Gość: hm` IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.03, 17:26 Moze Kropka to wyjasnila jakos delikatniej, ale nie loguje, haslo nieprawidlowe???????? Dajcie mi moje konto!!!!!!!!!! pozdr. lekko poirytowany hm` Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: d.z. Re: Tebe noz k.................. mac!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 14.02.03, 17:28 nie wiem co się dzieje ale dzieje się niedobrze!!! Nawet nie zostałem poważnie potraktowany. Na prośbę postmastera wysłąłem i to z serwera, z którego zazwyczaj piszę wszystkie swoje niezbędne dane do weryfikacji i co??? Nic! Zero odpowiedzi. Tak nie traktuje się ludzi, którzy są tutaj niemal od początku. Link Zgłoś
Gość: kropka. Re: Tebe noz k.................. mac!!!!!!!!!!!!! IP: *.artlogistic.com.pl 14.02.03, 17:46 d.z. nie denerwuj sie tak. Bardzo mozliwe, ze dostałeś wyjaśnienie... mailem na skrzynkę d.z. Poczekajmy trochę. Ostatnio admini coś majstrowali przy poczcie, więc takie niespodzianki były do przewidzenia :)) A teraz wstajemy od komputera, otwieramy szeroko okno, łapki w górę iiiiii.... RAZ DWA TRZY CZTERY RAZ DWA TRZY CZTERY RAZ DWA TRZY CZTERY RAZ DWA TRZY CZTERY Link Zgłoś
Gość: hm` Re: Tebe noz k.................. mac!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.03, 17:47 Tak spokoj, opanowanie.......wcale nie jestem zdenerwoway, wcale nie mam ochoty powiedziec, wykrzyczec co o tym wszystkim mysle....... pozdr. hm` Link Zgłoś
Gość: kropka. Re: Tebe noz k.................. mac!!!!!!!!!!!!! IP: *.artlogistic.com.pl 14.02.03, 17:49 Tak, hm'. Zawsze w Ciebie wierzyłam. W Twoja łagodność i opanowanie. Zawsze starałam sie brać z Ciebie przykład. Spokojnie... spokojnie... QQQQQQ......!!!!!!!!!!! PPPPPP...... taki interes!!!!!!!!!... spokojnie... Link Zgłoś
sloggi Re: Tebe noz k.................. mac!!!!!!!!!!!!! 14.02.03, 17:51 Miałem to rano - po godzinie znów się mogłem logować. Jestem z Wami - noże i sztylety w pogotowiu. ZABLOKOWANYCH POMŚCIMY - SALONOWCY p.s. dezecik - nie zostawimy się tak Link Zgłoś
Gość: d.z. Re: Tebe noz k.................. mac!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 14.02.03, 17:51 Gość portalu: kropka. napisał(a): > d.z. nie denerwuj sie tak. Bardzo mozliwe, ze dostałeś wyjaśnienie... mailem na > > skrzynkę d.z. > Poczekajmy trochę. Ostatnio admini coś majstrowali przy poczcie, więc takie > niespodzianki były do przewidzenia :)) > A teraz wstajemy od komputera, otwieramy szeroko okno, łapki w górę iiiiii.... > RAZ DWA TRZY CZTERY RAZ DWA TRZY CZTERY RAZ DWA TRZY CZTERY RAZ DWA TRZY CZTERY > Kropko. Dałem Im swój adres firmowy (no teraz trudno ale jestem w domu) z adresu firmowego wysłałem wszystkie niezbędne informacje postmasterowi do zmiany hasła! Zero reakcji. Podałem, że po 16.00 mogą pisać na inny adress bo poczty prasowej nie sprawdzę. Też zero. Napisałem do maas - zreo reakcji napisałem do abuse - zero reakcji. Super. Ciekawi mnie teraz tylko kiedy znów ktoś mój list upubliczni na forum. Wtedy ostrzegam - wsiadam w samochód i do prokuratury - by doniesienie o popełnieniu przestepstwa złożyć - pojadę. Natychmiast i nie będzie już rozchodzenia się sprawy po kościach dla dobra portalu. Nie lubię być traktowany jak smarkacz. Jestem poważnym człowiekiem i poważnie traktuję innych. Oczekuję tego samego w zamian. Inaczej wpadam w furię - to dopiero początek!!!!!!! Link Zgłoś
sloggi Re: Tebe noz k.................. mac!!!!!!!!!!!!! 14.02.03, 17:52 Gość portalu: d.z. napisał(a): > Gość portalu: kropka. napisał(a): > > > d.z. nie denerwuj sie tak. Bardzo mozliwe, ze dostałeś wyjaśnienie... mail > em > na > > > > skrzynkę d.z. > > Poczekajmy trochę. Ostatnio admini coś majstrowali przy poczcie, więc taki > e > > niespodzianki były do przewidzenia :)) > > A teraz wstajemy od komputera, otwieramy szeroko okno, łapki w górę iiiiii > .... > > RAZ DWA TRZY CZTERY RAZ DWA TRZY CZTERY RAZ DWA TRZY CZTERY RAZ DWA TRZY > CZTERY > > > Kropko. > Dałem Im swój adres firmowy (no teraz trudno ale jestem w domu) z adresu > firmowego wysłałem wszystkie niezbędne informacje postmasterowi do zmiany hasła > ! > Zero reakcji. > Podałem, że po 16.00 mogą pisać na inny adress bo poczty prasowej nie sprawdzę. > Też zero. > Napisałem do maas - zreo reakcji > napisałem do abuse - zero reakcji. > Super. > Ciekawi mnie teraz tylko kiedy znów ktoś mój list upubliczni na forum. > Wtedy ostrzegam - wsiadam w samochód i do prokuratury - by doniesienie o > popełnieniu przestepstwa złożyć - pojadę. Natychmiast i nie będzie już > rozchodzenia się sprawy po kościach dla dobra portalu. > Nie lubię być traktowany jak smarkacz. > Jestem poważnym człowiekiem i poważnie traktuję innych. Oczekuję tego samego w zamian. Inaczej wpadam w furię - to dopiero początek!!!!!!! Tylko siła spokoju może Cię uratować. Link Zgłoś
Gość: kropka. Re: Tebe noz k.................. mac!!!!!!!!!!!!! IP: *.artlogistic.com.pl 14.02.03, 18:00 D.z. nie tłumacz się. Tez kipię. Poczatkowo byłam nieco zdziwiona, ale jak widzę, że to nie tylko ja mam kłopoty - jakos mi raźniej :)) Nikt sie nie włamał, ino poczta kaszaniasta Link Zgłoś
Gość: hm` Re: Tebe noz k.................. mac!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.03, 18:03 Zawsze razniej jak wiadomo, ze nie tylko Ciebie to spotkalo, zawsze lepiej niz gdyby sie wq... w samotnosci. pozdr. hm` Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Dlaczego admin. nie odpisales na ten post ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.03, 13:16 Rozumiem ze bola was utraty WASZEJ wlasnosci i nie macie czasu zajmowac sie problemami innych. A ja sie pytam - dlaczego skasowano watek o chlebie? PS. Dziekuje za zostawienie watku o mnie jako kurwie. Trezba jakos zyc - nie? Link Zgłoś
miltonia Re: Dlaczego admin. nie odpisales na ten post ? 23.02.03, 13:42 A mnie wcięło dwa e-maile, które przez ponad godzinę pisałam. Były pełne niebanalnych treści i nie mogę się otrząsnąć z powodu tej straty. PS. Niech, a gdzie Ciebie od k... nawyzywali? Bo bym chciała sobie na pociechę poczytać. Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Dlaczego admin. nie odpisales na ten post ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.03, 13:50 Niech sobie admini sami znajda. Latwo im bedzie. PS. Dlaczego wycieto watek o chlebie? PS2. Wystarczy, ze TB wyjezdza na urlop a z forum robi sie burdel. O, przepraszam, chcielibyscie. Link Zgłoś