24.02.03, 01:09
Przepros, przyznaj sie, ze cie ponioslo i pojdziemy wszyscy spac, jakby nigdy
nic.
To jedyne pokojowe rozwiazanie. inaczej dalej lac sie bedzie niwinna krew i
chwiac w posadach twoj autorytet.

p.s.
Ten watek o misiu juz moglas mu zostawic...
Obserwuj wątek
    • Gość: Niech Re: do maas IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.03, 01:11
      Nie lubiles mnie - teraz lubisz?
      PS. Zalezy mi na tym. Taki jestem.
    • maas Re: do maas 24.02.03, 12:08
      Watki i posty lamiace regulamin sa usuwane - przykro mi pana rozczarowac, ale
      takie sa zasady tego forum.
      • Gość: Niech Re: do maas IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.03, 12:52
        Ja bym raczej napisal: "przykro mi, ze musze Pana rozczarowac...". No ale tak
        jest dluzej...
        • sceptyk Nie jestem taki pewien 24.02.03, 13:33
          Gość portalu: Niech napisał(a):

> Ja bym raczej napisal: "przykro mi, ze musze Pana rozczarowac...".
          --------------------

Sadze, ze zdanie uzyte przez Maas jest poprawne. A na pewno zrozumiale. Kiedys
          pewna pani powiedziala mi: "przykro mi panu odmowic" i moj sprzeciw dotyczyl
          jedynie sensu, a nie formy tej wypowiedzi.

Natomiast moznaby, sadze, slowo Pan napisac z duzej litery. Choc i tak, wobec
          fali sub-kultury malolatow przetaczajacej sie przez dzisiejsza Polske, w tym i
          Forum, forme zastosowana przez Maas uznaje za sympatyczna.

sc-k
          PS. Widzisz Niechu, i po takim liscie Maas mnie na pewno polubi. O ile juz tego
          nie zrobila przedtem, bo pare dni temu tez cos sympatycznego pod Jej adresem
          napisalem. I jak bede chcial cos sobie zalatwic (zabanowac kogos itp) to Maas
          mi w przyszlosci nie odmowi. Troche dyplomacji, Kolego, w zyciu.
          • zdziwiony1 Jestem przekonany 24.02.03, 16:25
            sceptyk napisał:

> Gość portalu: Niech napisał(a):
            >
            > > Ja bym raczej napisal: "przykro mi, ze musze Pana rozczarowac...".
            > --------------------
            >
            > Sadze, ze zdanie uzyte przez Maas jest poprawne. A na pewno zrozumiale.
            Kiedys
            > pewna pani powiedziala mi: "przykro mi panu odmowic" i moj sprzeciw dotyczyl
            > jedynie sensu, a nie formy tej wypowiedzi.
            >
            > Natomiast moznaby, sadze, slowo Pan napisac z duzej litery. Choc i tak, wobec
            > fali sub-kultury malolatow przetaczajacej sie przez dzisiejsza Polske, w tym
            i
            > Forum, forme zastosowana przez Maas uznaje za sympatyczna.

Moznabylo napisac: "Pan" z duzej litery, ale nie bede czepial sie szczegolow.
            Nie o forme, tu chodzi, a w kazdym razie nie o az takie detale.

> sc-k
            > PS. Widzisz Niechu, i po takim liscie Maas mnie na pewno polubi. O ile juz
            tego
            >
            > nie zrobila przedtem, bo pare dni temu tez cos sympatycznego pod Jej adresem
            > napisalem. I jak bede chcial cos sobie zalatwic (zabanowac kogos itp) to Maas
            > mi w przyszlosci nie odmowi. Troche dyplomacji, Kolego, w zyciu.

Wlasnie dzieki takim wypowiedziom jak pana/Pana (prosze sobie wybrac
            dogodniejsza forme) bedzie tu dlugo pokutowac zasada, ze stosowne
            jest "zaltwianie sobie czegos po znajomosci".
            O wiele bardziej by mi sie podobalo gdyby pan/Pan i inni Panowie oraz Panie nie
            usilowali sie podlizac adminom by cos sobie zalatwic bo oczywistym by bylo, ze
            admini dobrze wykonuja swoja prace i interweniuja tam gdzie zachodzi taka
            koniecznosc czy potrzeba.
            Mysle, ze wlasnie glownie przez trakotwanie "po znajomosci", "kumoterstwo",
            osobiste sympatie i antypatie adminow (mam tu na mysli maas, nie wiem czy
            wszyscy tak sie zachowuja) to forum jest takie kalekie, tyle tu chamsta i
            glupoty.
            W przeciwienstwie do Niech nie jestem za absolutna wolnoscia slowa, ale za
            madra i uczciwa cenzura.
            A tlumaczenie maas, ze jej wczorajsze dzialania byly wynikiem li tylko
            stosowania sie do regulaminu, to poprostu klamstwo. Usuwane byly wypowiedzi, w
            ktorych nie bylo zadnego przejawu lamania regulaminu.
            • sceptyk Zdziwiam sie 24.02.03, 17:22
              Panie Zdziwiony, dziwie sie p.Panu, zes zdziwiony. Do Panny Maas zywie,
              podobnie jak i wiekszosc mezczyzn (oraz mlodziencow, niczego nie wytykajac) na
              tym Forum ciche, ale trwale uwielbienie. Niech no p.Pan spojrzy na Niecha.
              Sympatia ma jest oczywiscie nieodwzajemniona. W kazdym razie nie mam dowodow,
              ani nawet sygnalow, na to, ze jest inaczej. Nie trace jednak nadziei. W takiej
              sytuacji pozostaje mi jedynie kontynuowac polityke grzecznych i w zasadzie
              zasluzonych komplementow pod adresem panny Maas. Czy na moim miejscu p.Pan
              postapilby inaczej? Tu niestety moja prywata bierze gore nad dobrem ogolu.
              Prosze sie wiec nie Dziwic.

