku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.04, 00:13 Nie, no to już jest hardcore. PS. Będziesz jak sarenka wtedy. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: przepis na szybki rozwoj watku 31.07.04, 00:15 Gość portalu: pollak napisał(a): > Nie, no to już jest hardcore. no masz. bo ja zla kobieta jestem:) > > PS. Będziesz jak sarenka wtedy. wiem. mam takie aksamitne oczy:) musisz jednak obiecac, ze nie bedziesz mnie glaskal pod wlos:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: przepis na szybki rozwoj watku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.04, 00:18 messja napisała: > no masz. bo ja zla kobieta jestem:) I miał rację TeBe że się na Tobie poznał zawczasu.. > wiem. mam takie aksamitne oczy:) musisz jednak obiecac, ze nie bedziesz mnie > glaskal pod wlos:) Musisz jednak obiecać, że jeśli musiałbym głaskać, będę miał prawo do rękawicy ;) No i kontrolnie będę jednak w kasku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: przepis na szybki rozwoj watku 31.07.04, 00:22 Gość portalu: pollak napisał(a): > messja napisała: > > > no masz. bo ja zla kobieta jestem:) > > I miał rację TeBe że się na Tobie poznał zawczasu.. aha. juz cie przeciagna na swoja strone. a nie mowilam, ze wszyscy faceci to swinie? i to wredne swinie jak sie okazuje:) >> > Musisz jednak obiecać, że jeśli musiałbym głaskać, będę miał prawo do rękawicy > ;) No i kontrolnie będę jednak w kasku ;) moge ci obiecac, ze niegdy nie bedziesz musial nic musiec. no moze czasem sie tylko wytlumczyc i przeprosic:) tak... na wszelki wypadek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: przepis na szybki rozwoj watku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.04, 00:27 Co Wy tak wszystkie z tymi świniami? Co to, ferma trzody chlewnej...? ;) No to ja idę już spać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: przepis na szybki rozwoj watku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 23:46 Znaczy wygineły, smoki. Jak mamuty. Może to i dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Aż 31.07.04, 11:54 zwymiotujesz. I pobrudzisz sobie koszulkę przez co będzie bardziej twarzowa, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-P Re: Aż IP: *.acn.pl 31.07.04, 12:05 Masz o sobie za wysokie mniemanie... Spamerstwo nie wywołuje u mnie odruchów wymiotnych, jedynie zniesmaczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Aż 31.07.04, 12:14 Gość portalu: ;-P napisał(a): > Masz o sobie za wysokie mniemanie... Spamerstwo nie wywołuje u mnie odruchów > wymiotnych, jedynie zniesmaczenie... chyba nie wierzysz zahedanowi, pollak: trudno by sie zniesmaczyl wlans kupa ktos, kto kibel nosi na glowie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-P Re: Aż IP: *.acn.pl 31.07.04, 12:19 Zanim dasz głos córciu, porównaj IP... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=14562828&a=14565534 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Aż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.04, 12:27 IP synciu nic tutaj nie znaczy. Po drugie ani w jednym poście ani w drugim nie było żadnego IP więc nie wiadomo do czego pijesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-P Re: Aż IP: *.acn.pl 31.07.04, 12:34 Ojej, ojej, czyżym źle zinterpretował posta? Chyba się pójdę pociąć skamieniałym mydłem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Aż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.04, 12:36 Nie, jesteś jednym z tych co to lubią sobie pobredzić. Dobrze że jest to nieszkodliwe. Tak sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-P Re: Aż IP: *.acn.pl 31.07.04, 12:38 O, to mamy ze sobą coś wspólnego... Nie sądziłem, nie sądziłem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Aż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.04, 12:40 Nie sądzę. Nie jestem nawet obślizgły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Aż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.04, 12:42 Skąd, to tylko twoja, bardzo skromna i nic nie znacząca ocena (no bo czego wymagać od małży). Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Aż 31.07.04, 12:45 Gość portalu: ;-P napisał(a): > Ale bełkotliwy i owszem... "wlasnie jest ktos taki jak ja"! krzyczy maly kazio z kata, bo nikt w klasie go nie lubi i dzieci sie z niego smieja:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Aż 31.07.04, 12:43 Gość portalu: ;-P napisał(a): > O, to mamy ze sobą coś wspólnego... Nie sądziłem, nie sądziłem... pollak, on sie dopatruje miedzy wami podobienstw. jeszcze troche a zechce sie z toba zaprzyjaznic. zrobisz jak zechcesz, ale ja bym uwazala - pan sie moze do ciebie bardzo przywiazac i ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-P Re: Aż IP: *.acn.pl 31.07.04, 12:46 Do pollaka? W życiu. Nie przepadam za frustratami, których nawet nie stać na inteligentną złośliwość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.04, 12:49 Gość portalu: ;-P napisał(a): > Do pollaka? W życiu. Nie przepadam za frustratami, których nawet nie stać na > inteligentną złośliwość... To powiedz jak ty się rano przed lustrem możesz golić? Musisz sam sobie twarz brzytwą charatać (w końcu znienawidzona, sfrustrowana, wcinająca się między wódkę a zakąskę morda, łypie swoimi ślipiami w ciebie). Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: :) 31.07.04, 13:01 Gość portalu: pollak napisał(a): > Gość portalu: ;-P napisał(a): > > > Do pollaka? W życiu. Nie przepadam za frustratami, których nawet nie stać > na > > inteligentną złośliwość... > > To powiedz jak ty się rano przed lustrem możesz golić? Musisz sam sobie twarz > brzytwą charatać (w końcu znienawidzona, sfrustrowana, wcinająca się między > wódkę a zakąskę morda, łypie swoimi ślipiami w ciebie). wlasnie - gosciu nienawidzi siebie i dlatego szuka na sile kogos podobnego, w nadzei, ze komus innemu uda sie to co jemu jeszcze nigdy sie nie udalo: polubic biednego frustrata jakim on jest. pollak mi zal frustrata. nie robmy mu krzywdy, chyba sam sie juz dosc ukaral:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-P Re: :) IP: *.acn.pl 31.07.04, 13:22 Oboje jesteście słodcy. Nikt jeszcze mnie tak przenikliwie i dokumentnie nie rozpracował. Tylko jeden błąd w rozumowaniu - ja mam brodę i wąsy... Dobra, idę sznur skręcać, bo się ostatnio urwałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.04, 13:28 > Tylko jeden błąd w rozumowaniu - ja mam brodę i wąsy... .... i jesteś kobietą ..... i robisz w cyrku. I nie w rozumowaniu, a w założeniach. ;) Człowieku, weź ty się zaloguj pod swoim stałym nickiem (pewnie masz takiego) i wypisz swoje żale do mnie raz, konkretnie. To chyba w porządku będzie układ, co? Czy mamy się tak kopać po kostkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-P Re: :) IP: *.acn.pl 31.07.04, 13:30 Nie chce mi się załadać loginu. I rzeczywiście w założeniach. I już będę grzeczny... Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: :) 31.07.04, 13:53 Gość portalu: ;-P napisał(a): > Nie chce mi się załadać loginu. I rzeczywiście w założeniach. I już będę grzecz > ny... no! tylko pamietaj, bo znowu pollak cie sprowadzi do parteru i bedzie bolalo:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: :) 31.07.04, 13:48 Gość portalu: pollak napisał(a): > > Tylko jeden błąd w rozumowaniu - ja mam brodę i wąsy... > > .... i jesteś kobietą ..... i robisz w cyrku. I nie w rozumowaniu, a w > założeniach. ;) > :)) > Człowieku, weź ty się zaloguj pod swoim stałym nickiem (pewnie masz takiego) i > wypisz swoje żale do mnie raz, konkretnie. To chyba w porządku będzie układ, co > ? > Czy mamy się tak kopać po kostkach? blad logiczny pollak. gdyby byl czlowiekiem to by sie od razu zalogowal pod swoim stalym nickiem, a nie pelzal tak przy ziemi z obawy, ze ktos mu w twarz napluje, za to, kim jest i co dej pory pisal. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: :) 31.07.04, 13:50 Gość portalu: ;-P napisał(a): > Oboje jesteście słodcy. co do mnie to prawda. pollak nie jest slodki. pollak jest ostry, wiec go nie prowokuj bo ci dokopie, ze nie usiadziesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-P Re: :) IP: *.acn.pl 31.07.04, 14:33 Pollak sprowadził mnie do parteru? Kurde, jeszcze jakby mnie zakopał, to dorównałbym Tobie messaja poziomem... Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: :) 31.07.04, 14:44 Gość portalu: ;-P napisał(a): > Pollak sprowadził mnie do parteru? Kurde, jeszcze jakby mnie zakopał, to > dorównałbym Tobie messaja poziomem... niech pomysle: biedny frustrat, ktory czepia sie bez wyraznego pretekstu, ale z wyraznym odciskiem moich butow na twarzy boi sie i/lub wstydzi pisac pod swoim stalym nickiem... tak - bardzo sie przejelam w tym kontekscie uwaga na temat roznicy poziomow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-P Re: :) IP: *.acn.pl 31.07.04, 14:50 To jest mój stały nick. Dobra, skończyłem sznur. Trzymajcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Aż 31.07.04, 12:27 messja napisała: > Gość portalu: ;-P napisał(a): > > > Masz o sobie za wysokie mniemanie... Spamerstwo nie wywołuje u mnie odruc > hów > > wymiotnych, jedynie zniesmaczenie... > > chyba nie wierzysz zahedanowi, pollak: > trudno by sie zniesmaczyl wlans kupa ktos, kto kibel nosi na glowie:P ps. pollak jest gorzej niz myslalam. to wariat! (mowi, ze jest ojcem moim). ja sie poddaje - nie wiem jak z takimi rozmawiac, boje sie ze sie zdenerwouje i sobie krzywde zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Aż 31.07.04, 12:10 pollak napisał: > zwymiotujesz. I pobrudzisz sobie koszulkę przez co będzie bardziej twarzowa, ok > ? :) Odpowiedz Link Zgłoś