Gość: eressea IP: *.internal / *.tylerpenn.com 03.09.04, 01:25 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: znany Re: [...] IP: *.alles-elektro.de 03.09.04, 01:42 widzę, że koleżankę wciągnęło z jakiej listy proxy kożystasz? Odpowiedz Link Zgłoś
eressea Re: [...] 03.09.04, 01:46 Testuję tylko program. Trochę rozrywki sie przydaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e. Re: [...] IP: *.marketscore.com / *.sj2.marketscore.com 03.09.04, 01:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znany jaki program? IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 02:04 jeśli można wiedzieć, co do rozrywki rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 10:16 Нол проблем! Дон’т лоры! Ю шуд римэмба дат нолбады иc пэрфект! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy O DRUGIEJ W NOCY?????????????????????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 10:17 Odpowiedz Link Zgłoś
eressea Re: O DRUGIEJ W NOCY????????????????????????????? 03.09.04, 11:44 Ano o drugiej a w koło cisza i spokój . Zainspirował mnie wątek z Komputerów, więc ściągnęłam sobie ten programik co Ty go wcześniej uzywałeś i postanowiłam wypróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znany ja też tu jestem IP: *.alles-elektro.de 03.09.04, 13:43 Czy dowiem się jaki program? Ja używam tylko ustawień proxy. pozdrawiam was Odpowiedz Link Zgłoś
eressea Re: ja też tu jestem 03.09.04, 15:25 Gość portalu: znany napisał(a): > Czy dowiem się jaki program? Oki, to Steganos, program jest płatny, mozna sciągnąć za darmo wersję 7-dniową. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: ja też tu jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 22:59 U mnie po jego zainstalowaniu nie dało się maili przez OE wysyłać, nawet jak był wyłączony. Odpowiedz Link Zgłoś
eressea Re: ja też tu jestem 04.09.04, 00:12 piecyk gazowy napisał: > U mnie po jego zainstalowaniu nie dało się maili przez OE wysyłać, nawet jak > był wyłączony. Ciekawe, ja uzywam Kuriera Mozilli i wysyłałam maile, ale przy wyłaczonym programie. Ale zauwazyłam, że czasami nie chodzą mi przeglądarki (przy wyłączonym programie), muszę wtedy resetowac kompa . A na pewno mam połączenie z netem, bo gg działa. Także DAP jakoś szwankuje. Więc coś ten programik mało fajny jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: ja też tu jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 00:13 eressea napisała: > Także DAP jakoś szwankuje. Więc coś ten programik mało fajny jest Wygląda na to, że zbyt mocno ingeruje w system. Chyba nie tylko proxy zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
eressea Re: ja też tu jestem 04.09.04, 00:28 piecyk gazowy napisał: > Wygląda na to, że zbyt mocno ingeruje w system. Chyba nie tylko proxy > zmienia. Chyba tak Jeszcze się nim trochę pobawię i odinstaluję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: ja też tu jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 00:29 Ja się bawiłem, ale pełną wersją. Ale i tak bawiłem się krócej niż 7 dni. Prędko się nudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaka Re: ja też tu jestem IP: *.scr.east.verizon.net 13.09.04, 16:43 testTest Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: cienko 05.09.04, 18:22 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=7723034&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
eressea Re: cienko 05.09.04, 18:49 pollak napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=7723034&v=2&s=0 > Dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: cienko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.04, 21:50 W sumie też cienizna. Po głowie chodzą mi bardziej wymyślne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: cienko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 22:59 To też niczego sobie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1&w=10724418 Odpowiedz Link Zgłoś
eressea temat 10.09.04, 23:49 Wiruskomputerowy wg Wikipedii Program antywirusowy wg Wikipedii Odpowiedz Link Zgłoś
eressea Re: temat 10.09.04, 23:50 Wirus komputerowy wg Wikipedii Program antywirusowy wg Wikipedii Odpowiedz Link Zgłoś
eressea Re: temat 10.09.04, 23:51 Co to jestfirewall? Testosobistych zapór ogniowych Uruchamianie zapory w Windows XP Odpowiedz Link Zgłoś
eressea Re: temat 10.09.04, 23:52 Co to jest firewall? Test osobistych zapór ogniowych Uruchamianie zapory w Windows XP Odpowiedz Link Zgłoś
eressea Re: temat 11.09.04, 11:02 ██████████████████████████████████████████████████████████████████████████████ ██████████████████████████████████████████████████████████████████████████████ ██████████████████████████████████████████████████████████████████████████████ ██████████████████████████████████████████████████████████████████████████████ ██████████████████████████████████████████████████████████████████████████████ ██████████████████████████████████████████████████████████████████████████████ ██████████████████████████████████████████████████████████████████████████████ ██████████████████████████████████████████████████████████████████████████████ ██████████████████████████████████████████████████████████████████████████████ ██████████████████████████████████████████████████████████████████████████████ Odpowiedz Link Zgłoś
eressea Re: temat 11.09.04, 11:03 ████████ ████████ ████████ ████████ ████████ ████████ ████████ ████████ ████████ ████████ ████████ ████████ ████████ ████████ ████████ ████████ ████████ ████████ ████████ ████████ ████████ ████████ ████████ ████████ Odpowiedz Link Zgłoś
kuala_lumpur Re: temat 11.09.04, 16:44 0141 0142 0118 201e 05d0 #0141; #0142; #0118; #201e; #05d0; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hj Re: temat IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 12.09.04, 15:46 █ █████ █ █ █ █ █ █ █████████ █ █ █ █ █ █ █████ █ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl Re: temat IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 12.09.04, 15:49 █ █████ > █ █ > █ █ > █ █ > ████████ > █ █ > █ █ > █ █ █████ █ Odpowiedz Link Zgłoś
eressea Re: [...] 13.09.04, 00:12 ╔═╦═══╦═══╦═══╦═══╦═══╦═══╦═══╦═══╦═══╦═══╦═══╦═══╦═══╦═══╗ ╠═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╗ ╠═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╝ ╠═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╗ ╠═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╝ ╠═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╗ ╠═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╝ ╠═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╗ ╠═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╝ ╠═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╗ ╠═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╝ ╚═╩═══╩═══╩═══╩═══╩═══╩═══╩═══╩═══╩═══╩═══╩═══╩═══╩═══╩═══╝ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy JAKIE ŁADNE!!! :-))) Pozdrowionka! :-) IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 13.09.04, 19:47 Odpowiedz Link Zgłoś
eressea Dziękuję :-))) Pozdrówka! :-)))) PS. ... 13.09.04, 22:01 ... Będę musiała wypróbować Twój sposób na kolację "gdy w domu nic nie ma" )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Dziękuję :-))) Pozdrówka! :-)))) PS. ... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 13.09.04, 22:33 Ha, ha, ha!!! Dziwiłem się z Dziuunią, dlaczego ten post nie poleciał? DD Aha - i to nie jest mój sposób, tylko Tuwima! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
eressea Re: Dziękuję :-))) Pozdrówka! :-)))) PS. ... 13.09.04, 22:47 piecyk gazowy napisał: > Ha, ha, ha!!! Dziwiłem się z Dziuunią, dlaczego ten post nie poleciał? DD A tak sobie postanowilismy, że nie poleci Nie damy się podpuścić prowokatorom! ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Dziękuję :-))) Pozdrówka! :-)))) PS. ... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 13.09.04, 23:00 Ha, ha, ha! Nawet w pewnym momencie mi głupio było, że go tam umieściłem. Odpowiedz Link Zgłoś
eressea Re: Dziękuję :-))) Pozdrówka! :-)))) PS. ... 13.09.04, 23:10 piecyk gazowy napisał: > Ha, ha, ha! Nawet w pewnym momencie mi głupio było, że go tam umieściłem. Przynajmniej trochę urozmaiciłeś wątek )))))), nawiasem mówiąc najbardziej pocięty wątek na forum Komputery DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Dziękuję :-))) Pozdrówka! :-)))) PS. ... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 13.09.04, 23:24 Przy takiej formule musi być pocięty, nie ma innego wyjścia. Przy okazji - nie podboba mi się opis na winiecie: "Uwaga: zanim zadasz pytanie przejrzyj TEN WĄTEK i przeszukaj forum". Chodzi o to, żeby był to tekst w rodzaju: "Uwaga: zanim zadasz pytanie przejrzyj WĄTEK Z FAQ i przeszukaj forum". Kłania się tutaj tzw. syndrom "kliknij tutaj". Już napisałem w tej sprawie do Tebego, ale pewnie już śpi! Odpowiedz Link Zgłoś
eressea Re: Dziękuję :-))) Pozdrówka! :-)))) PS. ... 13.09.04, 23:51 piecyk gazowy napisał: > Już napisałem w tej sprawie do Tebego, ale pewnie już śpi! Masz rację z tym opisem Skoro Ty się tym zająłeś to ja już nie będę się fatygować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Dziękuję :-))) Pozdrówka! :-)))) PS. ... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 13.09.04, 23:58 DD W takim razie dobranoc i kolorowych jarmarków życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
eressea Re: Dziękuję :-))) Pozdrówka! :-)))) PS. ... 14.09.04, 00:04 Ja też idę już spać, kororowych snów! )) Odpowiedz Link Zgłoś
eressea Re: Dziękuję :-))) Pozdrówka! :-)))) PS. ... 14.09.04, 11:40 Widzę, że Tebe już poprawił opis )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Dziękuję :-))) Pozdrówka! :-)))) PS. ... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 14.09.04, 12:08 Noooooooooo! A propos: www.aci.com.pl/mwichary/usability/articles/uzytecznosc Odpowiedz Link Zgłoś
eressea wyszukiwarka 13.09.04, 22:24 szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=alinakw1 Odpowiedz Link Zgłoś