pzdr
              sc-k

Panno Maas, sadze ze dalem wlasciwa odpowiedz temu krytykantowi. A co Pani o
              tym sadzi? Czy mam Mu moze nawtykac? Jedno Pani slowo...
              • zdziwiony1 ja tym bardziej Zdziwiam sie 24.02.03, 18:05
                Czy na moim miejscu p.Pan
                > postapilby inaczej? Tu niestety moja prywata bierze gore nad dobrem ogolu.
                > Prosze sie wiec nie Dziwic.

Nie wiem jak bym postapil na p.Pana miejsu. Trudno mi bowiem okreslic, gdzie
                pan stoi, szczegolnie w stosunku do maas.
                A dziwic to ja sie bede tutaj jeszcze dlugo, bo lubie wierzyc w krasnoludki i
                madrosc adminow.

>
                > Panno Maas, sadze ze dalem wlasciwa odpowiedz temu krytykantowi. A co Pani o
                > tym sadzi? Czy mam Mu moze nawtykac? Jedno Pani slowo...

-l. Lizus!
                • sceptyk Drogi Kolego Z.Dziwiony 24.02.03, 20:42
                  Mysle, ze nadeszla teraz, wieczorowom porom, odpowiednia chwila, abysmy sobie
                  wyjasnili pewne nieporozumienia. A zwlaszcza zgodzili sie, co do niemoznosci
                  zgodzenia sie. Albowiem roznice miedzy nami fundamentalne wprost. Otoz ja, w
                  przeciwienstwie do p.Pana, nigdy nie wierzylem w tzw. madrosc adminow (na co
                  liczne dowody w archiwum). Moglby p.Pan, Kolego Z.Dziwiony, wyjasnic mi na czym
                  Pan opiera swa wiare? Bo, w tym momencie, musze p.Panu wyznac, zaczynam byc
                  Zdziwiony2.

pozostaje z szacunkiem
                  sceptyk-z-lekka-zdziwiony2

PS. Me przekonania w wyzej omawianej kwestii oczywiscie w najmniejszym nawet
                  stopniu nie wplywaja na moje stanie, szczegolnie w stosunku do Maas.
                  • zdziwiony1 Re: Drogi Kolego S.Ceptyku 25.02.03, 00:00
                    sceptyk napisał:

>
                    > Pan opiera swa wiare? Bo, w tym momencie, musze p.Panu wyznac, zaczynam byc
                    > Zdziwiony2.

Z przykroscia donosze, ze bede zmuszony p.Pana rozczarowac drogi k. Kolego.
                    Moja wiara nalezy do przeszlosci i byla niechybnie wynikiem dziecinno-
                    infantylnej naiwnosci ora nie-wiadomo-skad wyniesinego przekonania, ze ludzie
                    zatrudnieni na stanowiskach adminow musza reprezentowac przynajmniej zblizony
                    do przecietnego poziom intelektualny i moralny.

Obecnie uznaje sie za obdartego z tej wiary raz na zawsze, badz do zmiany kadr
                    na tym forum.

Zdaje sobie sprawe, ze dopuscilem sie morderstwa na dyskusji, zapowiadajacej
                    sie na interesujaca, gdyz niejako zgadzilem sie z p. Panem.

>
                    > pozostaje z szacunkiem
                    > sceptyk-z-lekka-zdziwiony2
                    >
                    > PS. Me przekonania w wyzej omawianej kwestii oczywiscie w najmniejszym nawet
                    > stopniu nie wplywaja na moje stanie, szczegolnie w stosunku do Maas.
            • Gość: ktos Re: Jestem przekonany IP: *.acn.pl 25.02.03, 00:17
              >
              > Mysle, ze wlasnie glownie przez trakotwanie "po znajomosci", "kumoterstwo",
              > osobiste sympatie i antypatie adminow (mam tu na mysli maas, nie wiem czy
              > wszyscy tak sie zachowuja) to forum jest takie kalekie, tyle tu chamsta i
              > glupoty.

znaczy że maas po znajomości toleruje Niecha i innych cchamów i głupków? Bo tak
              wynika z twojej wypowiedzi!

> A tlumaczenie maas, ze jej wczorajsze dzialania byly wynikiem li tylko
              > stosowania sie do regulaminu, to poprostu klamstwo. Usuwane byly wypowiedzi,
              w > ktorych nie bylo zadnego przejawu lamania regulaminu

Był już taki jeden co wpierał adminom klamstwo i kumoterstwo tylko że żadnego
              linku podać na to nie chciał, no a że twoj nick się pojawia tylko przy
              awanturach na tym forum, to zastnawiające, ciekawy jaki jest prawdziwy skoro
              tak dobrze znasz forum?
              • zdziwiony1 Re: Jestem przekonany 25.02.03, 01:06
                >
                > znaczy że maas po znajomości toleruje Niecha i innych cchamów i głupków? Bo
                tak
                >
                > wynika z twojej wypowiedzi!

Napewno "po znajomosci" traktuje Niecha. Po "znajomosci" mu wszystku wczoraj
                obcinala, nieprzypadkowa byla jej szybkosc, bezwglednosc i zacietrzewienie.
                "Po znajomosci" rowniez ususnieto mu watki, z innego forum, ktore nie lamaly
                regulaminu, ani niczym szczegolnym sie nie wyroznialy.
                Bardzo wiele chamskich i glupich wypowiedzi, nie bylo traktowane z 1% takiej
                uwagi i skutecznosci. Nie wyssalem sobie tego z palca, moja interwencja w
                sprawie chamskich wypowiedzi miala miejsce na tym forum. I czytalem wypowiedzi
                kilku forumowiczow, powolujacyc sie na blizsza znajomosc z maas. To z jaka
                opieszaloscia byly traktowane donosy na chamstwo tych osob, napewno nie bylo
                przypadkowe.
                >
                > > A tlumaczenie maas, ze jej wczorajsze dzialania byly wynikiem li tylko
                > > stosowania sie do regulaminu, to poprostu klamstwo. Usuwane byly wypowiedz
                > i,
                > w > ktorych nie bylo zadnego przejawu lamania regulaminu
                >
                > Był już taki jeden co wpierał adminom klamstwo i kumoterstwo tylko że żadnego
                > linku podać na to nie chciał, no a że twoj nick się pojawia tylko przy
                > awanturach na tym forum, to zastnawiające, ciekawy jaki jest prawdziwy skoro
                > tak dobrze znasz forum?

Niczego nie wpieram. wystarczy poczytac watki na forum, osla lawke. Jesli
                chodzi o awanture - nie ja ja wywolalem, ale maas swoim glupim i
                niedpowiedzialnym zachowaniem.
                Poza tym poszukaj dobrze w wyszukiwarce, zanim powiesz slowo "tylko". Bo w tej
                chwili ty tez nie powiedziales prawdy.
                A moj prawdziwy nick: "ktos". Prawda, ze orginalnie?
                • Gość: ktos Re: Jestem przekonany IP: *.acn.pl 25.02.03, 01:20
                  >
                  > Napewno "po znajomosci" traktuje Niecha. Po "znajomosci" mu wszystku wczoraj
                  > obcinala, nieprzypadkowa byla jej szybkosc, bezwglednosc i zacietrzewienie.

Ja też widziałem te posty, Niech przeszedł samego siebie, na trzeźwo tego nie
                  pisał na pewno, mysśże takie chamstwo ma zostać dla potomnych do podziwiania?

> "Po znajomosci" rowniez ususnieto mu watki, z innego forum, ktore nie lamaly
                  > regulaminu, ani niczym szczegolnym sie nie wyroznialy.

tylko było ich 50

> Bardzo wiele chamskich i glupich wypowiedzi, nie bylo traktowane z 1% takiej
                  > uwagi i skutecznosci. Nie wyssalem sobie tego z palca, moja interwencja w
                  > sprawie chamskich wypowiedzi miala miejsce na tym forum. I czytalem
                  wypowiedzi
                  > kilku forumowiczow, powolujacyc sie na blizsza znajomosc z maas. To z jaka
                  > opieszaloscia byly traktowane donosy na chamstwo tych osob, napewno nie bylo
                  > przypadkowe.

Każdy się może powołać, nie trzym a się kupy to co mwisz

> niedpowiedzialnym zachowaniem.
                  > Poza tym poszukaj dobrze w wyszukiwarce, zanim powiesz slowo "tylko". Bo w
                  tej
                  > chwili ty tez nie powiedziales prawdy.

Ja widzę tylko twoje posty na forum o forum, jak rozumiem masz specjalny nick
                  na to forum?

> A moj prawdziwy nick: "ktos". Prawda, ze orginalnie?

Przynajmniej nie muszę dodawać 1 po nicku
                  • zdziwiony1 Re: Jestem rozbawiony 25.02.03, 04:38
                    > tylko było ich 50

Fakt, gdyby bylo 49 lepiej by to wygladalo.

