Dodaj do ulubionych

odblokowanie konta google apps

09.11.15, 17:02
Witam.
Proszę uprzejmie o odblokowanie konta google apps.
Nie mogę znaleźć wyciszonego tel. którego zostawiłem gdzieś w terenie u klienta i chcę go namierzyć za pomocą sonyentertainmentnetwork.com a nie mogę się tam zalogować.
Na pewno wsunął się gdzieś w fotel albo kanapę.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • bagienny Re: odblokowanie konta google apps 10.11.15, 11:06
      Konto zostało odblokowane. Konto gmail w domenie gazeta.pl zostanie usunięte 15 listopada.
      Informacje jak można zabrać dane z konta znajdują się na stronie konto.gazeta.pl/nowapoczta
      Dodatkowo jak wyeksportować kontakty z konta gmail instrukcja znajduje się pod tym adresem support.google.com/mail/answer/24911?hl=pl
      Od 15 października należy logować się pod adresem poczta.gazeta.pl
    • noro85 Proszę o odblokowanie konta 19.11.15, 10:29
      Witam dziś rano dostałem informację o wyłączeniu konta. Nie mogę się zalogować zarówno na komputerze stacjonarnym jak i urządzeniu mobilnym.

Proszę o odblokowanie konta dla noro85@gazeta.pl
      • bagienny Re: Proszę o odblokowanie konta 19.11.15, 11:35
        Google od 15 października nie obsługuje kont w domenie gazeta.pl. Dostęp do kont był możliwy do 15 listopada, dla użytkowników, którzy chcieli zabrać swoje dane.
        • kradzk Re: Proszę o odblokowanie konta 19.11.15, 13:06
          Witam, mam podobny problem jak poprzednicy. Mój mail do kradzk@gazeta.pl
          Nie mogę korzystać z Google Apps. Poczta działa.
          Proszę o pomoc.
    • harmonster Re: odblokowanie konta google apps 20.11.15, 08:23
      Ja powoli rezygnuje z usług poczta@gazeta.pl, po tej zmianie mam kilometrowy spam a sama poczta stała się niewygodna. Na szczęście w porę zgrałem sobie wszystkie dane z google apps.
      Wie ktoś jak zlikwidować te wyłączone konto na google apps?
    • kicek85 Zablokowane konto 24.11.15, 08:37
      Witam, mam podobny problem jak poprzednicy. Mój mail do kicek85@gazeta.pl
      Nie mogę korzystać z Google Apps. Poczta działa.
      Proszę o pomoc.
      • charmonia Re: Zablokowane konto 24.11.15, 14:08
        Ta nowa forma poczty na gazeta.pl to jakaś paranoja. Znowu nie można się zalogować - odsyła na stronę onetu, na której nie mam skrzynki. Czy do administratorów serwisu nie dociera, że komplikują życie użytkownikom, a tym samym przekonują do szukania bardziej poważnych i odpowiedzialnych portali oferujących usługi pocztowe?
    • Gość: czarnej Wyłączone konto IP: *.sklodowscy.pl 30.11.15, 14:45
      Nie zdążyłem przenieść plików z Dysku. Bardzo proszę o pomoc w odblokowaniu konta google.
      • bagienny Re: Wyłączone konto 30.11.15, 17:05
        Od 15 listopada nie ma dostępu do danych. Zostały one usunięte.
        • Gość: Czarnej@gazeta.pl Re: Wyłączone konto IP: *.jmdi.pl 30.11.15, 21:50
          Wczoraj jeszcze miałem dostęp, a z info od Google wynika, że nie są one skasowane tylko konto jest wyłączone.
          • bagienny Re: Wyłączone konto 08.12.15, 14:01
            Konto jest usunięte. Google robi po swojej stronie porządki - nie znamy terminu zakończenia prac.
          • ksuchowi Re: Wyłączone konto 09.12.15, 14:28
            czy ktoś może podpowiedzieć, jak/z kim skontaktować się z google, żeby ewentualnie odzyskać swoje pliki z google drive? Skoro google mówi, że tylko wyłączyło konto, to być może jest szansa na odzyskanie danych
    • Gość: Lyda85 Re: odblokowanie konta google apps IP: *.free.aero2.net.pl 07.12.15, 10:21
      Witam prosze o odblokowanie konta google aps lyda85@gazeta.pl wczoraj zostalo wylaczone i nienwiem dla czego
      • bagienny Re: odblokowanie konta google apps 08.12.15, 14:01
        Od 15 listopada nie ma dostępu do danych. Zostały one usunięte.
        • gregor13 Re: odblokowanie konta google apps 09.12.15, 23:44
          Witam.
          Mam problem z kontem Google - nie mogę się zalogować. Wpisuję adres e-mail, wyświetla mi się (wykropkowane) hasło, klikam zaloguj i pokazuje się komunikat, że moje konto zostało tymczasowo zablokowane przez administratora. Podobnie na telefonie. Przy próbie logowania - nie można się zalogować. Hasło zawiera 12 znaków i zacząłem już kombinować z wielkością liter, ale bez efektów. Przy próbie zmiany konta Google w telefonie (istniejącego) pokazuje się komunikat, że takie konto już istnieje na urządzeniu, ale nie mogę się zalogować i kółko się zamyka. Skąd te problemy?? Dodam jeszcze, że próba odzyskania hasła też się nie powiodła, bo tu wyświetla się komunikat, że moje konto nie obsługuje takiej opcji...
          • bagienny Re: odblokowanie konta google apps 10.12.15, 11:42
            Jeżeli problem dotyczy konta w domenie gmail.com pomoc znajdziesz pod tym adresem support.google.com/mail/?hl=pl
            Jeżeli problem dotyczy konta w domenie gazeta.pl lub g.pl, które do 15 października było obsługiwane przez Google informuję, że po 15 listopada konta te zostały usunięte.
            • gregor13 Re: odblokowanie konta google apps 10.12.15, 13:24
              Problem dotyczy konta @gazeta.pl
              Skoro konto zostało usunięte, chcę założyć nowe (@gmail.com), używając tego samego adresu e-mail gregor13@gazeta.pl
              Tymczasem pokazuje mi się, że do tego adresu jest przypisane konto (konto ...@gmail.com, do którego - prawdę mówiąc nie pamiętam ani hasła, ani loginu :-D )
              • bagienny Re: odblokowanie konta google apps 10.12.15, 15:01
                Na większość darmowych usług Google można założyć konto Google Account na e-mail spoza domeny gmail.com. Logując się do tych usług nie potrzebujesz posiadać konta gmail.
                Możesz na konto Google Account zalogować się i założyć adres gmail, ale to oznacza tyle, że pocztę będziesz miał przekierowywaną na swój adres w domenie gazeta.pl
                Logując się kontem login@gazeta.pl będziesz miał skrzynkę login@gmail.com.

Z tego co napisałeś wynika, że już coś podobnego zrobiłeś.
                • gregor13 Re: odblokowanie konta google apps 10.12.15, 16:58
                  Najbardziej z tego wszystkiego to mi chodzi o logowanie na youtube. Byłem kiedyś normalnie zalogowany, miałem swój nick i hasło, Google zaproponowało łączenie kont i nie wiadomo po co mnie to podkusiło. I później mogłem się zalogować na youtuba przez konto google, ale ni diabła nie miało to powiązania z moim starym kontem i loginem :-( A teraz dochodzi jeszcze problem z telefonem i dostępem do sklepu google play...
                • mcmaxim Re: odblokowanie konta google apps 11.12.15, 06:25
                  I dokładnie ja tak dawno temu zrobiłem, na google założyłem konto z adresem gazety, ale niezależnie. Zatem z jakiej okazji moje konto google apps zostało skasowane?...
                  • bagienny Re: odblokowanie konta google apps 11.12.15, 16:39
                    Konto nie powinno być usunięte. Jesteśmy w trakcie wyjaśniania tej sprawy z firmą Google.
                    • gregor13 Re: odblokowanie konta google apps 11.12.15, 18:23
                      Ech, już nie wiem, co o tym myśleć. Założyłem nowe konto @gmail.com. Usiłowałem zalogować się na youtuba i... guzik. Nie da rady. Takie coś się pokazuje:

>>Próbujesz uzyskać dostęp do konta administratora Google domeny gmail.com , ale nie jesteś zalogowany na odpowiednie konto.
                      Zaloguj się na jedno z istniejących kont w domenie gmail.com
                      Albo wybierz jednego z poniższych zalogowanych użytkowników, aby zarządzać odpowiednią domeną Google for Work<<

... i każą mi wybrać konto gregor13@gazeta.pl, które jest zablokowane.
                      • bagienny Re: odblokowanie konta google apps 12.12.15, 06:02
                        Niestety znam problem. Jeżeli masz różne konta o różnych uprawnieniach są takie problemy na usługach Google np. masz aktywną usługę X na jednym koncie na koncie Y nie, ale przeglądarka pamięta pierwsze konto jako podstawowe.

Wejdź na adres accounts.google.com/ kliknij w górnym prawym rogu na awatar. Następnie wyloguj się.
                        Pojawi się ekran logowania - kliknij na zaloguj się na inne konto i tu powinieneś mieć możliwość usunięcia konta w domenie gazeta.pl Wybierasz usuń, wybierasz konto i gotowe.
                        • gregor13 Re: odblokowanie konta google apps 12.12.15, 09:26
                          bagienny napisał:
                          >
                          > Wejdź na adres accounts.google.com/ kliknij w górnym prawym rogu na awatar. Następnie wyloguj się.
                          > Pojawi się ekran logowania - kliknij na zaloguj się na inne konto i tu powinien
                          > eś mieć możliwość usunięcia konta w domenie gazeta.pl Wybierasz usuń, wybierasz
                          > konto i gotowe.
                          >

Wchodzę na tą stronę i loguję się na konto @gmail. Jest opcja usuń konto, ale chce usunąć konto na którym jestem zalogowany, czyli @gmail. O koncie @gazeta.pl nie ma nic. Więc żeby usunąć konto @gazeta.pl, muszę się na nie zalogować, a jak już pisałem, nie mogę. I kółko znów się zamyka...
                    • ulaszek Re: odblokowanie konta google apps 15.01.16, 13:48
                      Jakiś czas temu założyłam konto na google używając w tym celu e-miala @gazeta.pl, do wczoraj wszystko działało sprawnie, obecnie nie mogę zalogować się na google, pojawia się komunikat: Dostęp do konta został tymczasowo wyłączony przez administratora. Dlaczego?
                      • bagienny Re: odblokowanie konta google apps 15.01.16, 14:11
                        Jeżeli założyłaś konto na google i założyłaś gmail , może logować się do Google Account kontem gmail.

Na czas przeprowadzanych porządków po usunięciu kont gmail w domenach gazeta.pl i g.pl firma Google zablokowała Google Account dla domen gazeta.pl i g.pl.
    • anchelinio Blokada konta 09.12.15, 12:39
      prosze o odblokowanie mojego konta anchelinio@gazeta.pl
      • pastor Re: Blokada konta 10.12.15, 07:58
        proszę o odblokowanie konta pastor@gazeta.pl
        • Gość: kolo Re: Blokada konta IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.15, 22:20
          witam,proszę o odblokowanie konta: damian.kolodziejczyk@gazeta.pl
    • Gość: 123jm poczta IP: *.68.95.111.mielec95.tnp.pl 25.12.15, 14:43
      witam , mam pytanie , jak przywrócić pocztę lub odblokować ją ?
      jeśli jest to możliwe to proszę o odblokowanie poczty jan.mastalerz@gazeta.pl , konto to jest zintegrowane z telefonem i mam problem w płynnym używaniu telefonu .
      • bagienny Re: poczta 28.12.15, 14:07
        Konto nie jest zablokowane. Z konta można korzystać przez stronę poczta.gazeta.pl
        Konfiguracja programów pocztowych jest dostępna pod tym adresem konto.gazeta.pl/nowapoczta

Do korzystania z telefonu należy założyć konto w domenie gmail.com
    • kamil.2003 Odblokowanie konta w Google APSS 12.01.16, 21:43
      Proszę o odblokowanie konta kamil.2003@gazeta.pl służącego do logowania konta w Google. Pozdrawiam
      Kamil
    • Gość: jan2211 Re: odblokowanie konta google apps IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.16, 13:11
      proszę o odblokowanie konta jan2211@gazeta.pl
      • bagienny Re: odblokowanie konta google apps 16.06.16, 13:33
        Konta google w domenie gazeta.pl zostały wyłączone 15 października 2015 roku.
        • gloriosa6 Re: odblokowanie konta 25.09.16, 18:56
          Proszę o odblokowanie konta gloriosa6@gazeta.pl
          • bagienny Re: odblokowanie konta 26.09.16, 10:52
            Jaki otrzymujesz komunikat błędu?
            Na jakiej stronie się logujesz?
            • gloriosa6 Re: odblokowanie konta 26.09.16, 14:47
              Dziękuję, już odblokowane.
    • Gość: DAREK Re: odblokowanie konta google apps IP: *.as43234.net 03.07.18, 15:00
      prosze o odblokowanie konta w poczcie Dareksuski80@gazeta.pl
      • bertbertbert Re: odblokowanie konta google apps 04.07.18, 11:55
        Konto dareksuski80@gazeta.pl nie jest zablokowane. W razie problemów prosimy o kontakt na adres pomoc@agora.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka