kropka 03.06.04, 17:37 w odpowiedzi na liczne pytania kto? co? kim? dlaczego? i po co?: to ja jestem Piessna. Sprzątam na Świecie, w Samochodzie i w Domu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betty-bt Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 19:43 Coolle. Sprzatam forum Sport i Psychologia. Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 19:46 betty-bt napisała: > Coolle. Pytanie z czystej ciekawości: skąd ten nick? Co on oznacza? Odpowiedz Link Zgłoś
coolle Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 19:55 Tylko nie mow, ze zawsze chciales zapytac? :) Sama nie wiem co to onacza. Chyba nic. Cool moze troche. Tak jakos przy wymyslaniu nicka mi sie spodobalo. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Co jest do .... nędzy? 03.06.04, 19:51 Zmówiłyście się? Efdejot, Ty to czytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Co jest do .... nędzy? 03.06.04, 19:59 pollak napisał: > Zmówiłyście się? Troszkę :) Zmówiłyśmy się, że ujawnia sę każdy kto chce i kiedy chce Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Co jest do .... nędzy? 03.06.04, 20:01 Ok, no to poczekamy - zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 19:47 kropka napisała: > Piessna Pytanie z czystej ciekawości: skąd ten nick? Co on oznacza? Odpowiedz Link Zgłoś
piessna Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 19:50 od "pies_na_... " :) przepraszam, że w fartuszku, ale właśnie sprzątam Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 19:53 No to czekamy na giwi. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 20:34 Ja jestem giwi. Urzęduję na Kraju i Aktualnościach. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 20:38 Niewdzięczna robota, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 20:39 Eee, ujdzie, jest kształcąca. poważnie. Sama z siebie nigdy bym nie przeczytałą tylu ciekawych postów. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 20:44 A ile ciekawych usunęłaś :) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 20:57 Usuwam tylko nieregulaminowe. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 21:03 eela napisała: > Usuwam tylko nieregulaminowe. :-) A to już jest ustalony leguramin? Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 21:05 Jest, zawsze był. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 21:08 Dobra dobra, a wątki siódemki kto wycinał? Leguramin tego zabrania. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 21:19 :-))) Wątek był jeden. Czy ja Ci kazałam tak ciężko pracować? :-))) Pułąpkę zastawiłes dobrą. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 21:52 eela napisała: > Pułąpkę zastawiłes dobrą. Dobra dobra, a co do pułapki .... to i tak nie wypaliła - miałaś szczęście. Gdyby wypaliła, to byłby na FoFie jeszcze jeden wątek poświęcony nieudolności Giwi, z linkiem do odpowiedniego przykładu. PS. Skoro wszystko jest jasne, to powiedz czy to nie było zabawne. Mi ten wątek poprawił humor, musze przyznać (chodzi o dwa pierwsze posty w wątku - aleście się dobrali): forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=12702897&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 21:59 Ja na ogół czytam przed wyrzuceniem. Tylko znanych sobie spamerów sadzam bez zaglądania do wątków. Mnie rozbawił Twój komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 22:42 eela napisała: > Ja na ogół czytam przed wyrzuceniem. Tylko znanych sobie spamerów sadzam bez > zaglądania do wątków. Dobrze że chociaż na ogół. Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 20:59 eela napisała: > giwi To ja ze standardowym pytaniem z ciekawości: skąd ten nick i co oznacza? Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 21:02 fdj napisał: > To ja ze standardowym pytaniem z ciekawości: skąd ten nick i co oznacza? Kretyn52 dawno to rozszyfrował. Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 21:04 pollak napisał: > Kretyn52 dawno to rozszyfrował. A nie zwykłem czytać wszystkiego, co ten klasyk pisuje. Czy mógłbyś przytoczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 21:07 Na Giwi składają się: Gini i Wikul. Ale to nie wszystko, bo według najnowszych badań na GiNi składają się: Gini i (uwaga!) Miltonia Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 21:10 Dobra, to opinię profesora Uniwersytetu w Klewkach już znam. Teraz chciałbym poznać prawdę. Eelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić IP: 212.20.131.* 03.06.04, 21:18 Zgaduję. Giwi to skrót Gazety Wyborczej wymawiany tak jakby z angielska? Jura Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 21:20 To jest jedyne wytłumaczenie, które mi też przychodziło do głowy. Ale chciałbym je odczytać u źródła. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 21:24 Początkowo chciałam mieć inny, ale wszystkie mądre były pozajmowane, wybrałam na końcu kiwi i tez był zajęty. Ze zniecierpliwienia zamieniłam pierwsza literę a potem mi się tak skojarzyło, jak właśnie napisałes. Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 21:28 eela napisała: > wszystkie mądre były pozajmowane :-))))))))))))))) > Ze zniecierpliwienia zamieniłam pierwsza literę > a potem mi się tak skojarzyło, jak właśnie napisałes. No i proszę. Jak zwykle przypadek, który nagle zgadza się z jedyną logiczną interpretacją ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 21:30 O jest tutaj :-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=13163045&a=13168561 Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 21:31 Zauważyłem. Zdążyłem się nawet ustosunkować. Odpowiedz Link Zgłoś
piessna Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 19:51 bzika! Nie wiedziałeś! Gdybyś wiedział, to byś nie pisał takich strasznych rzeczy o Piessnie :P Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 19:54 piessna napisała: > bzika! Nie wiedziałeś! > Gdybyś wiedział, to byś nie pisał takich strasznych rzeczy o Piessnie :P A jak pisałaś że się kropnęłaś, to myślisz czemu mie serce penkało? A o wykropkowaniu postów na F. Świat to kto pisał? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 19:56 cwaniaczek... :) A czemu Ci serce penkało? Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 19:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=13076566&a=13079427 :) Bo wrażliwy jestem, zasadniczo. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
coolle Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 19:56 Ja wiedzialam, ze Ty wiesz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 20:00 Ciebie to inni rozpracowali. Ja jestem "Bliżej Świata" i Aktualności. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 20:02 zatem dziękuję za dyskrecję :) Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 20:08 Nie dziękuj. Czekałem na Twoją większą wtopę ;) A poważnie, czekałem na to, aby można było Wam nawrzucać pod Waszymi cywilnymi nickami. Piesra! :P A mi się już nawet nawrzucać Wam nie chce. Nuuudny wieczór.... :) PS. Chociaż tyle, aesi... Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 20:24 Za Wasze anonimowe aesowanie. Ale pal licho, idzie przełknąć aesowanie (twardym trzeba być), idzie przełknąć jeden czy drugi post na OŁ (można napisać trzeci i czwarty). Ale Wasze robienie sobie jaj z użyszkodników na FoFie (po cywilnemu) to już się Wam ostro należy. Zresztą nie raz o tym pisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 20:33 Dlaczego robienie jaj? Na FoF pisalam juz duzo wczesniej zanim zostalam AS i zawsze mialam to samo zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 20:42 Wiem wiem. Ideały zawsze te same. Fakt, że później wstąpiłaś do zakonu i wraz z siostrami i matką przełożoną bettciłaś w grupie, lub na zmianę, na tych co byli anty. Inni zakładali wątki trraktujące jacy jesteśmy śmieszni, a jeszcze inni kazali nam (mi) udowadniać że Giwi to nie Szacik (bo inaczej też śmieszny jestem). Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 20:47 A ile Ty mi loginow przypisujesz?! :) Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 20:56 Zasadniczo ja Was teraz hurtowo traktuję. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 22:08 Teraz juz moze moglbys zaprzestac hurtu i detalicznie podchodzic do sprawy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 01:34 Detalicznie... znaczy chcesz zeby rozpetało się piekło. Dobrze. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piessna Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 20:49 a jak miałysmy reagować na te bzdury typu pedofile i inne? Prze to całe asowanie calkiem odeszłam z FoF i nie tylko :( Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 20:59 piessna napisała: > Prze to całe asowanie calkiem odeszłam z FoF i nie tylko :( I ja się nie dziwię. U wielu z Was stwierdzono mniejszą aktywność. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 20:38 Jakie robienie jaj? Opowiadasz.... :-) Dzięki za dyskrecję. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 20:47 Coście tak nagle zdanie zmienili odnośnie Waszych tożsamości? Odpowiedz Link Zgłoś
piessna Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 20:51 za duzo chciałbyś wiedzieć. Jakieś tajemnice musimy mieć :P Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 20:52 poza tym chyba nie mamy się czego wstydzić :-) pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 20:55 piessna napisała: > za duzo chciałbyś wiedzieć. > Jakieś tajemnice musimy mieć :P Nie ma nic ukrytego, co by nie wyszło na jaw, ani nic tajemnego, co by się nie stało wiadome. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 20:58 Nie zmieniliśmy zdania. Planowaliśmy to dośc dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 20:23 admin_kobieta jak nazwa wskazuje dbam o FKobieta pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 20:25 Czy zjawi się tu ktoś, kto bedzie dla uzyszkodników niespodzianką? :) Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 20:35 raczej niewiele osób mnie podejrzewało :-P pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 20:35 Ale niespodzianka:) Nigdy bym sie nie domyslila:) Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 20:36 Witaj :-) a znasz mnie trochę lepiej niż pozostali... pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link Zgłoś
pokraczny_kotek Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 20:43 ofieczka! ;) oczami wyobraźni widzę jak z niektórych uchodzi powietrze w momencie czytania tego wątku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 20:47 eee myślę, że tak źle nie będzie ;-) nie zdążyłam sobie wrogów wyhodować na Forum pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link Zgłoś
pokraczny_kotek Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 20:55 owca napisała: > > eee > myślę, że tak źle nie będzie ;-) > nie zdążyłam sobie wrogów wyhodować na Forum powietrze uchodzi po spadku napięcia na ogół pomyśl ile osób obgryzało paznokcie całymi dniami :). co zrobią teraz? :D Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 20:56 > co zrobią teraz? Pogonią komuś kota, mutancie? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 20:46 no to i ja się przedstawię, sprzątam na Internecie... Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 20:53 o! i tu Pollak z pewnością będzie miał niespodziankę ;-) pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 21:00 Ok! Punkt dla Was. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 22:02 kasia-s napisała: > no to i ja się przedstawię, sprzątam na Internecie... czyli troll: mysza33: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=6109921&a=6116453 ktora swojego czasu robila dochodzenia na moj temat na fr...: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=3081354&a=3109847 a skoro juz ci sie tak na szczerosc zebralo to moze opowiedz dlaczego na moj temat pisalas dlugie opowiadania na fr i przeprowadzals sledztwo w sprawie moich wakacji? nie zebym miala ci za zle ale ciekawi mnie na jakiej podstawie osoba do ktorej admini maja "zaufanie" i ktora podobno jest przez nich "sprawdzana", pisala takie "sprawozdania" i "zarzuty" na moj temat: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=3304340&a=3309880 Odpowiedz Link Zgłoś
pollak O nie! 03.06.04, 21:05 Ty efdejocisz sam od siebie. W sumie też społecznie i chociaż nie jestesteś aesem, to byłeś im bardzo pomcny. Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: O nie! 03.06.04, 21:06 No dobra, masz rację. Ja jestem Adam (Anielu, to mnie kochasz). Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Ja też, ja też!!! 03.06.04, 21:06 no, to wreszcie wiemy, kto tą wyszukiwarkę ciagle psuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: Ja też, ja też!!! 03.06.04, 21:14 Uff, dzięki. Przez tego (...) Pollaka, przez chwilę sam zaczynałem w to wątpić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Ja też, ja też!!! 03.06.04, 21:18 fdj napisał: > Uff, dzięki. W żadnym wypadku. Tebowanie i efdejocenie to dwie różne bajki. Efdejocenie jest dużo bliżej bettowania i chyli się nieco ku anielowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: Ja też, ja też!!! 03.06.04, 21:24 P.S. Tak naprawdę, Aniela to MaaS. (jak wszyscy to wszyscy) Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: Ja też, ja też!!! 03.06.04, 23:42 betty-bt napisała: > Maas to Michnik :-) Michnik to Adam przecież ;-) (od urodzenia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Ja też, ja też!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 01:39 Znaczu kocham Michnika.... Powoli tracę do siebie szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Ja też, ja też!!! 04.06.04, 10:02 betty-bt napisała: > Maas to Michnik :-) > No ładnie, czyli wychodziłoby na to, żem pedał. I słabe to pocieszenie, że nie tylko ja, ale i Pollak też. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Najfajniejsze jest jednak pollakowanie :-) 03.06.04, 22:00 Bo cale te fdjotownie i bettowanie, to jedno wielkie pollakowanie. Zabawne zreszta ;-) Hihihi. Usmialam sie nieraz. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Najfajniejsze jest jednak pollakowanie :-) 03.06.04, 22:35 Po pierwsze nie fdjotowanie tylko efdejocenie. Po drugie, czy któryś z efdejotów tego forum poleciał na oślą? A widzisz! Napisałbym więcej, ale mam sporo pisania (ależ to brzmi), więc masz szczęscie ;) Ostatecznie możemy się dogadać tak, Wy nie dotykacie naszych postów, my Was nie ruszamy. Każde inne posty możecie dotykac, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
coolle Re: Najfajniejsze jest jednak pollakowanie :-) 03.06.04, 22:44 A co Ty tak "my", "wy", "oni"? Przeciez nie lubimy takich tam podzialow. Pamietasz? ;-) Uklad jest ok. Wzbogacimy go tylko o regulki regulaminowe i nie tykamy sie nawzajem, he? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Najfajniejsze jest jednak pollakowanie :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 01:37 coolle napisała: > A co Ty tak "my", "wy", "oni"? Przeciez nie lubimy takich tam podzialow. > Pamietasz? ;-) Ale to Wy a nie wy wprowadziliście ten podział. ;) > Uklad jest ok. Wzbogacimy go tylko o regulki regulaminowe i nie tykamy sie > nawzajem, he? A ten leguramin to już jest czy dopiero sie tworzy. Ok, wiem jedno, zasadniczo nie mozna pisac postów w obcym języku, i z samym linkiem, bo się piessna będzie pieklić. Znaczy trzeba jak najwięcej postowac w obcych językach i wstawiać same linki :) Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: Ja też, ja też!!! 03.06.04, 21:17 O, Eela! Zajrzyj tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=13163045&a=13167871 Odpowiedz Link Zgłoś
basia No wiesz Kropka!!!! 03.06.04, 21:08 a-ha, no tak, więc twoja beszczelność( tak,tak,mogę ci to w twarz powiedzieć) wypływała z pewności siebie, która wynika z... pkt.1,2,zostawię dla siebie, powiem o trzecim. matkowania. Eela- raczej bym stawiała, że jest tym Tm coś tam., a owieczka w roli a_k stanowczo za cicha była. Jeżeli miałam typowć to raczej jakąś Klee czy cuś bym obstawiała. Betty, pominę, bo to wiem od dawna. Niemal od początku jej objawienia się. No i co? chyba wam ulżyło co? Poeksperymentowała sobie gw z nami, ale bardziej z wami jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: No wiesz Kropka!!!! 03.06.04, 23:54 basia napisała: > Poeksperymentowała sobie gw z nami, ale bardziej z wami jednak. Uprzejmie informujemy, że podczas tego eksperymentu nie ucierpiało żadne zwierzę. Redakcja GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić IP: 212.20.131.* 03.06.04, 21:17 Jestem zawiedziony. Myślałem, że będą jakieś rewelacje, a tu żadnego zaskoczenia. Co do Giwi, Coolle i Piesny byłem pewny na 95%, a że Owca adminuje na Kobiecie też wcale mnie nie zaskakuje. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 21:19 A Tobie przy okazji gratuluję. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 04.06.04, 08:51 pollak napisał: > A Tobie przy okazji gratuluję. :) Dziękuję, nawzajem, bo i Tobie jest czego gratulować :) Jura Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 21:19 chciałabym wyjaśnić, że celem ASów nie było zaskakiwanie, tylko sprzątanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić IP: 212.20.131.* 03.06.04, 21:47 A wiesz, Kropko, gdzie potwierdziłaś moje przypuszczenia? tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=12753959&a=12783902 Jura Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: puk - puk! Chciałabym się przedstawić 03.06.04, 22:17 :)) czasem nawet ASy nie wytrzymują, że nie wspomnę o kropkach Ale przyznasz, że się starałam? :) Odpowiedz Link Zgłoś
fdj To jeszcze należy ujawnić... 03.06.04, 21:30 ...kto się przebrał za Rywina i przyszedł do Michnika. Ja powiem: Grupa Trzymjąca Władzę! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: To jeszcze należy ujawnić... 03.06.04, 21:33 nie ma raczej nadziei, że sie ujawnią :( Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: To jeszcze należy ujawnić... 03.06.04, 21:36 Ale przynajmniej zdemaskowaliśmy, kto był Rywinem. (i po co była ta półtoraroczna komisja?) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella A kim jest Pollak? 03.06.04, 21:33 Bo ja ten nick pierwszy raz w zyciu widze. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: A kim jest Pollak? 03.06.04, 21:36 Pollak jest Pollakiem, zasiedziałym na forum od bardzo dawna. :-) Bardzo zacny login. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: A kim jest Pollak? 03.06.04, 21:38 eela napisała: > Bardzo zacny login. Aes mnie chwali. Na swoje usprawiedliwienie mogę dodać, że wycinano mnie nie raz (niesłusznie - rzecz jasna). Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: A kim jest Pollak? 03.06.04, 21:40 pollak napisał: > Aes mnie chwali. Będzie padać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: A kim jest Pollak? 03.06.04, 21:51 :-))))))))))))))) Pollaka wycięłam tylko raz, pozostałe wycinki to była tylko kopia. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: A kim jest Pollak? 03.06.04, 21:56 Ciekawe. Aż założyłaś wątek na moją cześć ;) Później jak Rycho go podbijał to wycięto Rycha. Oj nieładnie nieładnie. I nie raz, nie raz. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: A kim jest Pollak? 03.06.04, 22:22 No wiesz, nie po to się wysyła na OŁ, żeby znosić z powrotem :-). Zresztą Tebe wtedy powiedział na FoF, ze wątek słusznie wyleciał. Rycho podbijał albo na pusto, albo z ta sama formułką. To jest działanie spamerskie. Działał wtedy młot. Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: A coś Ty taka ciekawska? 03.06.04, 21:39 pollak napisał: > Lepiej Pani Szymborska? Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: A coś Ty taka ciekawska? 03.06.04, 21:40 fdj napisał: > pollak napisał: > > > Lepiej > > Pani Szymborska? Lepiej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: Eeee myslalam ze to jakis admin n/t 03.06.04, 21:42 to chyba dla niego większa zniewaga, niż to , że nie znasz jego nicka ;-) pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Eeee myslalam ze to jakis admin n/t 03.06.04, 21:44 Cholera, kto by przypuszczał że aes napisze coś z czym się w 100% zgodzę.... Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: Eeee myslalam ze to jakis admin n/t 03.06.04, 21:45 jak widać są sytuacje, w których możemy wszyscy dojść do porozumienia wystarczy tylko rozmawiać, rozmawiać, rozmawiać... ;-) pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Eeee myslalam ze to jakis admin n/t 03.06.04, 22:29 owca napisała: > > to chyba dla niego większa zniewaga, niż to , że nie znasz jego nicka ;-) O rety! Bedzie mnie teraz scigal z nozem w zebach po ciemnych uliczkach? Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: Eeee myslalam ze to jakis admin n/t 03.06.04, 22:33 raczej nie... w gruncie rzeczy Pollak to łagodne stworzonko, prawie tak łagodne jak owieczki ;-) pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Eeee myslalam ze to jakis admin n/t 03.06.04, 22:41 Nie pisz tego głośno! Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Eeee myslalam ze to jakis admin n/t 03.06.04, 22:40 A jesteś może tolerantką? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Eeee myslalam ze to jakis admin n/t 03.06.04, 22:43 pollak napisał: > A jesteś może tolerantką? Nie. NIe jestem rowniez toaletka. Za to jestem tarocistka. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: To niemożliwe n/txt 03.06.04, 21:45 Normalnie odrobinkę adminuję, tyle że nie społecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: A kim jest Pollak? 03.06.04, 21:43 ...Pollak mały, ino troche podrósł, to nie poznałaś :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: A kim jest Pollak? 03.06.04, 22:43 kropka napisała: > ...Pollak mały, ino troche podrósł, to nie poznałaś :) z malymi sie nie zadaje;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia aesparty 03.06.04, 21:55 tu się zrobiło. zaraz zaczniecie się całować, fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
maas Re: aesparty 03.06.04, 22:06 To robi wrazenie jak ostatnie strony kryminalu Agaty Christie, kiedy Poirot wszystkim tlumaczy kto co kiedy i dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: aesparty 03.06.04, 22:32 Kropka, przestań. Powiedz, czy nie było by lepiej (skoro już) jeżeli od razu wiadomo by było kto aesuje? Szczególnie ty i eela, bądź co bądź,znane nicki. To wy i administracja przedstawienie zrobiliście nowymi nickami (jak kukiełkami) My- widownia reagowaliścmy na postacie, takie jakie grałyście. O wiele łatwiej byłoby się Wam dogadać z userami pod swoimi stałymi nickami. Zauważ, że "afera aesowa" nigdy nie zahaczała o orrisę. Ty dałaś popis rozstawiania po kątach. Powiedziałabym ci to samo o twoim aesowaniu co piessenie, ale z nutką zażyłości, bo uważam cię za znajomego nicka. Ps. najwiękasza wpadka, szacik i mechaniczna_pomarańcza* Ps2. m_p wymieniam ze specjalną dedykacją dla fdj'ta. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: aesparty 03.06.04, 22:43 Myslisz, ze to z tchórzostwa? Powody były zupełnie inne. Np. chcielismy uniknąc nacisków ze strony znajomych (to wykasuj, a tamto zostaw), wplątania w konflikty forumowe itp. Zresztą te loginy mieliśmy od samego początku, gdy moderowanie jeszcze nie było szeroko reklamowane. Rózne były z przyczyn technicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: aesparty 03.06.04, 22:50 Nie, nie myślę , że z tchórzostwa.Nigdy nie zarzuciłam administracji złej woli.Powiedziałam, że był to zły pomysł.Czy jako zwykły user jesteś przez wszystkich lubiana? Co by była za różnica, gdybyś nasłuchała się o Eeli niemiłych rzeczy ,a nie o giwi? Postępowanie zgodnie z regulaminem, obiektywne, samo by się obroniło.Słabej wiary byłyście i admini również. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: aesparty 03.06.04, 23:12 Sorry, ale bardzo mało wiesz jak reaguja forumowicze i co potrafią napisac np. w mailu. Decyzja o nieujawnianiu była słuszna. Róznica miedzy napascia na giwi a eelę jest zasadnicza. Odpowiedz Link Zgłoś
coolle Re: aesparty 03.06.04, 22:53 Ktos ostatnio dobrze to ujal "nie byc 24 godz. na dobe adminem spolecznym". Oprocz tego, ze sprzatamy, mamy tez nasze inne zycie forumowe, z ktorego nikt z nas nie chcial rezygnowac dla wycinania spamu. Nigdy inaczej nie traktowalam tego loginu niz "ubranie robocze". Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: aesparty 03.06.04, 23:01 Nie rozumiecie o co mi chodzi. Możecie mieć jeszcze i pięć albo pięćdziesiąt nicków, tylko musi być to jasne dla innych, że to ta sama osoboa jest. Giwi powinna się przedstawić:" Witam..ble,ble,ble...Na tym forum jako moderator będę używać nicka Giwi, na innych-prywatnie- używam Eela" i już. Ps. Betty, z tobą jest zupełnie inna hstoria dla mnie,kontekst aesowy jest bez znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: aesparty 03.06.04, 23:07 a dlaczego POWINNA? Poza tym jest jeszcze przyczyna czysto techniczna. Mając nozyczki jesteśmy czerwoni. Wiesz, jak to wkurza? Wiesz, bo było kilka awantur o czerwone ptaki. Was wkurza i nas też. Jako Kropka musiałabym się w ogóle nie odzywać Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: aesparty 03.06.04, 23:13 Powinna, gdyby od początku było wiadomo ktojestkoto,a dla celów technicznych używałybyście innych loginów. Po drugie, powinna,bo tak było by lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: aesparty 03.06.04, 23:12 No wykluczajac nasze prywatne potyczki i pozostajac w temacie. Przeciez caly czas Ci tlumaczymy. Zrozum, ze z naszej strony to wyglada inaczej. Sam fakt,ze teraz juz wiedza wszyscy kto jest kto zrzucil z nas pewin ciezar, ale nieprzyjemnosci zaczna sie z innej strony. Chocby na naszym przykladzie. Czy jak przyjdziesz na forum, ktore moderuje i napiszesz cos, co musze wykasowac to uwierzysz, ze musialam, bo innym kasuje to samo, czy bedziesz przekonana, ze usunelam dlatego, ze mamy jakies tam porachunki miedzy soba? Albo w odwrotna strone. Kolezanke serdeczna wytne, bo bluzga przerazliwie i co wtedy? Obrazi sie na mnie, bedzie robic wyrzuty. Wiesz ile ludzi nie rozumie tego, ze my nie mamy mozliwosci samowolki? Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: aesparty 03.06.04, 23:17 betty-bt napisała: . > Czy jak przyjdziesz na forum, ktore moderuje i napiszesz cos, co musze > wykasowac to uwierzysz, ze musialam, bo innym kasuje to samo, czy bedziesz > przekonana, ze usunelam dlatego, ze mamy jakies tam porachunki miedzy soba? > Albo w odwrotna strone. Kolezanke serdeczna wytne, bo bluzga przerazliwie i co > wtedy? Obrazi sie na mnie, bedzie robic wyrzuty. Jeżeli masz takie wątpliwości, nie powinnaś być aesem. Co do pierwszej wątpliwości- mogę się odwołać, gdybym czuła się pokrzywdzona. Co do drugiego przykładu- źle dobierasz sobie koleżanki. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: aesparty 03.06.04, 23:19 basia napisała: > Jeżeli masz takie wątpliwości, nie powinnaś być aesem. > Co do pierwszej wątpliwości- mogę się odwołać, gdybym czuła się pokrzywdzona. > Co do drugiego przykładu- źle dobierasz sobie koleżanki. Fajnie, że masz receptę na wszystko. Zyjesz w raju? Odpowiedz Link