IP: 217.8.186.* 29.07.04, 16:26
jak mozna odwołać moderatora z forum Studia? Chodzi mi o r.rechaeu, czy jak
on sie nazywa
Obserwuj wątek
    • eela Re: do admina 29.07.04, 16:27
      Nie wiesz jak się nazywa, a juz chcesz odwołac? On jest dopiero drugi dzień.
      Wyciął Ci post?
    • maas Re: do admina 29.07.04, 16:39
      Twoje watki o WSSE beda usuwane - bo o to chodzi, prawda? :-)
    • tak_zwany Re: do admina 29.07.04, 23:35
      Grahahahaha, spamer się obraził, że nie będzie mógł więcej paskudzić... A ja mam
      złośliwą satysfakcję, że podsunąłem pomysł powołania moderatora na forum studia...
    • Gość: Richelieu* Re: do admina IP: 195.117.90.* 29.07.04, 23:46
      oo, Damianku, jakże mi przykro że będziesz musiał oglądać moją facjatę za
      każdym razem gdy zaświta ci myśl o twojej ulubionej szkole

co do nicku mojego, też mi przykro że trafiłeś do takiej szkoły podstawowej,
      średniej że nawet o Richelieu cię uczyli, straszna, straszna szkoła. Mam jednak
      nadzieję że przynajmniej w haftowaniu się podciągniesz
      • niech Re: do admina 29.07.04, 23:51
        Czy powyzsze nalezy do obowiazkow aesa? Czy chociazby do jego uprawnien?
        • tak_zwany Re: do admina 29.07.04, 23:54
          Co należy? Nie rozumiem... R.richelieu tylko komentuje łkania biednego spamera...
          • warka_strong Re: do admina 30.07.04, 11:47
            Komentuje? No niech mnie dzrwi scisną.

Czy istnieje różnica pomiędzy "komentarzem" a "uszczypliwą zgryźliwością".
            Niestety istnieje. O ile "komentowanie" nie pozostaje w sprzeczności z zasadami
            współżycia w tym wirtualnym gronie, o tyle "bycie usczypliwym" nie przystaje do
            funkcji admina...

Mówiąc zaś jeszcze inaczej, o ile jest pewną normą, iż użytkownicy forum
            zżymają się na adminów, o tyle admini winni posiadać umiejętność zachowania
            dystansu wobec krytykowania ich decyzji.
        • Gość: Richelieu* Re: do admina IP: 195.117.90.* 30.07.04, 00:01
          co należy? wystawianie facjaty na widok publiczny? nie bój się, od tego muchi
          nie zdychają tylko kwiaty rosną
          • niech Re: do admina 30.07.04, 11:37
            Pytam sie ponownie szanownej redakcji. Czy powyzsze wpisy - jesli pochodza od
            aesa - naleza do zakresu jego obowiazkow.
            PS. Jesli nie - to powinniscie go wyprosic z funkcji. Jesli tak - powinniscie
            wyprosic z tejze swojego domowego lekarza i zastapic go mlotkiem lub kontaktem.
            • tak_zwany Re: do admina 30.07.04, 11:52
              Znasz sytuacje? Nie? To co się czepiasz. Ja znam i twierdzę, że gość na to
              zasłużył... Dlaczego wyprosić? Że niby nie może złośliwości okazać? Może jakieś
              uzasadnienie?
              • niech Re: do admina 30.07.04, 11:59
                Przepraszam cie bardzo, ale obawiam sie ze zamiast zwyklych proszkow uzyles
                tych do prania. Nie mam nic przeciwko wycinaniu spamerow - ale wy jestescie
                ciule od wycinania a nie od komentowania wycinania. Jesli ktos z was jest aesem
                to powinien trzymac jape w tylku - a jak ma watpliwosci to prosic o konsultacje
                i wyjasnienie pracownikow portalu. Cos wam sie w waszych zgnilych czerepach
                pomerdalo - nie jestescie zausznikami Jahwe. Nie jestescie nawet wspomnieniem
                po jego wzdeciach. Was nie powinno tu w ogole byc - tu powinien byc automat do
                wycinania spamu. I was.
                • tak_zwany Re: do admina 30.07.04, 12:26
                  Dlaczego? Dlatego, że Ty, epatując swoim chamstwem, tak mówisz? Marne
                  uzasadnienie, autorytetem nie jesteś i rzucając inwektywami nim nie zostaniesz...
                • Gość: Richelieu* Re: do admina IP: 195.117.90.* 30.07.04, 12:27
                  a czy nie zauważyłeś różnicy między nazywaniu dyskutanta ciulem a ostrzeganiu
                  forumowicza będącego na prostej drodze do spamerstwa że skończy na oślej?
                  Jestem bardzo tolerancyjna i na wiele rzeczy oczy przymykam, zaś zanim wytnę
                  nieświadomego po raz pierwszy wolę go nawrócić, bo może biedak sobie sprawy nie
                  zdaje ;) Swoją drogą Damian podjął właściwe kroki zakładając własne forum
                  prywatne na którym będzie mógł spamować ile mu sił do posania starczy. Więc
                  temat jest wyczerpany.
                  • aniela Re: do admina 30.07.04, 12:32
                    o! nowy aes. najwyrazniej nowy :) (jesli mozna, doradzam nie zblizac sie do
                    ogrodzenia. oraz nie karmic. slowem)
                    • eela Re: do admina 30.07.04, 12:37
                      Cześć, Anielko. Doszłaś juz do siebie po łopacie? :-)
                      • aniela Re: do admina 30.07.04, 12:38
                        otiz dzis dla odmiany mam przerwe na prace. choc pozory na to nie wskazuja :)

ps. czesc
                        • eela Re: do admina 30.07.04, 12:57
                          Jak to pozory. Zawsze pozorne.
                    • pollak Re: do admina 30.07.04, 12:39
                      A gada całkiem jak aesica. Badania jak reaguje na bodźce można przeprowadzić?
                      • aniela Re: do admina 30.07.04, 12:41
                        e-e. znajdzcie sobie inne hobby, nalegam
                        • pollak Re: do admina 30.07.04, 12:44
                          Chcesz żeby to forum straciło rację bytu?
                          • aniela Re: do admina 30.07.04, 12:47
                            nene. rzecz w tym zeby znac proporcje, albowiem zachwiane psuja kazda agape. po
                            co komu niesmak
                            • pollak Re: do admina 30.07.04, 12:51
                              Święte słowa. Teraz należy przekazać je całej aesowskiej braci ;)
                              • eela Re: do admina 30.07.04, 12:56
                                Ja juz wiem. Prosze nie wykosztowywać się na znaczek. :-)

