pawel.k2 02.06.06, 19:07 Jak zapłacić, a tym samym zamówić link na forum nie mając konta w sieci? Dlaczego gazeta nie odpowiada na maile? Link Zgłoś Obserwuj wątek
jan-w Re: linki na forum 02.06.06, 19:49 Z informacji zawartej tutaj: serwisy.gazeta.pl/linki/0,52960.html?skad=forum wynika, że warunkiem jest zalowgowanie. Czyli bez konta nie można zamieścić linku reklamowego. Link Zgłoś
jabbur Re: linki na forum 02.06.06, 20:56 Jakiego konta? Internetowego? Pocztowego? Do kogo z redakcji pisałeś? Link Zgłoś
pawel.k2 Re: linki na forum 02.06.06, 23:03 pisałem tu: sprzedaz@agora.pl jakiego konta? w sieci czyli internetowego (poprzednik doczytał post do końca) Link Zgłoś
abstrakt2003 konta pocztowe w portalu GW są darmowe 03.06.06, 08:44 za co chcesz płacić? W portalu płaci się za - reklamę (i to jest ok) - dostęp do archiwum (i to już jest zwyczajne świństwo) PS Może za coś się jeszcze płaci ale ja tego nie wiem Link Zgłoś
jan-w Re: linki na forum 03.06.06, 09:07 Z postu to nie wynika. Nie ma czegoś takiego, jak konto w sieci. Domyśliłem się że chodzi o konto w portalu gazeta.pl, gdyż wiem że jest to warunek umieszczenia płatnego linku. A za co płacić ? 1. Reklamy na forach nieogłoszeniowych są niedozwolone, zwykle szybko kasowane, a często tam trafiają do odpowiedniej frupy odbiorców 2. Są zawsze na górze i wyróżnione, a więc bardziej widoczne. Link Zgłoś
tebe Re: linki na forum 05.06.06, 17:33 Jeśli nie masz konta ani karty, to płacenie jest tu trochę trudne. Sprzedaż odpowie, może to kwestia weekendu. Jak nie odpowie napisz maila do mnie, proszę. Pozdrawiam Link Zgłoś