> > Bardzo wiele chamskich i glupich wypowiedzi, nie bylo traktowane z 1% taki
                    > ej
                    > > uwagi i skutecznosci. Nie wyssalem sobie tego z palca, moja interwencja w
                    > > sprawie chamskich wypowiedzi miala miejsce na tym forum. I czytalem
                    > wypowiedzi
                    > > kilku forumowiczow, powolujacyc sie na blizsza znajomosc z maas. To z jaka
                    >
                    > > opieszaloscia byly traktowane donosy na chamstwo tych osob, napewno nie by
                    > lo
                    > > przypadkowe.
                    >
                    > Każdy się może powołać, nie trzym a się kupy to co mwisz

Jasne powolywali sie, zapewne zeby ja tylko pograzyc, a ona z wdziecznosci,
                    udaje, ze niedostrzega jak lamia regulamin, netykiete i uragaja dobrym
                    obyczajom:)
                    Faktycznie - twoja wersja ma wieksz kupe:)

>
                    > > niedpowiedzialnym zachowaniem.
                    > > Poza tym poszukaj dobrze w wyszukiwarce, zanim powiesz slowo "tylko". Bo w
                    >
                    > tej
                    > > chwili ty tez nie powiedziales prawdy.
                    >
                    > Ja widzę tylko twoje posty na forum o forum, jak rozumiem masz specjalny nick
                    > na to forum?

To kiepsko ze zwrokiem, jesli tu nikogo innego nie widzisz. Moze to ty a nie
                    niech, piles:)

>
                    > > A moj prawdziwy nick: "ktos". Prawda, ze orginalnie?
                    >
                    > Przynajmniej nie muszę dodawać 1 po nicku

Teraz to mi powiedziales! Chyba wejde pod stol i sie ze wstydu spale: dodalem
                    sobie jeden po nicku, tak obrzydliwie, wrednie i z premedytacja. co za granda!
                    Taka jedynka i juz niekompetencja maas sie chowa:)
                    • Gość: ktos Re: Jestem rozbawiony IP: *.acn.pl 25.02.03, 10:27
                      > > tylko było ich 50
                      >
                      > Fakt, gdyby bylo 49 lepiej by to wygladalo.
                      Bronisz spamera i tyle. Sam masz swoje sympatie a jak admini dziłlają zgodnie z
                      prawem (chcciałbyś żeby tolerować takie stwory jak niech?) to przychozisz ze
                      swoimi patetycznymi żalami, zamiast się cieszyć, że działają. Jesteś
                      niekonsekwentny, nie usuwająźle, usuwają też źle

> Jasne powolywali sie, zapewne zeby ja tylko pograzyc, a ona z wdziecznosci,
                      > udaje, ze niedostrzega jak lamia regulamin, netykiete i uragaja dobrym
                      > obyczajom:)
                      > Faktycznie - twoja wersja ma wieksz kupe:)
                      Podaj linki za twoją wersją, hmmmm nie chce ci się szukać prawda?

> Ja widzę tylko twoje posty na forum o forum, jak rozumiem masz specjalny n
                      > ick
                      > > na to forum?
                      >
                      > To kiepsko ze zwrokiem, jesli tu nikogo innego nie widzisz. Moze to ty a nie
                      > niech, piles:)
                      Znowu bronisz chama. W wyszukiwarce wszystkie twoje posty (dwadzieści parę)
                      pochodzą z forum o forum, dziwne że cię forum gazety tak bardzo obchodzi, skoro
                      tak mało piszesz i to same pretensje

> Teraz to mi powiedziales! Chyba wejde pod stol i sie ze wstydu spale: dodalem
                      > sobie jeden po nicku, tak obrzydliwie, wrednie i z premedytacja. co za granda!
                      > Taka jedynka i juz niekompetencja maas sie chowa:)

Nie czepiałbym się na twoim miejscu oryginalności nicków i tyle, misiuniu.
                      Szkoda że masz trudnośi z rozumieniem słowa pisanego, pewnie dlatego Niech ci
                      nie przeszkadza
                      • dobromir2 Re: Jestem rozbawiony 25.02.03, 16:17
                        Gość portalu: ktos napisał(a):

> > > tylko było ich 50
                        > >
                        > > Fakt, gdyby bylo 49 lepiej by to wygladalo.
                        > Bronisz spamera i tyle. Sam masz swoje sympatie a jak admini dziłlają zgodnie
                        z
                        >
                        > prawem (chcciałbyś żeby tolerować takie stwory jak niech?) to przychozisz ze
                        > swoimi patetycznymi żalami, zamiast się cieszyć, że działają. Jesteś
                        > niekonsekwentny, nie usuwająźle, usuwają też źle

Moim zdaniem nie chodzi o to by dzialali, badz nie - chodzi o to by dzialali
                        madrze, a jak widac chocby po tym forum, naduzywaja swojej wladzy.

> Znowu bronisz chama.

Byc moze Niech zachowuje sie jak cham. To mozna sprawdzic, ale na tym watku ty
                        sie wypowiadasz i to ty napdasz na Niecha. Biorac pod uwage, ze go tu nie ma,
                        ze nie wiesz czy pil, czy nie, ze uzywasz obrazliwgo zwrotu nie majac w obecnej
                        dyskusji ku temu zadnych podstaw, to ty zachowujesz sie po chamsku.

W wyszukiwarce wszystkie twoje posty (dwadzieści parę)
                        > pochodzą z forum o forum, dziwne że cię forum gazety tak bardzo obchodzi,
                        skoro
                        >
                        > tak mało piszesz i to same pretensje

Wolno ci sie dziwic. Tylko, ze tresc pretensji i fakt na ile sa one uzasadnione
                        jest istotne dla tego forum, a nie twoja ciekawosc, co do danych personalych
                        piszacych tu osob.

>
                        > Nie czepiałbym się na twoim miejscu oryginalności nicków i tyle, misiuniu.

Tylko jedna osoba na tym watku czepia sie nickow. Jestes nia ty.
                        A za zwrot "misiuni" maas wyrzucila watki niecha z forum. Wedlug wlasnej
                        nomenklatury wiec: spamujesz i jestes chamem.
                        • Gość: Niech Re: Jestem rozbawiony IP: 168.143.123.* 25.02.03, 16:37
                          Witam, witam i o zdrowie pytam. Dla zainteresowanych -
                          bylem troche podciety. Ale za maas byla trzezwa i jej
                          paluszek na odpowiednim klawiszu pracowal jak fryga. To
                          pryszcz - myslalem, ze sie bawimy w takie, a nie inne
                          klocki. Widywalem stosy wiekszych brudow zalegajacych na
                          niektorych forach dniami. Po prostu wymienilismy sie
                          obopolnym wzmozonym zainteresowaniem. Co mam jej za zle
                          (albo temu jej kumplowi od grzecznych odpowiedzi), to ze
                          zabanowala moj adresik. Co prawda on nie moj, tylko
                          calego budynku, ale zaloze sie ze z tych kilkudziesieciu
                          uzytkownikow nikt nie wchodzi na to forum. Laczenie sie
                          przez proxy jest bolesne bo na zolwie tempo serwera
                          dochodzi koniecznosc wedrowania po calym swiecie. Ale
                          taki los niepokornych - nie powinienem miec pretensji,
                          grzeczny straszyl prokuratorem, moglo byc gorzej.
                          PS. Dziekuje wszystkim, ktorym przyszlo do glowy, ze
                          nozyczki cenzora i straszenie cela nie musza byc jedynym
                          argumentem w rekach adminow.
                          • Gość: ktos Re: Jestem rozbawiony IP: *.acn.pl 25.02.03, 22:38
                            cześć Niechu, dałeś do pieca wtedy bez dwóch zdań. Ale może cię odbanują,
                            banowanie nie ma większego sensu. jeśli się obrazieś za chama (jak ten tam
                            wyżej sugeruje) to sorry, ale razem z Pndzlem chyba lubicie taki image :>
                        • Gość: ktos Re: Jestem rozbawiony IP: *.acn.pl 25.02.03, 22:35
                          O, kolejny papierowy nick bez historii! A moze ty to nie ten, co pisał
                          poprzednio?

> Moim zdaniem nie chodzi o to by dzialali, badz nie - chodzi o to by dzialali
                          > madrze, a jak widac chocby po tym forum, naduzywaja swojej wladzy.
                          Uzasadnij, dlaczego uwazasz ze usuwająć wulgaryzmy i spam Niecha postąpili
                          niemądrze.
                          Niech wulgarnie obrażał maas i adminw i zakładał spamerskie watki (zajrzyj na
                          Osła i zobacz ile ich było, kilkadziesiąt) , w dodatku wiedząc że siedzą na tym
                          forum i prowokując ich do usuwania (zasłużonego) - byłem i widziałem. to co,
                          mieli zrobić dla niego wyjątek i nie wyrzucać dlatego że kiedyś nie wyrzucili
                          albo wyrzucili za późno posty jakiegoś twojego wroga, żeby było sprawiedliwie?
                          Gdzie tu logika?

> Byc moze Niech zachowuje sie jak cham. To mozna sprawdzic, ale na tym watku
                          ty
                          > sie wypowiadasz i to ty napdasz na Niecha. Biorac pod uwage, ze go tu nie ma,
                          > ze nie wiesz czy pil, czy nie, ze uzywasz obrazliwgo zwrotu nie majac w
                          obecnej> dyskusji ku temu zadnych podstaw, to ty zachowujesz sie po chamsku.
                          Och proszę. Dobrze, powtarzam innymi słowy: znowu bronisz osoby nagminnie w
                          sposób wulgarny i obraźliwy amiącej regulamin, o netykiecie juz nie wspomne.
                          Dlaczego to robisz, skoro porądek na forum tak ci leży na sercu?
                          Co do alkoholu, Niech sam sie wypowiedział ponizej wiec moje spotrzeżenia nie
                          były jak widać tak odległe od prawdy.

> Wolno ci sie dziwic. Tylko, ze tresc pretensji i fakt na ile sa one
                          uzasadnione > jest istotne dla tego forum, a nie twoja ciekawosc, co do danych
                          personalych
                          > piszacych tu osob.
                          No wiec wlasnie wskazuję, e Twoje pretensje są nieuzasadnione, a niby o jakie
                          dane personalne (nazwisko?) pytaem (poproszę cytat)? Po prostu bawi mnie Twoja
                          hipokryzja - dołożyć innym, ale sammemu się nie zdradzić, żeby nikt nie mógł
                          nieczego wywlec Tobie. Acha, miałeś podać linki na kłamstwo i kumoterstwo
                          adminw, więc jak z tym?

>
                          > Tylko jedna osoba na tym watku czepia sie nickow. Jestes nia ty.
                          Tak? Spojrz parę postw wyżej, to przecież ty napisałeś "A moj prawdziwy
                          nick: "ktos". Prawda, ze orginalnie?"

> A za zwrot "misiuni" maas wyrzucila watki niecha z forum. Wedlug wlasnej
                          > nomenklatury wiec: spamujesz i jestes chamem.
                          Przecież tak chciałeś żeby ten akurat wątek został, chciaem ci zrobić
                          przyjemniość, a ty nie doceniasz, buuu... Jestem dogłębnie rozczarowany.
                          za jdnego misiunia obawiam się że mnie maas nie wyrzuci (przykro nie?), ale
                          gdybym taki wątek z uczuciami założył 20 razy, to bym się nie zdziwił.

• Gość: Niech Re: Jestem rozbawiony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.03, 22:41
                            Widzisz misiu z aster city, takich ktosiow jak ty pewnie jest kilku (choc
                            jeden - uzyl juz chyba ze 30 nickow - wyjatkowo na mnie ciety - inni
                            prowajderzy maja bardziej powsciagliwych klientow). A Niech z zablokowanym IP
                            jest jeden. Pijany czy trzezwy - jeden. Zalogowany czy nie - jeden.
                            • dobromir2 Re: Jestem rozbawiony 26.02.03, 02:07
                              Gość portalu: Niech napisał(a):

> Widzisz misiu z aster city, takich ktosiow jak ty pewnie jest kilku (choc
                              > jeden - uzyl juz chyba ze 30 nickow - wyjatkowo na mnie ciety - inni
                              > prowajderzy maja bardziej powsciagliwych klientow). A Niech z zablokowanym IP
                              > jest jeden. Pijany czy trzezwy - jeden. Zalogowany czy nie - jeden.

Oto krotka historia misia-ktosia!
                              A kim jest ktos naprwde i dlaczego jest ciety na niecha?
                              Niech sie ujawni, skoro innych do tego namawia. ciekawe pod jakim nickiem
                              jeszcze wystepuje...
                              Moim zdaniem ktos to maas i dlatego klamie na jego temat.
                              • Gość: ktos Re: Jestem rozbawiony jeszcze bardziej IP: *.acn.pl 26.02.03, 09:51
                                Hmmmm, znów nie odpowiedziełeś na moje pytania - zauważyłeś? Pewnie to wypadek
                                przy pracy, moge poczekać, na te obiecane linki też, może kiedyś znajdziesz
                                chwilkę czasu?

Ale przecież całe astercity prześladuej Niecha, na pewno cae
                                *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl też, oni mają 30 nicków, a jajestem maas -hmmm,
                                zostałem kobietą, ciekawe doświadczenie, a mogę być chociaż djem? pliz pozwól
                                mi być djem! Przynaję się, przeciez to właśnie dlatego się z tobą nie zgadzam.
                                Nie warto ze mną gadać, zwłaszcza gdy nie masz ochoty odpowiadać na argumenty,
                                prawda?

O historii na forum - nie rozśmieszaj mnie, jest lepsza niż
                                twoja, "dobromirze2" (no i dalej nie wiem, czy zdziwiony to to samo)
                                • zdziwiony1 wyjasnienie 26.02.03, 16:35

> Hmmmm, znów nie odpowiedziełeś na moje pytania - zauważyłeś? Pewnie to
                                  wypadek
                                  > przy pracy, moge poczekać, na te obiecane linki też, może kiedyś znajdziesz
                                  > chwilkę czasu?
                                  >

Nie wiem czy ktos inny ci obiecywal linki -a na wypadek gdybys do mnie pil - to
                                  niczego ci nie obiecywalem. Faktycznie odszukanie wszystkich linkow pewno
                                  zabraloby troche czasu ale kilka przykladow wcale nie byloby trudno znalezc -
                                  jesli ci jednak bardzo zalezy na faktach przeczytaj uwaznie wszystkie moje
                                  wypowiedzi, a przede wszystkim ze ZROZUMIENIEM -wiem, ze umiesz obchodzic sie z
                                  wyszukiwarka.
                                  Ale nie dlatego zignorowalem twoje pytanie.
                                  Nie bede sie tlumaczyl i przekonywal o slusznosci moich opini kogos, kto nie
                                  okazuje mi szacunku (odnoszac sie do mnie protekcjonalnie), uparcie wmawia mi
                                  rzeczy, ktorych nie powiedzialem, ani nie sugerowalem, i robi dochodzenie w
                                  sprawie moejgo nicka, by odejsc od meritum dyskusji.
                                  Jesli chcesz by traktowano cie powaznie - traktuj powaznie swoich rozmowcow.
                                  Jesli nadal czujesz sie zawiedziony - daruj sobie utyskiwania, nie mam czasu by
                                  sie przejmowac adwersarzami reprezuntujacymi twoj poziom.
                                  • ktosza Re: wyjasnienie 26.02.03, 19:10
                                    Od teraz będę uprzejmy i obiecuję sprawdzać posty przed wysłaniem pod kątem
                                    literówek, a także polskich liter. Mogę też pisać Adwersarz dużą literą w celu
                                    okazania należnego szacunku. Albowiem niezmiernie mi zależy na uzyskaniu Twej
                                    odpowiedzi, patrz poniżej:

> Nie wiem czy ktos inny ci obiecywal linki -a na wypadek gdybys do mnie pil -
                                    to
                                    >
                                    > niczego ci nie obiecywalem.
                                    Jest dla mnie oczywiste z powodów honorowych, że formułując oskarżenia, należy
                                    podać dowody i powody. Brak takowych, a w szczególności odmowa ich dostarczenia
                                    na prośbę osób chcących wyrobić sobie opinię, w oczach człowieka uczciwego
                                    dyskwalifikują owe zarzuty (po ludzku: daj poczytać te smaczne kawałki albo
                                    darujże sobie pretensje, bo nie masz racji).

Faktycznie odszukanie wszystkich linkow pewno
                                    > zabraloby troche czasu ale kilka przykladow wcale nie byloby trudno znalezc -
                                    > jesli ci jednak bardzo zalezy na faktach przeczytaj uwaznie wszystkie moje
                                    > wypowiedzi, a przede wszystkim ze ZROZUMIENIEM -wiem, ze umiesz obchodzic sie
                                    z > wyszukiwarka.
                                    Ale ja bardzo uprzejmie proszę o konkret, podczas gdy Waćpan nadal raczysz mnie
                                    ogólnikami. Właśnie poszukałem dokładnie, sprawą zaciekawion będąc wielce, i w
                                    wyszukiwarce nie istnieją żadne Waćpana wypowiedzi, w których zgłaszasz Waćpan
                                    coś do skasowania, a zostaje to zignorowane, jak to Waćpan wyżej opisujesz.
                                    Stąd pytania moje uniżone o Waćpana inne loginy, abym był w stanie do zdarzenia
                                    owego dotrzeć i opinię swoją sobie wyrobić.

> Jesli chcesz by traktowano cie powaznie - traktuj powaznie swoich rozmowcow.
                                    Obecnie jestem przecież bardzo poważny, jakiegoż zatem argumentu teraz Acan
                                    użyjesz, aby podstaw dla stanowiska swego nadal nie ujawniać, na zarzut hucpy w
                                    oczach mojech sie narażając?
                                    • dobromir2 Nastepny papierowy nick:) n/t 26.02.03, 20:18
                                      ktosza napisał(a):
                                      • Gość: ktos Re: Nastepny papierowy nick:) n/t IP: *.acn.pl 26.02.03, 23:00
                                        Specjalnie dla Ciebie powtórka (ja nie uciekałem od dyskusji nawet zauważając
                                        zmianę nicka, zauważ):

Od teraz będę uprzejmy i obiecuję sprawdzać posty przed wysłaniem pod kątem
                                        literówek, a także polskich liter. Mogę też pisać Adwersarz dużą literą w celu
                                        okazania należnego szacunku. Albowiem niezmiernie mi zależy na uzyskaniu Twej
                                        odpowiedzi, patrz poniżej:

> Nie wiem czy ktos inny ci obiecywal linki -a na wypadek gdybys do mnie pil -
                                        to
                                        >
                                        > niczego ci nie obiecywalem.
                                        Jest dla mnie oczywiste z powodów honorowych, że formułując oskarżenia, należy
                                        podać dowody i powody. Brak takowych, a w szczególności odmowa ich dostarczenia
                                        na prośbę osób chcących wyrobić sobie opinię, w oczach człowieka uczciwego
                                        dyskwalifikują owe zarzuty (po ludzku: daj poczytać te smaczne kawałki albo
                                        darujże sobie pretensje, bo nie masz racji).

Faktycznie odszukanie wszystkich linkow pewno
                                        > zabraloby troche czasu ale kilka przykladow wcale nie byloby trudno znalezc -
                                        > jesli ci jednak bardzo zalezy na faktach przeczytaj uwaznie wszystkie moje
                                        > wypowiedzi, a przede wszystkim ze ZROZUMIENIEM -wiem, ze umiesz obchodzic sie
                                        z > wyszukiwarka.
                                        Ale ja bardzo uprzejmie proszę o konkret, podczas gdy Waćpan nadal raczysz mnie
                                        ogólnikami. Właśnie poszukałem dokładnie, sprawą zaciekawion będąc wielce, i w
                                        wyszukiwarce nie istnieją żadne Waćpana wypowiedzi, w których zgłaszasz Waćpan
                                        coś do skasowania, a zostaje to zignorowane, jak to Waćpan wyżej opisujesz.
                                        Stąd pytania moje uniżone o Waćpana inne loginy, abym był w stanie do zdarzenia
                                        owego dotrzeć i opinię swoją sobie wyrobić.

> Jesli chcesz by traktowano cie powaznie - traktuj powaznie swoich rozmowcow.
                                        Obecnie jestem przecież bardzo poważny, jakiegoż zatem argumentu teraz Acan
                                        użyjesz, aby podstaw dla stanowiska swego nadal nie ujawniać, na zarzut hucpy w
                                        oczach mojech sie narażając?