ps. A wiesz co? Fdj nie chciał Ci wczoraj pozyczyć krawata i jeszcze sugerował,
                                że go upuścisz do zupy pomidorowej.
                                • pollak Re: do admina 30.07.04, 13:06
                                  Ja do tego chłopca nie mam już sił (do efdejota). Dobrze że nie chcieliście
                                  go na aesa... ;)
                  • pollak Re: do admina 30.07.04, 12:37
                    Rozchodzi się o to, że jak aesiątku woda sodowa do głowy uderzy, to aesiątko
                    zostanie wykopane, zlinczowane a nawet spalone na stosie. No, jedynie kobiety
                    zostaną za rękę wyprowadzone (wiem bo sam będę wyprowadzał).
                  • niech Do riszecostam... 30.07.04, 12:38
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=14531943&a=14541918
                    O fakcie wycinania wpisow tego spamera poinformowal go - w najbardziej zwiezlej
                    formie - pracownik portalu. Ale tego bylo ci za malo - musialas udowowdnic
                    wszystkim ze umiesz pisac. Niestety nadal nie wiem czy umiesz rozumiec co i jak
                    piszesz. Dlatego podsylam ci powyzszy link do lektury.
                    PS. Jesli zadaniem spolecznego jest wytykanie brakow w wyksztalceniu
                    uzyszkodnika to podpowiem ci kilka moich - pod warunkiem ze swoje uwagi
                    bedziesz mi przesylac mejlem.
    • aniela przepis na szybki rozwoj watku 30.07.04, 12:42
      wrzucic do watku aesa. sfora sama sie zbiegnie
      • pollak Re: przepis na szybki rozwoj watku 30.07.04, 12:45
        Przesadzasz. Anielujesz.
        • aniela Re: przepis na szybki rozwoj watku 30.07.04, 12:48
          yhy mozliwe. niestety nie mozesz czuc sie upowazniony, zeby rzucac we mnie ten
          kamien.
          • pollak Re: przepis na szybki rozwoj watku 30.07.04, 12:52
            W sumie to był tylko pumeks.
            • eela Re: przepis na szybki rozwoj watku 30.07.04, 12:58
              Prawdziwy czy sztuczny?
              • miltonia Re: przepis na szybki rozwoj watku 30.07.04, 13:05
                Kamien tez by zniosla, jesli bylby nim brylant.
                • pollak Re: przepis na szybki rozwoj watku 30.07.04, 13:17
                  Wpadłby jej w oko?
              • pollak Re: przepis na szybki rozwoj watku 30.07.04, 13:17
                Ode mnie? Tylko prawdziwy! ;)
                • aniela Re: przepis na szybki rozwoj watku 30.07.04, 14:10
                  slusznie. albowiem piety mi stwardnialy od deptania po cudzych glowach. czy
                  moglby ktos potrzymac ten wieniec z gwiazd dwunastu? wysuszami wlosy
                  • Gość: pollak Re: przepis na szybki rozwoj watku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 14:24
                    To nie wieniec. To tzw. ełropejska flaga. Polecam zrzucić, podeptać i spalić
                    (wersja łagodna).
                    • aniela Re: przepis na szybki rozwoj watku 30.07.04, 14:33
                      aha wygladasz mi dzis na morderce wdow i sierot. moze idz sie umyc i ogolic? :)
                      • miltonia Re: przepis na szybki rozwoj watku 30.07.04, 14:48
                        Aby zmyc i zgolic caly kamuflarz? Zebysmy naga prawde Pollaka zobaczyly?
                        • aniela Re: przepis na szybki rozwoj watku 30.07.04, 15:03
                          yyy znaczy takiejmi nie wolno ogladac fiolmow po dzienniku, wiec zmyje sie po
                          angielsku
                          • Gość: pollak Re: przepis na szybki rozwoj watku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 16:08
                            Rany. Zrobili ze mnie jakiegoś smoka - potwora.

Ano dawać mi dziewicę!!!
                            • aniela Re: przepis na szybki rozwoj watku 30.07.04, 22:37
                              w dzisiejszych czasach? skad?!
                              • messja Re: przepis na szybki rozwoj watku 30.07.04, 22:59
                                aniela napisała:

> w dzisiejszych czasach? skad?!

to prawda anielo. w dzisiejszych czasach trudno o prawdziwe smoki-potwory. same
                                tylko smoczki-wymoczki wokolo:)
                              • pollak Re: przepis na szybki rozwoj watku 30.07.04, 23:15
                                Myślisz że się już nie rodzą?
                                • aniela Re: przepis na szybki rozwoj watku 30.07.04, 23:34
                                  yyyy nie wiem o czym mowisz, henryku J.
                                  • messja Re: przepis na szybki rozwoj watku 30.07.04, 23:38
                                    aniela napisała:

> yyyy nie wiem o czym mowisz, henryku J.

myslisz, ze sie odsloni i zapyta cie wprost czy jestes dziewica?
                                    • Gość: aniela Re: przepis na szybki rozwoj watku IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.07.04, 23:41
                                      mam jednak nadzieje ze okaze sie byc Pollakiem
                                      • messja Re: przepis na szybki rozwoj watku 30.07.04, 23:46
                                        Gość portalu: aniela napisał(a):

> mam jednak nadzieje ze okaze sie byc Pollakiem

no nie wiem czy to dla ciebie tak dobrze: jak sie okazuje wspolczesny pollak na
                                        watku obok doradza jaki krem jest najlepszy do cery... pewne pojecia wiec sie
                                        troche deawuluja.
                                        • Gość: pollak Re: przepis na szybki rozwoj watku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 23:48
                                          W Tinie pisali. Albo w wysokich obcasach.

No co? Też chcę być postempowy i nowoczesny.
                                          • messja Re: przepis na szybki rozwoj watku 30.07.04, 23:55
                                            Gość portalu: pollak napisał(a):

> W Tinie pisali. Albo w wysokich obcasach.
                                            >
                                            >
                                            > No co? Też chcę być postempowy i nowoczesny.

tja. pewno tylko po to by wybrac prezent dla mamy albo cioci:)
                                            • Gość: pollak Re: przepis na szybki rozwoj watku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 23:57
                                              No dobra przyznam się.

Czytałem tylko po to aby wiedzieć kto promuje pedalskie koszulki z napisem mam
                                              spiralkę (czy coś w tym stylu).
                                              • messja Re: przepis na szybki rozwoj watku 30.07.04, 23:59

> No dobra przyznam się.
                                                > Czytałem tylko po to aby wiedzieć kto promuje pedalskie koszulki z napisem mam
                                                > spiralkę (czy coś w tym stylu).

tak: "spiralke":) cos sobie przypominam:)
                                                • Gość: pollak Re: przepis na szybki rozwoj watku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.04, 00:03
                                                  Rany boskie, tylko nie mów że to Ty byłaś wtedy na zdjęciu w koszulce z takim
                                                  napisam. Bo ja dałbym sobie głowę obciąć że to był ten flejtuch i brudas co to z
                                                  Raczkiem (tym od plejboja) w TV filmy zapowiadali (ten to nawet zdaje sie
                                                  krytyka udawał). Wiesz o którego urbanowca mi chodzi?
                                                  • messja Re: przepis na szybki rozwoj watku 31.07.04, 00:05

> Rany boskie, tylko nie mów że to Ty byłaś wtedy na zdjęciu w koszulce z takim
                                                    > napisam. Bo ja dałbym sobie głowę obciąć że to był ten flejtuch i brudas co
                                                    to
                                                    > z
                                                    > Raczkiem (tym od plejboja) w TV filmy zapowiadali (ten to nawet zdaje sie
                                                    > krytyka udawał). Wiesz o którego urbanowca mi chodzi?

a tak, ciagle nas myla:)
                                                  • Gość: pollak Re: przepis na szybki rozwoj watku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.04, 00:07
                                                    Zapuść wąsy. Może przestaną :P

;) hehe
                                                  • messja Re: przepis na szybki rozwoj watku 31.07.04, 00:09

> Zapuść wąsy. Może przestaną :P
                                                    >
                                                    >
                                                    > ;) hehe

zapuszcze wlosy na nogach, moze wystarczy:)
                                                  • Gość: pollak Re: przepis na szybki rozwoj watku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.04, 00:13
                                                    Nie, no to już jest hardcore.

PS. Będziesz jak sarenka wtedy.
                                                  • messja Re: przepis na szybki rozwoj watku 31.07.04, 00:15

> Nie, no to już jest hardcore.

no masz. bo ja zla kobieta jestem:)

>
                                                    > PS. Będziesz jak sarenka wtedy.

wiem. mam takie aksamitne oczy:) musisz jednak obiecac, ze nie bedziesz mnie
                                                    glaskal pod wlos:)
                                                  • Gość: pollak Re: przepis na szybki rozwoj watku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.04, 00:18
                                                    messja napisała:

> no masz. bo ja zla kobieta jestem:)

I miał rację TeBe że się na Tobie poznał zawczasu..

> wiem. mam takie aksamitne oczy:) musisz jednak obiecac, ze nie bedziesz mnie
                                                    > glaskal pod wlos:)

Musisz jednak obiecać, że jeśli musiałbym głaskać, będę miał prawo do rękawicy
                                                    ;) No i kontrolnie będę jednak w kasku ;)
                                                  • messja Re: przepis na szybki rozwoj watku 31.07.04, 00:22

> messja napisała:
                                                    >
                                                    > > no masz. bo ja zla kobieta jestem:)
                                                    >
                                                    > I miał rację TeBe że się na Tobie poznał zawczasu..

aha. juz cie przeciagna na swoja strone. a nie mowilam, ze wszyscy faceci to
                                                    swinie? i to wredne swinie jak sie okazuje:)

>>
                                                    > Musisz jednak obiecać, że jeśli musiałbym głaskać, będę miał prawo do rękawicy
                                                    > ;) No i kontrolnie będę jednak w kasku ;)

moge ci obiecac, ze niegdy nie bedziesz musial nic musiec. no moze czasem sie
                                                    tylko wytlumczyc i przeprosic:) tak... na wszelki wypadek:)
                                                  • Gość: pollak Re: przepis na szybki rozwoj watku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.04, 00:27
                                                    Co Wy tak wszystkie z tymi świniami? Co to, ferma trzody chlewnej...? ;)

No to ja idę już spać. :)
                                      • Gość: pollak Re: przepis na szybki rozwoj watku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 23:46
                                        Znaczy wygineły, smoki. Jak mamuty.

Może to i dobrze...
                                        • Gość: ;-P Ile można gadać od rzeczy? [n/t] IP: *.acn.pl 31.07.04, 11:40
                                          • pollak 31.07.04, 11:54
                                            zwymiotujesz. I pobrudzisz sobie koszulkę przez co będzie bardziej twarzowa, ok?
                                            • Gość: ;-P Re: Aż IP: *.acn.pl 31.07.04, 12:05
                                              Masz o sobie za wysokie mniemanie... Spamerstwo nie wywołuje u mnie odruchów
                                              wymiotnych, jedynie zniesmaczenie...
                                              • messja Re: Aż 31.07.04, 12:14
                                                Gość portalu: ;-P napisał(a):

> Masz o sobie za wysokie mniemanie... Spamerstwo nie wywołuje u mnie odruchów
                                                > wymiotnych, jedynie zniesmaczenie...

chyba nie wierzysz zahedanowi, pollak:
                                                trudno by sie zniesmaczyl wlans kupa ktos, kto kibel nosi na glowie:P
                                                • Gość: ;-P Re: Aż IP: *.acn.pl 31.07.04, 12:19
                                                  Zanim dasz głos córciu, porównaj IP...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=14562828&a=14565534
                                                  • Gość: pollak Re: Aż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.04, 12:27
                                                    IP synciu nic tutaj nie znaczy. Po drugie ani w jednym poście ani w drugim nie
                                                    było żadnego IP więc nie wiadomo do czego pijesz.
                                                  • Gość: ;-P Re: Aż IP: *.acn.pl 31.07.04, 12:34
                                                    Ojej, ojej, czyżym źle zinterpretował posta? Chyba się pójdę pociąć skamieniałym
                                                    mydłem...
                                                  • Gość: pollak Re: Aż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.04, 12:36
                                                    Nie, jesteś jednym z tych co to lubią sobie pobredzić. Dobrze że jest to
                                                    nieszkodliwe. Tak sądzę.
                                                  • Gość: ;-P Re: Aż IP: *.acn.pl 31.07.04, 12:38
                                                    O, to mamy ze sobą coś wspólnego... Nie sądziłem, nie sądziłem...
                                                  • Gość: pollak Re: Aż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.04, 12:40
                                                    Nie sądzę. Nie jestem nawet obślizgły.
                                                  • Gość: ;-P Re: Aż IP: *.acn.pl 31.07.04, 12:41
                                                    Ale bełkotliwy i owszem...
                                                  • Gość: pollak Re: Aż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.04, 12:42
                                                    Skąd, to tylko twoja, bardzo skromna i nic nie znacząca ocena (no bo czego
                                                    wymagać od małży).
                                                  • messja Re: Aż 31.07.04, 12:45

> Ale bełkotliwy i owszem...

"wlasnie jest ktos taki jak ja"! krzyczy maly kazio z kata, bo nikt w klasie go
                                                    nie lubi i dzieci sie z niego smieja:)
                                                  • messja Re: Aż 31.07.04, 12:43

> O, to mamy ze sobą coś wspólnego... Nie sądziłem, nie sądziłem...

pollak, on sie dopatruje miedzy wami podobienstw. jeszcze troche a zechce sie z
                                                    toba zaprzyjaznic. zrobisz jak zechcesz, ale ja bym uwazala - pan sie moze do
                                                    ciebie bardzo przywiazac i ...
                                                  • Gość: ;-P Re: Aż IP: *.acn.pl 31.07.04, 12:46
                                                    Do pollaka? W życiu. Nie przepadam za frustratami, których nawet nie stać na
                                                    inteligentną złośliwość...
                                                  • Gość: pollak :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.04, 12:49

> Do pollaka? W życiu. Nie przepadam za frustratami, których nawet nie stać na
                                                    > inteligentną złośliwość...

To powiedz jak ty się rano przed lustrem możesz golić? Musisz sam sobie twarz
                                                    brzytwą charatać (w końcu znienawidzona, sfrustrowana, wcinająca się między
                                                    wódkę a zakąskę morda, łypie swoimi ślipiami w ciebie).
                                                  • messja Re: :) 31.07.04, 13:01

> Gość portalu: ;-P napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Do pollaka? W życiu. Nie przepadam za frustratami, których nawet nie stać
                                                    > na
                                                    > > inteligentną złośliwość...
                                                    >
                                                    > To powiedz jak ty się rano przed lustrem możesz golić? Musisz sam sobie twarz
                                                    > brzytwą charatać (w końcu znienawidzona, sfrustrowana, wcinająca się między
                                                    > wódkę a zakąskę morda, łypie swoimi ślipiami w ciebie).

wlasnie - gosciu nienawidzi siebie i dlatego szuka na sile kogos podobnego, w
                                                    nadzei, ze komus innemu uda sie to co jemu jeszcze nigdy sie nie udalo: polubic
                                                    biednego frustrata jakim on jest.

pollak mi zal frustrata. nie robmy mu krzywdy, chyba sam sie juz dosc ukaral:)
                                                  • Gość: ;-P Re: :) IP: *.acn.pl 31.07.04, 13:22
                                                    Oboje jesteście słodcy. Nikt jeszcze mnie tak przenikliwie i dokumentnie nie
                                                    rozpracował. Tylko jeden błąd w rozumowaniu - ja mam brodę i wąsy...

Dobra, idę sznur skręcać, bo się ostatnio urwałem...
                                                  • Gość: pollak Re: :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.04, 13:28
                                                    > Tylko jeden błąd w rozumowaniu - ja mam brodę i wąsy...

.... i jesteś kobietą ..... i robisz w cyrku. I nie w rozumowaniu, a w
                                                    założeniach. ;)

Człowieku, weź ty się zaloguj pod swoim stałym nickiem (pewnie masz takiego) i
                                                    wypisz swoje żale do mnie raz, konkretnie. To chyba w porządku będzie układ, co?
                                                    Czy mamy się tak kopać po kostkach?
                                                  • Gość: ;-P Re: :) IP: *.acn.pl 31.07.04, 13:30
                                                    Nie chce mi się załadać loginu. I rzeczywiście w założeniach. I już będę grzeczny...
                                                  • messja Re: :) 31.07.04, 13:53

> Nie chce mi się załadać loginu. I rzeczywiście w założeniach. I już będę
                                                    grzecz
                                                    > ny...

no! tylko pamietaj, bo znowu pollak cie sprowadzi do parteru i bedzie bolalo:)
                                                  • messja Re: :) 31.07.04, 13:48

> > Tylko jeden błąd w rozumowaniu - ja mam brodę i wąsy...
                                                    >
                                                    > .... i jesteś kobietą ..... i robisz w cyrku. I nie w rozumowaniu, a w
                                                    > założeniach. ;)
                                                    >

:))

> Człowieku, weź ty się zaloguj pod swoim stałym nickiem (pewnie masz takiego) i
                                                    > wypisz swoje żale do mnie raz, konkretnie. To chyba w porządku będzie układ,
                                                    co
                                                    > ?
                                                    > Czy mamy się tak kopać po kostkach?

blad logiczny pollak. gdyby byl czlowiekiem to by sie od razu zalogowal pod
                                                    swoim stalym nickiem, a nie pelzal tak przy ziemi z obawy, ze ktos mu w twarz
                                                    napluje, za to, kim jest i co dej pory pisal.
                                                  • messja Re: :) 31.07.04, 13:50

> Oboje jesteście słodcy.

co do mnie to prawda. pollak nie jest slodki. pollak jest ostry, wiec go nie
                                                    prowokuj bo ci dokopie, ze nie usiadziesz:)
                                                  • Gość: ;-P Re: :) IP: *.acn.pl 31.07.04, 14:33
                                                    Pollak sprowadził mnie do parteru? Kurde, jeszcze jakby mnie zakopał, to
                                                    dorównałbym Tobie messaja poziomem...

• messja Re: :) 31.07.04, 14:44

> Pollak sprowadził mnie do parteru? Kurde, jeszcze jakby mnie zakopał, to
                                                    > dorównałbym Tobie messaja poziomem...

niech pomysle: biedny frustrat, ktory czepia sie bez wyraznego pretekstu, ale z
                                                    wyraznym odciskiem moich butow na twarzy boi sie i/lub wstydzi pisac pod swoim
                                                    stalym nickiem...
                                                    tak - bardzo sie przejelam w tym kontekscie uwaga na temat roznicy poziomow:)
                                                  • Gość: ;-P Re: :) IP: *.acn.pl 31.07.04, 14:50
                                                    To jest mój stały nick. Dobra, skończyłem sznur. Trzymajcie się.
                                                • messja Re: Aż 31.07.04, 12:27
                                                  messja napisała:

> Gość portalu: ;-P napisał(a):
                                                  >
                                                  > > Masz o sobie za wysokie mniemanie... Spamerstwo nie wywołuje u mnie odruc
                                                  > hów
                                                  > > wymiotnych, jedynie zniesmaczenie...
                                                  >
                                                  > chyba nie wierzysz zahedanowi, pollak:
                                                  > trudno by sie zniesmaczyl wlans kupa ktos, kto kibel nosi na glowie:P

ps.
                                                  pollak jest gorzej niz myslalam. to wariat! (mowi, ze jest ojcem moim). ja sie
                                                  poddaje - nie wiem jak z takimi rozmawiac, boje sie ze sie zdenerwouje i sobie
                                                  krzywde zrobi.
                                            • messja Re: Aż 31.07.04, 12:10
                                              pollak napisał:

> zwymiotujesz. I pobrudzisz sobie koszulkę przez co będzie bardziej twarzowa,
                                              ok
                                              > ?

:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka