jan.kran 18.02.06, 19:36 Coś się chyba pomieszało zwłaszcza na ukrytych... Forum które było na szarym koncu jest na pierwszym a ilość wpisów nie wskazuje na jakąś nadmierną aktywnośc, W innych działach też jakies raptowne zmiany. Kran:) Link Zgłoś Obserwuj wątek
beata_ Rąbło się i pokazuje od ilości wypowiedzi :-))) 18.02.06, 21:05 Ale numer, to dlatego mi poznikało wszystko, czego szukam :-) Link Zgłoś
ijaw nic się nie rąbło:-) tak kiedyś było 18.02.06, 21:17 proszę, jakie przywiązanie do pozycji:-)))))))))) Link Zgłoś
in.vino.veritas Re: Aktywność forumowa. 18.02.06, 21:51 jan.kran napisała: > Coś się chyba pomieszało zwłaszcza na ukrytych... > Forum które było na szarym koncu jest na pierwszym a ilość wpisów nie > wskazuje na jakąś nadmierną aktywnośc, > W innych działach też jakies raptowne zmiany. > Kran:) A kto powiedział, że aktywność jest żelazną zasadą ustawiającą kolejność? Link Zgłoś
beata_ Rzecz w tym, że sposób ustawienia... 18.02.06, 22:06 ... nie odpowiada nazwie w okienku. Jak przestawisz na "według ilości postów", zobaczysz to samo, a jak wrócisz do "aktywności" (wybierając z menu w okienku, to furt będzie według ilości... Każdy inny sposób działa z wyjątkiem aktywności Link Zgłoś
jan.kran Re: Rzecz w tym, że sposób ustawienia... 19.02.06, 00:38 A może sobie pododawaj fora do ulubionych , kochana:)))) Kran Link Zgłoś
jan.kran Re: Rzecz w tym, że sposób ustawienia... 19.02.06, 00:39 I co jest furt Beato ? Kran:)))) Link Zgłoś
beata_ Re: Rzecz w tym, że sposób ustawienia... 19.02.06, 14:54 jan.kran napisała: > I co jest furt Beato ? > Kran:)))) Furt jest (było) wedle ilości - aktywność nie działała :-) ps mam w ulubionych, przynajmniej część, ale czasem interesuje mnie coś, czego nie mam w ulubionych, bo mieć nie mogę (i nie chcę) :-) Link Zgłoś
jan.kran Re: Aktywność forumowa. 19.02.06, 02:33 Ależ to aż takie ważne nie jest żeby Admin się po nocy fatygował:)))) Pozdrawiam Kran Link Zgłoś
pinkpanther Re: Aktywność forumowa. 19.02.06, 05:13 ale jak się mogło pomieszać? toż to dla wielu kwestia ambicji!! Link Zgłoś