• Gość: xxx Re: Nastepny papierowy nick:) n/t IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 00:11

> Specjalnie dla Ciebie powtórka (ja nie uciekałem od dyskusji nawet
                                          zauważając
                                          > zmianę nicka, zauważ):
                                          >
                                          > Od teraz będę uprzejmy i obiecuję sprawdzać posty przed wysłaniem pod kątem
                                          > literówek, a także polskich liter. Mogę też pisać Adwersarz dużą literą w
                                          celu
                                          > okazania należnego szacunku. Albowiem niezmiernie mi zależy na uzyskaniu
                                          Twej
                                          > odpowiedzi, patrz poniżej:
                                          >
                                          > > Nie wiem czy ktos inny ci obiecywal linki -a na wypadek gdybys do mnie pil
                                          > -
                                          > to
                                          > >
                                          > > niczego ci nie obiecywalem.
                                          > Jest dla mnie oczywiste z powodów honorowych, że formułując oskarżenia,
                                          należy
                                          > podać dowody i powody. Brak takowych, a w szczególności odmowa ich
                                          dostarczenia
                                          >
                                          > na prośbę osób chcących wyrobić sobie opinię, w oczach człowieka uczciwego
                                          > dyskwalifikują owe zarzuty (po ludzku: daj poczytać te smaczne kawałki albo
                                          > darujże sobie pretensje, bo nie masz racji).
                                          >
                                          > Faktycznie odszukanie wszystkich linkow pewno
                                          > > zabraloby troche czasu ale kilka przykladow wcale nie byloby trudno znalez
                                          > c -
                                          > > jesli ci jednak bardzo zalezy na faktach przeczytaj uwaznie wszystkie moje
                                          >
                                          > > wypowiedzi, a przede wszystkim ze ZROZUMIENIEM -wiem, ze umiesz obchodzic
                                          > sie
                                          > z > wyszukiwarka.
                                          > Ale ja bardzo uprzejmie proszę o konkret, podczas gdy Waćpan nadal raczysz
                                          mnie
                                          >
                                          > ogólnikami. Właśnie poszukałem dokładnie, sprawą zaciekawion będąc wielce, i
                                          w
                                          > wyszukiwarce nie istnieją żadne Waćpana wypowiedzi, w których zgłaszasz
                                          Waćpan
                                          > coś do skasowania, a zostaje to zignorowane, jak to Waćpan wyżej opisujesz.
                                          > Stąd pytania moje uniżone o Waćpana inne loginy, abym był w stanie do
                                          zdarzenia
                                          >
                                          > owego dotrzeć i opinię swoją sobie wyrobić.
                                          >
                                          > > Jesli chcesz by traktowano cie powaznie - traktuj powaznie swoich rozmowco
                                          > w.
                                          > Obecnie jestem przecież bardzo poważny, jakiegoż zatem argumentu teraz Acan
                                          > użyjesz, aby podstaw dla stanowiska swego nadal nie ujawniać, na zarzut
                                          hucpy w
                                          >
                                          > oczach mojech sie narażając?
                                          >

Milcz prostaku
                                    • zdziwiony1 Re: wyjasnienie 28.02.03, 13:00

> Jest dla mnie oczywiste z powodów honorowych, że formułując oskarżenia,
                                      należy
                                      > podać dowody i powody. Brak takowych, a w szczególności odmowa ich
                                      dostarczenia
                                      >
                                      > na prośbę osób chcących wyrobić sobie opinię, w oczach człowieka uczciwego
                                      > dyskwalifikują owe zarzuty (po ludzku: daj poczytać te smaczne kawałki albo
                                      > darujże sobie pretensje, bo nie masz racji).
                                      >

> Ale ja bardzo uprzejmie proszę o konkret, podczas gdy Waćpan nadal raczysz
                                      mnie
                                      >
                                      > ogólnikami. , i w
                                      > wyszukiwarce nie istnieją żadne Waćpana wypowiedzi, w których zgłaszasz
                                      Waćpan
                                      > coś do skasowania, a zostaje to zignorowane, jak to Waćpan wyżej opisujesz.
                                      > Stąd pytania moje uniżone o Waćpana inne loginy, abym był w stanie do
                                      zdarzenia
                                      >
                                      > owego dotrzeć i opinię swoją sobie wyrobić.
                                      >
                                      Widac mozna sie bylo obejsc bez histori moich loginow. A link postanowilem
                                      dostarczyc nie dlatego, ze zmieniles ton wypowiedzi, czy przestales dyskutowac
                                      z wypowiedziami, ktorych nie napisalem jak ta: "w ktorych zglaszasz wacpan cos,
                                      do skasowania, a zostaje to zignorowane, jak to Wacpan opisujesz".
                                      Zamieszczam go dlatego, ze ten przypadkek dostarcza moze byc dla ciebie
                                      szczegolnie interesujacy. Taki moj uklon w twoja strone.
                                      Mam wrazeni bowiem, ze login "sceptyka" jest ci doskonale znany.

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=299&w=4783267
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka